Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Madrid wrote:Dok Ronaldo i Messi igraju tesko da ce je iko drugi osvojiti.
Ovo je ipak individualna nagrada, a njih dvojica su daleko najbolji igraci, i to ne samo ove generacije...
Ove godine CR7 dere guzove na skoro svim frontovima, daje vise golova vec vecina timova iz lige petice, tako da ne bi trebalo biti ikakve dvojbe...
Znači Messi.
Zašto niko ne spominje ronaldovo valjanje po travi, a pogotovo njegovo šamaranje drugih igrača. Ako je to nekome primjer, svaka mu čast.
Znam da volis Messia i previse, pa ne mozes jasno sagledat situaciju, ali ove godine ga nikakve statistike niti ista drugo ne moze pogurati iznad Ronalda...
Uglavnom vidjet cemo sve na dodjeli zlatke.
Madrid wrote:Znam da volis Messia i previse, pa ne mozes jasno sagledat situaciju, ali ove godine ga nikakve statistike niti ista drugo ne moze pogurati iznad Ronalda...
Po cemu majke ti? Dobro ako ces zanemariti ovu statistiku iz predhodnog posta, onda ne mozes zanemariti finale SP ko je igrao Messi, s druge strane Ronaldo osvojio LP. Meni se cini da su poprilicno jednaki, da nijasnse odlucuju.
Zlatan Ibrahimović: Zlatna lopta ostaje jedan od mojih ciljeva, ali teško da ću pobijediti
Fudbaler francuskog Paris Saint-Germaina (PSG) Zlatan Ibrahimović izjavio je da će teško osvojiti Zlatnu loptu iako je nominiran za prestižnu nagradu, javlja Anadolu Agency.
Reprezentativac Švedske za televiziju PSG-a, kazao je da je zadovoljan svojom igrom u prethodnoj sezoni.
"Prema mom mišljenju, odigrao sam najbolju sezonu u svojoj karijeri. Moj cilj je svake godine da napredujem, te da bolje igram", rekao je Ibrahimović.
Govoreći o Zlatnoj lopti, Ibrahimović je kazao: Iako sam kandidat za nagradu, teško da ću pobijediti jer nisam igrao na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Nekoliko odličnih igrača imali su priliku nastupati na Mundijalu. Zbog toga oni imaju veće šanse od mene", istaknuo je iskusni napadač.
Ibrahimović je dodao da se uvijek trudi da uradi najbolju stvar na terenu, te da je Zlatna lopta za njega još uvijek jedan od ciljeva.
Ako budem uspješan i ako nastavim igrati fudbal na visokom nivou, mogu reći da je Zlatna lopta još uvijek među mojim ciljevima. Radit ću još više radi toga", zaključio je Ibrahimović.
Ibrahimović je u prethodnoj sezoni u dresu PSG-a postigao 41 pogodak, te bio najbolji strijelac i osvojio titulu prvaka u francuskoj ligi.
Sta je on uradio da bi dobio zlatnu loptu
Vise posla na golu je imao K.Navas sa Levanteom i Kostarikom.
Neuer na golu Njemacke tj. Bayerna a Bayerna tika taka...i ono kad je imao posla da se nesto pokaze primi laganu peticu a kod 5 gola je ispao smijesan.
Sta je on uradio da bi dobio zlatnu loptu
Vise posla na golu je imao K.Navas sa Levanteom i Kostarikom.
Neuer na golu Njemacke tj. Bayerna a Bayerna tika taka...i ono kad je imao posla da se nesto pokaze primi laganu peticu a kod 5 gola je ispao smijesan.
Madrid wrote:Znam da volis Messia i previse, pa ne mozes jasno sagledat situaciju, ali ove godine ga nikakve statistike niti ista drugo ne moze pogurati iznad Ronalda...
Po cemu majke ti? Dobro ako ces zanemariti ovu statistiku iz predhodnog posta, onda ne mozes zanemariti finale SP ko je igrao Messi, s druge strane Ronaldo osvojio LP. Meni se cini da su poprilicno jednaki, da nijasnse odlucuju.
Messi jeste igrao finale SP, ali njegova igra je bila nula. Bilo bi sramota da bude u užem krugu, a kamoli da osvoji.
Messi jeste igrao finale SP, ali njegova igra je bila nula. Bilo bi sramota da bude u užem krugu, a kamoli da osvoji.
Cuj Messi igrao finale, hajde sto nama prica ovo danas...
Ovako tamo pricaj djeci 2056... kako je Messi 2014 bio najbolji igrac na SP ali eto sretni gol malog njemaca
njegova igra bila nula, a covjek proglašen najboljim igracem Mundijala 2014
pa šta reci, koju posluku porati, kome
Last edited by LSD on 30/10/2014 20:40, edited 1 time in total.