USA fan page
-
Avetinho
#576 Re: USA fan page
Grover ce ti sve to objasniti slicicom sa sumadijskog bloga iz Izprdcica.
-
L u c i f e r
#577 Re: USA fan page
ta će američani, vid him glOve, da him je da imaju vaku hlimuzinu:Altair_SA wrote:Prav' da ti kazem meni Oto nista nije jasno?L u c i f e r wrote:respectKako je Omerikanac mogo napraviT onoliKija kola kad je meni u meni mi nastavnik u skoli reko da su oni glupi i da nis' ne znaju
. Otkud sad pa onija autoVa onoliKija u njHa pitam?
![]()

-
kosava
#578 Re: USA fan page
Avetinho wrote:Grover ce ti sve to objasniti slicicom sa sumadijskog bloga iz Izprdcica.
-
kosava
#579 Re: USA fan page
Niko joj nije rekao da se trudan ne putuje i posebno ne u tako viskoj trudnoci, pa sta je ocekivala da sjedi 10 sati skvrcena na sjedistu i da neizazove porod? Al bar joj je dijete Americki drzavljnin.nosara wrote:
Jennifer Huculak-Kimmel gave birth to baby Reece nine weeks early, while on vacation in Hawaii. Her hospital bill of nearly $1 million is not covered by her Blue Cross insurance.
A warm weather holiday has turned into a hot mess for a Saskatchewan couple.
Jennifer Huculak-Kimmel gave birth nine weeks early while on holiday in Hawaii in November 2013. Her baby daughter had to be hospitalized.
"My water broke two days into our holiday," Huculak-Kimmel said. "I spent six weeks on bed rest and then baby Reece was delivered by emergency C-section on December 10th."
Njeno osiguranje iz Kanade odbija da plati.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#580 Re: USA fan page
Zato dobro pali zimiL u c i f e r wrote:ta će američani, vid him glOve, da him je da imaju vaku hlimuzinu:Altair_SA wrote:Prav' da ti kazem meni Oto nista nije jasno?L u c i f e r wrote:respectKako je Omerikanac mogo napraviT onoliKija kola kad je meni u meni mi nastavnik u skoli reko da su oni glupi i da nis' ne znaju
. Otkud sad pa onija autoVa onoliKija u njHa pitam?
![]()
-
kosava
#581 Re: USA fan page
Jos se niste oporavili od kad vam je Americka demokratija zakucala tomahavcima 1999 na vrata Beogradskog pasalukaKENJAC wrote:Moja @Nosaro ! Ti naso ovdje postavljat ove "teske" i visokoumne postove. Mozda nisi shvatio kako i zasto je rodjena tema. Prije svega da se pokaze "Cetnicima , Islamistima i Komunjarama" (sam pocetak dovoljno obecava....) gdje je domovina pravde , blagostanja , demokratije i postovanja ljudskih prava ! Naravno , sve to je popraceno neoborivim argumentima tipa slika konja upregnutog u kocije ili neke koke u jedva nazirucem bikiniju na jednoj od pjescanih plaza.
....i ti mi ovdje doso pricat o 60 miliona (ej citava jedna Francuska ili Italija) ljudi bez ikakvog socijalnog osiguranja ! Ti si samo ljubomoran sto se u NBA igra najbolja kosarka! Ti mi naso pricat o astronomskim cijenama lijekova i farmaceutskoj mafiji ! Vec vidim da ce tvoj iduci post biti tipa "a gdje je oruzje za masovno unistavanje zbog koga krenuste da osvajate Iracka naftna polja. Tipicni cetnicki ili vehabijski (zaokruzi tacan ) argument ! Ne znam kako ali mi mirises na nekog ko ce u svom Boljsevickom nagonu naj prljavih strasti u jednom trenutku uzviknut "odkud Amerikancima pravo da muce ljude svih zemalja (mozda najvise bas Amerikance) i da nikom , ali bas nikom ne odgovaraju ! Rusofil ! Eto sta si ! Rusofil ! Dovoljno ti je samo avatar pogledat!
Nije 60 milion nego 35 od toga 15 miliona ilegalaca, nesto narkomana i beskucnika i bivsih robijasa osudjenih za krivicna djela i onih sto su uzimali zdravstveno kada im treba doktor i onda otkazivali cim se izlijece stao je Obama tom folu ukraj.
