B&H vs Egipat

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ko uzima ?

Poll ended at 06/03/2014 16:11

Pobjeda
25
35%
Poraz
38
54%
Nerjeseno
8
11%

Total votes: 71

oldschool

#576 Re: B&H vs Egipat

Post by oldschool »

Poraz kao poraz nije strašna stvar, desi se. Bole stvari koje su rezultirale porazom, pa ćemo redom krenuti:

-Taktika, uvijek ista, nije bitno s kim igramo. Safet nikako da nauči da nas uvijek tehnički jake reprezentacije, gdje Egipat ima još i brze igrače, pometu na terenu. Mora žrtvovati nekog od napadača, da bi konkurentan bio, no on kao mazga pravi rokade u timu i nesposbnog za prodor, igrača tipa Inzaghi(Ibiševića) stavlja na krilo. Za nadati se da će nekad progledati;

-Pozivanje igrača i slične zasluge. Pažljivo smo gledali Svena, čovjek je katastrofalan. Brojali smo mu dodavanja, gledali kako se postavlja, pokriva teren, sve nula. Imao je preko 30 pogrešnih dodavanja i prestali smo, kao duh stoji na terenu i šeta se, ne prati protivničke suigrače, sudara se s našim, jedino što ima tehniku, ali nikada ne uputi tačan pas. Ne treba niko da igra zarad zasluga. Da je Low slušao ikoga nikada Muler ne bi zaigrao, gdje ga je Maradona ismijavao pa ga ovaj zauvijek upamtio(kvalifikacije nije ni igrao). Kvalifikacije traju dugo i ako se neko pojavi pola godine prije početka treba da igra, interes reprezentacije treba da je vrhovni. Za Sušića bi Muler trebao odigrati koju sezonu, zabiti petnaest golova da zaigra. Spahić je poznat kao kiks igrač, no borbenošću, postavljanjem je nadoknađivao mnoge minuse. Međutim, tužno je bilo gledati šta mu danas rade igrači, jednostavno ga je vrijeme pregazilo, postao je i spor.

-igrači tipa Vršajević, Šunjić, Zahirović, Sušić, Višća su šestoki promašaji. Višća ima šest sekundi da centrira, nigdje igrača oko njega i on po zemlji šalje loptu, koja jedva dođe do igrača Egipta, koji je udaljen od njega 6-7 metara, tuga. Vrško od deset uputi jedan centaršut u visini glave, ostali nisu vrijedni pažnje.

Nadam se da će Sušić neke stvari napokon uvidjeti, da će mu neko suflirati na neki način, ali ne treba se previše nadati. Nigdje ne piše da Džeko i Ibišević moraju igrat. Tužno mi je bilo igrati kako se Hajrović otkriva i niko mu ne želi dati loptu, a stalno se ide na Višću koji samo vraća loptu Seji i tako u krug. Hajrović sam mora uzeti loptu, predriblati i da pokaže da mu se treba dati loptu, momak koji definitivno treba igrati u prvoj postavi. Nadam se da će do utakmice s Nigerijom mnoge stvari doći na svoje:D
bierkof

#577 Re: B&H vs Egipat

Post by bierkof »

Jebalo ih ubacivanje sa strana, jedini napad koji znaju uraditi je ubacivanje sa strane. Uzasna igra, gube lopte ko abdest...
Nista se nece popraviti do brazila, pape je imao fantasticnu priliku da napravi respektabilan tim, ali je usrao sve.
On nebi mogao izgraditi vlastiti autoritet ni da trenira zenski tim, a ne glavnu repku.

Igraci se 2 dana prije tekme kurce po kafanama i napijaju, sve ih treba izbaciti makar ne otisli ni na jedno prvenstvo nikad vise. Ova bagra nije vidila profesionalnog sportiste. :evil: :evil: :evil:
Picka vam materina sto stojite ko drvene marije na terenu.
PeppermintSA

#578 Re: B&H vs Egipat

Post by PeppermintSA »

kakve veze ima Pape sa činjenicom da se ovo ufurane primade šetaju po terenu?

