PlayStation 4 - all about
Moderator: Benq
-
Mustang1
#576 Re: PlayStation 4 - all about
Kakav popust part 2 nema vise jos danas bile su 4 sedmice popusta
- medjutim
#577 Re: PlayStation 4 - all about
Pa pise tamo na deals and offers, discount 50% part 1Mustang1 wrote:Kakav popust part 2 nema vise jos danas bile su 4 sedmice popusta
-
Mustang1
#578 Re: PlayStation 4 - all about
Americki store ? Ne znam sta je to ali znam da je zadnja sedmica praznicnog popusta
-
SSwfin20
#579 Re: PlayStation 4 - all about
Ljudi imam par pitanja u vezi ps4, namjeravam da kupim ovo koji dan ps4 i zainteresovan sam najvise za igricu call of duty advanced warfare online da igram, eh sad igra li od vas ko ovu igricu jeli bas cool kao sto izgleda? I moje konkretno pitanje je za ps plus stvarno nisam upucen kako to sve bas funkcionise skontao sam da moram kupiti ps plus npr za godinu dana ako zelim igrati online i da time dobivam mnostvo besplatnih igrica da li je to tacno i ako kupim psplus da li moram npr. Odma kupiti i dvd call of duty ili ga mogu igrati besplatno preko psplus? Molim da mi odgovorite ko zna konkretno na moja pitanja...i svaki savjet je dobro dosao u vezi ps4, i preporucite mi vase najbolje igre. Hvala
-
_Astra_
#580 Re: PlayStation 4 - all about
posto sam i ja novi u ps4 svijetu, ukratko: moras imati PS plus ako hoces online.
Ne znam kakav je COD na PS-u, ja igram Battlefield, i OCAJNO je igrati FPS na controlleru... danima ne mogu da se naviknem nakon tast i misa...
ostalo sve 5...
PS plus nema veze sa igrama, njega kupujes nezavisno od igrica. Kupi za pocetak igricu, prekucaj je, pa onda deri online
Ne znam kakav je COD na PS-u, ja igram Battlefield, i OCAJNO je igrati FPS na controlleru... danima ne mogu da se naviknem nakon tast i misa...
ostalo sve 5...
PS plus nema veze sa igrama, njega kupujes nezavisno od igrica. Kupi za pocetak igricu, prekucaj je, pa onda deri online
- nostalgicar
#581 Re: PlayStation 4 - all about
Pokloni meni ps ako ti ne treba_Astra_ wrote:klixo wrote:klixo wrote:Gamecarddelivery
Najjaca stranica za kupovinu psn bonova.
Ja kupim ps+ na 3 mjeseca oni meni posalju za 12 mjeseci![]()
Uslikat cu sve kad dodjem kuci.
![]()
![]()
![]()
https://imageshack.us/i/exm1Rsxvj
https://imageshack.us/i/hlbEBABuj
Ja nisam htio da placam 2x, pa sam ipak odmah "kliknuo" za 54$ kupio za godinu PS+
Hm... dodje Drive club u paketu s PS4... kupih i Battlefield, Wormse i NBA... dodatni kontroler za "sutanje" NBA s rajom...kao i ps+ za multiplayer...
Nekako me uopste ne vuce da igram... Nakon toga sjedoh za comp, upalih COD MW3, SnD i ludilo krenu...
PS ostade da puni kontrolere...![]()
- thekupus
#582 Re: PlayStation 4 - all about
Ljudi moji bi li iko da iznajmi PS4 grupi finih ljudi u sarajevu za novu, ostavimo mu licnu i sve sto treba? Molim vasss, zadnja ste mi nada 
Last edited by thekupus on 31/12/2014 00:34, edited 1 time in total.
-
gilla
#584 Re: PlayStation 4 - all about
Navuci ces se ko na heroinSSwfin20 wrote:Ljudi imam par pitanja u vezi ps4, namjeravam da kupim ovo koji dan ps4 i zainteresovan sam najvise za igricu call of duty advanced warfare online da igram, eh sad igra li od vas ko ovu igricu jeli bas cool kao sto izgleda? I moje konkretno pitanje je za ps plus stvarno nisam upucen kako to sve bas funkcionise skontao sam da moram kupiti ps plus npr za godinu dana ako zelim igrati online i da time dobivam mnostvo besplatnih igrica da li je to tacno i ako kupim psplus da li moram npr. Odma kupiti i dvd call of duty ili ga mogu igrati besplatno preko psplus? Molim da mi odgovorite ko zna konkretno na moja pitanja...i svaki savjet je dobro dosao u vezi ps4, i preporucite mi vase najbolje igre. Hvala
Meni je zadnje godinu, dvije gaming dopizdio,....nesta mi bude uzmem ps4, haj daj bf4 rekoh.....ludilo vjeruj.