- Altair_SA
#582 Re: USA fan page
Ja jOdva cekam jOrane moj jer sOm sokiran da samo znadeSH... traZijo ja nesto po komJuteru na nasho oviJa nekiJa autova kazHe da su Omericki pa da vam pokaZhem kako lazhU.. ja znam da samo rus zna auto napraviT' otkud Omerikancu auto u glOvu mi nece pa to ti je reko mi nastavnik da oni kola nemajU jer su puno glupi i ne znaju ni chitaT ni pisaT a kamoli kola napravit mozda zaprezhNa znaDuAvetinho wrote:Grover ce ti sve to objasniti slicicom sa sumadijskog bloga iz Izprdcica.
Ti @Lucifere samo da znadeSH to je najbolje auto na dunjaluku oTa lada rekO mi u meni mi nastavNik mozda jedino golf dvica moze da prismrDi malo
Last edited by Altair_SA on 06/01/2015 22:32, edited 1 time in total.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#583 Re: USA fan page
Naso' te za kosarku, nemoj sad glumit hladnokrvnostnosara wrote:KENJAC wrote:Moja @Nosaro ! Ti naso ovdje postavljat ove "teske" i visokoumne postove. Mozda nisi shvatio kako i zasto je rodjena tema. Prije svega da se pokaze "Cetnicima , Islamistima i Komunjarama" (sam pocetak dovoljno obecava....) gdje je domovina pravde , blagostanja , demokratije i postovanja ljudskih prava ! Naravno , sve to je popraceno neoborivim argumentima tipa slika konja upregnutog u kocije ili neke koke u jedva nazirucem bikiniju na jednoj od pjescanih plaza.
....i ti mi ovdje doso pricat o 60 miliona (ej citava jedna Francuska ili Italija) ljudi bez ikakvog socijalnog osiguranja ! Ti si samo ljubomoran sto se u NBA igra najbolja kosarka! Ti mi naso pricat o astronomskim cijenama lijekova i farmaceutskoj mafiji ! Vec vidim da ce tvoj iduci post biti tipa "a gdje je oruzje za masovno unistavanje zbog koga krenuste da osvajate Iracka naftna polja. Tipicni cetnicki ili vehabijski (zaokruzi tacan ) argument ! Ne znam kako ali mi mirises na nekog ko ce u svom Boljsevickom nagonu naj prljavih strasti u jednom trenutku uzviknut "odkud Amerikancima pravo da muce ljude svih zemalja (mozda najvise bas Amerikance) i da nikom , ali bas nikom ne odgovaraju ! Rusofil ! Eto sta si ! Rusofil ! Dovoljno ti je samo avatar pogledat!
-
KENJAC
#584 Re: USA fan page
Ma , naso sam ja njega po mnogim pitanjima_BataZiv_0809 wrote:Naso' te za kosarku, nemoj sad glumit hladnokrvnostnosara wrote:KENJAC wrote:Moja @Nosaro ! Ti naso ovdje postavljat ove "teske" i visokoumne postove. Mozda nisi shvatio kako i zasto je rodjena tema. Prije svega da se pokaze "Cetnicima , Islamistima i Komunjarama" (sam pocetak dovoljno obecava....) gdje je domovina pravde , blagostanja , demokratije i postovanja ljudskih prava ! Naravno , sve to je popraceno neoborivim argumentima tipa slika konja upregnutog u kocije ili neke koke u jedva nazirucem bikiniju na jednoj od pjescanih plaza.
P.S. Da ne zaboravim , broj ljudi koji nemaju socijalno osiguranje prelazi 60.000.000 ! Po Obaminoj reformi bi trebo da sidje na cifru od oko 36 miliona. No , mrka kapa (na zalost) izgleda ! Republikanci obecali da ce u senatu oborit ovu reformu ! Sasvim je normalno da Ameri nikad nece izaci sa pravim ciframa u javnost oko ovog pitanja! Barem dok got mogu izlazit u javnost o podatcima oko "oruzja za masovno unistavanje Sadama Huseina" "Unistavanju demokratije Moamera Gadafija" , Ukrainama , Palestinama , Srbijama....
Ah da , da nebi bilo "daj link" Evo ti link http://it.peacereporter.net/articolo/25 ... +sanitaria ...do duse na Italijanskom a siguran sam da sam ovo citao u Francuskim novinama, al sad ne mogu da nadjem. Mislim , tek toliko da mi ne kazu da je link cirilicni, a ima na guuglu o ovome na svim jezicim !
