Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
vryzas
#576 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Eki bacanje pred kameru 
-
golman
#577 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Ne izlaze nigdje,gledaju kući turske,španske i indijske serije do iznemoglosti i hodaju po komšiluku i ispijaju kave i tračaju.
- Ramzess Veliki
#578 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Žene u četrdesetim ... kriza srednjih godina i sve gluposti koje sa tim idu u paketu.
Priča mi frendica kako joj kolegice na poslu u ovim kriznim godinama sve do jedne samo bleje u slike obnaženih dečkića koji im mogu biti sinovi a svoju djecu i porodicu zanemaruju.
Priča mi frendica kako joj kolegice na poslu u ovim kriznim godinama sve do jedne samo bleje u slike obnaženih dečkića koji im mogu biti sinovi a svoju djecu i porodicu zanemaruju.
- sadie_forever
#579 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
pa 40-e su najgore godine,da je bilo preskociit ih...ono ,preci u 50 pa uci u starost ili ostati 30 i biti mladRamzess Veliki wrote:Žene u četrdesetim ... kriza srednjih godina i sve gluposti koje sa tim idu u paketu.
-
arena1
#580 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Ramzess Veliki wrote:Žene u četrdesetim ... kriza srednjih godina i sve gluposti koje sa tim idu u paketu.
ja glupe konstatacije.....pa više muške populacije u tim godinama bali za puterima.
inače, nikad mi neće biti jasno kako se ženi u četrdestim može svidjeti neki momčić od 20 , a i obrnuto.
- Ramzess Veliki
#581 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Ja samo prenosim ... da ne bude stalno po muškarcima.arena1 wrote:Ramzess Veliki wrote:Žene u četrdesetim ... kriza srednjih godina i sve gluposti koje sa tim idu u paketu.
ja glupe konstatacije.....pa više muške populacije u tim godinama bali za puterima.
inače, nikad mi neće biti jasno kako se ženi u četrdestim može svidjeti neki momčić od 20 , a i obrnuto.
Iskreno mi je dodijalo da svaki put kad kupim nešto za sebe, set ključeva, aku-bušilicu ili T-shirt sa glavom zmaja koji pljucka nekakve kosti čujem komentar "Uhvatila ga kriza srednjih godina" ... kao da žene to ne šamara. A iskreno ne ganjam mlade komade. Ustvari ne ganjam nikakve komade, pukla me nekakva sjeta i nezainteresovanost.
Eto samo mi na to pretplaćeni.
A kuka mi neka ženska koju sam upoznao preko tetke susjede jedne prijateljice iz RH, našla nekakvog studenta koji joj može sinak bit' pa mu plaćala usluge i potrošila budžet za sinovu ekskurziju, i sad našla mene molit' da tog kojeg nit' znam nit' želim upoznati negdje zaposlim kako bi joj vratio pare.
E ... hoće da se kreše sa puterom za đabe ... e vala ne ide to tako.
Nabijala mužu rogove, rizikovala raspad porodice ... plaćala seksualne usluge ... četrdeseta, jel'.
- SaraFina
#582 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Ova tema opet aktuealna 
Da se upisem da čitam
Da se upisem da čitam
- Ramzess Veliki
#583 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Zaboravih upisati - žene iz RH izlaze u BiH da ih se ne može pratiti (jaran drži motel pa znam iz prve ruke
). Valjda naše izlaze u RH, Srbiju, Crnu Goru ... po onoj "dok niko ne zna nije se ni desilo".
Generalno međudržavno ko kome prije stigne.
Generalno međudržavno ko kome prije stigne.
- jao_situacije
#584 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
ja kontao samo u drugi grad odu 
- SaraFina
#585 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Ja znam da u avazu pisalo da ona Ibrahima iz Bihaća pobjegla u inostranstvo sa ljubavnkom. I to Tursku ili Španiju 
- jao_situacije
#586 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
avaz čita, Bože sačuvaj.. 
