Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pozdrav forumasi. 24.sam isao na testiranje i bio sam pod velikom tremom. Poceli smo sa plivanjem i vaganjem. Nisam plivao 2 godine pa sam se bojao vremena iako sam dobar plivac. Plivao sam 19 sec. Tada mi je trema nestala. Sledeci test je bio magnot ili vec kako se zove i koverta. Magnot je laka vjezba i uz malo truda 4 boda. Koverta je malo teza pa su 90 % 3boda. Nakon toga ide trbusnjaci i taping koji mislim svi razumijete. Tu uzimam po 5 bodova. Sledece je skok u dalj i sklekovi gdje su svi imali problem. U mojoj grupi najveci skok je 2.38 a bilo je i po 160cm. Sklekovi su problem jer vecina radi nepravilno tako da je i tu vecina imala 3 boda. Nakon pola sata cekanja isli smo na trcanje. Trci se mislim po 12 ljudi u grupi. Bilo je tu i 5ica . Nakon toga svako sebi. Sto se tice komisije bili su 100% korektni, mislim na brojanje vjezbi a i pokazivali su po nekoliko puta gdje se najvise grijesi pa da da obratimo paznju na to. I polzio sam Pozzz svima i sretno
pajomeinci wrote:Pozdrav forumasi. 24.sam isao na testiranje i bio sam pod velikom tremom. Poceli smo sa plivanjem i vaganjem. Nisam plivao 2 godine pa sam se bojao vremena iako sam dobar plivac. Plivao sam 19 sec. Tada mi je trema nestala. Sledeci test je bio magnot ili vec kako se zove i koverta. Magnot je laka vjezba i uz malo truda 4 boda. Koverta je malo teza pa su 90 % 3boda. Nakon toga ide trbusnjaci i taping koji mislim svi razumijete. Tu uzimam po 5 bodova. Sledece je skok u dalj i sklekovi gdje su svi imali problem. U mojoj grupi najveci skok je 2.38 a bilo je i po 160cm. Sklekovi su problem jer vecina radi nepravilno tako da je i tu vecina imala 3 boda. Nakon pola sata cekanja isli smo na trcanje. Trci se mislim po 12 ljudi u grupi. Bilo je tu i 5ica . Nakon toga svako sebi. Sto se tice komisije bili su 100% korektni, mislim na brojanje vjezbi a i pokazivali su po nekoliko puta gdje se najvise grijesi pa da da obratimo paznju na to. I polzio sam Pozzz svima i sretno
Prije svega hvala ti sto si se javio i nama sto dolazimo malo olaksao sve to...
Par pitanja: Da l' se sklekovi moraju raditi da ti ruke budu bas uz tijelo i da li je bilo momaka/cura da ne mogu istrcati 2 i 400
pajomeinci wrote:Pozdrav forumasi. 24.sam isao na testiranje i bio sam pod velikom tremom. Poceli smo sa plivanjem i vaganjem. Nisam plivao 2 godine pa sam se bojao vremena iako sam dobar plivac. Plivao sam 19 sec. Tada mi je trema nestala. Sledeci test je bio magnot ili vec kako se zove i koverta. Magnot je laka vjezba i uz malo truda 4 boda. Koverta je malo teza pa su 90 % 3boda. Nakon toga ide trbusnjaci i taping koji mislim svi razumijete. Tu uzimam po 5 bodova. Sledece je skok u dalj i sklekovi gdje su svi imali problem. U mojoj grupi najveci skok je 2.38 a bilo je i po 160cm. Sklekovi su problem jer vecina radi nepravilno tako da je i tu vecina imala 3 boda. Nakon pola sata cekanja isli smo na trcanje. Trci se mislim po 12 ljudi u grupi. Bilo je tu i 5ica . Nakon toga svako sebi. Sto se tice komisije bili su 100% korektni, mislim na brojanje vjezbi a i pokazivali su po nekoliko puta gdje se najvise grijesi pa da da obratimo paznju na to. I polzio sam Pozzz svima i sretno
Hvala ti mnogo što si podjelio informacije sa nama.
Malo mi nije jasno što to nije uredu sa sklekovima pa su kandidati tako malo bodova uzimali na njima?
I još jedno pitanje,ima li žena
Kada se rade sklekovi trebas li prsima dodirnuti podlogu ili da ti se brojo ako visina laktova bude iznad visine ledja kao kod vojske kad je testiranje
Traze da se urade pravilni sklekovi. U vecini slucajeva guzica ostaje nisko i nedize sa tjelom. Nije se spustalo da prsa diraju pod. U 4 grupe sam vidio mozda 10-ak zenskih.
pajomeinci wrote:Traze da se urade pravilni sklekovi. U vecini slucajeva guzica ostaje nisko i nedize sa tjelom. Nije se spustalo da prsa diraju pod. U 4 grupe sam vidio mozda 10-ak zenskih.
Hvala ti puuuno.
A što se tiče magonta,da li se može odbacivati rukama prilikom koluta unazad. I da li kovertu trčimo bosi na strunjačama?
Da i da li je parket klizav,pitam zbog tenisica?
pajomeinci wrote:Traze da se urade pravilni sklekovi. U vecini slucajeva guzica ostaje nisko i nedize sa tjelom. Nije se spustalo da prsa diraju pod. U 4 grupe sam vidio mozda 10-ak zenskih.
Hvala ti puuuno.
A što se tiče magonta,da li se može odbacivati rukama prilikom koluta unazad. I da li kovertu trčimo bosi na strunjačama?
Hvala unaprijed,oprosti na smaranju
Koverta se ne trci na strunjacama. Nikad.
Zavisno od komisije moze se trcati bos (losija varijanta) i u patikama.
Magont mozes se odbaciti kolut nazad kako hoces samo je bitno da ti kimono ne ispadne iz nogu jer ga moras nogama uzeti, a ne rukama.
Obuci neku trenerku koja nije suskava tj.klizava da ti ne pravi problem.
Hvala ti puuuno.
Hvala unaprijed,oprosti na smaranju [/quote]
Dozvoljevo je da se pomazes rukama prilikom koluta unazad. Koverta se trci u patikama. A pod gdje se radi koverta nije klizav. Mozes bas u punom trku obilaziti cunjeve
Ne sekirajte se oko toga... U svakom poslu postoji to da se prima preko veze, pa i u ovome! Ali da prime 70 ljudi preko veze, nemoguće. Možda će biti njih 5-6 i to je to. (bar se nadam, dao Bog!!)