Senaid Memić - ALL ABOUT

Post Reply
Naslovnica

#576 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by Naslovnica »

Kakav komad budaletine odlučuje i kroji sudbinu stanovnika i teritorije Ilidže. :roll:
statixx

#577 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by statixx »

_Reds_ wrote:Šta je sa kafićima u blizini škola.

A vlasnik KSC je Općina.
Ma vlasnici su kriminalci koji vec godinama haraju Ilidzom uz blagoslov SDA mafije. A KSC (kulturno-sportski cetarImage) napravljen je iz samodoprinosa lokalnog stanovnistva, uz inicijativu i odricanje gradjana. Mojim roditeljima se svojevremno skidalo sa plate za taj objekat. Objekat u kojem bi se trebali odrzavati sportski turniri i kulturne manifestacije, a sto podrazumijeva iole normalan ulaz (plato), degenerik, kakav je Memic, odlucio je da treba prodati kriminalcu da gradi objekat, valjda po uzoru na Husu. :D
jefff

#578 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by jefff »

Da, gradilo se od samodoprinosa. Gimnazija također, dom zdravlja...
cpu_fan

#579 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by cpu_fan »

Naslovnica wrote:Kakav komad budaletine odlučuje i kroji sudbinu stanovnika i teritorije Ilidže. :roll:
Prije-ratni mašin bravar, budala klasična neobrazovana.
united bosnae

#580 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by united bosnae »

Image

1. Na radnom stolu mu monitor koji nikad nije upalio... tastature i nema jer mu samo smeta (pa pogledaj mu prste na rukama, koju tipku on moze pritisnuti) a printer sluzi kao polica na koju se odlaze radni materijal.
Ovaj nacelnik siguran sam nikad nije poslao email ... niti zna sta je to.

2. Tu, na radnom stolu su i dva Kurana - ne smije da fali

3. Pored radnog stola na dohvat ruke je ogromna sablja, vjerovatno poklon od investitora sa Bliskog istoka

4. Mozda se drzavna zastava i ne vidi a mozda je i turska zastava nekome sa slike drzavna

Jednom rjecju - PAPCINA kakvog ovaj narod i zasluzuje. SELJAIDA za dozivotnog nacelnika !!!!
suspect_zero

#581 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by suspect_zero »

Mislim da mu je ispod stola burek i šljiva :D što će mu ba tastatura, dosta mu samo daljinski od klime :oops: :D

btw, nisu dva Kur'ana...jedno je Zbirka dova :)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#582 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by Truba »

Image
shalla

#583 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by shalla »

I kao šlag na kraju, dvije PLASTIČNE jabuke :mrgreen:
jefff

#584 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by jefff »

united bosnae wrote:Image

1. Na radnom stolu mu monitor koji nikad nije upalio... tastature i nema jer mu samo smeta (pa pogledaj mu prste na rukama, koju tipku on moze pritisnuti) a printer sluzi kao polica na koju se odlaze radni materijal.

3. Pored radnog stola na dohvat ruke je ogromna sablja, vjerovatno poklon od investitora sa Bliskog istoka

4. Mozda se drzavna zastava i ne vidi a mozda je i turska zastava nekome sa slike drzavna

Jednom rjecju - PAPCINA kakvog ovaj narod i zasluzuje. SELJAIDA za dozivotnog nacelnika !!!!
Leži na parama. To je glavno.
Haris.ba

#585 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by Haris.ba »

united bosnae wrote:1. Na radnom stolu mu monitor koji nikad nije upalio... tastature i nema jer mu samo smeta (pa pogledaj mu prste na rukama, koju tipku on moze pritisnuti) a printer sluzi kao polica na koju se odlaze radni materijal.
Ono kad te lažu na tvoje oči. Ja na slici vidim tastaturu. A na štampaču možeš slagati knjige do mile volje, jer papir ima svoje kučište, i radi bez obzira na naslagane knjige.

Nije problem kritikovati Senaida. Ima mali milion razloga da ga se proziva. Ali ne treba ni izmišljati. Izmišljanjem se zamaskira ono što se stvarno treba kritikovati.
united bosnae wrote:Jednom rjecju - PAPCINA kakvog ovaj narod i zasluzuje. SELJAIDA za dozivotnog nacelnika !!!!
Pa u čemu je problem? Narod bira prema sebi. Ili se vraćamo na avangardu proleterijata? :D
jefff

#586 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by jefff »

Općinski odbor SDP-a BiH Ilidža isključio iz članstva dva vijećnika

Naslovna BiH Općinski odbor SDP-a BiH Ilidža isključio iz članstva dva vijećnika

Općinski odbor SDP BiH Ilidža je na V redovnoj sjednici donio odluku da se iz članstva isključi predsjednik Kluba vijećnika SDP-a BiH u Općinskom vijeću Ilidže, Mahir Lokvančić i vijećnik SDP-a BiH u Općinskom vijeću Ilidže, Fadil Lokvančić, prenosi novinska agencija Patria.

- Razlog isključivanja vijećnika je nepoštivanje stavova Općinskog odbora SDP-a BiH ilidža u Općinskom vijeću davanjem podrške Budžetu za 2016. godinu, za koji smatramo da nije u interesu građana, već grupa i pojedinaca okupljenih oko vladajuće većine.

Građani Općine Ilidža ne smiju biti taoci osobnih interesa pojedinaca koji obnašaju vlast na lokalnoj razini – ovaj princip je Općinski odbor SDP-a BiH Ilidža konkretizirao najoštrijom sankcijom svojih dosadašnjih općinskih vijećnika. U svakoj prilici u budućnosti, Općinski odbor SDP-a BiH Ilidža će djelovati u prilog nemalog broja obespravljenih građana.

