Onda im je kriza sa zaradom pa su i na forum ubacili Adsense.seoBIH wrote:Imali su i ranije premium.
Google AdSense
Moderator: Benq
-
Fox_Fox
#576 Re: Google AdSense
- holowey
#577 Re: Google AdSense
lijepi adbFox_Fox wrote:Onda im je kriza sa zaradom pa su i na forum ubacili Adsense.seoBIH wrote:Imali su i ranije premium.
-
Rexi1
#578 Re: Google AdSense
kad odem na performance reports izbaci mi ovo http://prntscr.com/aomh8d jel neko zna sta je?
- w0rld
#579 Re: Google AdSense
To ti znaci da ti je odobrena oglasna jedicina sa "Matched content" , koji kupi sadrzaj sa tvog weba i prikazuju kao da bi se posjetioci weba duzeRexi1 wrote:kad odem na performance reports izbaci mi ovo http://prntscr.com/aomh8d jel neko zna sta je?
zadrzali na stranici.
Ja sam probao na jednom webu i nije mi apsolutno nista pomoglo.
Uglavnom ne donosi zaradu vec kao pomaze da se posjetioci duze zadrze na sajtu, i moze se koristiti i pored 3 aktivne oglasne jedinice.
Last edited by w0rld on 06/04/2016 20:19, edited 1 time in total.
-
Rexi1
#580 Re: Google AdSense
w0rld wrote:To ti znaci da ti je odobrena oglasna jedicina sa "Matched content" , koji kupi sadrzaj sa tvog weba i prikazuju kao da bi se posjetioci weba duzeRexi1 wrote:kad odem na performance reports izbaci mi ovo http://prntscr.com/aomh8d jel neko zna sta je?
sadrzali na stranici.
Ja sam probao na jednom webu i nije mi apsolutno nista pomoglo.
Uglavnom ne donosi zaradu vec kao pomaze da se posjetioci duze sadrze na sajtu, i moze se koristiti i pored 3 aktivne oglasne jedinice.
hvala na pomoći
-
Rexi1
#581 Re: Google AdSense
na most recent payment mi dodje ovo iako imam 300 e zaradjeno http://prntscr.com/az64ms
- w0rld
#582 Re: Google AdSense
Isplata je 21-vog u mjesecu. Znaci za zaradu u aprilu isplata ide 21. majaRexi1 wrote:na most recent payment mi dodje ovo iako imam 300 e zaradjeno http://prntscr.com/az64ms
-
ludjakmali
#583 Re: Google AdSense
Pozdrav svima, novi sam ovdje i drago mi je. Nadam se da ćemo se družiti.
Imam jedno pitanje.. Naime, adsense na svom sajtu koristim već duže vrijeme (skoro godina) i nikada mi se nije desilo da čekam isplatu više od 2 dana.
21.05. mi je došao račun i dobio sam mejl da mi je novac poslan, medjutim danas je 25.05 ja još novac nisam dobio na račun. Korisnik sam BBI banke..
Drugi mi govore da su u Raiffaisenu podigli novac već 23.05 a ja još ništa nisam dobio..
Da li ima neko da koristi adsense i da novac dobija u BBI banci? Ili ako ima još neko a da prima u drugoj banci neka mi kaže da li im je isplaćeno ili ne?
Unaprijed hvala,
pozdrav
Imam jedno pitanje.. Naime, adsense na svom sajtu koristim već duže vrijeme (skoro godina) i nikada mi se nije desilo da čekam isplatu više od 2 dana.
21.05. mi je došao račun i dobio sam mejl da mi je novac poslan, medjutim danas je 25.05 ja još novac nisam dobio na račun. Korisnik sam BBI banke..
Drugi mi govore da su u Raiffaisenu podigli novac već 23.05 a ja još ništa nisam dobio..
Da li ima neko da koristi adsense i da novac dobija u BBI banci? Ili ako ima još neko a da prima u drugoj banci neka mi kaže da li im je isplaćeno ili ne?
Unaprijed hvala,
pozdrav
- w0rld
#584 Re: Google AdSense
Na web majstori forumu ti je pisalo barem 5 ljudi da im je regularno isplaceno u drugim bankama. Takodjer i meni je regularno isplaceno kao i uvijek 22, 23ceg u unikredit banci.ludjakmali wrote:Pozdrav svima, novi sam ovdje i drago mi je. Nadam se da ćemo se družiti.
