Oni su ubijali Sarajevo
-
alidedo
#576 Re: Oni su ubijali Sarajevo
daj ba odgovorite,sto su kako neko rece romanijci & co. drzali Sarajevo u okruzenju
-
alanskoda
#577 Re: Oni su ubijali Sarajevo
ali ja se cudim da nema moderatora da ovo zakljuca i temu izbrise. brisali su mnogo pitomije teme?
-
OpusDei
#578 Re: Oni su ubijali Sarajevo
cindrlimindrli wrote:Slika nekog neandertalca na kojoj se jasno vidi kako povlaci kanap na haubici koja roka sa Trebevica jecyprus wrote:Samo učešće nekog pojedinca u toj vojsci, nije dovoljan razlog da nekoga proglasiš za zločinca...
meni sasvim dovoljan razlog da mu pozelim rak kostiju, isto kao i njegovim naredbodavcima, simpatizerima,
laznim moralistima za koje on nista nije kriv...
A u to ime...da citiramo slike neandertalskih cetnika:
jalijas74 wrote:Gledao sam neki klip i jednostavno morao sam povaditi neke face sa istog videa.
Oni su ubijali Sarajevo danas mozda zive odmah pored vas, mozda su vam poslovni partneri ili ih jednostavno vidjate u svakodnevnom zivotu.
Nije mi cilj nikakvo huskanje ali eto cisto da se zna. laganica uz gusle rakija pa rokni koju iz minobacaca. Mi prezivjeli sa traumama barem mirno spavamo i nemamo nikoga na savjesti a oni...
- hamza_sa
#579 Re: Oni su ubijali Sarajevo
Ne nameci mi nesto sto nigdje nisam napisao. Iako je djetinjasto tvoje pisanje, moram ti reci iz drugih razloga da nisam imao (niti sam to negdje napisao ili rekao) svog covjeka u Milosevicevom kabinetu.alanskoda wrote: nemoj tako hamza je imao covjeka u kabinetu milosevica. ima li ta branka mail ili fb pa da je uputim u hamzine skrabotine. pa nek malo hamza na sudu objasnjava kad je to vidio i kojeg je to covjeka imao u kabinetu.
A, sto se tice doticne gospodjice, ponavljam po stoti put. Ne bjezim od istine i niko me nece sprijeciti u iznosenju istine. Svidjala se ona nekome ili ne. Slobodno je izvjesti o mom pisanju.
- It_is_a_Leclerc
#580 Re: Oni su ubijali Sarajevo
Ovdje se, dakako, radi o probi pjevačkog društva "Četnici", a nikako o postrojavanju neke koljačke brigade. Pa pogledajte samo te mile, humane face.. Pa oni ni mrava ne bi zgazili.ikota wrote:http://www.youtube.com/watch?v=aUTmk1vANkM
evo ih,nose kokarde ali nisu to četnici,to su dobri ljudi,žive pošteno od svog rada i gledaju svoja posla
P.S. Ovi u pozadini su zemljoradnici iz srpskog Vrela Bosne. Kao što možete vidjeti oni obrađuju zemlju.
-
alanskoda
#581 Re: Oni su ubijali Sarajevo
hamza_sa wrote:Ne nameci mi nesto sto nigdje nisam napisao. Iako je djetinjasto tvoje pisanje, moram ti reci iz drugih razloga da nisam imao (niti sam to negdje napisao ili rekao) svog covjeka u Milosevicevom kabinetu.alanskoda wrote: nemoj tako hamza je imao covjeka u kabinetu milosevica. ima li ta branka mail ili fb pa da je uputim u hamzine skrabotine. pa nek malo hamza na sudu objasnjava kad je to vidio i kojeg je to covjeka imao u kabinetu.
A, sto se tice doticne gospodjice, ponavljam po stoti put. Ne bjezim od istine i niko me nece sprijeciti u iznosenju istine. Svidjala se ona nekome ili ne. Slobodno je izvjesti o mom pisanju.
rekao si iz povjerljivih informacija. znaci taj neko je moraso biti kod slobe da vidi nju kad su sampanjac pili. a nece mi biti mrsko joj mail naci i poslati sa tvojim glupostima.
