wannabe_ultra wrote:Mrzi frajer sve sto ima veze sa BiH
Jeli ovo za mene, ako je...
Otvori barem prvu stranicu ove teme.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
wannabe_ultra wrote:Mrzi frajer sve sto ima veze sa BiH
Ovu su izmislili ovi sa sport.ba Pape reko danas na press-u da će Bičakčić igrat jedno poluvrijeme beka jedno štoperaIdemedosumom wrote:Ja sam negdje nacuo da se Pape navodno odlucio za ovu postavku:
-----------------------------------------Begovic-----------------------------------
--------Vrsajevic----------Spahic----------Bicakcic----------Salihovic---------
--------Stevanovic------Misimovic---------Pjanic---------------Lulic---------
------------------------Dzeko-----------------Ibisevic---------------------------
Iako mi se licno ne svidjaju Speed demon i Salihovic kao bekovi... Treba ipak u Papeta vjerovati
Usput, cini mi se kao da odavno nismo igrali klasicnu formaciju 4-4-2
Tesko da ova ekipa pocne, bez zadnjeg veznog ?Idemedosumom wrote:Ja sam negdje nacuo da se Pape navodno odlucio za ovu postavku:
-----------------------------------------Begovic-----------------------------------
--------Vrsajevic----------Spahic----------Bicakcic----------Salihovic---------
--------Stevanovic------Misimovic---------Pjanic---------------Lulic---------
------------------------Dzeko-----------------Ibisevic---------------------------
Iako mi se licno ne svidjaju Speed demon i Salihovic kao bekovi... Treba ipak u Papeta vjerovati
Usput, cini mi se kao da odavno nismo igrali klasicnu formaciju 4-4-2

Moze li neko potvrditi informaciju da je trening u 18:30???MOSALJOZE wrote:Čini mi se u 18:30
Ovaj bradati "brother" je lud ,,,,, kaze da su slabe tacke nased tima , Bicakcic ( valjda sto je nov ) i Begovic
Gdje iskopase ovog strucnjaka? Za njega su nase slabe pozicije Bicakcic jer je novajlija i Begovic koji je prosjecan golman.-LIBERO- wrote:Je l' im ovo kod Rahimica grb Hofenhajma?
kaže Begovic mu "'nako"cindrlimindrli wrote:
Gdje iskopase ovog strucnjaka? Za njega su nase slabe pozicije Bicakcic jer je novajlija i Begovic koji je prosjecan golman.
Najveca opasnost je "Nenad" Lulic.

-LIBERO- wrote:Je l' im ovo kod Rahimica grb Hofenhajma?
Nek' jebe mater svoju.... Nema šta on srati o našim stadionima, nek' nas se okani. Ako je već došao u Sarajevo onda neka priča o utakmici a ne da sere o izgledu stadiona.Charuga wrote:Ima u tekstu i malo americkog preseravanja ali ima i dosta istine:
http://www.klix.ba/sport/nogomet/americ ... /130813064