Jebo vas džeko sviju - nije on problem, već Pape?
archi_a

#579 Re: B&H vs Egipat

Post by archi_a »

Mene samo zanima, da li selektor jedne reprezentacije smije pozvati nekog od "top 5" igraca (koji se setka nezainteresovano po terenu) i jebat mu sve po spisku? Ako smije, onda bi smo mogli govoriti o nekakvom autoritetu. Situacija je da ne smije, jer bi bio razapet u zemlji, u slucaju da nas ta zvijezda od igraca napusti. Trebamo da se poklopimo i da ne napadamo selektora.
Nije mu lako i ne smije zvijezdama nista reci, jer postoji mogucnost da ih izgubimo. To su fakti. Jebo nas.
bingov buraz

#580 Re: B&H vs Egipat

Post by bingov buraz »

popokatepetl_com wrote:Tino Sven Susic solidan :lol: :lol: svaki pas koji nije na metar od njega je pogresan i dva puta tijelom prevario igrace Egipta i to je to sto je napravio, Hadzic kloc, Visca limitiran krivac za drugi gol.
i ja citam i ne vjerujem,ispade Tino u Pirlo modu a nije jedno korisno dodavanje napravio
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#581 Re: B&H vs Egipat

Post by Picajzla »

IcedMFEarth wrote:
mega_mashcine wrote:Tino MRS, i ne vracaj se vise
Gledaš li ti utakmicu ? :-)
Jedino on i valja :-)
Valja, kurac moj. Koja je njegova uopste pozicija na terenu ? DMF ?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#582 Re: B&H vs Egipat

Post by Velkoski »

Šibicar wrote:Glavni naši igrači su igrali preko kurca,ali za to je kriv Pape što NE SMIJE,tako je NE SMIJE da se suprostavi pojedinim igračima.
:thumbup:

Trebao je izbaciti Džeku i Spahića na poluvremenu i vozdra, ali imam osjećaj da bi ova dvojica odmah digla ogromnu frku.

Ibišević također standardno kar'na.
Last edited by Velkoski on 05/03/2014 21:00, edited 1 time in total.
stari_rastafari

#583 Re: B&H vs Egipat

Post by stari_rastafari »

Mustang1 wrote:Cuj glavasa kaze "Igrali smo slabo,pobjedio nas je Egipat" Pa u pm koji strucnjak i koja dupinska analiza i zakljucak :D
Egipat koji ima oko 80M stanovnika ;)
emigrazione

#584 Re: B&H vs Egipat

Post by emigrazione »

Šibicar wrote:Glavni naši igrači su igrali preko kurca,ali za to je kriv Pape što NE SMIJE,tako je NE SMIJE da se suprostavi pojedinim igračima.
Ne smije niko, ni selektor ni novinari ni navijaci ni ostali igraci...
K_nine

#585 Re: B&H vs Egipat

Post by K_nine »

Woole Triwunovich wrote:

Trebao je izbaciti Džeku i Spahića na poluvremenu i vozdra, ali imam osjećaj da bi ova dvojica odmah digla ogromnu frku.

Pozelio sam Muslimovica, lik trcao i borio se ko da mu je zivot u pitanju... AAAA ne, mora mali Susic, Hadzic i ostali iz Germania Jebotur Matur Sportagentur igrati... :izet:
Jazzy.ba

#586 B&H vs Egipat

Post by Jazzy.ba »

Kakva komedija od utakmice. Zasto Dzeku kloca ne posla na klupu? Ili Spahica mazluma?
Last edited by Jazzy.ba on 05/03/2014 21:01, edited 1 time in total.
szlava