- sadie_forever
#587 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
ibrahimaSaraFina wrote:Ja znam da u avazu pisalo da ona Ibrahima iz Bihaća pobjegla u inostranstvo sa ljubavnkom. I to Tursku ili Španiju
- klixoris
#588 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
I sta bi ? Jesu l' se uzeli na kraju ?SaraFina wrote:Ja znam da u avazu pisalo da ona Ibrahima iz Bihaća pobjegla u inostranstvo sa ljubavnkom. I to Tursku ili Španiju
- SaraFina
#589 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
sadie_forever wrote:ibrahimaSaraFina wrote:Ja znam da u avazu pisalo da ona Ibrahima iz Bihaća pobjegla u inostranstvo sa ljubavnkom. I to Tursku ili Španiju![]()
Tako se zena zove
Ni ja nisam to ime čula, ali eto.
@jao to je bila afera godine
- jao_situacije
#590 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Ma Bože sačuvaj ne komuniciram više s tobomSaraFina wrote:sadie_forever wrote:ibrahimaSaraFina wrote:Ja znam da u avazu pisalo da ona Ibrahima iz Bihaća pobjegla u inostranstvo sa ljubavnkom. I to Tursku ili Španiju![]()
Tako se zena zove
Ni ja nisam to ime čula, ali eto.
@jao to je bila afera godine
- SaraFina
#591 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
klixoris wrote:I sta bi ? Jesu l' se uzeli na kraju ?SaraFina wrote:Ja znam da u avazu pisalo da ona Ibrahima iz Bihaća pobjegla u inostranstvo sa ljubavnkom. I to Tursku ili Španiju
Taj njen levat prebio lika.
A drzi neku diskoteku muz joj ona s konobarom pobjegla
- Ramzess Veliki
#592 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Ma ja ... izhlapi mozak poslije 40-te valjda.SaraFina wrote:Taj njen levat prebio lika.
I dokle je dobacila sa konobarom? Do humanitarne kuhinje? Ali bili su leptirići u stomaku ... dok nije ogladnila pa se svarili.
- SaraFina
#593 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
SVA imovina na njeno ime. Lik je krimos. Mislim muz. Vratio je šta ćeRamzess Veliki wrote:Ma ja ... izhlapi mozak poslije 40-te valjda.SaraFina wrote:Taj njen levat prebio lika.
I dokle je dobacila sa konobarom? Do humanitarne kuhinje? Ali bili su leptirići u stomaku ... dok nije ogladnila pa se svarili.
- sadie_forever
#594 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
valjda je odbacio kad mu je prva 20-godisnjakinja se nabacila...a on vidio da muzevih para nema,kad je s njim starkaRamzess Veliki wrote:Ma ja ... izhlapi mozak poslije 40-te valjda.SaraFina wrote:Taj njen levat prebio lika.
- SaraFina
#595 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
sadie_forever wrote:valjda je odbacio kad mu je prva 20-godisnjakinja se nabacila...a on vidio da muzevih para nema,kad je s njim starkaRamzess Veliki wrote:Ma ja ... izhlapi mozak poslije 40-te valjda.SaraFina wrote:Taj njen levat prebio lika.
Jok ba. Naći ću vam link pa citajte
Ovo je čovjek od Ibrahime ..
Siledzija
http://www.uskinfo.ba/vijest/velika-kla ... alid/10885
- SaraFina
#596 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
http://www.nezavisne.com/novosti/gradov ... 86869.html
Evo kad je pobjegla..
I nije iz Bihaća moja greška .. Ali meni taj kraj nepoznat. Zato nisu zene uvijek krive.
I da nemam muza i u dvadesetim sam.
Da ne mislite da branim. Radi sebe!
Evo kad je pobjegla..
I nije iz Bihaća moja greška .. Ali meni taj kraj nepoznat. Zato nisu zene uvijek krive.
- madner
#597 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Auuu, hrabra ova.
- Matzan
#598 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
To može biti 20 + koji mjesec, a može i 29 + 11 mjeseci.SaraFina wrote:http://www.nezavisne.com/novosti/gradov ... 86869.html
Evo kad je pobjegla..
- SaraFina
#599 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
A levat ne smije joj ništa sve na njenom imenu. Imovina
)
- madner
#600 Re: Gdje izlaze žene poslije četrdesete
Da da, to ce je sigurno spasiti.
Pogotovo od brata.
Pogotovo od brata.