FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post Reply
Ripicipi

#576 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by Ripicipi »

area51 wrote: Je li moguće da neko normalan sve ovo u vezi tzv specijalaca prihvata za ozbiljno kad i svaka budala zna da je BiH pod sigurnosnim "kišobranom zapada" ? :-)
Nigdje ja nisam napisao da su specijalci, niti se UOPSTE uzbudjujem oko njih.
Stvar je u tome da "KUD" bas i ne izgleda kao "KUD", pogotovo njihov vodja.
Imam li pravo da me zanima ko su ustvari ti ljudi?
__Phoenix__

#577 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by __Phoenix__ »

It_is_a_Leclerc wrote:Bošnjaci koji su popljugali da su ovi ljudi plesači sa sabljama su zaista posebna kategorija ljudi.

U negativnom smislu, naravno.
+1
Ripicipi

#578 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by Ripicipi »

area51 wrote:
Hafis wrote:Bogami nije lahko poštenu insanu na ovom kijametu.
Neki dan krst od cijevi na brdu, a sad stočeteresiosam specijalaca bahnulo u šumsku...pravo vas pošlo :)
Nema Him spavanja :lol:
Jao, bas ste vragolasti :roll:

A to "Him", ostavi za nekog drugog.
area51

#579 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by area51 »

Ripicipi wrote:
area51 wrote: Je li moguće da neko normalan sve ovo u vezi tzv specijalaca prihvata za ozbiljno kad i svaka budala zna da je BiH pod sigurnosnim "kišobranom zapada" ? :-)
Ma naravno da imaš pravo znati ko su ali nije li najblaže rečeno smiješno da "specijalci" koji su došli da "talasaju" u "impozantnom" broju uredno pređu granicu BiH,uredno se prijave službi za strance u BiH i u sred bijela dana marširaju u drugom po veličini gradu u BiH ?
bingov buraz

#580 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by bingov buraz »

Nista,moramo i mi mundjose nauciti da tancaju :D

Mogu zamisliti Dodu kao Renea iz Alo Alo,onaj krio padobrance ovaj kozake,Majkicka kao Ivet a Cvijanovicka kao Edit,Vaskovic je Her Flik
Ripicipi

#581 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by Ripicipi »

area51 wrote:
Ripicipi wrote:
Ma naravno da imaš pravo znati ko su ali nije li najblaže rečeno smiješno da "specijalci" koji su došli da "talasaju" u "impozantnom" broju uredno pređu granicu BiH,uredno se prijave službi za strance u BiH i u sred bijela dana marširaju u drugom po veličini gradu u BiH ?
Informacije kazu da su se tek kasnije prijavili sluzbi za strance, tj. tek nakon sto se pocelo pisati o njima.
Uglavnom, lik koji vodi to "KUD" je previse vezan za maskirne uniforme, barikade, postrojavanje vojnih formacija, oruzje, pricu o Krimu itd itd.

Sumnjam da bi i ti popusio pricu o "KUD-u" da im vodju vidis na ratistu u Siriji npr.
Last edited by Ripicipi on 03/10/2014 17:41, edited 1 time in total.
It_is_a_Leclerc

#582 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by It_is_a_Leclerc »

bingov buraz wrote:Nista,moramo i mi mundjose nauciti da tancaju :D

Mogu zamisliti Dodu kao Renea iz Alo Alo,onaj krio padobrance ovaj kozake,Majkicka kao Ivet a Cvijanovicka kao Edit,Vaskovic je Her Flik

:D
dalje

#583 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by dalje »

Ripicipi wrote:
Jedini bitan pokazatelj u svoj ovoj zazanciji je da Bosnjaci generalno, od cistaca na ulici pa do Alijinog malog, nemaju pojma sta se desava u 3/4 BiH a kamoli da igraju neku bitnu ulogu.
Hafis

#584 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by Hafis »

Ja bih ruku metnuo da su ono članovi folklornog društva.
Gdje ća ba specijalci onakve brčine nosati :)
KENJAC

#585 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by KENJAC »

A isto tako ni ovi iz 3/4 nemaju pojma o ovoj preostaloj cetvrtini. I onda neko ima hrabrosti da sve to zajedno nazove "drzavom" i to (ne mogu od smijeha) "jedinstvenom" !
Ripicipi

#586 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by Ripicipi »

Hafis wrote:Ja bih ruku metnuo da su ono članovi folklornog društva.
Gdje ća ba specijalci onakve brčine nosati :)

Previse su militantni za "KUD", ali eto...
cyprus

#587 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by cyprus »

Teško da su specijalci, ali neka ruska varijanta Garde cara Lazara vjerovatno jesu :-D

Ne vjerujem da će biti nekog belaja, moguće je da su tu isključivo u Dodikove predizborne svrhe, ali treba ih pratiti...
O'zone
Globalni moderator

#588 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by O'zone »

dalje wrote:
Jedini bitan pokazatelj u svoj ovoj zazanciji je da Bosnjaci generalno, od cistaca na ulici pa do Alijinog malog, nemaju pojma sta se desava u 3/4 BiH a kamoli da igraju neku bitnu ulogu.
Sve što je izvan šehera je nepoznanica a kamo li dalje...
TheMule

#589 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by TheMule »

Gdje je vijest o SAS-ovcima, preskocilo me to nekako jer je udarna prica na klitorixu nesto o baklavama
Bosanac sa dna kace

#590 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by Bosanac sa dna kace »

A sta kazu jesu u kuferima banane donijeli?????? :roll: :roll: :roll:
zavrzlama

#591 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by zavrzlama »

risingforce wrote:Da nece mozda ovi Rusi da osiguraju teren pred posjetu Putina Banja Luci...? Ne bi me iznenadilo.

gavro ferdinanda,a mujo vladimira :D
channel10

#592 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by channel10 »

trhulj wrote:
muzicar_iz_parka wrote:
Alfons Kauders wrote:otkud da svaki dan na raci udje ili izadje 200 rusa? sverc? radi BG aerodroma? ili greska u izvjestaju?
Ima određen broj tamo njihovih koji rade u Rusiji a vremenom steknu državljanstvo, moguće da je to to.

