Alfa Romeo 159 ili Audi a3 - prijedlozi
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- johntra
#576 Re: Alfa Romeo 159 ili Audi a3 - prijedlozi
Dat će ti emko da mu sjedneš u Audija Chipy...ne moraš biti ovako ofiran...doduše, možda ti da još nešto, ko zna...
- vukojebina
#577 Re: Alfa Romeo 159 ili Audi a3 - prijedlozi
em11r wrote:kakav lonac jel bosanski ?
pa znas kakvih ima lonaca, zlotnih, srebrnih..pa i ovih sto se u auta ugradjuju..
-
ChipyChips
#578 Re: Alfa Romeo 159 ili Audi a3 - prijedlozi
530i wrote:Audi je premium vozilo premium kockastoglavaša, dilera drogom, wannabe gazdi, mesara, i svog drugog nepametnog šrota. Nekad je BMW imao tu ulogu, dominantno, ali sada je tu Audi. Od Zike Turkovića i njegovog ex-Alijinog Audija do raznoraznih mesara koji vozaju babine audije, friško uvezene iz Njemačke...
Jeste i u Njemačkoj,Austriji,Sloveniji,Holandiji,Belgiji,Skandinaviji,USA...BiH itd tamo voze Audija sve ovi gore pobrojani koje spominjes,kockaste glave,drogeraši,dileri,hašišari,pankeri,mesari,oni koji vole Čevljanske koride u BiH,neke druge koride u Njemackoj,Norveskoj,Holandiji...Zika Turkovic i Berluskoni,itd itd.Sve su to papci,papani,seljaci,primitivci,jadovi koji ne znaju ama bas nista,samo znaju kupiti Audija i uzivati u njemu,voziti ga i znati da imaju pravo auto.Dok ti i tebi slicni znate samo da kenjate ko foke i da balite za tim istim Audijem,a guzice bi dali kad bi vam neko ponudio da vam dadne Audija i da vas nagradi udarcem medju guzove. Nemojte vise biti tako zlobni,tupavi i nakaradni Bog vam dao pamet.Eto ti imas pravo nekome reci da je kockasta glava a sam nick ti aludira na BMW-a ???
Sta tebe boli K kako ga je neko zaradio? Tamam da ga je ukr'o,posteno zaradio,oteo,prevario...uzmi i ti vozaj ako si u mogucnosti.Ako nisi poklopi se usima po glavi,sakrij se u cosak i placi.
Ti eto nuklearni fizicar pa imas pravo nekome da kazes da je mesar,wannabe gazda i sta ja znam kakve sve nazive koristis,a smijem se zakleti da si jedan neobrazovani lik sa 8 razreda osnovne skole...
Last edited by ChipyChips on 01/12/2012 21:18, edited 1 time in total.
-
emko1234
#579 Re: Alfa Romeo 159 ili Audi a3 - prijedlozi
amine mi, pravi si haver. to se cijeni drug, jel ti frka da mi kredita pola keke posaljes? dopisujem se s jedom trebom, kontas necu da misli da sam levat i kokuz. ono da ima za prozvat i odgovorit kontas pasa oko care kralju kume.em11r wrote:Buraz tu smo da se pomogne ako zafali. Nije beg cicija. Ako nista da ti posaljem bacvu nafte.
-
530i
#580 Re: Alfa Romeo 159 ili Audi a3 - prijedlozi
Imidž je imidž, stečen na ovaj ili onaj način. Neko vozi normalna auta, neko se druži sa Zikom T. na servisu...isti se pronalaze 
- drndalo
#581 Re: Alfa Romeo 159 ili Audi a3 - prijedlozi
Jedini za kojeg mogu reci iz prilozenog da bali za Audijem si ti... O udaranju medju guzove necu, vidim da znas vise od mene...ChipyChips wrote:ti i tebi slicni znate samo da kenjate ko foke i da balite za tim istim Audijem,a guzice bi dali kad bi vam neko ponudio da vam dadne Audija i da vas nagradi udarcem medju guzove.
-
ChipyChips
#582 Re: Alfa Romeo 159 ili Audi a3 - prijedlozi
Pogodio si ko nosom u G.VNOdrndalo wrote:Jedini za kojeg mogu reci iz prilozenog da bali za Audijem si ti... O udaranju medju guzove necu, vidim da znas vise od mene...ChipyChips wrote:ti i tebi slicni znate samo da kenjate ko foke i da balite za tim istim Audijem,a guzice bi dali kad bi vam neko ponudio da vam dadne Audija i da vas nagradi udarcem medju guzove.
