s obzirom da ne znas kako doci do zlatista, mogu reci da posjedujes veoma dobro znanje i poznavanje okolnih srpskih selendri.UltraSarajevo wrote:E moj Bosnjo nikad ti pameti neces doci, sve bi mi na fin, miran nacin, da nekoga slucajno ne uvrijedimo, kako razmisljas Boze sacuvaj.. Kad se manjina kao srbi qrce u drzavi treba ih opaliti po usima da znaju na kojem su mjestu, ne svidja ti se idi iz drzave ili rat, ha ya. Okolone srpske selendre ne bi im mjesec dana roka dao u eventualnom sukobuOldMayor wrote:Ovo se ne trebao ovako raditi.
Jer sutra kad mi izgradimo dzamiju u RS-u oni ce je srusit i rece, vi to namjerno nama u inat, i vi ste nama krst srusili.
Mislim oni to vec rade.
Ovo je trebalo fino na pravni nacin uklonuti, preko OHR-a.
Treba misliti i na ljude koji sada zive i rade u RS-u. Nama u Sarajevu zagusti samo kad je nama prpa, onoj nani crkva stoji sto godina, niko qrcem nije mako. E sad kad nama gori digli bi sve na noge...
Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
- karanana
#576 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
- TheWatcher
#577 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
a ti si kao neki zajebani aUltraSarajevo wrote:Na pp podatke pa cemo vidjeti ko ujeda. Samo reci vrijeme i mjesto, ne dodjem li slobodno ovdje kazes svima jel vazi ? Sto ne mogu ovih, ako ste vi kukavice i ako ovdje ima internet ratnika nisu svi takvi.
-
neimenovan.x
#578 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Mislim da nema potrebe da ti kaže vrijeme i mjesto jer smo svi zaključili da ne bi znao da dođeš do njegaUltraSarajevo wrote:Na pp podatke pa cemo vidjeti ko ujeda. Samo reci vrijeme i mjesto, ne dodjem li slobodno ovdje kazes svima jel vazi ? Sto ne mogu ovih, ako ste vi kukavice i ako ovdje ima internet ratnika nisu svi takvi.
Tako da stvarno nema potrebe, samo bi se izgubio
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#579 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Pitar sa Kariba wrote:
"Odrađeno", ne morate ići.....
treba bake da zaHvali braĆi na podizanju jarbola...
- Blek Stena
#580 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
neimenovan.x wrote:Mislim da nema potrebe da ti kaže vrijeme i mjesto jer smo svi zaključili da ne bi znao da dođeš do njegaUltraSarajevo wrote:Na pp podatke pa cemo vidjeti ko ujeda. Samo reci vrijeme i mjesto, ne dodjem li slobodno ovdje kazes svima jel vazi ? Sto ne mogu ovih, ako ste vi kukavice i ako ovdje ima internet ratnika nisu svi takvi.
Tako da stvarno nema potrebe, samo bi se izgubio
- Arsenal Royal
#581 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Da ti nisi ba zubima skido onaj beton sa štangle? Vidim opasan si pravoUltraSarajevo wrote:Na pp podatke pa cemo vidjeti ko ujeda. Samo reci vrijeme i mjesto, ne dodjem li slobodno ovdje kazes svima jel vazi ? Sto ne mogu ovih, ako ste vi kukavice i ako ovdje ima internet ratnika nisu svi takvi.
-
neimenovan.x
#582 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Kad za 10 godina UltraSarajevo postane okorjeli kriminalac (vidim da fura taj fazon), zaštićene svjedoke će sakrivati na ZlatištuBlek Stena wrote:neimenovan.x wrote:Mislim da nema potrebe da ti kaže vrijeme i mjesto jer smo svi zaključili da ne bi znao da dođeš do njegaUltraSarajevo wrote:Na pp podatke pa cemo vidjeti ko ujeda. Samo reci vrijeme i mjesto, ne dodjem li slobodno ovdje kazes svima jel vazi ? Sto ne mogu ovih, ako ste vi kukavice i ako ovdje ima internet ratnika nisu svi takvi.
Tako da stvarno nema potrebe, samo bi se izgubioa
nema ni za taksi
- pici
#583 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Arsenal Royal wrote:Da ti nisi ba zubima skido onaj beton sa štangle? Vidim opasan si pravoUltraSarajevo wrote:Na pp podatke pa cemo vidjeti ko ujeda. Samo reci vrijeme i mjesto, ne dodjem li slobodno ovdje kazes svima jel vazi ? Sto ne mogu ovih, ako ste vi kukavice i ako ovdje ima internet ratnika nisu svi takvi.