Od deathmatacha do conquesta 64 igraca, avioni, helici, tenkovi, gliseri...snajperi, ......nikad mi odrasti necemo.
-
SSwfin20
#585 Re: PlayStation 4 - all about
Ima li ko odgovor na moja pitanja???
-
Mustang1
#586 Re: PlayStation 4 - all about
Odgovorio ti je covjek gore .. Za COD ti niko ne moze reci jer ne volimo svi isto .. Igrice kupujes online preko americkog psn.a jer su jeftinije
-
Vertig0
#587 Re: PlayStation 4 - all about
PS plus mozes kupiti za mjesec, 3 mjeseca ili za citavu godinu. Kad izracunas naravno da se najvise isplati kupiti odmah za citavu godinu. Svaki mjesec bude po jedna ili dvije igre besplatne za PS4, tako i za ostale uredjaju, ps3, ps vita itd... Sad po meni te igre nisu nista specijalno, ali bi u buducnosti moglo biti dobrih besplatnih naslova. COD moras svakako kupiti, neces ga dobiti besplatno sa PS+, PS+ ti sluzi samo da bii mogao online igrati.SSwfin20 wrote:Ljudi imam par pitanja u vezi ps4, namjeravam da kupim ovo koji dan ps4 i zainteresovan sam najvise za igricu call of duty advanced warfare online da igram, eh sad igra li od vas ko ovu igricu jeli bas cool kao sto izgleda? I moje konkretno pitanje je za ps plus stvarno nisam upucen kako to sve bas funkcionise skontao sam da moram kupiti ps plus npr za godinu dana ako zelim igrati online i da time dobivam mnostvo besplatnih igrica da li je to tacno i ako kupim psplus da li moram npr. Odma kupiti i dvd call of duty ili ga mogu igrati besplatno preko psplus? Molim da mi odgovorite ko zna konkretno na moja pitanja...i svaki savjet je dobro dosao u vezi ps4, i preporucite mi vase najbolje igre. Hvala
Eto to je to, ukratko.
-
SSwfin20
#588 Re: PlayStation 4 - all about
Da li je moguce igrati na ps3 online bez kupovine psplus ili je psplus samo za ps4?
- dzeno123
#589 Re: PlayStation 4 - all about
Moguce je na ps3 igrati bez ps plus ali ukoliko ga kupis dobijes igre i popuste za ps3, ps4 i ps vitu. Npr ja nemam ps3 i dao sam prijatelju podatke od ps plusa i on bas uziva jer svaki mjesec dobije jednu hit igru.SSwfin20 wrote:Da li je moguce igrati na ps3 online bez kupovine psplus ili je psplus samo za ps4?
- Troll_Happens
#590 Re: PlayStation 4 - all about
Jel ko igro fudbal na ps4 tu prije svega mislim na fifu 2015 i PES 2015? Ne znam koji je bolji za igrat. I ima li razlike pretjerane izmedju 2014-2015. posto je 2014 puno jeftinije. Hvala
- EmiRem
#591 Re: PlayStation 4 - all about
FIFA 15 definitivno, ako je do budzeta FIFA 14, ima razlike naravno, ali tu su negdje....Troll_Happens wrote:Jel ko igro fudbal na ps4 tu prije svega mislim na fifu 2015 i PES 2015? Ne znam koji je bolji za igrat. I ima li razlike pretjerane izmedju 2014-2015. posto je 2014 puno jeftinije. Hvala
-
_Astra_
#592 Re: PlayStation 4 - all about
Fifa 15 i drop in opcija online...
Placem od smijeha....prejako...
Placem od smijeha....prejako...
-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#593 Re: PlayStation 4 - all about
Pazario sam BF4 za 12USD ...mislim ovo je fakat jeftino...malo sam igrao kampanju i vrhunski je odradjena ....vrijedi samo single plazer ovih para...Vertig0 wrote:Hoce li biti kakvih dobrih besplatnih igrica ili dobrih snizenja zbog ovog psn crasha?
Evo tek sad vidjoh ovaj final discount, ima par dobrih snizenja, bf4 12$, assasins creed 20$ npr...