Unaprijed hvala,
pozdrav
Znaci da je problem ili u banci ili je obustavljena google isplata.
-
ludjakmali
#585 Re: Google AdSense
w0rld wrote:Na web majstori forumu ti je pisalo barem 5 ljudi da im je regularno isplaceno u drugim bankama. Takodjer i meni je regularno isplaceno kao i uvijek 22, 23ceg u unikredit banci.ludjakmali wrote:Pozdrav svima, novi sam ovdje i drago mi je. Nadam se da ćemo se družiti.
Unaprijed hvala,
pozdrav
Znaci da je problem ili u banci ili je obustavljena google isplata.
Nisam ja nigdje drugo pisao osim ovdje. Ne vidim razlog da bi isplata bila obustavljena jer dobio bi mejl, ili bi bila na čekanju prije slanja. A siguran sam da je do banke s obzirom da se još ljudi žali na BBI.. Pozdrav.
- seda
#586 Re: Google AdSense
Imal neko ideju kako povecati cpc za ove balkasnke zemlje ? prosjek mi je 0.05
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#587 Re: Google AdSense
Dobio si mail, ali je obustavljena isplata zbog krsenja TOS. Novac neces dobiti.ludjakmali wrote:Pozdrav svima, novi sam ovdje i drago mi je. Nadam se da ćemo se družiti.
Unaprijed hvala,
pozdrav
-
walk_M-A-N
#588 Re: Google AdSense
Da li neko zna zašto su mi se sada počele pojavljivati reklame u Opera Mini koju koristim godinama, prije ih nije bilo?
Može li se to kako ukinuti? Ne samo da me ne zanimaju, nego i namjerno ne kupujem ono što se stalno reklamira.
Može li se to kako ukinuti? Ne samo da me ne zanimaju, nego i namjerno ne kupujem ono što se stalno reklamira.
-
ludjakmali
#589 Re: Google AdSense
Ništa nisam prekršio, veće je moja banka BBI promijenila sjedište banke iz Frankfurta u Belgiju a nisu obavijestili nikog o tome. Samim tim se promijenio drugi SWIFT kod koji ja nisam promijenio na računu. Uplata je poslana na stari SWIFT i sada stoji u banci u Frankfurtu, uskoro će biti vraćena na Google account i dobit ću obavijest da moram promijeniti način uplate, te će oni u roku od 24h ponovo poslati uplatu. Nisam bio jedini kome se ovo desilo već svima koji su u BBI a našao sam momke na drugom forumu koji su isto ovako imali problem. Njima je uplata danas vraćena, tj. jednom je prekjučer a drugom danas. Nadam se da će meni sutra pa ću ukucat nove podatke od Raiffaisen računa. Pozdrav i nemoj slati dezinformacije jer očigledno ne znaš da kada se nešto prekrši google obavijesti o tome kao i o svemu drugom.un1ted wrote:Dobio si mail, ali je obustavljena isplata zbog krsenja TOS. Novac neces dobiti.ludjakmali wrote:Pozdrav svima, novi sam ovdje i drago mi je. Nadam se da ćemo se družiti.
Unaprijed hvala,
pozdrav
- w0rld
#590 Re: Google AdSense
Sve na stranu al sto slaga da nisi postavio isti post na VM forumuludjakmali wrote:Ništa nisam prekršio, veće je moja banka BBI promijenila sjedište banke iz Frankfurta u Belgiju a nisu obavijestili nikog o tome. Samim tim se promijenio drugi SWIFT kod koji ja nisam promijenio na računu. Uplata je poslana na stari SWIFT i sada stoji u banci u Frankfurtu, uskoro će biti vraćena na Google account i dobit ću obavijest da moram promijeniti način uplate, te će oni u roku od 24h ponovo poslati uplatu. Nisam bio jedini kome se ovo desilo već svima koji su u BBI a našao sam momke na drugom forumu koji su isto ovako imali problem. Njima je uplata danas vraćena, tj. jednom je prekjučer a drugom danas. Nadam se da će meni sutra pa ću ukucat nove podatke od Raiffaisen računa. Pozdrav i nemoj slati dezinformacije jer očigledno ne znaš da kada se nešto prekrši google obavijesti o tome kao i o svemu drugom.un1ted wrote:Dobio si mail, ali je obustavljena isplata zbog krsenja TOS. Novac neces dobiti.ludjakmali wrote:Pozdrav svima, novi sam ovdje i drago mi je. Nadam se da ćemo se družiti.
