Senaid Memić - ALL ABOUT
-
Naslovnica
#576 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Kakav komad budaletine odlučuje i kroji sudbinu stanovnika i teritorije Ilidže. 
-
statixx
#577 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Ma vlasnici su kriminalci koji vec godinama haraju Ilidzom uz blagoslov SDA mafije. A KSC (kulturno-sportski cetar_Reds_ wrote:Šta je sa kafićima u blizini škola.
A vlasnik KSC je Općina.
) napravljen je iz samodoprinosa lokalnog stanovnistva, uz inicijativu i odricanje gradjana. Mojim roditeljima se svojevremno skidalo sa plate za taj objekat. Objekat u kojem bi se trebali odrzavati sportski turniri i kulturne manifestacije, a sto podrazumijeva iole normalan ulaz (plato), degenerik, kakav je Memic, odlucio je da treba prodati kriminalcu da gradi objekat, valjda po uzoru na Husu. -
jefff
#578 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Da, gradilo se od samodoprinosa. Gimnazija također, dom zdravlja...
- cpu_fan
#579 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Prije-ratni mašin bravar, budala klasična neobrazovana.Naslovnica wrote:Kakav komad budaletine odlučuje i kroji sudbinu stanovnika i teritorije Ilidže.
-
united bosnae
#580 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

1. Na radnom stolu mu monitor koji nikad nije upalio... tastature i nema jer mu samo smeta (pa pogledaj mu prste na rukama, koju tipku on moze pritisnuti) a printer sluzi kao polica na koju se odlaze radni materijal.
Ovaj nacelnik siguran sam nikad nije poslao email ... niti zna sta je to.
2. Tu, na radnom stolu su i dva Kurana - ne smije da fali
3. Pored radnog stola na dohvat ruke je ogromna sablja, vjerovatno poklon od investitora sa Bliskog istoka
4. Mozda se drzavna zastava i ne vidi a mozda je i turska zastava nekome sa slike drzavna
Jednom rjecju - PAPCINA kakvog ovaj narod i zasluzuje. SELJAIDA za dozivotnog nacelnika !!!!
-
suspect_zero
#581 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Mislim da mu je ispod stola burek i šljiva
što će mu ba tastatura, dosta mu samo daljinski od klime
btw, nisu dva Kur'ana...jedno je Zbirka dova
btw, nisu dva Kur'ana...jedno je Zbirka dova
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
- shalla
#583 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
I kao šlag na kraju, dvije PLASTIČNE jabuke 
-
jefff
#584 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Leži na parama. To je glavno.united bosnae wrote:
1. Na radnom stolu mu monitor koji nikad nije upalio... tastature i nema jer mu samo smeta (pa pogledaj mu prste na rukama, koju tipku on moze pritisnuti) a printer sluzi kao polica na koju se odlaze radni materijal.
3. Pored radnog stola na dohvat ruke je ogromna sablja, vjerovatno poklon od investitora sa Bliskog istoka
4. Mozda se drzavna zastava i ne vidi a mozda je i turska zastava nekome sa slike drzavna
Jednom rjecju - PAPCINA kakvog ovaj narod i zasluzuje. SELJAIDA za dozivotnog nacelnika !!!!
- Haris.ba
#585 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Ono kad te lažu na tvoje oči. Ja na slici vidim tastaturu. A na štampaču možeš slagati knjige do mile volje, jer papir ima svoje kučište, i radi bez obzira na naslagane knjige.united bosnae wrote:1. Na radnom stolu mu monitor koji nikad nije upalio... tastature i nema jer mu samo smeta (pa pogledaj mu prste na rukama, koju tipku on moze pritisnuti) a printer sluzi kao polica na koju se odlaze radni materijal.
Nije problem kritikovati Senaida. Ima mali milion razloga da ga se proziva. Ali ne treba ni izmišljati. Izmišljanjem se zamaskira ono što se stvarno treba kritikovati.
Pa u čemu je problem? Narod bira prema sebi. Ili se vraćamo na avangardu proleterijata?united bosnae wrote:Jednom rjecju - PAPCINA kakvog ovaj narod i zasluzuje. SELJAIDA za dozivotnog nacelnika !!!!
-
jefff
#586 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Općinski odbor SDP-a BiH Ilidža isključio iz članstva dva vijećnika
Naslovna BiH Općinski odbor SDP-a BiH Ilidža isključio iz članstva dva vijećnika
Općinski odbor SDP BiH Ilidža je na V redovnoj sjednici donio odluku da se iz članstva isključi predsjednik Kluba vijećnika SDP-a BiH u Općinskom vijeću Ilidže, Mahir Lokvančić i vijećnik SDP-a BiH u Općinskom vijeću Ilidže, Fadil Lokvančić, prenosi novinska agencija Patria.
- Razlog isključivanja vijećnika je nepoštivanje stavova Općinskog odbora SDP-a BiH ilidža u Općinskom vijeću davanjem podrške Budžetu za 2016. godinu, za koji smatramo da nije u interesu građana, već grupa i pojedinaca okupljenih oko vladajuće većine.
Građani Općine Ilidža ne smiju biti taoci osobnih interesa pojedinaca koji obnašaju vlast na lokalnoj razini – ovaj princip je Općinski odbor SDP-a BiH Ilidža konkretizirao najoštrijom sankcijom svojih dosadašnjih općinskih vijećnika. U svakoj prilici u budućnosti, Općinski odbor SDP-a BiH Ilidža će djelovati u prilog nemalog broja obespravljenih građana.