Ja uzeo bf4 radi MP, volim FPS pucacine pa da se probam usteliti sa ovim joystickom.
Hvala za tip, ovo bih propustio...
-
Vertig0
#594 Re: PlayStation 4 - all about
I ja sam sasvim slucajno vidio, jer dugo nisam palio ps, a kad sam se konacno nakanio danima nije radio PSN.
Iako sam presao SP prije, uzeo sam samo radi MP jer sam veliki fan FPS igara, prvobitno COD serijala, samo je problem sto sam uvijek bio PC gamer, tako da mi se je jako tesko navici na ps controller. Al jbg, ustelice se valjda vremenom.
Drago mi je da sam dobar savjet uputio

Iako sam presao SP prije, uzeo sam samo radi MP jer sam veliki fan FPS igara, prvobitno COD serijala, samo je problem sto sam uvijek bio PC gamer, tako da mi se je jako tesko navici na ps controller. Al jbg, ustelice se valjda vremenom.
Drago mi je da sam dobar savjet uputio
- EmiRem
-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#596 Re: PlayStation 4 - all about
Vec rasprodano ..klix za 29 USD je extra ...jest da je USD skocio na 1,64 ali i dalje je dobra kupovina ...EmiRem wrote:http://gamedealdaily.com/playstation-4/ ... downloads/
Dobra snizenja, konacno sam ''klepio'' klix
- EmiRem
#597 Re: PlayStation 4 - all about
Ko je zainteresovan nek prati, isti deal je bio prije 15 dana, isto sam kupio far cryUnscarD wrote:Vec rasprodano ..klix za 29 USD je extra ...jest da je USD skocio na 1,64 ali i dalje je dobra kupovina ...EmiRem wrote:http://gamedealdaily.com/playstation-4/ ... downloads/
Dobra snizenja, konacno sam ''klepio'' klix
-
LAFAC95
- Location: ZELJO TOJE MOJ TEEM <3 SRCU DRAGA BOJA PLAWA <3 MISMO ZELJINI ZELJOJE NASH
#598 Re: PlayStation 4 - all about
Kontam ovih dana uzeti plejku sa pika neku do 750 maraka, ali citam ovu temu vec dva sata i nista mi nije jasno. Mozete li mi definisati te pojmove psn, kako igrati online, kako kupovati igrice i sta ce mi biti potrebno. Zelim da se pripremim i da prvi dan derem neke igre, koliko mi para treba za godisnju pretplatu tog psna, sta je to uopste i kako kupujem igrice. Hvala
-
Mustang1
#599 Re: PlayStation 4 - all about
PSN ti je account koji moras imati .. Pri registraciji napravis americki ili ti ga US PSN account .. Americki zato sto su tu igrice puno jeftinije nego na europskom .. Taj account ne placas ali da bi igrao online moras imati ps plus .. To kupujes za 3,6 ili 12 mjeseci .. Mislim da je 3 mjeseca oko 30.ak KM .. Znaci to ti je za online igranje .. Igrice kupujes udjes na Store na konzoli imas PSN Store i tu kupujes igrice digitalnu verziju .. 90 KM su na americkom trzistu (odnosno ojacao je dolar ne znam koliko je sada)
-
LAFAC95
- Location: ZELJO TOJE MOJ TEEM <3 SRCU DRAGA BOJA PLAWA <3 MISMO ZELJINI ZELJOJE NASH
#600 Re: PlayStation 4 - all about
Hvala na odgovoru, kada zbavim konzolu ako mi nesto bude nejasno ja cu se javiti opet, hvala na objasnjenju. Pretpostavljam da mogu igrati igrice koje kupim i bez ps plusa, mislim offline. Za pocetak mi znaci treba jos nekih dvjesto maraka da uzivam prvih dvadesetak dana. Hvala jos jednom, bash nisam veze imao sta je to sve, a nalozio sam se da uzmem ovu konzolu.Mustang1 wrote:PSN ti je account koji moras imati .. Pri registraciji napravis americki ili ti ga US PSN account .. Americki zato sto su tu igrice puno jeftinije nego na europskom .. Taj account ne placas ali da bi igrao online moras imati ps plus .. To kupujes za 3,6 ili 12 mjeseci .. Mislim da je 3 mjeseca oko 30.ak KM .. Znaci to ti je za online igranje .. Igrice kupujes udjes na Store na konzoli imas PSN Store i tu kupujes igrice digitalnu verziju .. 90 KM su na americkom trzistu (odnosno ojacao je dolar ne znam koliko je sada)