možda bih i potražio da mi se kulturno obraćaš ( "drugi" obraz sam te okrenuo u postu u kojem si napisao da "filozofiram i .......), a možda i nisi to nigdje napisao, možda sam pogriješio, ili te zamijenio sa nekim.valter033 wrote:Great Cornholio wrote:Pa rek'o si "role, samo naprijed"valter033 wrote:
Ne filozofiraj i ne preseravaj se...![]()
Nego, negdje pročitah da smatraš nenormalnim žene koje napuštaju muškarce kad im više nije lijepo s njima, da li zato i te muškarce smatraš odgovornim, jer, po meni, ne može se sva krivica svaliti samo na jednu stranu.
koji si ti marginalac...
Molim te nadji nam taj post...
Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Great Cornholio
#576 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
-
Great Cornholio
#577 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Ok. A eto kad si već tu, možel mi odgovoriti da li smatraš da su isključivo žene krive ako napuštaju muškarce s kojima im je prestalo biti lijepo?valter033 wrote:Ubuduce, ako vec nesto tvrdis i zelis diskutovati o mojim stavovima, onda makar pripremi materijal i budi siguran..Great Cornholio wrote: možda bih i potražio da mi se kulturno obraćaš ( "drugi" obraz sam te okrenuo u postu u kojem si napisao da "filozofiram i .......), a možda i nisi to nigdje napisao, možda sam pogriješio, ili te zamijenio sa nekim.
- dita von teese
#578 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
WRRsmom wrote:pratih, al odok ja odavlen nit sam đevojka, nit djecko koji normalnu vezu trazi a nit sam normalna![]()
i ja kontam da se ukljucim, al ne znam jesam li bas normalna, pa samim tim ne znam sta bih rekla, dok se ovo prethodno ne utvrdi.
-
Great Cornholio
#579 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
U okolnostima kad te neko ponižava, ne priznaje te kao ličnost, pokazuje odsutstvo bilo kakvog vida zahvalnosti prema dobru koje mu činiš, normalno je da takvu osobu napustiš.WRRsmom wrote:Great Cornholio wrote: Ok. A eto kad si već tu, možel mi odgovoriti da li smatraš da su isključivo žene krive ako napuštaju muškarce s kojima im je prestalo biti lijepo?
ne mogu da odolim
jesu, zene su te koje skupe hrabrosti da se suoce sa stvarnoscu, jesu zene su te koje su dovoljno hrabre da kazu, more mrs vise iz mog zivota uhljupe, jesu zene su te koje ne mogu cijeli zivot trpiti necija sranja i cijeli zivot nekome se PRILAGODJAVATI i da jesu zene su te koje traze za uzvrat ono sto vam i pruzaju a na kraju shvate da su vam i sestre i mame a nikako insani i zene.
Ali, lako je se uhvatiti u zamku generaliziranja, jer činjenica je da niti jedna žena, a niti jedan muškarac nisu isti.
Ja sam npr bio svjedokom kad jedna žena kaže " Ma dobar je onaj bio, ali ovaj sad s kojim sam je bolji, zato sam onog napustila- e ta žena nije normalna.
-
Great Cornholio
#580 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Slažem se.valter033 wrote:
Nije sve tako crno-bijelo.. ja nisam osoba koja generalizuje, pa tako nikad sebi ne bi dao za pravo da kazem da su zene ili muskarci krivi.. valjda sve ide od veze do veze...
-
Great Cornholio
#581 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Napredovali su ljudi malo, ne govore danas majke kćerkama, k'o što su prije govorile " Šuti i trpi, i mene je moj tuk'o, nećeš se vala vraćat meni, i ja sam nadurala, naduraćeš i ti "WRRsmom wrote:Great Cornholio wrote: U okolnostima kad te neko ponižava, ne priznaje te kao ličnost, pokazuje odsutstvo bilo kakvog vida zahvalnosti prema dobru koje mu činiš, normalno je da takvu osobu napustiš.
Ali, lako je se uhvatiti u zamku generaliziranja, jer činjenica je da niti jedna žena, a niti jedan muškarac nisu isti.
saznasmo sta je normalno
-
Smajic.smajo
#582 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Ne svidjas se vise partneru, ne voli te - ostavi te. Sta je tu cudno. Sasvim normalna stvar.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#583 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
A da prebacim temu na filozofiju? 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#584 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Prevari pa ostavi.Smajic.smajo wrote:Ne svidjas se vise partneru, ne voli te - ostavi te. Sta je tu cudno. Sasvim normalna stvar.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#585 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
ma ja, sve suha teorija, nigdje prakseladyblue18 wrote:A da prebacim temu na filozofiju?
- Peace of mind
#586 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Svako malo čujem da neko izjavi nešto u ovom stilu, tj. da ne može naći normalnog muškarca/ženu za vezu, a takve izjave ustvari su besmislene. Za dvadesetogodišnjaka normalno ponašanje, obično nije isto kao za nekoga 20 godina starijeg, i da ne ulazim dalje u primjere, kojih ima milion, ali, pojam normalnosti je toliko uopšten kada se govori o izboru partnera, da je zapravo besmisleno razgovarati o tome.
