Kolko imas godina? Jel ti bliza trideseta ili dvadeseta?zipoo wrote:ne zajebavamtriconja wrote:Nemoj jebavat?zipoo wrote: Moram li imati bradu? Meni brada ne raste
Facebook za upoznavanje ...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- triconja
#576 Re: Facebook za upoznavanje ...
-
zipoo
#577 Re: Facebook za upoznavanje ...
Nemoj jebavat?triconja wrote:[qute="zipoo"][qote="triconja"][qote="zipoo"]
Moram li imati bradu? Meni brada ne raste
ne zajebavam
Kolko imas godina? Jel ti bliza trideseta ili dvadeseta?[/qote]
27
- BajramBarecula
#578 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ma samo koznjak nek nabaci i vozitriconja wrote:Nemoj jebavat?zipoo wrote: Moram li imati bradu? Meni brada ne raste
- Ramzess Veliki
#579 Re: Facebook za upoznavanje ...
zipoo wrote:mislio sam kostursku glavu sa kacigom ali bi morao na prsa ili list, tu ima dovoljno prostoraRamzess Veliki wrote:Ma jok. Samo radi efekta ako nemas misice trebas stagod tetovirat ... neke kosti, prikaze ... ili bodljikavu zicu oko zgloba da se vidi.zipoo wrote:Moram li imati bradu? Meni brada ne raste

- Xavier1
#580 Re: Facebook za upoznavanje ...
Najzeleniji ovdje su Marlboro i Triconja.Tomahawk11 wrote:Nemam, kažem ti što ti se forumašice javljaju.Xavier1 wrote:Pa Tomo, zar i ti negativno misljenje o meni imas?
Mislim da ti nisi loš momak, samo si još zelen
- triconja
#581 Re: Facebook za upoznavanje ...
Jaro zelen sam ko zelembacXavier1 wrote:Najzeleniji ovdje su Marlboro i Triconja.Tomahawk11 wrote:Nemam, kažem ti što ti se forumašice javljaju.Xavier1 wrote:Pa Tomo, zar i ti negativno misljenje o meni imas?
Mislim da ti nisi loš momak, samo si još zelen
- beni-bu-man
#582 Re: Facebook za upoznavanje ...
è koji ste vi amateri
- triconja
#583 Re: Facebook za upoznavanje ...
Jaro nemam ti ja taj akaunt na toj stranicibeni-bu-man wrote:è koji ste vi amateri
- beni-bu-man
#584 Re: Facebook za upoznavanje ...
ma forum je dovoljantriconja wrote:Jaro nemam ti ja taj akaunt na toj stranicibeni-bu-man wrote:è koji ste vi amateri
-
zipoo
#585 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ma jok. Samo radi efekta ako nemas misice trebas stagod tetovirat ... neke kosti, prikaze ... ili bodljikavu zicu oko zgloba da se vidi.[/qute]Ramzess Veliki wrote:[qote="zipoo"][qute="Ramzess Veliki"][qote="zipoo"]Moram li imati bradu? Meni brada ne raste
mislio sam kostursku glavu sa kacigom ali bi morao na prsa ili list, tu ima dovoljno prostora
[/qote]E tako tako
-
sumirprimus
#586 Re: Facebook za upoznavanje ...
za ovo bi mi pojeo tu casu al instant s kim god da sjedi makar me na trogama iznjeliTomahawk11 wrote:mad_max_ba wrote:Upo selverTomahawk11 wrote:
Ako i jeste, nema tu nikakvog sjebavanja.
Nego hamo pipa i ostala ekipa i vozdra
- cendlerbing
#587 Re: Facebook za upoznavanje ...
Imam ja jednog momka za nju. Svakoj mi se drugarici javljo.Ramzess Veliki wrote:Sad se sjetih, neka zenska mi se pocela nabacivati, prvo neka prica kao vidjela me sa nekim svojim pa ovo ono ... sve neka muljaza, a meni nesto sumnjiva pa je drzao na distanci iako navaljuje da se vidimo, zajedno izadjemo, prica kako je bila zaljubljena u mene ... kad me pocela zvati svojim meni puk'o film, Kazem - Kakav Tvoj, uopce ne znam ko si, nista o tebi ne znam, nikad se nismo vidjeli, hajde ti trazi drugu priliku i vise ne dosadjuj. I blokiram je.
I ispricam jaranu. On poce - A znam je, I meni se nabacivala ...
Cek malo, hajde da provjerimo ostalu ekipu - I otkrijemo da je startala skoro svakog naseg prijatelja, sa kojima nismo samo Face prijatelji nego se druzimo. Iskopamo i prvu vezu - prvog jarana na ciju grupu prijatelja se natovarila. Njegove prve rijeci - Ma budala, muz joj robija, ona besposlena, druzi se sa kriminalcima ... Pa koji ti je k.... ona u prijateljima ???
- beni-bu-man
#588 Re: Facebook za upoznavanje ...
Bil se ti samnom upoznala, vako javno da te pitamcendlerbing wrote: Imam ja jednog momka za nju. Svakoj mi se drugarici javljo.
- cendlerbing
#589 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ne možemo nikako dvaput.beni-bu-man wrote:Bil se ti samnom upoznala, vako javno da te pitamcendlerbing wrote: Imam ja jednog momka za nju. Svakoj mi se drugarici javljo.
- beni-bu-man
#590 Re: Facebook za upoznavanje ...
beni, drago mi jecendlerbing wrote:Ne možemo nikako dvaput.beni-bu-man wrote:Bil se ti samnom upoznala, vako javno da te pitamcendlerbing wrote: Imam ja jednog momka za nju. Svakoj mi se drugarici javljo.
