Nastasia wrote:
Nemam problem s' tim. Pušenje generalno mi je jedna od najdražih aktivnosti
Prvi seks
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- spreca
#576 Re: Prvi seks
- Nastasia
#577 Re: Prvi seks
Pa kako dođe do proteina
Otpušta jel u dodiru s vlagom 
Ne, kažeš i mi vas trebamo ostavljat kad nećete da pušite, ako ti to voliš i ako tvoja djevojka to nikako neće da radi, meni je to legitiman razlog da je ostaviš.
Možda sam ja plitka, govno, i šta ja znam, ali meni se stvarno ne da peglati se sa njim, glumit psihologa, tražit način da mu saopštim da nešto nije ok, trpit njegovu povrijeđenu sujetu i još imat taj stres "ajmo radit na tome" . A ne da mi se ni šutit, smješkat se, vikat bravo ljubavi i skupljat u sebi frustracije i pizdit na njega radi gluposti, tipa jel' okrenuo telefon za 12 stepeni od mene kad mu je došla poruka na viber.
Haj ti brate svojim putem i nađi si ženu sličnih afiniteta. Ha ja.
Ne, kažeš i mi vas trebamo ostavljat kad nećete da pušite, ako ti to voliš i ako tvoja djevojka to nikako neće da radi, meni je to legitiman razlog da je ostaviš.
Možda sam ja plitka, govno, i šta ja znam, ali meni se stvarno ne da peglati se sa njim, glumit psihologa, tražit način da mu saopštim da nešto nije ok, trpit njegovu povrijeđenu sujetu i još imat taj stres "ajmo radit na tome" . A ne da mi se ni šutit, smješkat se, vikat bravo ljubavi i skupljat u sebi frustracije i pizdit na njega radi gluposti, tipa jel' okrenuo telefon za 12 stepeni od mene kad mu je došla poruka na viber.
- Nastasia
#578 Re: Prvi seks
spreca wrote:Nastasia wrote:
Nemam problem s' tim. Pušenje generalno mi je jedna od najdražih aktivnostisve sami proteini...kazu da od toga dobro sise rastu...a dobra i maska od kajmaka
A zato ja imam 'volke sise
- Xavier1
#579 Re: Prvi seks
Nastasijo ti si bas otvorena po pitanju seksa za ovo nase podrucje. Ja na takvu poput tebe jos naletio nisam. 
- spreca
#580 Re: Prvi seks
vidis koji sevap mi zaradimo 'nako usput....a sta mislis kad maksuzije sta uradimoNastasia wrote:spreca wrote:Nastasia wrote:
Nemam problem s' tim. Pušenje generalno mi je jedna od najdražih aktivnostisve sami proteini...kazu da od toga dobro sise rastu...a dobra i maska od kajmaka
A zato ja imam 'volke sise
- insomnia78
#581 Re: Prvi seks
Joj sad kad se levati naloze 
- spreca
#582 Re: Prvi seks
a nebi vala dugo ni sletio sa njeXavier1 wrote:Nastasijo ti si bas otvorena po pitanju seksa za ovo nase podrucje. Ja na takvu poput tebe jos naletio nisam.
- Xavier1
#583 Re: Prvi seks
Pocecu cesce da prolazim kraj masinskog fakulteta.spreca wrote:a nebi vala dugo ni sletio sa njeXavier1 wrote:Nastasijo ti si bas otvorena po pitanju seksa za ovo nase podrucje. Ja na takvu poput tebe jos naletio nisam.![]()
![]()
- MarlboroGold
#584 Re: Prvi seks
Nata je jedna od rijetkih koja otvoreno o ovome govori, a to je za pohvalu šta god drugi forumaši i forumašice mislili.
Ovakve su uglavnom i žene u liberalnijim društvima. Nema tabua kad je seks u pitanju.
Ovakve su uglavnom i žene u liberalnijim društvima. Nema tabua kad je seks u pitanju.
- merlin246
#585 Re: Prvi seks
E bas moja situacija..samo bi se ja nervirala i pizdila za svaku sitnicu a njemu sve super uvijek.Nastasia wrote:Pa kako dođe do proteinaOtpušta jel u dodiru s vlagom
Bolje svatko sebi kad ne ide, pa eto mu nek ima sex od 2 minute s nekom drugom kojoj to nece biti vazno
- Nastasia
#586 Re: Prvi seks
spreca wrote:a nebi vala dugo ni sletio sa njeXavier1 wrote:Nastasijo ti si bas otvorena po pitanju seksa za ovo nase podrucje. Ja na takvu poput tebe jos naletio nisam.![]()
![]()
Dobro de spreča, nećemo bit sad vulgarni.
- merlin246
#587 Re: Prvi seks
A cekaj ti bi volio imati curu ili zenu koja kad je upita bilo tko nesto o seksu otvoreno kaze sve sta voli ili ne voli ? Vi npr u drustvu, izadjete s prijateljima, oni krenu nesto na tu temu i ona kaze ja obozavam pusiti.MarlboroGold wrote:Nata je jedna od rijetkih koja otvoreno o ovome govori, a to je za pohvalu šta god drugi forumaši i forumašice mislili.
- Nastasia
#588 Re: Prvi seks
Ja ne znam drugačije nego samo onako kako jest.MarlboroGold wrote:Nata je jedna od rijetkih koja otvoreno o ovome govori, a to je za pohvalu šta god drugi forumaši i forumašice mislili.
- Xavier1
#589 Re: Prvi seks
Ma nesto sumnjam da je uzivo ovako direktna kao na forumu. Paze cure sta ce reci uglavnom.MarlboroGold wrote:Nata je jedna od rijetkih koja otvoreno o ovome govori, a to je za pohvalu šta god drugi forumaši i forumašice mislili.
