Idemedosumom wrote:Ja bih bio najsretniji kada bi Face prenosio. Ipak imaju najbolju sliku od domacih tv kuca.
Da nas par puta tokom SP trznu sa streamovima nakon 30 min..
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Idemedosumom wrote:Ja bih bio najsretniji kada bi Face prenosio. Ipak imaju najbolju sliku od domacih tv kuca.
MOSALJOZE wrote:Mnogo ste uzeli face tv na zub.Greška je bila to niko ne moze osporiti,ali isto tako niko ne moze osporiti njihov trud,i kvalitetu koja kada se usporedi sa bht-om je nebo i zemlja.
Nije greska bila, nego su greske bile.MOSALJOZE wrote:Mnogo ste uzeli face tv na zub.Greška je bila to niko ne moze osporiti,ali isto tako niko ne moze osporiti njihov trud,i kvalitetu koja kada se usporedi sa bht-om je nebo i zemlja.
a kod nas sejo propusti pola kvalifikacija zbog onog sudije zabaraMOSALJOZE wrote:Disciplinska komisija Međunarodne nogometne federacije (FIFA) kaznila je francuskog braniča Laurenta Koscielnyja sa samo jednom utakmicom suspenzije, tako da će moći igrati od početka Svjetskog prvenstva.
Što li Boze
...... ti ..... Platini
Nece OBN, nemaju mani maniSto je najgore, strah me da ce to OBN uzeti jer niko drugi ne ispunjava kriterije pokrivenosti signalom, pa cu morati da slusam Vugdalica.
aminun1ted wrote:Nece OBN, nemaju mani maniSto je najgore, strah me da ce to OBN uzeti jer niko drugi ne ispunjava kriterije pokrivenosti signalom, pa cu morati da slusam Vugdalica.Povukli se...ostao samo Face TV
Hoćeš da kažeš da smo otišli na Svjetsko zato jer smo brali plodove svog fudbala?fantom slobode wrote:Dodaj i Skandinaviju...a direktno bez baraza samo BiH i Rusija. Time je uspjeh ove reprezentacije jos veci. Nije se gradio na gomili novca i jakim domacim ligama, kako je to slucaj sa Zap.Evropom, a i Rusijom u Eurozoni.insomnia99 wrote:Zanimljivo....istočnu Europu(Slavene) će predstavljati samo Hrvatska,BiH i majčica Rusija .
Mislim da kolega forumaš tvrdi da je uspjeh ove reprezentacije veći zato što je baziran na ubiranju tuđih plodovaCrvena Tifoza wrote:Hoćeš da kažeš da smo otišli na Svjetsko zato jer smo brali plodove svog fudbala?fantom slobode wrote:Dodaj i Skandinaviju...a direktno bez baraza samo BiH i Rusija. Time je uspjeh ove reprezentacije jos veci. Nije se gradio na gomili novca i jakim domacim ligama, kako je to slucaj sa Zap.Evropom, a i Rusijom u Eurozoni.insomnia99 wrote:Zanimljivo....istočnu Europu(Slavene) će predstavljati samo Hrvatska,BiH i majčica Rusija .![]()
Uspjeh je zasnovan na nasim snagama.Pokazalo secyprus wrote:Mislim da kolega forumaš tvrdi da je uspjeh ove reprezentacije veći zato što je baziran na ubiranju tuđih plodovaCrvena Tifoza wrote:Hoćeš da kažeš da smo otišli na Svjetsko zato jer smo brali plodove svog fudbala?fantom slobode wrote: Dodaj i Skandinaviju...a direktno bez baraza samo BiH i Rusija. Time je uspjeh ove reprezentacije jos veci. Nije se gradio na gomili novca i jakim domacim ligama, kako je to slucaj sa Zap.Evropom, a i Rusijom u Eurozoni.![]()
Ma hajdeMuhamed Đakmić wrote:Ovaj se nakačio na sajprusa drama![]()
Ja se slažem sa sajprusom po ovom pitanju, ništa igrači odškolovani u našoj ligi nisu pokazali
Kako nisu... jes vidio kako Avdija po boku piči?Muhamed Đakmić wrote:Ovaj se nakačio na sajprusa drama![]()
Ja se slažem sa sajprusom po ovom pitanju, ništa igrači odškolovani u našoj ligi nisu pokazali
Samo ti Avdu gledaj....i Bosnu direktno plasiranu u Brazilucyprus wrote:Kako nisu... jes vidio kako Avdija po boku piči?Muhamed Đakmić wrote:Ovaj se nakačio na sajprusa drama![]()
Ti si ili tinejdžer u početnom stadiju te životne dobi ili jedan jako jako čudan čovjekfantom slobode wrote:Samo ti Avdu gledaj....i Bosnu direktno plasiranu u Brazilucyprus wrote:Kako nisu... jes vidio kako Avdija po boku piči?Muhamed Đakmić wrote:Ovaj se nakačio na sajprusa drama![]()
Ja se slažem sa sajprusom po ovom pitanju, ništa igrači odškolovani u našoj ligi nisu pokazali![]()
![]()
![]()
![]()
De malo pozitivnosti, uzivaj u trenutku![]()
![]()
Tako se ne ide naprijed
![]()
![]()
Ne uklapa se u teoriju da ova zemlja ne moze da izrodi uspjeh
![]()
![]()
Ma zato si ti za petcyprus wrote:
Ti si ili tinejdžer u početnom stadiju te životne dobi ili jedan jako jako čudan čovjek
Najbolje su ove od 78. do 98.skenderija04 wrote:
Ode BHT ode majka , ode OBN ode babo, dodje FACE i uze sveun1ted wrote:Nece OBN, nemaju mani maniSto je najgore, strah me da ce to OBN uzeti jer niko drugi ne ispunjava kriterije pokrivenosti signalom, pa cu morati da slusam Vugdalica.Povukli se...ostao samo Face TV