živio banksy, nisam mu ovo znala, hvala na prosvjetljenju xdSaian wrote:
Citati kroz slike
Moderator: Chloe
- taylors
#576 Re: Citati kroz slike
- Saian
#577 Re: Citati kroz slike
taylors wrote: živio banksy, nisam mu ovo znala, hvala na prosvjetljenju xd
nmea na cmeu
http://boingboing.net/2012/03/13/is-ban ... ing-p.html
It appears that the (kind of great) Banksy rant about advertising that's been going around lately is excerpted from his 2004 book Cut It Out and was actually written/inspired by Sean Tejaratchi circa 1999.
- taylors
#579 Re: Citati kroz slike
da, prosvijetljenju*Saian wrote:taylors wrote: živio banksy, nisam mu ovo znala, hvala na prosvjetljenju xd
nmea na cmeuevo i da prosvijetljenje ne bude zasljepljenje, da osvijetlimo sa svijEh strana
http://boingboing.net/2012/03/13/is-ban ... ing-p.html
It appears that the (kind of great) Banksy rant about advertising that's been going around lately is excerpted from his 2004 book Cut It Out and was actually written/inspired by Sean Tejaratchi circa 1999.
- Saian
#580 Re: Citati kroz slike
do mene je, ovo je kratko E u ekavskom, sad sam sebi tri puta u bradu izgovorio
, dakle ti si pravopisno svjetlo na moj moment nepazhnje bacila
p.s. ma nije to sto ja nesto zamjeram banksy-u nego mi se svidjela reakcija tog autora
p.s. ma nije to sto ja nesto zamjeram banksy-u nego mi se svidjela reakcija tog autora
ovo je jos boljeMy goal is to set the record straight online. There will be no lawyers or threats of legal action. I've tried not to jump to conclusions, or angrily denounce Banksy, or the Internet, or the terrible unfairness of the universe. Maybe a ghostwriter was responsible for lifting it. Maybe an attribution was lost in layout.
a dotad nisam ni znao sta je doslovnoAlso, sooner or later someone might fart, "How brilliantly ironic, such classic Banksy! Swiping something about swiping, then complaining that it's been swiped!" For the record, I'm not a fan of telescoping, self-referential irony. It's a tiresome, lazy circle jerk that confuses ideas with klix life. I've seen people wondering if Banksy's Exit Through the Gift Shop was staged, so I'll be clear: This is a little baffling and irritating, but it's not a conceptual gag.
circlejerk
To kneel in a circle with others and pleasure oneself. Also refers to a pompous, self-congratulatory discussion where little to no progress is made.
- Pro
- taylors
#582 Re: Citati kroz slike
Saian wrote:do mene je, ovo je kratko E u ekavskom, sad sam sebi tri puta u bradu izgovorio, dakle ti si pravopisno svjetlo na moj moment nepazhnje bacila
ovo je jos boljeMy goal is to set the record straight online. There will be no lawyers or threats of legal action. I've tried not to jump to conclusions, or angrily denounce Banksy, or the Internet, or the terrible unfairness of the universe. Maybe a ghostwriter was responsible for lifting it. Maybe an attribution was lost in layout.![]()
a dotad nisam ni znao sta je doslovnoAlso, sooner or later someone might fart, "How brilliantly ironic, such classic Banksy! Swiping something about swiping, then complaining that it's been swiped!" For the record, I'm not a fan of telescoping, self-referential irony. It's a tiresome, lazy circle jerk that confuses ideas with klix life. I've seen people wondering if Banksy's Exit Through the Gift Shop was staged, so I'll be clear: This is a little baffling and irritating, but it's not a conceptual gag.![]()
![]()
![]()
circlejerk
To kneel in a circle with others and pleasure oneself. Also refers to a pompous, self-congratulatory discussion where little to no progress is made.
evo slikovito

i još on topic xd
a kad bih znala citirat tako k'o vi domaći, ihahaj
to circle jerk nisam ni ja znala šta je baš, kad ono; političar
- Saian
#583 Re: Citati kroz slike
to je vec puni krugtaylors wrote:
evo slikovito
i još on topic xd
to circle jerk nisam ni ja znala šta je baš, kad ono; političar![]()
- Pro
- Pro
- Pro
- Pro
- Pro
- Pro
- Pro
- Pro