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#585 Re: USA fan page
Pokretac teme Lucifer je regularan lik i poprilicno sam siguran da su njegovi postovi ironicnog karakteraKENJAC wrote: Ma , naso sam ja njega po mnogim pitanjimaAl , moram vam priznat da me odavno neka tema nije ovako nasmijala. Ova napaljena djecica sto se odusevljavaju Rambom i ovi drugi sto nazvase druga Nosaru "predvodnikom borbe protiv zdravog razuma" .... sto me neodoljivo podsjeca na one fetve protiv Salmana Ruzdija i odapete strijele ! Al , ja sve kontam , da su to djecica pobjegla iz Bosanskih vukojebina, pa kontam "haj normalno je da se odusevljavaju Amerikom... vidili asfalt , struju, zaposlili se, u ostalom Amerika jeste jedna od naj naprednijih civilizacija... kad ono , ne lezi vraze! Eno njih istih smeta im semafor u Lukavici
![]()
![]()
Tek onda skontah da oni nemaju u stvari dva pecata u pasosu. Svaka drzava ima svojih cari.Svaka je drzava za neke dobra. Treba postovati svaku drzavu u kojoj zivis.... Al otvarat fan page nekoj drzavi , i to Americi
P.S. Da ne zaboravim , broj ljudi koji nemaju socijalno osiguranje prelazi 60.000.000 ! Po Obaminoj reformi bi trebo da sidje na cifru od oko 36 miliona. No , mrka kapa (na zalost) izgleda ! Republikanci obecali da ce u senatu oborit ovu reformu ! Sasvim je normalno da Ameri nikad nece izaci sa pravim ciframa u javnost oko ovog pitanja! Barem dok got mogu izlazit u javnost o podatcima oko "oruzja za masovno unistavanje Sadama Huseina" "Unistavanju demokratije Moamera Gadafija" , Ukrainama , Palestinama , Srbijama....
Ah da , da nebi bilo "daj link" Evo ti link http://it.peacereporter.net/articolo/25 ... +sanitaria ...do duse na Italijanskom a siguran sam da sam ovo citao u Francuskim novinama, al sad ne mogu da nadjem. Mislim , tek toliko da mi ne kazu da je link cirilicni, a ima na guuglu o ovome na svim jezicim !
-
kosava
#587 Re: USA fan page
Nije socijalno nego zdravstveno nije nikada bilo 60 miliona nego 46 a vec sam ti objasnio ko su ti bez zdravstvenog.P.S. Da ne zaboravim , broj ljudi koji nemaju socijalno osiguranje prelazi 60.000.000 ! Po Obaminoj reformi bi trebo da sidje na cifru od oko 36 miliona.
- Grover
-
kosava
#589 Re: USA fan page
Groveru ma on to naucio od doktora Rade Pisopije mora da je i Bill Gates srbin, jebote pa znasli da baba Dick Cheney tvoja srpkinja iz Sumadiju bre?

Odmah mu se na faci vidi da je tvoj Srbin.
Odmah mu se na faci vidi da je tvoj Srbin.
- jao_situacije
#590 Re: USA fan page
Ovo mi je jedna od boljih stvari koju su smislili. Danas sam gledao emisiju o v22 i kontam i nama bi ovakvi odgovarali 100%. Da Stožerko nije razvalio SOKO mogli smo otkupiti licencu i ovo sastavljati.. Al eto valjda će nam donirati ovako nešto nekada

-
LDLT
#591 Re: USA fan page
kosava wrote:Jos se niste oporavili od kad vam je Americka demokratija zakucala tomahavcima 1999 na vrata Beogradskog pasaluka![]()
![]()
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
-
Avetinho
#595 Re: USA fan page
Sta ti je "socijalno osiguranje"? Da ne mislis na CCCP?KENJAC wrote: {...}
P.S. Da ne zaboravim , broj ljudi koji nemaju socijalno osiguranje prelazi 60.000.000 !
{...}
- jao_situacije
#596 Re: USA fan page
Bez nadmudrivanja i pokušavanja da omalovažim rendžere, po onome šta znam mislim da su ovi ipak malo luđiLDLT wrote:75th Ranger Regiment

-
LDLT
#599 Re: USA fan page
kosava wrote:
Chris Kyle, zar ne ? Devil of Ramadi
- Gojeni H
#600 Re: USA fan page
@kosava/@LDLT
Jesmo li to poceli slaviti i agresiju na Irak i 165 000 mrtvih iracana vec 2006.godine, ili glumimo neki ku.ac?
Jesmo li to poceli slaviti i agresiju na Irak i 165 000 mrtvih iracana vec 2006.godine, ili glumimo neki ku.ac?