samo brnjicu i k nozi
-
Hrasno_Rules
#584 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Sinocnju akciju su odradili clanovi nekog BPNP-a tako se zovu, hvale se evo akcijom na netu
navodno su dosli iz donjeg dijela preko sume, i nisu macolama lupali vec su na betonsku konstrukciju stavili holmatro razvaljivac sto je smrvilo samo beton, sve u svemu svaka cast momcima, policija je ovdje ispala max. glupa 
- pici
#585 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Hrasno_Rules wrote:Sinocnju akciju su odradili clanovi nekog BPNP-a tako se zovu, hvale se evo akcijom na netunavodno su dosli iz donjeg dijela preko sume, i nisu macolama lupali vec su na betonsku konstrukciju stavili holmatro razvaljivac sto je smrvilo samo beton, sve u svemu svaka cast momcima, policija je ovdje ispala max. glupa
svaka čast Erojima...ako zatreba žileta bic, tu sam...

- TheWatcher
#586 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
bojim se da bi neko zbog ove gluposti mogao i glavom platiti
uvijek metak moze "slucajno" zalutati,pogotovo po noci 
-
Hrasno_Rules
#587 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Neka momaka, kaki' su god nasi supici wrote:Hrasno_Rules wrote:Sinocnju akciju su odradili clanovi nekog BPNP-a tako se zovu, hvale se evo akcijom na netunavodno su dosli iz donjeg dijela preko sume, i nisu macolama lupali vec su na betonsku konstrukciju stavili holmatro razvaljivac sto je smrvilo samo beton, sve u svemu svaka cast momcima, policija je ovdje ispala max. glupa
- Janjicar
#588 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
http://www.bosanski-nacionalisti.org/
Imate ovdje o BPNP-u (Bosanski Pokret Nacionalnog Ponosa) i svaka im cast
-
Zastavnik_dzemo
#589 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
ovo neki predizborni isprdak?
- area51
#590 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Jedni su u 1388 a drugi u 1389 godiniJanjicar wrote:http://www.bosanski-nacionalisti.org/
-
archi_a
-
Hrasno_Rules
#592 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Mora biti neka protiv teza ustasluku i cetnistvu, ovi su odlicni za toarea51 wrote:Jedni su u 1388 a drugi u 1389 godiniJanjicar wrote:http://www.bosanski-nacionalisti.org/
- Janjicar
#593 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Zato dok svi vi pisete hocemo srusit hocemo ovo hocemo ono momci se dogovore i urade toarea51 wrote:Jedni su u 1388 a drugi u 1389 godiniJanjicar wrote:http://www.bosanski-nacionalisti.org/
-
rizibizi
#594 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Pa sta je ovo hljeb ti jebem, sramota me majke mi moje, sramota me gdje zivim i gdje sam rodjen pleme li vam seljacko jebem sta uradiste od drzave. Cuj BPNP, sad i wanna be krimosi, djeca sistecih jajca s viskom hormona imaju svoj pokret. Brate i drzavljanstvo Aljaske bih sad prihvatio samo da ne gledam ove jadove.
Ustasluk i cetnistvo nisu od juce a ovi iskombinaovali godinu pa ni oko toga nisu mogli da se dogovore, ni nacionaliste nemamo kako treba, a i mogli su sta pravopisa procitati pa da znaju da se ne kaze srBsko.
Ustasluk i cetnistvo nisu od juce a ovi iskombinaovali godinu pa ni oko toga nisu mogli da se dogovore, ni nacionaliste nemamo kako treba, a i mogli su sta pravopisa procitati pa da znaju da se ne kaze srBsko.
- area51
#595 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Sklepa neko u toku noći nekakav krst/križ i izmakne seJanjicar wrote:Zato dok svi vi pisete hocemo srusit hocemo ovo hocemo ono momci se dogovore i urade toarea51 wrote:Jedni su u 1388 a drugi u 1389 godiniJanjicar wrote:http://www.bosanski-nacionalisti.org/
Ovi se ko mladi majmuni nalože i usrću 24 sata
Ja levata majko moja mila
-
leo karan
#596 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Odlicnopici wrote:Hrasno_Rules wrote:Sinocnju akciju su odradili clanovi nekog BPNP-a tako se zovu, hvale se evo akcijom na netunavodno su dosli iz donjeg dijela preko sume, i nisu macolama lupali vec su na betonsku konstrukciju stavili holmatro razvaljivac sto je smrvilo samo beton, sve u svemu svaka cast momcima, policija je ovdje ispala max. glupa
Momci svaka cast, naklon do poda.
- karanana
#597 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
heil bosnia!
- area51
#598 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Nema šta "krst/križ" je uspješno odradio svoju "misiju"
Ko iz udžbenika
Ko iz udžbenika
-
sumirprimus
#599 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
kaje vodja i zamjenik vodje..
i ovi nacisticki pozdravi kakve su to furke ?
- area51
#600 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
predizbornesumirprimus wrote:kaje vodja i zamjenik vodje..![]()
![]()