BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#576 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
ne bi džaba otišao na bilo koji stadion u Bih...to sam se zakleo od onog Ćelinog kruga fijakerom na Koševu
- denimb
#577 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Na startu kvalifikacija sam imao u planu da gledam sve domace utakmice, i guralo se fino sve tamo do dolaska Grcke...a onda je sa rastom sanse za plasman, rastao i ciganluk oko tih ulaznica...MOSALJOZE wrote:Sad odem na pik i kad čovjek pogleda tačno za plakat.Traze po 100 km za jednu kartu i to istok,ili prodaje 18 karata za sjever
Tacno se covjeku zgadi, kad vidi sta pojedinci rade.
- MOSALJOZE
#578 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Oni nisu ni svjesni koliko su u krivu.Kakva će tek panika da nastane kad ne budu mogli prodati karte 2-3 dana prije tekme.To će se prodavat malo skuplje od prvobitne cijene.denimb wrote:Na startu kvalifikacija sam imao u planu da gledam sve domace utakmice, i guralo se fino sve tamo do dolaska Grcke...a onda je sa rastom sanse za plasman, rastao i ciganluk oko tih ulaznica...MOSALJOZE wrote:Sad odem na pik i kad čovjek pogleda tačno za plakat.Traze po 100 km za jednu kartu i to istok,ili prodaje 18 karata za sjever
Tacno se covjeku zgadi, kad vidi sta pojedinci rade.
- drug_profi
#579 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Mozda je to namjenjeno Litvaniji, a sa Lihtom ce i da odigra tako. S njima bi trebalo da se moze svakako. Litvanija sada svima izgleda kao nagazna mina. Dovoljno smo kvalitetniji da imamo puno pravo da kazemo da cemo pobijediti, a opet nisu oni toliko losi da mozes biti siguran u to. I tu se onda pocne stomak vezati u cvor.JoseMujica wrote:e hebemu zar smo na to spali da se medijski naduravamo s Lithenštajnomdrugi profil wrote:A mozda Pape to namjerno kaze? Pa onda nesto sasvim drugo odigra. Vidjecemo.
ma to se garant Pape zahebava da malo na forumu zakuha...info iz pouzdanih izvora je da Pape sve kasete rasprava s foruma redovno gleda
- horion_bosona
#580 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
to vidio na renesansnim slikama?Crvena Tifoza wrote:Vrlo je mali procenat njihovih potomaka u Grckoj.phillie wrote:Rek'o bi covjek da potomci Arhimeda, Sokrata, Aristotela ne mogu biti ovakvi mentoli....al valjda to genracijama ode u helach![]()
Njihovi potomci su vecinom plavi i plave oci, pa ti sad vidi.
Blatter dolazi u Sarajevo da uruči priznanje ILH-a reprezentaciji BiH
Svečana ceremonija bit će održana 10. oktobra u Sarajevu.
kakav cirkus pred odlučujuće utakmice... zec je još u šumi
- Šveđanin
#581 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moja prognoza:
BIH - Liht 4:0
Litvanija - BIH 0:1
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
- Havatar
#582 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Protiv Lihtenstajna 3:0Šveđanin wrote:Moja prognoza:
Protiv Litvanije 0:2
- simonese
#583 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Lihtenstajnu ne gine 6 komadaHavatar wrote:Protiv Lihtenstajna 3:0Šveđanin wrote:Moja prognoza:
Protiv Litvanije 0:2
- DonVitoSSCN
#584 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Najgore je gdje su bodovi unaprijed upisani helem golema gol razlika.. a u slucaju kiksa ko ce biti kriv
igraci, navijaci, vrijeme ili navijaci
sudija.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#585 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
ma i Litvanija je stroga karina....hebemu kad smo ih uspjeli u košarci uzeti a da ih u fudbalu ne uzmemo trebamo se vješatidrugi profil wrote:Mozda je to namjenjeno Litvaniji, a sa Lihtom ce i da odigra tako. S njima bi trebalo da se moze svakako. Litvanija sada svima izgleda kao nagazna mina. Dovoljno smo kvalitetniji da imamo puno pravo da kazemo da cemo pobijediti, a opet nisu oni toliko losi da mozes biti siguran u to. I tu se onda pocne stomak vezati u cvor.JoseMujica wrote:e hebemu zar smo na to spali da se medijski naduravamo s Lithenštajnomdrugi profil wrote:A mozda Pape to namjerno kaze? Pa onda nesto sasvim drugo odigra. Vidjecemo.