- sparky
#583 Re: Alfa Romeo 159 ili Audi a3 - prijedlozi
cuo sam da je postavljac teme kupio logana pa eto
-
technoGeek
#584 Re: Alfa Romeo 159 ili Audi a3 - prijedlozi
Dobro je onda, taman sam mislio odgovoriti na par bezveznih postova, ali bolje da se tema kljuca.sparky wrote:cuo sam da je postavljac teme kupio logana pa eto
-
preludezalude
#585 Re: Alfa Romeo 159 ili Audi a3 - prijedlozi
Vw i Audi , treba reci istinu, prave dobra auta. To je cinjenica. Sreca pa ima i pametnih ljudi i kontaju da audi i VW ne vrijede onih para koliko se cijene. Shvatili cu da se za puno manje para moze opet dobiti dobro auto. Svi mi vozimo auto i mozemo ili smo mogli kupiti nesto iz svete trojke. Ali...
Predpostavljam da je Goran isto tako shvatio da je puno bolji izbor bio uzeti Skodu nego recimo golfa.
Predpostavljam da je Goran isto tako shvatio da je puno bolji izbor bio uzeti Skodu nego recimo golfa.
- johntra
#586 Re: Alfa Romeo 159 ili Audi a3 - prijedlozi
uh, ja zaboravih, ti si onaj socijalni jad iz Njemačke, što hoće kod nas jeftino plin da ugradi...sad sam skontao što se ti ulizuješ emku...znači, došlo je do naturalne razmjene, guza za plin?ChipyChips wrote:
Propalitetu jedan od novinara![]()
(sam sebe moram da editujem,nisi ti novinar,ti si neuspjeli pokusaj da postanes novinar, ali ti ne ide nikako![]()
)
-
emko1234
#587 Re: Alfa Romeo 159 ili Audi a3 - prijedlozi
johntra vraze jedan, nemoj preko mene da pravis neke spacke i da se prepucavas s nekim drugim.johntra wrote:uh, ja zaboravih, ti si onaj socijalni jad iz Njemačke, što hoće kod nas jeftino plin da ugradi...sad sam skontao što se ti ulizuješ emku...znači, došlo je do naturalne razmjene, guza za plin?ChipyChips wrote:
Propalitetu jedan od novinara![]()
(sam sebe moram da editujem,nisi ti novinar,ti si neuspjeli pokusaj da postanes novinar, ali ti ne ide nikako![]()
)
chipy te i prije podbjebavao kad sam ja imao zabranu, prema tome tvoje spekulacije su neopravdane
nemoj da budes zlocest.
- johntra
#588 Re: Alfa Romeo 159 ili Audi a3 - prijedlozi
pa simptomatično je da te nije bilo mjesec dana, pa sam samo spojio tačkice... 
- drndalo
#589 Re: Alfa Romeo 159 ili Audi a3 - prijedlozi
Znao sam ja da si ti jedan "od tih"...ChipyChips wrote:Pogodio si ko nosom u G.VNOdrndalo wrote:Jedini za kojeg mogu reci iz prilozenog da bali za Audijem si ti... O udaranju medju guzove necu, vidim da znas vise od mene...ChipyChips wrote:ti i tebi slicni znate samo da kenjate ko foke i da balite za tim istim Audijem,a guzice bi dali kad bi vam neko ponudio da vam dadne Audija i da vas nagradi udarcem medju guzove.![]()
A to za medju guzove,samo se postavi,ima da znanje prenesem i na tebe
-
romeomoraprezivjeti
#590 Re: Alfa Romeo 159 ili Audi a3 - prijedlozi
Amine mi?????Hahah,samo kockasta glava ovo moze 100% .
-
emko1234
#591 Re: Alfa Romeo 159 ili Audi a3 - prijedlozi
zajebajem se naravno, valjda si dovoljno na forumu da vidis da ne koristim te izraze. al posto ociglednu grupisu ljude ovdje prema onome sta voze, onda bar da imaju razloga.romeomoraprezivjeti wrote:Amine mi?????Hahah,samo kockasta glava ovo moze 100% .
- em11r
#592 Re: Alfa Romeo 159 ili Audi a3 - prijedlozi
ludi ste alme m'
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#593 Re: Alfa Romeo 159 ili Audi a3 - prijedlozi
Tema je
mog mi brata
A i postavljac teme je samo bacio kost. Cim on bira između AR i nekog drugog auta,AR nije za njega.
A i postavljac teme je samo bacio kost. Cim on bira između AR i nekog drugog auta,AR nije za njega.