SDP BiH Ilidža poziva sve građane da nam se pridruže u političkoj borbi za dobrobit bh. društva - saopćeno je iz Općinskog odbora SDP BiH Ilidža
- Bloo
- Globalna šefica
#587 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
samo mi nije jasno kako kuca kad pogledaš poziciju tastature na stoluHaris.ba wrote:Ono kad te lažu na tvoje oči. Ja na slici vidim tastaturu. A na štampaču možeš slagati knjige do mile volje, jer papir ima svoje kučište, i radi bez obzira na naslagane knjige.united bosnae wrote:1. Na radnom stolu mu monitor koji nikad nije upalio... tastature i nema jer mu samo smeta (pa pogledaj mu prste na rukama, koju tipku on moze pritisnuti) a printer sluzi kao polica na koju se odlaze radni materijal.
Nije problem kritikovati Senaida. Ima mali milion razloga da ga se proziva. Ali ne treba ni izmišljati. Izmišljanjem se zamaskira ono što se stvarno treba kritikovati.
Pa u čemu je problem? Narod bira prema sebi. Ili se vraćamo na avangardu proleterijata?united bosnae wrote:Jednom rjecju - PAPCINA kakvog ovaj narod i zasluzuje. SELJAIDA za dozivotnog nacelnika !!!!
ali to nije temaaaaa
- JThomas
#588 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
a vidi se tastatura, šta vi gledate? 
- Bloo
- Globalna šefica
#589 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Vidi se, ali pogledaj pozicijeJThomas wrote:a vidi se tastatura, šta vi gledate?
stvari ispred nje..skroz bočno..kako kuca wtf
- JThomas
#590 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
šta me briga. vjerovatno ne kuca 
- Bloo
- Globalna šefica
#591 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
hajd de, ima i gorih 
- Haris.ba
#592 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
A sto izbacise Lokvancica iz SDPa. Sta je iza te odluke. Budzet je povod. A sta je razlog? Unutrašnja borba pred izbore?
P.S.
Hoćemo opet o tastaturi?
P.P.S.
Smanjuje čovjek vodozastitnu zonu. A raja se uhvatila tastature, i to sto im izgleda "ruralno". Pa i treba da nemamo vode kad smo slijepi kod ociju.
Problem kafici, a nije problem nelegalna gradnja. Svima u ocima plato i 500 kvadrata oko KSC, a nikla nelegalna naselja.
Ali, to su glasaci....
P.S.
Hoćemo opet o tastaturi?
Nije tastatura zakucana za sto. Moze se micati.Bloo wrote:samo mi nije jasno kako kuca kad pogledaš poziciju tastature na stolu
P.P.S.
Smanjuje čovjek vodozastitnu zonu. A raja se uhvatila tastature, i to sto im izgleda "ruralno". Pa i treba da nemamo vode kad smo slijepi kod ociju.
Problem kafici, a nije problem nelegalna gradnja. Svima u ocima plato i 500 kvadrata oko KSC, a nikla nelegalna naselja.
Ali, to su glasaci....
- Bloo
- Globalna šefica
#593 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
ja samo primjetih 
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#594 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
odbor izglasao da se glasa protiv budžeta, ova dvojica nisu poštovala tu odluku i glasali za budžetHaris.ba wrote:A sto izbacise Lokvancica iz SDPa. Sta je iza te odluke. Budzet je povod. A sta je razlog? Unutrašnja borba pred izbore?
P.S.
Hoćemo opet o tastaturi?
Nije tastatura zakucana za sto. Moze se micati.Bloo wrote:samo mi nije jasno kako kuca kad pogledaš poziciju tastature na stolu
P.P.S.
Ali, to su glasaci....
da je pameti bilo nikada ne bi ni bili vijećnici ispred sdp-a
- Haris.ba
#595 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Precice u DF?
Zanima me ko je gurao da se donese ta odluka o neglasanju? To je odgovor ko pokusava preuzeti sve konce u SDP na Ilidzi.
Zanima me ko je gurao da se donese ta odluka o neglasanju? To je odgovor ko pokusava preuzeti sve konce u SDP na Ilidzi.
-
old_spice
#596 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Ma ko da gledam prelaze u sda, samo jos tu nisu biliHaris.ba wrote:Precice u DF?
-
old_spice
#597 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
komentari ti nisu na mjestu, ja trenutno ne vidim drugog covjeka koji bi mogao biti na njegovoj poziciji ili ako ima napisite da bas vidim ko je tounited bosnae wrote:
-
StupskaBitanga
#598 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Cemu zašto zbog cega je napravljena jos veća metalno postolje i nakacena zastava BiH i Kantona na odvajanju stupske petlje prema Zenici
-
jefff
#599 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
ću ko? pa Memić.Haris.ba wrote:Precice u DF?
To je odgovor ko pokusava preuzeti sve konce u SDP na Ilidzi.
Onog Vretalja iz Naše Stranke je kupio već a sada i ove tikvare.
- Haris.ba
#600 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Ma mislim ko je donio odluku da ako se glasa za budžet - noga iz stranke. I ne mislim na kolektivni organ - općinski odbor. Ko je bio glavni inicijator takve odluke općinskog odbora?