Samo nemojte o intelektualnim kapacitetima Dzelaludina Muharemovica.To je jedan od razloga koji me nikad ne bi opredjelili da glasam za njega ili Bulenda Biscevica kao kandidata SDA. Intelektualci kao Fahrudin RadoncicMirso Čomaga wrote:Vozdra raja.
Glasajte za Dželu Muharemovića u Novom Sarajevu, velikog sportistu i intelektualca, i za Općinsko Vijeće naravno za listu SDP-a i moju malenkost pod rednim brojem 29, jer zajedno idemo naprijed.
Evo jedna muzička numera da se malo razveselimo. Pozdrav svima.
Jasmina Jasmina opijaš me kao čaša vina Jasmina, ostaće ti usne bez karmina Jasmina
IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
- Northstar
#576 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
- Tayyip
#577 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
koji carNa albumu se nalaze dvije pjesme pomalo čudnog naziva: "Rumba drmoguz" i "Disko drmoguz". U čemu je razlika?
- Razlika je u drmanju, kod rumbe ides lijevo-desno, a kod diska ideš naprijed-nazad. To su pjesme koje su podjeljene u blokove, traju po 13 minuta i služe za opuštanje. Upotrijebio sam riječ drmoguz, da bude malo šaljivo, da bude nešto drugačije od ostalih pjesama. Drmoguz je stara riječ i već pomalo zaboravljena, pa sam htio da je opet dovedem na površinu. - Mirso Čomaga
- Northstar
#578 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
Je li postoji neki SBB-ov unificirani pravopis bosanskog prema kojem je uvjet pristupa stranci nepoznavanje pravilne upotrebe afrikata. Na ovom forumu još nisam susreo komentar deklariranog SBB-ovca u kojem su afrikati pravilno korišteni.SDA SDP SBB wrote:Fočanski ko če koga ukopati 7 to ćeš tek da vidiš. Ma bolan izadži napolje ili sa balkona pogledaj da je narod sve siromašniji samo što djeca nisu od gladi počela umirati a ti meni pričaš ko če koga da ukopa. Da li si ti normalan ma u stvari ti možda i jesi u vezi sa nekim ministrom pa je tebi dobro šta te briga za narod i njihove želje i molitve..FOČANSKI PROPISI wrote:Mislim da je SBB već rahmetli ,a ukop će se održati 08.10.2012.
-
SDA SDP SBB
#579 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
Da imaju ovi da je 3/4 Bosne ne zaposleno, da polovina ne zna šta če večeras da jede, da nam djeca umjesto knjiga nose noževe i bejzbol palice, ovo je stanje koje je pod vlašću SDA. I ako cijenjeni gradžani želi nastavak ovoga horora neka opet glasaju za ove iste.
- Tayyip
#580 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
šta hoće oni pored mirse drmoguzabogumila wrote:Abid Sakalaš wrote:U ovoj opštini kandidat Naše Stranke će biti plasiran odmah iza simpatičnog Milivoja Čavarkape iz SNSD-a.
Abid.![]()
- Abid Sakalaš
#581 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
Obori Mirso brate. Crna ženo crna ženo.Tayyip wrote:šta hoće oni pored mirse drmoguzabogumila wrote:Abid Sakalaš wrote:U ovoj opštini kandidat Naše Stranke će biti plasiran odmah iza simpatičnog Milivoja Čavarkape iz SNSD-a.
Abid.![]()
-
Johny Banana
#582 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
MILFOČKA vidjet cemo 8.10.2012 ko gdje stoji, pa nam se ti fino opet javi ovdje...
I molimte nemoj da mi se ogranicis samo na Kanton Sarajevo, nego fino vidis gdje i koliko nacelnika i vijecnika ima SBB !!!
- Northstar
#583 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
Ne sumnjam da ce SDA biti ukupni pobjednik, a SBB ostvariti znacajan rezultat, dok ce se popraviti i S BiH jer je nas narod (uz istocne i zapadne komsije) ogledni primjer za politicku nepismenost. Mozes im raditi sta god hoces do mjesec dana prije izbora, a onda kreni sa popravkama, napadima na druge, fingiranim predstavama o velikoj podrsci medju narodom kako to sjajno radi Radoncic i na kraju ces profitirati.Johny Banana wrote:MILFOČKA vidjet cemo 8.10.2012 ko gdje stoji, pa nam se ti fino opet javi ovdje...I molimte nemoj da mi se ogranicis samo na Kanton Sarajevo, nego fino vidis gdje i koliko nacelnika i vijecnika ima SBB !!!
Nakon toga ih mozes ponovno zlostavljati do narednog izbornog ciklusa i tako svake dvije godine obzirom da nam se u tom ritmu smjenjuju opci i lokalni izbori.