Može se govoriti o tome koje su poželjne osobine kod partnera koje ja ili neko drugi, svako u svoje ime, cjeni ili priželjkuje, a uopšteni razgovori i beskrajna teoretisanja su za ljude kojima se divim na količini slobodnog vremena kojeg imaju
Može se govoriti o tome koje su poželjne osobine kod partnera koje ja ili neko drugi, svako u svoje ime, cjeni ili priželjkuje, a uopšteni razgovori i beskrajna teoretisanja su za ljude kojima se divim na količini slobodnog vremena kojeg imaju
- shmizlica
#587 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
a ko tebi slaga da se ovdje očekuju normalni odgovori? 
- plain vanilla
#588 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
ma onaj GC garantshmizlica wrote:a ko tebi slaga da se ovdje očekuju normalni odgovori?
-
Great Cornholio
#589 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Pa ne govorim ja tebi džaba da ja nisam normalan, i zbog toga ne bi bilo pošteno da želim drugome ono što ne želim sebiplain vanilla wrote:ma onaj GC garantshmizlica wrote:a ko tebi slaga da se ovdje očekuju normalni odgovori?
- shmizlica
#590 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
mora da ima teorija i o tomeplain vanilla wrote:ma onaj GC garantshmizlica wrote:a ko tebi slaga da se ovdje očekuju normalni odgovori?
- plain vanilla
#591 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
ma ti si najnormalnija osoba na ovom forumuGreat Cornholio wrote:Pa ne govorim ja tebi džaba da ja nisam normalan, i zbog toga ne bi bilo pošteno da želim drugome ono što ne želim sebiplain vanilla wrote: ma onaj GC garant
ali ne smijem te hvaliti, i pricati kako imas zemlju i kravu u motokultivator i ... navalit ce zene, pa ces pobjeci
-
Great Cornholio
#592 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
kaže Pervan u "Večernjoj školi" : "Nema ništa gore nego kad ti žensko kaže da si normalan, ili dobar, to je isto ko da te nema "plain vanilla wrote:ma ti si najnormalnija osoba na ovom forumuGreat Cornholio wrote:Pa ne govorim ja tebi džaba da ja nisam normalan, i zbog toga ne bi bilo pošteno da želim drugome ono što ne želim sebiplain vanilla wrote: ma onaj GC garant![]()
ali ne smijem te hvaliti, i pricati kako imas zemlju i kravu u motokultivator i ... navalit ce zene, pa ces pobjeci
-
Great Cornholio
#593 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Je l' to zato što normalne ne vole da filozofirajuladyblue18 wrote:A da prebacim temu na filozofiju?
- plain vanilla
#594 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Great Cornholio wrote:kaže Pervan u "Večernjoj školi" : "Nema ništa gore nego kad ti žensko kaže da si normalan, ili dobar, to je isto ko da te nema "plain vanilla wrote:
ma ti si najnormalnija osoba na ovom forumu![]()
ma sta Pervan zna
a da mao filozofiram, sve je manje ljudi za koje mozes reci da su dobri, zato i nije vazno jesul normalni
-
Great Cornholio
#595 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
kaže "znaš da si neko ako ti žene govore " Onaj, onaj, uhplain vanilla wrote:![]()
![]()
ma sta Pervan zna![]()
a da mao filozofiram, sve je manje ljudi za koje mozes reci da su dobri, zato i nije vazno jesul normalni
Ma mora čovjek biti malo "budala", da ne bi puludio.
- plain vanilla
#596 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
istina, ali ako si tinejdzerGreat Cornholio wrote:kaže "znaš da si neko ako ti žene govore " Onaj, onaj, uhplain vanilla wrote:![]()
![]()
ma sta Pervan zna![]()
a da mao filozofiram, sve je manje ljudi za koje mozes reci da su dobri, zato i nije vazno jesul normalni"
![]()
tad isto mislis da bi hebao (da prostis) svaku samo kad bi imao para ili bar dobar auto
medjutim, kad se zaposlis i kupis auto, zaradis para, shvatis da ipak treba nesto vise
-
Great Cornholio
#597 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Znači, kako god okreneš i obrneš, ne može čovjek postati normalan dok ga lopata ne zagrneplain vanilla wrote:
istina, ali ako si tinejdzer![]()
tad isto mislis da bi hebao (da prostis) svaku samo kad bi imao para ili bar dobar auto
medjutim, kad se zaposlis i kupis auto, zaradis para, shvatis da ipak treba nesto vise
- plain vanilla
#598 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
znas kako, ne valja pretjerivati ni u cemu, pa tako ni u normalnostiGreat Cornholio wrote:Znači, kako god okreneš i obrneš, ne može čovjek postati normalan dok ga lopata ne zagrneplain vanilla wrote:
istina, ali ako si tinejdzer![]()
i sve sebi govoris-da mi je ova pamet, a one godinevalter033 wrote:
onda shvatis, da si ustvari najvise kresao dok si bio teenager
- respo
#599 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
u tramvaju
-
Great Cornholio
#600 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
@vani, i to što kažeš, ne valja bit ni prenormalan