Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pro wrote:Varanjem supruge varaš sam sebe da je voliš. Čudni su ti životinjski nagoni kod insana. Njemu je dobro punih 14 sekundi i poslije tog čina je izgubio čast, stid, obraz, dostojanstvo i ono najvažnije povjerenje koje je stekao godinama. Meni se gade takvi ljudi i jednostavna riječ koja ih opisuje je "fuj"
why so serious?
Pa i treba da bude ozbiljan. Svaku vrsta varanja definira insana, kao najobičniju pogan. Nebitno o kakvoj se vrsti varanja radi: tjelesnoj, vantjelesnoj, emotivnoj, ljubavnoj, bračnoj, vanbračnoj, poslovnoj, drugarskoj, prije i poslije veze, nebitno....
Ne bih zahatario samo bolesnima (duševni bolesnici)...
Pro wrote:Varanjem supruge varaš sam sebe da je voliš. Čudni su ti životinjski nagoni kod insana. Njemu je dobro punih 14 sekundi i poslije tog čina je izgubio čast, stid, obraz, dostojanstvo i ono najvažnije povjerenje koje je stekao godinama. Meni se gade takvi ljudi i jednostavna riječ koja ih opisuje je "fuj"
why so serious?
Pa i treba da bude ozbiljan. Svaku vrsta varanja definira insana, kao najobičniju pogan. Nebitno o kakvoj se vrsti varanja radi: tjelesnoj, vantjelesnoj, emotivnoj, ljubavnoj, bračnoj, vanbračnoj, poslovnoj, drugarskoj, prije i poslije veze, nebitno....
Ne bih zahatario samo bolesnima (duševni bolesnici)...
Je ... podržavam ... treba biti iskren pa reći j...mu nije da te nešto plaho ludo volim i htio/htjela bih neku kombinaciju a da i ti ne budeš zapostavljen(a), haj'mo u svingere pa ćemo oboje taslačit' podjednako i jedno drugom na očima, nema jesam-nisam, sve se vidi.
shmizlica wrote:a jesi se ti radosni primio na ovu temu.....sumnjiv si buraz....ajd nam koju svoju dogodovštinu kad nam je legenda već zbriso
Mogu li ja, mogu li ja ???
Ali nije moja prevara nego jednog mog druga ...
Otišao na buvljak i pita cigu pošto su neke knjige:
- Tri marke komad brate ...
- OK, ali ja sam mislio da kupim naveliko ... evo daću ti po marku po knjizi ...
Cigo konta - cijeli dan sjedi tu, knjige i tako našao negdje đabe ... ljudi baš i ne kupuju ...
- E dobro, može marka naveliko ...
- OK, dogovorili smo se. Evo ti tri marke i uzeću ovu, ovu i ovu ...
hurmasica:D wrote:Kolega s posla mi je priznao da vara svoju zenu ..odnedavno kaze ...nije mi jasno ZASTO ?!
Kad sam ga pitala koji je razlog, kaze : "ne znam, jednostavno osjecam s njom ono nesto, kao da sam zaljubljeni tinejdzer".
Eh sad ..ne znam kakva je ta djevojka..samo znam da je mladja od njega ..on ima 29 a ona 23 ..ona slobodna djevojka, prekinula dugu vezu .. On je sa svojom zenom u braku 2 godine a u vezi prije braka bili 8 godina..poznajem mu zenu..lijepa, pametna, ma super je ..on me nervira jer se glupira ! Drag mi je i sve to ali imaju dijete, malac ima godinu, med mali ..ne znam zasto to radi, zeni , djetetu ..sta vidi u tom varanju pored svega sto vec ima ?!
Muskarci, ZASTO ali ZASTO varate ?!