A dodaš i Ruse vezane za Sberbank, rafineriju u Bos. Brodu / Modriči, lako se dođe to te cifre.
6760 Rusa samo u Septembru uslo u BiH i za granicnu sluzbu to nije nista cudno? Pa da imaju 16 Sberbank i rafinerija to bi bilo previse. Sta rade Bosnjaci i Hrvati u tim drzavniml institucijama?

Izetbegovic i Lagumdzija odobrili 2013 godine skidanje bezviznog rezima Rusima? Heh? Zemljo otvori se. : D
Ko je ovo izjavio?
Bosanac sa dna kace

#593 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

risingforce wrote:Da nece mozda ovi Rusi da osiguraju teren pred posjetu Putina Banja Luci...? Ne bi me iznenadilo.
Prilikom jedne takve posjete ima protokol, kolko se specijalaca salje, koliko zastitara u civilu, koliko sluzbe domacina ucestvuju....neki posjetitelji vode sa sobom i kuhare konobare itd....itd...sve zavisi od posjete i drzavnika.
Sve je dakle zavedeno, znaju se imena tacni datumi ulaska itd.
Dakle nema tu nikakve manifestacije o cijem datumu odrzavanj ucesnici nemaju balge :oops:
Bosanac sa dna kace

#594 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

trhulj wrote: Izetbegovic i Lagumdzija odobrili 2013 godine skidanje bezviznog rezima Rusima? Heh? Zemljo otvori se. : D
Rusija je jaka zemlja, MORAMO imati jako dobre odnose sa njom, mi smo prdina bara naspram Rusije, da se mene pita ja bi im dao da ulaze u BiH i sa licnom, ali sve pod kontrolom :wink: , nije bit u obostranom ukidanju viza 2013. godine, vec je bit u nezanju i nezaintereosvanosti svih probosanskih politicara da se ima jaka sigurnosna sluzba....ah ja ima i to da je bit u tome da se u Dejtonu dozvolilio da manj,i entitet ima tolike ovlasti po pitanju sigurnosnih sluzbi, nesposobnost nasih politicara ili sta vec...
dalje

#595 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by dalje »

Bosanac sa dna kace wrote:
Prilikom jedne takve posjete ima protokol, kolko se specijalaca salje, koliko zastitara u civilu, koliko sluzbe domacina ucestvuju....neki posjetitelji vode sa sobom i kuhare konobare itd....itd...sve zavisi od posjete i drzavnika.
Dakle nema tu nikakve manifestacije o cijem datumu odrzavanj ucesnici nemaju balge :oops:

A Putin dolazi u BL? :-)
Last edited by dalje on 03/10/2014 19:27, edited 1 time in total.
zrakomlat

#596 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by zrakomlat »

trhulj wrote:
muzicar_iz_parka wrote:
Alfons Kauders wrote:otkud da svaki dan na raci udje ili izadje 200 rusa? sverc? radi BG aerodroma? ili greska u izvjestaju?
Ima određen broj tamo njihovih koji rade u Rusiji a vremenom steknu državljanstvo, moguće da je to to.

A dodaš i Ruse vezane za Sberbank, rafineriju u Bos. Brodu / Modriči, lako se dođe to te cifre.
6760 Rusa samo u Septembru uslo u BiH i za granicnu sluzbu to nije nista cudno? Pa da imaju 16 Sberbank i rafinerija to bi bilo previse. Sta rade Bosnjaci i Hrvati u tim drzavniml institucijama?

Izetbegovic i Lagumdzija odobrili 2013 godine skidanje bezviznog rezima Rusima? Heh? Zemljo otvori se. : D
Aha, za koga nam predlažeš da glasamo?
Bosanac sa dna kace

#597 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

dalje wrote:
Bosanac sa dna kace wrote:

A Putin dolazi u BL? :-)
A ja omace mi se, pa ne upitah: Nu, kad to Vladimir Putin, dolazi u Banjaluku?? :roll:
Kal El

#598 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by Kal El »

Večeras još pristižu?!
baxus

#599 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by baxus »

Ne znam sta je potrebno uraditi da pojedinci povjeruju da je ovo dio paravojne formacije iz Rusije.

Fakat bi se pojedinci trebali zapitati za svoju moć rasuđivanja. Pogotovo ovi sveznajući kuleri, lafo-cosmopolite i intelektualci.

Umjesto sto ovdje ispadaju glupi u pokusaju da ispadnu smijesni, bolje bi im bilo da nesto novo nauce.
Artest

#600 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by Artest »

Ova fora s umetnicima, malo baca na mlif Argo.
Post Reply