Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dugi nožni nokti wrote:Pogledah 2x pregled dana i sigurno bih nekog porezao nožnim noktima da sam tamo. U uži izbor bi ušli Nikolićeva, Ava, blizanci, kaskader i one 2 što se "svađaju" ni oko čega.
Atletičar je sasvim ok lik, a Milić je budaletina na kvadrat. Prošli put je uvijek znao koliko je sati dok je bio u VB-u (haman prokrijumčario sat ispod onih kožnih narukvica), pitam se u kakvoj će furci bit u ovom serijalu.
Ma atletičar je ondje zalutao.Čovjek učestvovao na 6 olimpijada i sad se tu jbe sa Avom i Majom
svjetski juniorski rekorder,finansije ga natjerale,bar tako piše na srbijanskim portalima
Dugi nožni nokti wrote:Pogledah 2x pregled dana i sigurno bih nekog porezao nožnim noktima da sam tamo. U uži izbor bi ušli Nikolićeva, Ava, blizanci, kaskader i one 2 što se "svađaju" ni oko čega.
Atletičar je sasvim ok lik, a Milić je budaletina na kvadrat. Prošli put je uvijek znao koliko je sati dok je bio u VB-u (haman prokrijumčario sat ispod onih kožnih narukvica), pitam se u kakvoj će furci bit u ovom serijalu.
Ma atletičar je ondje zalutao.Čovjek učestvovao na 6 olimpijada i sad se tu jbe sa Avom i Majom
svjetski juniorski rekorder,finansije ga natjerale,bar tako piše na srbijanskim portalima
A vjerovatno.I žena mu je bila na dvije-tri olimpijade ako se ne varam(troskok).
I na šta spade...
Ma ja slabo znam ove likove. Za 10-ak nisam nikad čuo. Što se tiče atletičara, frajer je pametniji od većine ukućana, mada je haman u nekoj sjebadi i deru ga prenosi.
Kaskader me malo podsjeća na Navarra iz Barcelone.
A pojedini sa komentarima ne kontaju njegov sarkazam, ni koliko ih sve podjebava sa cirilicnim tastaturama i velikim srpstvom. Za onog kriminalca Kovacevica, sto je pretukao covjeka u USA, drzava izdvojila milion dolara za pustanje na slobodu, ko da je nacionalni heroj jebote.
Deblji blizanac puko, dernja se na Maju N. jer je ona valjda nešto rekla Makedonki za Skoplje (?), ali više zbog toga što mu je ranije "psovala majku". A ova kaže nije nego kad je on njoj rekao da je glupača, pa je ona odgovorila "Mama ti je glupa" i tako. Uglavnom vrlo odrasle debate, ko i ovdje na forumu
klavirdžija wrote:Deblji blizanac puko, dernja se na Maju N. jer je ona valjda nešto rekla Makedonki za Skoplje (?), ali više zbog toga što mu je ranije "psovala majku". A ova kaže nije nego kad je on njoj rekao da je glupača, pa je ona odgovorila "Mama ti je glupa" i tako. Uglavnom vrlo odrasle debate, ko i ovdje na forumu
glupo je sto cenzurisu psovke, volio bih da cujem sindi kako psuje, mislim da je tad jos vise sexy.
i inace, sta ima novo? da parafraziram sergeja t.: "da li je stanija pomuzla kravu, ko je kome masturbirao falus"? pitanja naviru...
didžej wrote:glupo je sto cenzurisu psovke, volio bih da cujem sindi kako psuje, mislim da je tad jos vise sexy.
i inace, sta ima novo? da parafraziram sergeja t.: "da li je stanija pomuzla kravu, ko je kome masturbirao falus"? pitanja naviru...
IZNENAĐENJE
Vendi večeras ulazi
u kuću Velikog brata!
Kako "Pulsonline" prnosi, ona je nakon zdravstvenih problema koje je imala, odlučila da umesto imanja u Lisoviću, ipak bude deo projekta produkcijske kuće "Emotion". Da li će Vendi i u kući Velikog brata pomutiti račune i kako će na njen ulazak reagovati Maja Nikolić ostaje nam da vidimo.
alo.rs
sama kombinacija ličnosti Maje Nikolić i Vendi biće zemljotres za gledaoce. Ako dodamo Milića V.i osobe željne pažnje kao što su Ava i blizanci mislim da će situacija biti još gora