Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
LSD wrote:Španija nikad ne gubi finala - tako da ce prepišati Brazil sa zavidnom lakocom, baš kao što su to ucinili žabama u finalu Eura....španci od finala prave trening....sambaši mogu samo kasnije oplakivati na Copocabani.
LSD wrote: Guzovaca je mogla protiv glupih japanaca....a protiv španaca im slijeduje tradicionalno metkovanje....Fernando spreman da napuni.
Nemoj vidoviti svijut'
to je bila druga, ali treca viljuška nikad ne griješi
Italijani opet ostadoše kratkih rukava u utakmici sa Španijom. Ovo je treći ili četvrti put da su ih pobijedili u zadnjih pet godina.
I jedni i drugi su imali svoje šanse, obje reprezentacije pogodile po jednom okvir gola, malo se obrukali u nekim šansama, neizvjesnost je velika bila. Casillas i Buffon nijedan penal nisu odbranili. Bonucci. Kakva fula...
Po meni očekivano da se u finalu sastanu Španija i Brazil. Volio bih da i ovaj trofej Španija osvoji, da nastave dominaciju. Ko je sudija u finalu?
Što? šta fali Bonuciju ....i kod španaca su pucali defanzivci (Pique, Busquets, Ramos) i trpali staru razvratnu ravaku Bufona, koji ga voli primiti od španaca posebno.
Bonuci preuzeo na sebe rizik i dohakao sam svojoj ekipi.
Last edited by LSD on 28/06/2013 00:27, edited 1 time in total.
Bonucci je prije profil štopera k'o Boris Pandža, nego kao ti navedeni, u smislu da nije Bog zna šta sa loptom. Vidiš i po stavu i po šutu i po svemu. Ovi su tehnički značajno potkovaniji od njega.
no ipak meni najdraze
April 19, 1942 Spain – Italy Italy A 0 – 4
June 4, 1928 Spain – Italy Netherlands 1 – 7
ma žabe se nisu trebale ni naci na ovom takmicenju...došli su kao šleper, priljepak, kao finalista Eura...pošto Španija ne može poslati dva tima (prvaci svijeta i evrope)...nisu trebali ni proci dalje, ali glupi Japan je sam sebe pobjedio.
Uglavnom , ko voli žabice jer mazohist ili latentni halkar
Last edited by LSD on 28/06/2013 00:40, edited 1 time in total.
no ipak meni najdraze
April 19, 1942 Spain – Italy Italy A 0 – 4
June 4, 1928 Spain – Italy Netherlands 1 – 7
ma žabe se nisu trebale ni naci na ovom takmicenju...došli su kao šleper, priljepak, kao finalista Eura...pošto Španija ne može poslati dva tima (prvaci svijeti i evrope)...nisu trebali ni proci dalje, ali glupi Japan je sam sebe pobjedio.
Uglavnom , ko voli žabice jer mazohist ili latentni halkar