- Don Zivconi
#594 Re: Alfa Romeo 159 ili Audi a3 - prijedlozi
to sam mu i ja rekao na samome pocetku ove tememali_milojica wrote:Tema jemog mi brata
![]()
-
emko1234
#595 Re: Alfa Romeo 159 ili Audi a3 - prijedlozi
zajedno se pise BAem11r wrote:ludi ste alme m'
almeM, musafaM, dzamijeM. ja sam se zajebo stranicu prije, nije amine mi, nego aminem.
hostapleru@ aj s prvim dijelom bi se i slozio, al cuj nije alfa za njega ako bira izmedju alfe i nekog drugog auta
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#596 Re: Alfa Romeo 159 ili Audi a3 - prijedlozi
Nema tu Alfa ili Audi ili sta ti ga ja znam,bubam,Renault. Cim se on misli,vjeruj mi Alfa nije za njega.emko1234 wrote:hostapleru@ aj s prvim dijelom bi se i slozio, al cuj nije alfa za njega ako bira izmedju alfe i nekog drugog autaem11r wrote:ludi ste alme m'![]()
pa jebem mu mater, sva subjektivnost ovog svijeta je na djelu u ovoj konstataciji. ko da je bentley a ne alfa
Ne dizem Alfu na nivo ni Audija,BMW ili kako ti kazes Bentleya,ali jednostavno je tako. Za Alfistu postoji samo Alfa i nista drugo i cim se on misli,taj auto nije za njega. Jer Alfistu zaboli za pad cijene (mada on po meni nije nista veci nego za ostale aute),zaboli ga za preprodaju kasnije (pravi auto uvijek ima musteriju),zaboli ga sto kvazi majstori pricaju kako se kvari,sto se cuje tu i tamo neki cvrcak itd itd.
- em11r
#597 Re: Alfa Romeo 159 ili Audi a3 - prijedlozi
Postoji malo sutra .... mislio sam i ja da volim forda koji mi je bio prvo auto pa poslije kupim fiata pa sam onda srao italijani samo italijani cuore sportivo ovo ono sedici medici valvole prdole ... poslije kupim merciku kupea ... onda djed i samo djed ... kupim saaba ... ta ce ostali svedjani su zakon skandinavija ikea volvo sigurnost ovo ono avioni kamioni ... crkne mi pumpa od goriva 950 maraka ohladi meni nesto saab odjednom
i tako ... jedino auto koje sam posjedovo a nikad nisam volio je Astra G
Bolilo je i mene dupe sto mi auta skoro sva koja sam imao gube na cijeni rapidno ... ali zato sto volim auta pa me zaboli ... ja ga kupujem kako alfisti vole da kazu SRCETOM a ne mozgom ... ali ima ljudi kojima je auto samo prevozno sredstvo i onda tu mogu prditi o exploataciji, amortizaciji ovo ono ... kao takvi ne mogu se smatrati entuzijastama i njihova misljenja o autima su mi vazna ko lanjski snijeg.
Sto kaze emko subjektivno ... sve je subjektivno ... i rijecnikom koji nije omiljen zenskom rodu ....
I MISH VOLI PROMJENITI RUPU
ĐAMIJEM
Bolilo je i mene dupe sto mi auta skoro sva koja sam imao gube na cijeni rapidno ... ali zato sto volim auta pa me zaboli ... ja ga kupujem kako alfisti vole da kazu SRCETOM a ne mozgom ... ali ima ljudi kojima je auto samo prevozno sredstvo i onda tu mogu prditi o exploataciji, amortizaciji ovo ono ... kao takvi ne mogu se smatrati entuzijastama i njihova misljenja o autima su mi vazna ko lanjski snijeg.
Sto kaze emko subjektivno ... sve je subjektivno ... i rijecnikom koji nije omiljen zenskom rodu ....
ĐAMIJEM
Last edited by em11r on 03/12/2012 00:12, edited 1 time in total.
- Industrialyzer
#598 Re: Alfa Romeo 159 ili Audi a3 - prijedlozi
em11r wrote:Postoji malo sutra .... mislio sam i ja da volim forda koji mi je bio prvo auto pa poslije kupim fiata pa sam onda srao italijani samo italijani cuore sportivo ovo ono sedici medici valvole prdole ... poslije kupim merciku kupea ... onda djed i samo djed ... kupim saaba ... ta ce ostali svedjani su zakon skandinavija ikea volvo sigurnost ovo ono avioni kamioni ... crkne mi pumpa od goriva 950 maraka ohladi meni nesto saab odjednomi tako ... jedino auto koje sam posjedovo a nikad nisam volio je Astra G
To bi bilo to!