hahah..kako sam se ismijao ovome nema te pojma..cuj ovo "On je sa svojom zenom u braku 2 godine a u vezi prije braka bili 8 godina..poznajem mu zenu..lijepa, pametna, ma super je ..on me nervira jer se glupira"pa ljudi moji zar moze neko napisati ovo..pa da je pametna provalila bi da je vara,da je super mozda i jeste ali da je super njemu ne bi je varao..ljepa sta znaci to bi se dalo raspravljati, jer njemu ocito ljepota nije igrala ulogu s tim da vjerujemo tvojim ukusima kada kazes da je ljepa..pa ljudi moji covjek je prevario i vara i sta sada neka je vara kada je naivna i ne moze da provali a poznaje ga 10 godina po tvome.po meni osoba koja zivi s nekim 10 godina i ne moze da provali sta druga strana radi treba da se rokne odma i momentalno olaksa sebi a i drugima..varanja je bilo uvjek i biti ce ga uvjek..prema tome nece mo se lagati..pa iz licnog iskustva..procitam informaciju koju je doticna napisala i pitam je za to sto je dovelo do toga da napise..kaze nisam sta ti je ja nikada ne lazem..hahahha..i ja joj predocim to..i znate sta usljedi usljedi plac i prica kako nije htjela to da kaze jer je to po njoj ne bitno..cuj ne bitno slagala me prije sekund u oci..pa sta mi radi iza ledja..i kako se ponasati prema toj osobi..i kaze uradio zeni ovo uradio ono,neko...pa za sve postoji razlog i objasnjenje niko nista nije uradio bez razloga ja vjerujem u to i stojim cvrsto iza toga...malo sam skrenuo s teme ali eto htio sam da kazem da nikada niko nije bio cist 100% u vezi ili braku..bar je postojala neka sitnica koja bi mozda drugoj strani bila velika i po meni i to je jedna vrsta varanja..pozz
sheilak wrote:je li se završila ova saga sa bijelom legendom?
i blagi osvrt na Ramzessa Zamišljala sam ga (ipak) drugačije.
Pa da ... znam ... moja greška, postao sam svoju sliku ali kad sam bio malo puniji ... sad sam izgubio par kilograma te sam zgodniji, evo vidi se na ovoj slici:
Nemojte o motorima ... zaćatavamo.
... a napolju je sunčan dan, moja bebica parkirana ispred firme ... ako ne prestanete o motorima moglo bi se desiti da zbrišem sa posla na more pa kazna, disciplinska, manja plata ...
OT: Pitanje je i šta je varanje ... ako jedan partner ne ispunjava očekivanja drugog partnera, mislim na normalna očekivanja, da ne bude sad - nije mi fafala pa sam ju prevario, odnosno jedan partner toliko zapostavlja drugog da ovaj to i prigovara ... šta je tada prevara? prevara koja se počini iz nezadovoljstva, tj. kažnjavanje partnera ćutke, ili uzimanje onog čega nedostaje? Ako je tom prevarom partner zadovoljniji i mir se vraća pod krov a čitava porodica je sretnija ...
Postavio sam pitanje ...
Ramzess Veliki wrote:Nemojte o motorima ... zaćatavamo.
... a napolju je sunčan dan, moja bebica parkirana ispred firme ... ako ne prestanete o motorima moglo bi se desiti da zbrišem sa posla na more pa kazna, disciplinska, manja plata ...
OT: Pitanje je i šta je varanje ... ako jedan partner ne ispunjava očekivanja drugog partnera, mislim na normalna očekivanja, da ne bude sad - nije mi fafala pa sam ju prevario, odnosno jedan partner toliko zapostavlja drugog da ovaj to i prigovara ... šta je tada prevara? prevara koja se počini iz nezadovoljstva, tj. kažnjavanje partnera ćutke, ili uzimanje onog čega nedostaje? Ako je tom prevarom partner zadovoljniji i mir se vraća pod krov a čitava porodica je sretnija ...
Postavio sam pitanje ...
sto se tice tog fafanja...ima eurokrem...samo zipa se djece...
Prevara je licna stvar...svako pravi svoj izbor...ne treba tome posvecivati veliku paznju...neka se bave time ovi sto varaju.
Postavio sam pitanje ...
Neka taj nezadovoljni partner bar kaze koji k hoce i sta mu to toliko nedostaje u odnosu,pa ako mu ja to ne mogu pruziti,bujrum noga.
Postavio sam pitanje ...
Varanje je svaki akt koji krijes od partnera. Ako jedan partner ne ispunjava ocekivanja onda mu to treba reci odma tako da oboje imaju potraziti srecu na drugom mjestu. Prevara tj. qurvanje nije nista moralnija ako partner to zbog ovog ili onog razloga trpi jer obicno mora. Opravadanja za varanje ljudskog bica nema jer se tako spustas na nivo hajvana.