ma to se garant Pape zahebava da malo na forumu zakuha...info iz pouzdanih izvora je da Pape sve kasete rasprava s foruma redovno gleda
- limeni
#586 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
BiH-LIH 1-0
LIT-BiH 0-1
meni dosta
LIT-BiH 0-1
meni dosta
- Logovan
#587 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Ne smijem ni zamisliti kakva bi reakcija bila od našeg naroda kada bi pobijedili Lihtenštajn samo sa 1:0.limeni wrote:BiH-LIH 1-0
LIT-BiH 0-1
meni dosta
- Havatar
#588 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Ako bi ih pobijedili sa 1:0 onda bi sigurno isli u Brazil posto bi u drugoj utakmici igraci motivisani da pokazu da imaju kvalitet razbili Litvaniju.Logovan wrote:Ne smijem ni zamisliti kakva bi reakcija bila od našeg naroda kada bi pobijedili Lihtenštajn samo sa 1:0.limeni wrote:BiH-LIH 1-0
LIT-BiH 0-1
meni dosta![]()
-
LSD
#589 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Odmah smo se pohasili, tipicno za nas....vec vidimo 5-6 komada u mreži Lihtenštajna, a utakmica nije ni pocela.
Da napomenem remi Slovacke protiv tog istog Lihtenštajna (Liht. vodio do 73. minute, kad su slovaci izjednacili), a Grcka jedva pobjedila Liht. sa 1-0 (i to golom u 72. minuti).
Preozbiljno shvatiti Lihtenštajn, kao da se radi Španiji ili Brazilu, utrpati im 3 komada do poluvremena - pa se onda zayebavati.....a možda nas i slovaci pripaze, tako što ce odigrati neriješeno sa grcima (mada nemaju apsolutno nikakvog motiva da igraju nastavak kvalifikacija)
Da napomenem remi Slovacke protiv tog istog Lihtenštajna (Liht. vodio do 73. minute, kad su slovaci izjednacili), a Grcka jedva pobjedila Liht. sa 1-0 (i to golom u 72. minuti).
Preozbiljno shvatiti Lihtenštajn, kao da se radi Španiji ili Brazilu, utrpati im 3 komada do poluvremena - pa se onda zayebavati.....a možda nas i slovaci pripaze, tako što ce odigrati neriješeno sa grcima (mada nemaju apsolutno nikakvog motiva da igraju nastavak kvalifikacija)
- Bosanski_kralj
#590 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Zar im treba bolja motivacija od plasmana na SP?Havatar wrote:Ako bi ih pobijedili sa 1:0 onda bi sigurno isli u Brazil posto bi u drugoj utakmici igraci motivisani da pokazu da imaju kvalitet razbili Litvaniju.Logovan wrote:Ne smijem ni zamisliti kakva bi reakcija bila od našeg naroda kada bi pobijedili Lihtenštajn samo sa 1:0.limeni wrote:BiH-LIH 1-0
LIT-BiH 0-1
meni dosta![]()
- Logovan
#591 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
To da li bi išli sigurno ili ne je nešto drugo. Govorim za reakciju našeg naroda, mnogima se ne bi svidjela pobjeda od 1:0, tako da bi bilo svega, drvlje i kamenje po selektoru i igračima, itd.Havatar wrote: Ako bi ih pobijedili sa 1:0 onda bi sigurno isli u Brazil posto bi u drugoj utakmici igraci motivisani da pokazu da imaju kvalitet razbili Litvaniju.
- It_is_a_Leclerc
#592 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Pa selektor, to je bar jasno. Njegovom krivicom smo prokockali prednost od tri boda sa kojom bismo sad već bili mahmurni od slavlja.DonVitoSSCN wrote:Najgore je gdje su bodovi unaprijed upisani helem golema gol razlika.. a u slucaju kiksa ko ce biti krivigraci, navijaci, vrijeme ili navijaci
sudija.