-
alanskoda
#582 Re: Oni su ubijali Sarajevo
It_is_a_Leclerc wrote:Ovdje se, dakako, radi o probi pjevačkog društva "Četnici", a nikako o postrojavanju neke koljačke brigade. Pa pogledajte samo te mile, humane face.. Pa oni ni mrava ne bi zgazili.ikota wrote:http://www.youtube.com/watch?v=aUTmk1vANkM
evo ih,nose kokarde ali nisu to četnici,to su dobri ljudi,žive pošteno od svog rada i gledaju svoja posla
P.S. Ovi u pozadini su zemljoradnici iz srpskog Vrela Bosne. Kao što možete vidjeti oni obrađuju zemlju.
sta se ti mjesas kad si 350 km od sarajeva. jesi li bio u ratu u sarajevu? nisi ? sikter onda.
-
bl4de
#583 Re: Oni su ubijali Sarajevo
video sa youtube-a pod imenom "Agresori - Dragan Sljivic - Snajperista VRS - Opsada Sarajeva 1995d"
hvali se junak kako puca i ubija...
- It_is_a_Leclerc
#584 Re: Oni su ubijali Sarajevo
A vidi ga.. Naučilo momče da tjera i protjeruje, pa ga prebaci, s vremena na vrijeme...alanskoda wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Ovdje se, dakako, radi o probi pjevačkog društva "Četnici", a nikako o postrojavanju neke koljačke brigade. Pa pogledajte samo te mile, humane face.. Pa oni ni mrava ne bi zgazili.ikota wrote:http://www.youtube.com/watch?v=aUTmk1vANkM
sta se ti mjesas kad si 350 km od sarajeva. jesi li bio u ratu u sarajevu? nisi ? sikter onda.
Pozdrav ćeš ti onim vremenima, momčino..
-
cindrlimindrli
#585 Re: Oni su ubijali Sarajevo
Molim te da joj i u moje ime spomenes uzu i siru fameliju.alanskoda wrote:rekao si iz povjerljivih informacija. znaci taj neko je moraso biti kod slobe da vidi nju kad su sampanjac pili. a nece mi biti mrsko joj mail naci i poslati sa tvojim glupostima.
-
alidedo
#586 Re: Oni su ubijali Sarajevo
A ŠTO SU SRBI DRZALI SARAJEVO U OKRUZENJU BA
-
alanskoda
#587 Re: Oni su ubijali Sarajevo
bl4de wrote:video sa youtube-a pod imenom "Agresori - Dragan Sljivic - Snajperista VRS - Opsada Sarajeva 1995d"
Ovog mozes sipi prijaviti. Nemam nista protiv.
- hamza_sa
#588 Re: Oni su ubijali Sarajevo
alanskoda wrote: rekao si iz povjerljivih informacija. znaci taj neko je moraso biti kod slobe da vidi nju kad su sampanjac pili. a nece mi biti mrsko joj mail naci i poslati sa tvojim glupostima.
Laz, laz i opet laz!
Samo mi navedi gdje ima napisano ovo boldirano.
Bice mi drago da joj posaljes mail, pa da vidim sta ce ti reci na sve to. Usput, priupitaj je zasto je dobila otkaz na BHTV i na Hayat TV.
-
varijabilni
#589 Re: Oni su ubijali Sarajevo
zato sto je rat i sto su bili u takvoj poziciji. ja to ne opravdam, pogotovo ne upotrebu snajpera i granata po civilima i civilnim ciljevima.alidedo wrote: a zasto??mislim to okruzenje,to nam reci
ali moras da znas da ni vlada u sarajevu nije dala obicnim ljudima koji nisu bili vojni obveznici da napuste grad nakon maja 1992. i ti ljudi su bili na neki nacin taoci. dok su neki ulazili i izlazili iz grada kad i kako hoce, vecina obicnog naroda nije mogla da mrdne. i to je bila opsada u opsadi na neki nacin.