#587 Re: B&H vs Egipat

Post by szlava »

bingov buraz wrote:
popokatepetl_com wrote:Tino Sven Susic solidan :lol: :lol: svaki pas koji nije na metar od njega je pogresan i dva puta tijelom prevario igrace Egipta i to je to sto je napravio, Hadzic kloc, Visca limitiran krivac za drugi gol.
i ja citam i ne vjerujem,ispade Tino u Pirlo modu a nije jedno korisno dodavanje napravio
Jedino sta sam od njega zapazio cini mi se u prvom poluvremenu kad je uzeo na fazon onu dvojicu egipcana ostalo nista :-?
palermo

#588 Re: B&H vs Egipat

Post by palermo »

Nekad su bivšu Jugoslaviju englezi prozvali svjetskim prvacima u prijateljskim utakmicama. Ako ništa, napravili smo taj odmak :D .

Naravno da je pristup bio problematičan, ali on će biti drugačiji na svjetskom. Od onoga šo bih ja izdvojio. Mujdža je problem, ako se on ne vrati u formu, mi nemamo naše prepozantljive igre, i mislim da onda Papemora misliti o nekim drugačijim varijantama, prije svega većem korištenju Hajorvića umjesto Vedada. I moram priznati da bi za mene Vranješ bio ispred Bičakčića, jednostavno brži je, čak mislim i generalno kvalitetniji.
Tino Sušić nije bio loš, naravno da se može sada bez njega, ali obzirom da ima 22 godine,da nije pokazao tremu nego rekao bih čak malo i drskost, čini mi se da bi mogao biti solidna akvizicija u budućnosti,

Hadžić nije rješenje za zadnjeg veznog, i nadati se da će Zahirović početi igrati, a svakako se i Bešića treba zvati.
It_is_a_Leclerc

#589 Re: B&H vs Egipat

Post by It_is_a_Leclerc »

Ja sam izvinjavam, ali šta vi očekujete od igrača !? Kako da igraju kad im strateg (ja opet moram o njemu) ne da nikakvu taktiku. Samo im kaže: "Hajte igrajte. Znate vi kako ćete...Sitnije, cile sitnije, pokaži im najbitnije"

I kao da nije dovoljno pogubno što se ne miješa u svoj posao, "stručnjak Pape" radi takve izmjene da ja moram brufena popiti odmah. Kolašinac, znači, davi Egipćane po terenu, i on ga zamijeni za Vranješa koji vrši alkotest hodajući po liniji. Onda, uvedeš Tina Sušića koji je pokazao da - NE ZNA ! Hadžića koji je jedva pokazao da postoji.

Emir Spahić je cool lik, hoće da prouči fatihu, i raja ga dijeli po Faceu, ali taj čovjek, nakon dvije sjajne intervencije, napravi takvu glupost da je to sramota boga i naroda. Bičakčić, onda, potvrdio da je tu negdje u levelu kluba u kojem igra.

E sad Džeko... Na stranu to što nije pokazao trud i zalaganje, na stranu to što nije doduše imao ni nešto upotrebljivih lopti, ali smatram da je sramota da mu stadion skandira ono što mu je skandirao. Halo, ljudi, najbolji igrač BIH, najbolji strijelac, čovjek nas je odveo na SP praktički i vi ga popljujete k'o Karadžića... Stvarno mi je to malo :shock:

Elem. Ovo nije prolazna, već permanentna kriza koju uzrokuje Safet Sušić. On ne zna, ne može i ne smije uvesti reda. On je večeras rekao da mu ova utakmica ne služi za provjeru za Brazil jer je "brazil još daleko"...Dakle, čovjek je nepogoda i upropastit će ovu sjajnu reprezentaciju do kraja.

