Boldirano je već objasnilo. Ili, ipak želiš podrobnu elaboraciju?Šveđanin wrote:Što? Na čemu temeljiš svoje utiske o SWE?Hajvan wrote:Zapadna obala Sjeverne Čemerike, čak do Vankuvera ima fantasticnu klimu... a Kanada, socijalno osvještena zemlja- bolja od ŠveCke svakako - lična preferencija, da me ne napadate.Šveđanin wrote:Vidim biće biće novih komšija.![]()
Al ponesite one debele jakne, jer kad vjetar zaduva na -30 kao da te neko lopatom udario po leđima.![]()
U ŠveCku ono ako baš moram. bolje rob, nego u ŠveCku.
DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lidera
- Hajvan
#576 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
- muha_sa
#577 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
nemojte skretat sa NOVOG RATA na ŠveCku 
- Hajvan
#578 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Zašto?muha_sa wrote:nemojte skretat sa NOVOG RATA na ŠveCku
Šta fali da i gore malo zapuca?!
- muha_sa
#579 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
eto ih nazadHajvan wrote:Zašto?muha_sa wrote:nemojte skretat sa NOVOG RATA na ŠveCku
- muha_sa
#580 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
volio bih da se Bosna plasira u Brazil.
Švedjani da kod nas traže politicki azil
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NZOf47Iv2Zo [/youtube]
Švedjani da kod nas traže politicki azil
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NZOf47Iv2Zo [/youtube]
- ljetna kiša
#581 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Nemojte ljudi, nema smisla.
Željko Komšić se hvalio kako ćete svi u rat, a vi tako.
Sve vam ovo Željko čita i sad je nesretan što nećete da ratujete kad on to traži.
Mogu samo da mu zamislim crvenu seljačku facu dok iščitava postove.
Sve vam ovo Željko čita i sad je nesretan što nećete da ratujete kad on to traži.
- Hajvan
#582 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
joooj, nemoj... nek' ne puca ondamuha_sa wrote:eto ih nazadHajvan wrote:Zašto?muha_sa wrote:nemojte skretat sa NOVOG RATA na ŠveCku
- muha_sa
#583 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
oklena ono bješe Željkoljetna kiša wrote:Nemojte ljudi, nema smisla.
Sve vam ovo Željko čita i sad je nesretan što nećete da ratujete kad on to traži.![]()
![]()
![]()
![]()
- ljetna kiša
#584 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Oklen god da je, papak je. Sa crvenom seljačkom facom.muha_sa wrote:oklena ono bješe Željkoljetna kiša wrote:Nemojte ljudi, nema smisla.
Sve vam ovo Željko čita i sad je nesretan što nećete da ratujete kad on to traži.![]()
![]()
![]()
![]()
Nego eno čovjeka plače, dajte mu malo nade...
Last edited by ljetna kiša on 22/08/2013 20:47, edited 1 time in total.
- muha_sa
#585 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
po cemu si zakljicila da je papakljetna kiša wrote:Oklen god da je, papak je.muha_sa wrote:oklena ono bješe Željkoljetna kiša wrote:Nemojte ljudi, nema smisla.
![]()
![]()
![]()
cisto nako pitam jer me život naucio da kad nešto recem to potkrijepim nekijem argumenAtom.
-
Bodkin
#586 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Eo ti thumb up. Najbolja mjesta na svijetuHajvan wrote:Zapadna obala Sjeverne Čemerike, čak do Vankuvera ima fantasticnu klimu... a Kanada, socijalno osvještena zemlja- bolja od ŠveCke svakako - lična preferencija, da me ne napadate.Šveđanin wrote:Vidim biće biće novih komšija.![]()
Al ponesite one debele jakne, jer kad vjetar zaduva na -30 kao da te neko lopatom udario po leđima.![]()
U ŠveCku ono ako baš moram. bolje rob, nego u ŠveCku.
- ljetna kiša
#587 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Eno ti teme o Komšiću pa vidi šta forumaši pišu o njemu. Ovo što ja pišem je mila majka.muha_sa wrote:
po cemu si zakljicila da je papak![]()
cisto nako pitam jer me život naucio da kad nešto recem to potkrijepim nekijem argumenAtom.
- muha_sa
#588 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
ne zanima me ni Komšic ni forumaši--kad smo na ovoj temi i sad neko-kao što si ti-uleti i kaže da je neko papak i seljak onda volim da priupitam tog nekog---u ovom slucaju tebe--gdje je rodjen i zašto je papak. kontašljetna kiša wrote:Eno ti teme o Komšiću pa vidi šta forumaši pišu o njemu. Ovo što ja pišem je mila majka.muha_sa wrote:
po cemu si zakljicila da je papak![]()
pa eto, ako ti nije mrsko odgovori.
- ljetna kiša
#589 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Mrsko mi je da objašnjavam jasne stvari.muha_sa wrote: pa eto, ako ti nije mrsko odgovori.