- Nastasia
#590 Re: Prvi seks
Mislim da se on referisao na dio kad sam rekla da bih ostavila momka radi lošeg seksa i zašto je to tako.merlin246 wrote:A cekaj ti bi volio imati curu ili zenu koja kad je upita bilo tko nesto o seksu otvoreno kaze sve sta voli ili ne voli ? Vi npr u drustvu, izadjete s prijateljima, oni krenu nesto na tu temu i ona kaze ja obozavam pusiti.MarlboroGold wrote:Nata je jedna od rijetkih koja otvoreno o ovome govori, a to je za pohvalu šta god drugi forumaši i forumašice mislili.
A ovo za pušenje je bila zajebancija (i ja se zajebavam na takav način) i bila je zajebancija upravo radi ovoga što je insomnia rekao:
insomnia78 wrote:Joj sad kad se levati naloze
- Nastasia
#591 Re: Prvi seks
Xavier1 wrote:Ma nesto sumnjam da je uzivo ovako direktna kao na forumu. Paze cure sta ce reci uglavnom.MarlboroGold wrote:Nata je jedna od rijetkih koja otvoreno o ovome govori, a to je za pohvalu šta god drugi forumaši i forumašice mislili.
- Xavier1
#592 Re: Prvi seks
Nisam znao da ovdje bude i upoznavanja. Znaci postoji i mogucnost da se upoznamo nas dvoje. Lijepo.Nastasia wrote:Xavier1 wrote:Ma nesto sumnjam da je uzivo ovako direktna kao na forumu. Paze cure sta ce reci uglavnom.MarlboroGold wrote:Nata je jedna od rijetkih koja otvoreno o ovome govori, a to je za pohvalu šta god drugi forumaši i forumašice mislili.
Apsolutno svi formuaši koji me znaju uživo će ti reći da sam bukvalno ovako direktna i još gora.
- MarlboroGold
#593 Re: Prvi seks
Ode ti sad u krajnost... ali mi ne bi smetalo da kaže, recimo, da prakticira oralni seks kad bi to bila tema. S obzirom da je mnoge u BiH sramota o tim stvarima pričati iz raznih razloga, do toga ne bi ni došlo.merlin246 wrote:A cekaj ti bi volio imati curu ili zenu koja kad je upita bilo tko nesto o seksu otvoreno kaze sve sta voli ili ne voli ? Vi npr u drustvu, izadjete s prijateljima, oni krenu nesto na tu temu i ona kaze ja obozavam pusiti.MarlboroGold wrote:Nata je jedna od rijetkih koja otvoreno o ovome govori, a to je za pohvalu šta god drugi forumaši i forumašice mislili.
- Nastasia
#594 Re: Prvi seks
Slažem se cigaroMarlboroGold wrote:Ode ti sad u krajnost... ali mi ne bi smetalo da kaže, recimo, da prakticira oralni seks kad bi to bila tema. S obzirom da je mnoge u BiH sramota o tim stvarima pričati iz raznih razloga, do toga ne bi ni došlo.merlin246 wrote:A cekaj ti bi volio imati curu ili zenu koja kad je upita bilo tko nesto o seksu otvoreno kaze sve sta voli ili ne voli ? Vi npr u drustvu, izadjete s prijateljima, oni krenu nesto na tu temu i ona kaze ja obozavam pusiti.MarlboroGold wrote:Nata je jedna od rijetkih koja otvoreno o ovome govori, a to je za pohvalu šta god drugi forumaši i forumašice mislili.
Meni bi recimo puno gore bilo da prešutim na takvo pitanje u društvu, ako se već postavi, da šutim sa svojim momkom o našem seksu, a drugarici pričam da mi je očajno.
- Nastasia
#595 Re: Prvi seks
Masa forumaša se poznajeXavier1 wrote:
Nisam znao da ovdje bude i upoznavanja. Znaci postoji i mogucnost da se upoznamo nas dvoje. Lijepo.
- Belay Queen
#596 Re: Prvi seks
+1 prvi glasNastasia wrote:Xavier1 wrote:Ma nesto sumnjam da je uzivo ovako direktna kao na forumu. Paze cure sta ce reci uglavnom.MarlboroGold wrote:Nata je jedna od rijetkih koja otvoreno o ovome govori, a to je za pohvalu šta god drugi forumaši i forumašice mislili.
Apsolutno svi formuaši koji me znaju uživo će ti reći da sam bukvalno ovako direktna i još gora.
- Nastasia
#597 Re: Prvi seks
Jesi ono ti bila kad sam izvalila za pušenje i gutanje?Belay Queen wrote:
+1 prvi glas![]()
A Blezo samo govori: dobro bona, sav se zacrvenih
- Belay Queen
#598 Re: Prvi seks
jesam ahhahahhaNastasia wrote:Jesi ono ti bila kad sam izvalila za pušenje i gutanje?Belay Queen wrote:
+1 prvi glas![]()
A Blezo samo govori: dobro bona, sav se zacrvenih![]()
![]()
![]()
- spreca
#599 Re: Prvi seks
merlin246 wrote:E bas moja situacija..samo bi se ja nervirala i pizdila za svaku sitnicu a njemu sve super uvijek.Nastasia wrote:Pa kako dođe do proteinaOtpušta jel u dodiru s vlagom
Bolje svatko sebi kad ne ide, pa eto mu nek ima sex od 2 minute s nekom drugom kojoj to nece biti vazno
- Nastasia
#600 Re: Prvi seks
Belay Queen wrote:
jesam ahhahahha![]()
Ja ću taj dan pamtit jer sam se smrzla k'o guzica.