Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bas tako i ja sam prekinuo otprilike na pola... ( inace rijetko sta ne pregledam do kraja ) jer je skroz dosadno bilo...
Ne kontam idallje odkale joj 300k glasova i 8.0 ocjena
KPNCTNJAH wrote:Imas taj yify, samo je malo ubagovano... 3-4 puta u toku filma se pojavljuje scena koja nema veze s tim dijelom, ali ne bi te to trebalo zbuniti
KPNCTNJAH wrote:Imas taj yify, samo je malo ubagovano... 3-4 puta u toku filma se pojavljuje scena koja nema veze s tim dijelom, ali ne bi te to trebalo zbuniti
yifi je majka svih majki
Yify je cudo,ne znam kad sam zadnji put skinuo film a da nije sa tog sajta
yifi je majka svih majki
Yify je cudo,ne znam kad sam zadnji put skinuo film a da nije sa tog sajta
hem je malo megabajtova + HD.... i hem jos imas titlove u paketu...
Oni su kao sto je prije bio aXXo... kad se sjetim kakvi su se pirati gledali prije 15 godina i jos ti kazu da je dobar snimak prije pocetka svakog filma iz videoteke idu najave za kino Radnik, a na TV 99 pustali filmove iz videoteka, max godinu nakon izlaska... zato im je vrhunac u zadnjih 10 godina ona baba i "ja tamo kad pekmez", "boze sacuvaj".
Judgment at Nuremberg (1961) jedan od filmova koji je ispao iz imdb top 250 nakon promjene pravila, tj. treba imati 25k glasova
Ubrzo ce skupiti tih preostalih 600 glasova i vjerovatno se vratiti na svoje mjesto
Come and See (1985) aka Idi i smotri. Jedan "snažan" film a ujedno i jedan od boljih WWII filmova ( posebno iz naseg ugla, ugla ljudi koji su prezivjeli slicno )... vidi se da je bio ( i da ce opet ) biti u 250
9/10
Yahel wrote:Come and See (1985) aka Idi i smotri. Jedan "snažan" film a ujedno i jedan od boljih WWII filmova ( posebno iz naseg ugla, ugla ljudi koji su prezivjeli slicno )... vidi se da je bio ( i da ce opet ) biti u 250
9/10
auuu brate... kako je ovo tezak film... u rangu mi je sa savrsenim krugom po pojedinim scenama... i onaj mali mi lici na onog iz savrsenog kruga (onaj nijemi)
davno sam ga gledao, al ne mogu zaboraviti nikako onu scenu sa stalom .........
Hajd da se jednom potrefi i da je neko gledao isti film kao ja
Ja sam skroz zaboravio na Savrseni Krug, ali upravu si, tu je to negdje meni je najjaci njegov prvi susret sa bombardovanjem
Koji sam ja konj , imao film na kompu godinama , film je u top 10 svih vremena ikad , i nisam se nikako bio nakanio da ga pregledam do veceras jer dugo traje ( 3 sata i 15 minuta ) .... sta sam ja bio propustio ..... FILMČINA !!!