-
daddy-kool
#590 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Novi rat i ako bude ne bi ličio na ono mrcvarenje iz devedesetih, jer kao što već neko reče nema toliko logistike. To bi eventualno mogla biti 'antiteroristička' intervencija OS na vođstvo separatista, tj akcije koje bi bile pod patronatom NATO pakta i u dogovoru sa njima u cilju prekompozicije ustavnog rješenja BiH.
- bingov buraz
#591 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Džaba molis.Hafis wrote:Molim te da nas ovdje nacionalno ne prebrojavaš. To i jest odvelo ovu državu gdje i jeste danas.bingov buraz wrote: Inače se ciklicno ponavljaju ove teme, Bošnjaci dokazuju da bi se borili a Srbi i Hrvati ismijavaju njihove postove, već vidjeno.
Mi smo svi ovdje prvenstveno članovi foruma.
- bingov buraz
#592 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Da li bi se ratovalo da vozd od Laktasa pozove u rat?Kakvo je raspoloženje sa druge strane?Na stranu ono što se zalomi poneka patriotska na narodnim veseljima.ljetna kiša wrote:Nemojte ljudi, nema smisla.
![]()
![]()
![]()
-
radostan dan
-
salter071
#594 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Jest' da je off topic, al' bil' me upozn'o sa svojim dilerom? Ima stvaaaarno dooooobru robu!daddy-kool wrote:Novi rat i ako bude ne bi ličio na ono mrcvarenje iz devedesetih, jer kao što već neko reče nema toliko logistike. To bi eventualno mogla biti 'antiteroristička' intervencija OS na vođstvo separatista, tj akcije koje bi bile pod patronatom NATO pakta i u dogovoru sa njima u cilju prekompozicije ustavnog rješenja BiH.
A sad ne-nagradno pitanje: sta mislis koga ce NATO smatrati teroristom nakon napada na americku ambasadu i incidenta sa stranim diplomatama i bankarima koje su navedeni dozivjeli kao otmicu?
Zar nisi cuo onu austrijsku bankarku koja je izjavila da nas podrzava, ali da nakon zadrzavanja u Parlamentu nasa zemlja vise nece vidjeti ni centa kredita? Promaklo ti je i da su nam povukli vec dva puta po 5 miliona eura IPA fondova, a sada prijete da ce povuci i narednih 100 miliona eura (godisnje od 2014 do 2020)?
Nego, zaboravi na pitanje, zanemari sad detalje i daj mi broj dilera svega ti! Hocu i ja OTO!
-
tesanj
#595 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Ok.. Moze pocetradostan dan wrote:isto.
- bingov buraz
#596 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Volio bih da odgovori onaj koga sam citirao.Sacekacu,hvala na osvrtu.radostan dan wrote:isto.
-
tesanj
#597 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Ma zasad nema od rata nista. Kad bude odnos snaga 1:10 u korist Srba moglo bi biti nesto. Pardon to su vec imali, dakla negdje oko 1:100 sto je sigurno sigusrno 
-
radostan dan
#598 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
oprosti, mislio sam da je pitanje svima upućeno.bingov buraz wrote:Volio bih da odgovori onaj koga sam citirao.Sacekacu,hvala na osvrtu.radostan dan wrote:isto.
ne može.Postao/la tesanj dana 22/08/2013 22:09
Ok.. Moze pocet
isto u stvari znači - kako do posla, plate, svakodnevne obaveze i rješavanje životnih problema.
- bingov buraz
#599 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Neki dan prolazim iz Banjaluke i selu Šimin Han pred crkvom vidim neko okupljanje mora da su dimnjacari imaju crnu zastavu neku, vježbaju odlazak u Švedsku ako je vjerovati tvrdnjama kolege forumasa r.dan, samo teško će sa onim oružjem preko granice.tesanj wrote:Ma zasad nema od rata nista. Kad bude odnos snaga 1:10 u korist Srba moglo bi biti nesto. Pardon to su vec imali, dakla negdje oko 1:100 sto je sigurno sigusrno
-
tesanj
#600 Re: DA LI JE MOGUC NÖVI RAT - sepåratisticke izjave BH lide
Ma kakva svedska i bakraci. Ako zaguza negine nam kavez. Cesto kontaktiramo s komsama u Teslicu i Doboju, bili svi kuhari i pozadinabingov buraz wrote:Neki dan prolazim iz Banjaluke i selu Šimin Han pred crkvom vidim neko okupljanje mora da su dimnjacari imaju crnu zastavu neku, vježbaju odlazak u Švedsku ako je vjerovati tvrdnjama kolege forumasa r.dan, samo teško će sa onim oružjem preko granice.tesanj wrote:Ma zasad nema od rata nista. Kad bude odnos snaga 1:10 u korist Srba moglo bi biti nesto. Pardon to su vec imali, dakla negdje oko 1:100 sto je sigurno sigusrno