-
alanskoda
#590 Re: Oni su ubijali Sarajevo
cindrlimindrli wrote:Molim te da joj i u moje ime spomenes uzu i siru fameliju.alanskoda wrote:rekao si iz povjerljivih informacija. znaci taj neko je moraso biti kod slobe da vidi nju kad su sampanjac pili. a nece mi biti mrsko joj mail naci i poslati sa tvojim glupostima.
ti si glup frajer.
-
Shredder
#591 Re: Oni su ubijali Sarajevo
Samo mi ovo reci. Jesu li svi koji su nosili nacističke SS uniforme u Drugom svjetskom ratu zločinci?cyprus wrote: Ja tebi ponavljam u čemu je problem: to što je neko u uniformi nije samo po sebi zločin. Eto...
- cyprus
#592 Re: Oni su ubijali Sarajevo
Eto to je nešto... O ovakvim moralnim nakazama i treba pričat...bl4de wrote:video sa youtube-a pod imenom "Agresori - Dragan Sljivic - Snajperista VRS - Opsada Sarajeva 1995d"
-
cindrlimindrli
#593 Re: Oni su ubijali Sarajevo
Docim si ti kao izdanak kreatura sa prilozenih slika susti primjer inteligencije.alanskoda wrote: ti si glup frajer.
cindrlimindrli wrote:Molim te da joj i u moje ime spomenes uzu i siru fameliju.alanskoda wrote:rekao si iz povjerljivih informacija. znaci taj neko je moraso biti kod slobe da vidi nju kad su sampanjac pili. a nece mi biti mrsko joj mail naci i poslati sa tvojim glupostima.
ti si glup frajer.
-
someone_
#594 Re: Oni su ubijali Sarajevo
Primljeno k' znanju. Isto tako nije problem stavljat javno dostupne slike na forum stoga:cyprus wrote:Ja tebi ponavljam u čemu je problem: to što je neko u uniformi nije samo po sebi zločin. Eto...someone_ wrote: Stavljamo javno dostupne slike ljudi u uniformama i sa kokardama koji su bili u vojsci koja je ubijala Sarajevo. Evo peti put pitam sta je problem?

-
ikota
- cyprus
#596 Re: Oni su ubijali Sarajevo
Ne. Biti zločinac i biti pripadnik zločinačke formacije nije isto.Shredder wrote:Samo mi ovo reci. Jesu li svi koji su nosili nacističke SS uniforme u Drugom svjetskom ratu zločinci?cyprus wrote: Ja tebi ponavljam u čemu je problem: to što je neko u uniformi nije samo po sebi zločin. Eto...
-
alidedo
#597 Re: Oni su ubijali Sarajevo
mozes ti i bolje,1.zasto bih ja izasao iz grada u kom sam rodjen i gdje da idem(ti znas vjerovatno odgovor posto kazes da sam trebao da idem)2.sta je ta pozicija na brdima trebala da ima za cilj,varijabilni wrote:zato sto je rat i sto su bili u takvoj poziciji. ja to ne opravdam, pogotovo ne upotrebu snajpera i granata po civilima i civilnim ciljevima.alidedo wrote: a zasto??mislim to okruzenje,to nam reci
ali moras da znas da ni vlada u sarajevu nije dala obicnim ljudima koji nisu bili vojni obveznici da napuste grad nakon maja 1992. i ti ljudi su bili na neki nacin taoci. dok su neki ulazili i izlazili iz grada kad i kako hoce, vecina obicnog naroda nije mogla da mrdne. i to je bila opsada u opsadi na neki nacin.
-
alanskoda
#598 Re: Oni su ubijali Sarajevo
cindrlimindrli i s tobom se mogu kladiti u 3000€ pa da uporedimo vojne knjzice ABiH.
-
ikota
#599 Re: Oni su ubijali Sarajevo
prepali se naši "četnici#da se ne prepoznaju na kojem od snimaka
-
alanskoda
#600 Re: Oni su ubijali Sarajevo
ikota wrote:prepali se naši "četnici#da se ne prepoznaju na kojem od snimaka
ikota, hoces li iili neces prihvatiti opkladu. ako ne prihvatis znaci da si salonski borac, ili minhenska brigada.