Unaprijed hvala,
pozdrav
Nadam se da ces dobiti isplatu sto prije, i savjet da predjes u Unikredit nikada nisam imao problema...
Sto se tice ovog sto pita kako povecat CPC , odgovor nikako.
-
Fox_Fox
#591 Re: Google AdSense
Ima li neko za prodati Adsense račune koji su potvrđeni sa PIN-om?
Treba mi 5 - 10 računa mjesečno.
Ako neko ima neka pošalje porukom cijenu i koliko je uplata prošlo preko tog računa.
Ako neko ima neka pošalje porukom cijenu i koliko je uplata prošlo preko tog računa.
-
Fox_Fox
#592 Re: Google AdSense
Ima li neko da radi Blackhat Adsense... Da razmjenimo koju ideju?
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#593 Re: Google AdSense
Debil.
-
Fox_Fox
#594 Re: Google AdSense
????Fox_Fox wrote:Ima li neko za prodati Adsense račune koji su potvrđeni sa PIN-om?
-
developer10
#595 Re: Google AdSense
Dajte spojite teme: http://forum.klix.ba/google-adsense-p12911351.htm
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#596 Re: Google AdSense
meni se čudne stvari događaju s posjetom
povećala se 150%
stotine i stotine posjetiljelja vršlja
i to iz amerike...
a prije bilo 10-20 dnevno
sumnjam na botove
jer je nekako ravnomjerno
svaki sat navale
povećala se 150%
stotine i stotine posjetiljelja vršlja
i to iz amerike...
a prije bilo 10-20 dnevno
sumnjam na botove
jer je nekako ravnomjerno
-
novi_korisnik
#597 Re: Google AdSense
Pozdrav,
Zanima me da li ako dodam dva yt kanala na jedan adesnse racun u slucaju da dođe do kršenja prava i blokiranja jednog od ta dva racuna, da li mi propada komplet adsense racun, i da li cu izgubiti i zaradu od drugog kanala i mogucnsot nastavka posla na tom drugom kanalu ? Ili mi je bolja varijanta da za drugi kanal pravim drugi adsense nalog?
Još me zanima, citam ovdje kod vas svi spominju neku zaradu od 1-3$ po 1000 pregleda.. Ja imam jedan video 120k pregleda, zarada 1.5€ , drugi 65k pregleda zarada 0.9€ ...... Doduše oba su vecinom pregledi sa balkana.... Šta bi mogao biti problem, možda kratak video (nekih 20-30s) ?
Još me zanima i da li je veca zarada na dužim videima ? Vecina videa na kanalu mi je 20-30s, i imam ukupno 250k pregleda na kanalu i zaradu od 11€..
Zanima me da li ako dodam dva yt kanala na jedan adesnse racun u slucaju da dođe do kršenja prava i blokiranja jednog od ta dva racuna, da li mi propada komplet adsense racun, i da li cu izgubiti i zaradu od drugog kanala i mogucnsot nastavka posla na tom drugom kanalu ? Ili mi je bolja varijanta da za drugi kanal pravim drugi adsense nalog?
Još me zanima, citam ovdje kod vas svi spominju neku zaradu od 1-3$ po 1000 pregleda.. Ja imam jedan video 120k pregleda, zarada 1.5€ , drugi 65k pregleda zarada 0.9€ ...... Doduše oba su vecinom pregledi sa balkana.... Šta bi mogao biti problem, možda kratak video (nekih 20-30s) ?
Još me zanima i da li je veca zarada na dužim videima ? Vecina videa na kanalu mi je 20-30s, i imam ukupno 250k pregleda na kanalu i zaradu od 11€..
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#598 Re: Google AdSense
ma balkanski klikovi karina
- MTV
#599 Re: Google AdSense
Za jedan kanal mozes imati dvije kazne, sa trecom kaznom ukidaju kanal. Ukidanjem kanala blokira ti se adsense i ne mozes ga vise koristiti.novi_korisnik wrote:Pozdrav,
Imao ti video od 50 minuta ili 10 sekundi svejedno, pregledi iz BiH, Srbije i Hrvatske su nikakvi. Ganjaj preglede iz SAD, Njemacke, Engleske...
-
Kataklinger