- DonVitoSSCN
#593 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Kao sto rece kolega gore zar im treba veca motivacija od plasmana na SP ?Havatar wrote:Ako bi ih pobijedili sa 1:0 onda bi sigurno isli u Brazil posto bi u drugoj utakmici igraci motivisani da pokazu da imaju kvalitet razbili Litvaniju.Logovan wrote:Ne smijem ni zamisliti kakva bi reakcija bila od našeg naroda kada bi pobijedili Lihtenštajn samo sa 1:0.limeni wrote:BiH-LIH 1-0
LIT-BiH 0-1
meni dosta![]()
Razbijanje Litvanije, sigurno ali uvijek postoji da od desat pokusaja bi sigurno jedan do dva kiksali, dali ce lopta htjeti u gol, kako ce reagovati golman Litvanije itd.. kakav ce teren biti u Litvaniji, dali cemo imati i sportske srece u kljucnim trenucima, sjetimo se Latvije 1p. dok nisu pukli a doduse igrali smo sa njima 80tak min sa igracem vise tako da nam nisu ni kontru mogli da istrce, sa Litvanijom ne znam kako ce biti jedno je sigurno treba oprezno uci u duel a ne grlom u jagode. Jaci jesmo ali i mnogo jace rep. od nase su kiksale od slabiji kad se najmanje nadas.
Samo da ne bude prica za nekih 10tak godina ehhh ta Litvanija, žuta..
Treba sacekati tekmu..pa onda opleti sastavljaj grupe itd pa nikad nismo bili na velikom nogometnom takmicenju a prica se da smo na SP.
Last edited by DonVitoSSCN on 28/09/2013 01:07, edited 1 time in total.
- SmokingMan
#594 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Ma jok,bio bi opet Paltini,Blater i mafija,ovaj,onaj...DonVitoSSCN wrote:Najgore je gdje su bodovi unaprijed upisani helem golema gol razlika.. a u slucaju kiksa ko ce biti krivigraci, navijaci, vrijeme ili navijaci
sudija.
- DonVitoSSCN
#595 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Nasi igraci nikad nisu bili tako blizu tj. pred takvim pritiskom znaci djeli te jedna utakmica od SP doduse protivnik lagan (na papiru) ali bez obzira na protivnika tj. njegovoj snagi mi smo baksuzi zesci, sacekati utakmicu pa onda pricati o SP abd.
A medijski vec nam godinu dana pumpaju mozak kvazinizerazrednim reklamama ucimo portugalski itd.. nikad nismo bili na SP bar mi to znamo, koliko blizu tj. daleko nam je bilo i kako nam je posle bilo..

A medijski vec nam godinu dana pumpaju mozak kvazinizerazrednim reklamama ucimo portugalski itd.. nikad nismo bili na SP bar mi to znamo, koliko blizu tj. daleko nam je bilo i kako nam je posle bilo..
- luckylaka
#596 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Jebem ti zbog pesimista danas odbijem agenciju koja mi nudi avionsku kartu 15.juna 2014 za $ 1200(ispod svake cijene)do Rio D.J.zato sto smo vec poceli sumnjati u prolaz na S/P.Ima li iko pametan.HOCEMO li ici ili necemo.Grci povecavaju premije Litvancima(ako je tacno da im nude po 50.000
)Mozemo li vise od onoga sto smo pokazali u Francuskoj i Slovackoj. 
-
cindrlimindrli
#597 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Kakvi luzeri, samo neka oni njima poklone te pare za nista.luckylaka wrote:Grci povecavaju premije Litvancima(ako je tacno da im nude po 50.000 )Mozemo li vise od onoga sto smo pokazali u Francuskoj i Slovackoj.
Realan omjer snaga i rezultat na kraju:
BiH-LIH 11:0
LIT-BiH 0:6
Svaki drugi rezultat objektivno je senzacija.
- Herr Flick
#598 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Samo se sprdajte,pa kad Lihtestajnu jedva uvalimo gol u 70 i nekoj

- limeni
#599 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
ne zanima me reakcija naroda, nek pljuvaju meni je samo bitno da idemo u brazil pa makar izmisljenim penalom u 89.min.Havatar wrote:Ako bi ih pobijedili sa 1:0 onda bi sigurno isli u Brazil posto bi u drugoj utakmici igraci motivisani da pokazu da imaju kvalitet razbili Litvaniju.Logovan wrote:Ne smijem ni zamisliti kakva bi reakcija bila od našeg naroda kada bi pobijedili Lihtenštajn samo sa 1:0.limeni wrote:BiH-LIH 1-0
LIT-BiH 0-1
meni dosta![]()
treba igrace pripremiti psiholoski na utakmicu, danas nema laganih protivnika. mislim da mi ovo mozemo pobjediti,
pogotovo jer ce i grci protiv slovacke biti pod pritiskom i mislim da ce nam mozda i bod u litvaniji biti dovoljan ali eto vidjet cemo poslje lihtensteina.
- nKrkan
#600 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Žalosno bi bilo da mi sa 23 boda idemo u baraž dok jedna Bugarska sa 11 isto tako ide u baraž