A vi (Lucky i onaj drugi) nastavite nas nazivati miševima, stavljajte tabele i šta ti ja znam. Sa ovom igrom i sa ovakvim selektorom, završit ćemo na SP-u kao Sjeverna Koreja u Africi.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#590 Re: B&H vs Egipat

Post by pici »

Warashii wrote:

Isitina, ali mos ti postavit taktiku kakvu hos ali ako igraci ne odigraju po tome onda pishaj ga , nasi veceras nisu mogli ispostovati taktiku ni jednog trenera na svjetu ( mozda jedino Limenog ) jednostavno nisu se trudili i to je to .
Najveci postotak krivice za poraz je na igracima veceras .
naravno da i igrači snose krivnju al selektor je TiTo i ako on podbaci ode sve u krasni Qurac...ako Džeko neČE da se trudi ima klupa ako se buni ima klub i kraj, tHoČka, gotovo...hvala lijepa živ ti nama i zdrav biJo itd to se odnosi na sve igraČe...inaČe puČe Bruka u Brazilu...zar treba da nam ljudi tamo petarde valjaju i da budemo trening repka...
Last edited by pici on 05/03/2014 21:03, edited 1 time in total.
Herr Flick

#591 Re: B&H vs Egipat

Post by Herr Flick »

IMAL IKO DA MI OBJASNI ZASTO JE KOLASINAC ZAMIJENJEN NA POLUVREMENU??????
popokatepetl_com

#592 Re: B&H vs Egipat

Post by popokatepetl_com »

Bezvezan igrac Susic, u nasoj ligi ima na desetke boljig od njega a kamoli u inostranstvu.
XOX100

#593 Re: B&H vs Egipat

Post by XOX100 »

Da su bili Ibricic i Miske, drugacije bi bilo.

Tin Tin ne smije igrati u reprezentaciji dok god je Susic selektor.
Selektora su kljucni igraci bojkotovali zbog toga, Dzeko, Spahic i Ibisevic. Jednostavno im je pun kk rodbinske veze u reprezentaciji. Nisu htjeli igrati . Vidjelo se na njima.
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#594 Re: B&H vs Egipat

Post by Picajzla »

insomnia78 wrote:Podhitno dati Sei kapitensku traku i ovlastenje da ih samara u svlacionici

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk

:thumbup: + dati mu da sastavlja ekipu i odredjuje formaciju :bih:
Šibicar

#595 Re: B&H vs Egipat

Post by Šibicar »

Woole Triwunovich wrote:

Ne smije jarane,pa novinari bi ga spalili na lomači do sutra,takav smo mi narod,a taj problem će imati svaki naš selektor koji ne bude imao punu podršku javnosti.
Nuken

#596 Re: B&H vs Egipat

Post by Nuken »

Image
Ripicipi

#597 Re: B&H vs Egipat

Post by Ripicipi »

Uglavnom je Tin u ovoj utakmici za Hadzica bio spaceshuttle :)

Ne znam cemu tolika nervoza, ja nikad opustenije nisam gledao utakmicu, standardno nase u prijateljskim :izet:
Mustang1

#598 Re: B&H vs Egipat

Post by Mustang1 »

stari_rastafari wrote:
Mustang1 wrote:Cuj glavasa kaze "Igrali smo slabo,pobjedio nas je Egipat" Pa u pm koji strucnjak i koja dupinska analiza i zakljucak :D
Egipat koji ima oko 80M stanovnika ;)
Pa ? Sta bi onda Amerika trebala raditi ? Ovo bih preporucio za najgluplju konstataciju ove godine :D
Kal El

#599 Re: B&H vs Egipat

Post by Kal El »

Woole Triwunovich wrote:

Džeko je tražio izmjenu,oborio ga onaj i on se iznervirao, tada je htio da ga zamjeni...

Sent from my LT26ii using Tapatalk
Kemal Malovčić

#600 Re: B&H vs Egipat

Post by Kemal Malovčić »

Ja ću vam reći zašto je Seo zamijenjen na poluvremenu.

Egomanijaku safetu papetu sušiću je cilj da uništi ovu repku. Zato odstranjuje sve što valja.
Locked