SDP BiH Ilidža poziva sve građane da nam se pridruže u političkoj borbi za dobrobit bh. društva - saopćeno je iz Općinskog odbora SDP BiH Ilidža
Bloo
Globalna šefica

#587 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by Bloo »

Haris.ba wrote:
united bosnae wrote:1. Na radnom stolu mu monitor koji nikad nije upalio... tastature i nema jer mu samo smeta (pa pogledaj mu prste na rukama, koju tipku on moze pritisnuti) a printer sluzi kao polica na koju se odlaze radni materijal.
Ono kad te lažu na tvoje oči. Ja na slici vidim tastaturu. A na štampaču možeš slagati knjige do mile volje, jer papir ima svoje kučište, i radi bez obzira na naslagane knjige.

Nije problem kritikovati Senaida. Ima mali milion razloga da ga se proziva. Ali ne treba ni izmišljati. Izmišljanjem se zamaskira ono što se stvarno treba kritikovati.
united bosnae wrote:Jednom rjecju - PAPCINA kakvog ovaj narod i zasluzuje. SELJAIDA za dozivotnog nacelnika !!!!
Pa u čemu je problem? Narod bira prema sebi. Ili se vraćamo na avangardu proleterijata? :D
samo mi nije jasno kako kuca kad pogledaš poziciju tastature na stolu :D

ali to nije temaaaaa
JThomas

#588 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by JThomas »

a vidi se tastatura, šta vi gledate? :mrgreen:
Bloo
Globalna šefica

#589 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by Bloo »

JThomas wrote:a vidi se tastatura, šta vi gledate? :mrgreen:
Vidi se, ali pogledaj pozicije :D

stvari ispred nje..skroz bočno..kako kuca wtf
JThomas

#590 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by JThomas »

šta me briga. vjerovatno ne kuca :mrgreen:
Bloo
Globalna šefica

#591 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by Bloo »

hajd de, ima i gorih :D

Haris.ba

#592 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by Haris.ba »

A sto izbacise Lokvancica iz SDPa. Sta je iza te odluke. Budzet je povod. A sta je razlog? Unutrašnja borba pred izbore?

P.S.
Hoćemo opet o tastaturi? :mrgreen:
Bloo wrote:samo mi nije jasno kako kuca kad pogledaš poziciju tastature na stolu
Nije tastatura zakucana za sto. Moze se micati.

P.P.S.
Smanjuje čovjek vodozastitnu zonu. A raja se uhvatila tastature, i to sto im izgleda "ruralno". Pa i treba da nemamo vode kad smo slijepi kod ociju.
Problem kafici, a nije problem nelegalna gradnja. Svima u ocima plato i 500 kvadrata oko KSC, a nikla nelegalna naselja.
Ali, to su glasaci....
Bloo
Globalna šefica

#593 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by Bloo »

ja samo primjetih :cry:
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#594 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by Admir_1984 »

Haris.ba wrote:A sto izbacise Lokvancica iz SDPa. Sta je iza te odluke. Budzet je povod. A sta je razlog? Unutrašnja borba pred izbore?

P.S.
Hoćemo opet o tastaturi? :mrgreen:
Bloo wrote:samo mi nije jasno kako kuca kad pogledaš poziciju tastature na stolu
Nije tastatura zakucana za sto. Moze se micati.

P.P.S.
Smanjuje čovjek vodozastitnu zonu. A raja se uhvatila tastature, i to sto im izgleda "ruralno". Pa i treba da nemamo vode kad smo slijepi kod ociju.
Problem kafici, a nije problem nelegalna gradnja. Svima u ocima plato i 500 kvadrata oko KSC, a nikla nelegalna naselja.
Ali, to su glasaci....
odbor izglasao da se glasa protiv budžeta, ova dvojica nisu poštovala tu odluku i glasali za budžet

da je pameti bilo nikada ne bi ni bili vijećnici ispred sdp-a
Haris.ba

#595 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by Haris.ba »

Precice u DF?
Zanima me ko je gurao da se donese ta odluka o neglasanju? To je odgovor ko pokusava preuzeti sve konce u SDP na Ilidzi.
old_spice

#596 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by old_spice »

Haris.ba wrote:Precice u DF?
Zanima me ko je gurao da se donese ta odluka o neglasanju? To je odgovor ko pokusava preuzeti sve konce u SDP na Ilidzi.
Ma ko da gledam prelaze u sda, samo jos tu nisu bili :lol:
old_spice

#597 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by old_spice »

united bosnae wrote:Image

komentari ti nisu na mjestu, ja trenutno ne vidim drugog covjeka koji bi mogao biti na njegovoj poziciji ili ako ima napisite da bas vidim ko je to
StupskaBitanga

#598 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by StupskaBitanga »

Cemu zašto zbog cega je napravljena jos veća metalno postolje i nakacena zastava BiH i Kantona na odvajanju stupske petlje prema Zenici
jefff

#599 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by jefff »

Haris.ba wrote:Precice u DF?
To je odgovor ko pokusava preuzeti sve konce u SDP na Ilidzi.
ću ko? pa Memić.
Onog Vretalja iz Naše Stranke je kupio već a sada i ove tikvare.
Haris.ba

#600 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by Haris.ba »

Ma mislim ko je donio odluku da ako se glasa za budžet - noga iz stranke. I ne mislim na kolektivni organ - općinski odbor. Ko je bio glavni inicijator takve odluke općinskog odbora?
Post Reply