- cendlerbing
#591 Re: Facebook za upoznavanje ...
Zamišljam izgovoreno onim glasom dubokim 1000 metara.beni-bu-man wrote: beni, drago mi je![]()
![]()
- beni-bu-man
#592 Re: Facebook za upoznavanje ...
cendlerbing wrote:Zamišljam izgovoreno onim glasom dubokim 1000 metara.beni-bu-man wrote: beni, drago mi je![]()
![]()
- Ludzak
#593 Re: Facebook za upoznavanje ...
Imam, al nije baš da nisu pokušavali.Xavier1 wrote:Ako ti ne ide online, tesko ce ti i uzivo ici. Imas li kakav krug prijatelja i poznanika? Tu trazi djevojku ako si prosjecan momak. Vecina parova koje znam se tako upoznala.Ludzak wrote:Već dva dana se dopisujem s jednom putem instagrama, doduše ja sam započeo i ja sam taj koji vodi dijalog. Danas sam namjerno pauzirao čisto da vidim hoće li se bar ona javiti meni, ako se ne javi smatrat ću da se ona sa mnom dopisivala čisto iz kurtoazije i dosade. A sve su prilike da se neće javiti. Još jedan neuspješan pokušaj, mislim, s moje strane i samopouzdanje opade na još niži level.
Ja i dalje smatram da ne treba instagram ili facebook koristiti u ove svrhe. Ako ne možeš uživo, nemoj ni preko ovih mreža.
Sa koliko se ona dopisuje muškaraca dok joj ti pišeš, pitanje je.
Da bi zavrsio sa nekom instagramusom koju ne znas od ranije moras ili izgledati dobro ili imati kesa. Kazem ti ako si prosjecan momak ostavi se toga. Svaka djevojka ima po dvocifren broj njih sto joj se javlja. I mnogima takvi dodju samo kao ubijanje dosade. Cuo sam od prijateljica da ne bi nikada usle u vezu sa nekim koga poznaju samo online. Znaci samo gubis vrijeme, a njima podizes ego i ubijas dosadu.
Ja sam totalno bezličan tip, a izgledom prosječan. Nisam ja osoba koja je pretjerano otvorena, prirodno sam poprilično sa zatvoren. To znači da nisam osoba koja može o svemu pričat.
- lmo
- Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace
#594 Re: Facebook za upoznavanje ...
možda je do stajlinga

- Xavier1
#595 Re: Facebook za upoznavanje ...
Koliko ti je godina?Ludzak wrote:Imam, al nije baš da nisu pokušavali.Xavier1 wrote:Ako ti ne ide online, tesko ce ti i uzivo ici. Imas li kakav krug prijatelja i poznanika? Tu trazi djevojku ako si prosjecan momak. Vecina parova koje znam se tako upoznala.Ludzak wrote:Već dva dana se dopisujem s jednom putem instagrama, doduše ja sam započeo i ja sam taj koji vodi dijalog. Danas sam namjerno pauzirao čisto da vidim hoće li se bar ona javiti meni, ako se ne javi smatrat ću da se ona sa mnom dopisivala čisto iz kurtoazije i dosade. A sve su prilike da se neće javiti. Još jedan neuspješan pokušaj, mislim, s moje strane i samopouzdanje opade na još niži level.
Ja i dalje smatram da ne treba instagram ili facebook koristiti u ove svrhe. Ako ne možeš uživo, nemoj ni preko ovih mreža.
Sa koliko se ona dopisuje muškaraca dok joj ti pišeš, pitanje je.
Da bi zavrsio sa nekom instagramusom koju ne znas od ranije moras ili izgledati dobro ili imati kesa. Kazem ti ako si prosjecan momak ostavi se toga. Svaka djevojka ima po dvocifren broj njih sto joj se javlja. I mnogima takvi dodju samo kao ubijanje dosade. Cuo sam od prijateljica da ne bi nikada usle u vezu sa nekim koga poznaju samo online. Znaci samo gubis vrijeme, a njima podizes ego i ubijas dosadu.
Ja sam totalno bezličan tip, a izgledom prosječan. Nisam ja osoba koja je pretjerano otvorena, prirodno sam poprilično sa zatvoren. To znači da nisam osoba koja može o svemu pričat.
Nije lako momcima koji su prosjecni danas. Moras se u necemu barem izdvajati da bi bio zanimljiv djevojkama.
A za muskarca je bas velika mana ako je povuceniji jer je u pravilu on taj koji mora sve da inicira sa suprotnim spolom.
- Ludzak
#596 Re: Facebook za upoznavanje ...
Jok, do brade mi je.lmo wrote:možda je do stajlinga![]()
- Ludzak
#597 Re: Facebook za upoznavanje ...
26 punih.Xavier1 wrote:
Koliko ti je godina?
Nije lako momcima koji su prosjecni danas. Moras se u necemu barem izdvajati da bi bio zanimljiv djevojkama.
A za muskarca je bas velika mana ako je povuceniji jer je u pravilu on taj koji mora sve da inicira sa suprotnim spolom.
Ostaje mi samo da prirodu prezirem.
- Xavier1
#598 Re: Facebook za upoznavanje ...
Strpi se jos 3-4 godine pa ce zene da popuste malo.Ludzak wrote:26 punih.Xavier1 wrote:
Koliko ti je godina?
- Ramzess Veliki
#599 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ma kupi motor ...Ludzak wrote:26 punih.Xavier1 wrote:
Koliko ti je godina?
-
zipoo
#600 Re: Facebook za upoznavanje ...
Onako realno, zasto da se vama neko javi?