-
neki
#584 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
Nisi zato sto je to sve jedan te isti SBB-ovac koji se do sada registrovao bar 50 puta..Northstar wrote:Je li postoji neki SBB-ov unificirani pravopis bosanskog prema kojem je uvjet pristupa stranci nepoznavanje pravilne upotrebe afrikata. Na ovom forumu još nisam susreo komentar deklariranog SBB-ovca u kojem su afrikati pravilno korišteni.SDA SDP SBB wrote:Fočanski ko če koga ukopati 7 to ćeš tek da vidiš. Ma bolan izadži napolje ili sa balkona pogledaj da je narod sve siromašniji samo što djeca nisu od gladi počela umirati a ti meni pričaš ko če koga da ukopa. Da li si ti normalan ma u stvari ti možda i jesi u vezi sa nekim ministrom pa je tebi dobro šta te briga za narod i njihove želje i molitve..FOČANSKI PROPISI wrote:Mislim da je SBB već rahmetli ,a ukop će se održati 08.10.2012.
-
evo mene
#585 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
Kandidati nula, na čelu sa najvećim petljancem i trgovcem Koldžom. Za ovog Hulusića neće glasati ni svi Fahrini puleni, za Dželu još manje, kao ni za ostale. Dakle, ostaje načelnica Vildana Koldžo!!!
- Ricken
#586 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
Što više govori o strukturi ljudi koji žive u toj općini, nego o kandidatu NS. Nemože se baš za Koldžu reći da je veliki intelektualni kapacitet. Zanatlija koji je i na prošlim izborima bio ispred visokih inteletualaca. Nebi bilo iznenađenje da se historija ponovi. Ali to ne govori ništa o kandidatima nego o glasačima. Tamo gdje počinje Bosna, prestaje svaka zdrava logika.Abid Sakalaš wrote:U ovoj opštini kandidat Naše Stranke će biti plasiran odmah iza simpatičnog Milivoja Čavarkape iz SNSD-a.
Abid.
P.s. Jel to onaj Milivoje što je bio orgnaizator radnih vodova na Grbavici tokom perioda 92-95?
- cappy_tempo1
#587 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
ma glasam za muharemovica intelektualca pa makar mi zadnje bilo

- FOČANSKI PROPISI
#588 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
Ja vidim ,oko džamija na Ilidži, da molitvu obavljaju samo zeleni.SDA SDP SBB wrote:Fočanski ko če koga ukopati 7 to ćeš tek da vidiš. Ma bolan izadži napolje ili sa balkona pogledaj da je narod sve siromašniji samo što djeca nisu od gladi počela umirati a ti meni pričaš ko če koga da ukopa. Da li si ti normalan ma u stvari ti možda i jesi u vezi sa nekim ministrom pa je tebi dobro šta te briga za narod i njihove želje i molitve..FOČANSKI PROPISI wrote:Mislim da je SBB već rahmetli ,a ukop će se održati 08.10.2012.
- FOČANSKI PROPISI
#589 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
Mislim da ste uobrazili:Northstar wrote:Ne sumnjam da ce SDA biti ukupni pobjednik, a SBB ostvariti znacajan rezultat, dok ce se popraviti i S BiH jer je nas narod (uz istocne i zapadne komsije) ogledni primjer za politicku nepismenost. Mozes im raditi sta god hoces do mjesec dana prije izbora, a onda kreni sa popravkama, napadima na druge, fingiranim predstavama o velikoj podrsci medju narodom kako to sjajno radi Radoncic i na kraju ces profitirati.Johny Banana wrote:MILFOČKA vidjet cemo 8.10.2012 ko gdje stoji, pa nam se ti fino opet javi ovdje...I molimte nemoj da mi se ogranicis samo na Kanton Sarajevo, nego fino vidis gdje i koliko nacelnika i vijecnika ima SBB !!!
Nakon toga ih mozes ponovno zlostavljati do narednog izbornog ciklusa i tako svake dvije godine obzirom da nam se u tom ritmu smjenjuju opci i lokalni izbori.
SBB neće imati ni jednog načelnika.
Možda u Podgorici!
- FOČANSKI PROPISI
#590 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
rico wrote:ma glasam za muharemovica intelektualca pa makar mi zadnje bilo![]()
-
bez_suplje
#591 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
SBB je tek nastao i svaki dan priliv clanova se povecava i to iz sda cak ono malo postenih prelazi u sbb a koliko znam da je sda blizu ukopa dzenaza 7,10,2012FOČANSKI PROPISI wrote:Mislim da je SBB već rahmetli ,a ukop će se održati 08.10.2012.
halal bilo sto ste pokrali samo vise da vas ne gledamo vase odvratne kadrove koji svi isto rade lopovski
- kanocale
#592 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
to je losija strana,deder nabroji milijardere,ima ih napretekSDA SDP SBB wrote:Da imaju ovi da je 3/4 Bosne ne zaposleno, da polovina ne zna šta če večeras da jede, da nam djeca umjesto knjiga nose noževe i bejzbol palice, ovo je stanje koje je pod vlašću SDA. I ako cijenjeni gradžani želi nastavak ovoga horora neka opet glasaju za ove iste.
-
LAXX
#593 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
kanocale wrote:to je losija strana,deder nabroji milijardere,ima ih napretekSDA SDP SBB wrote:Da imaju ovi da je 3/4 Bosne ne zaposleno, da polovina ne zna šta če večeras da jede, da nam djeca umjesto knjiga nose noževe i bejzbol palice, ovo je stanje koje je pod vlašću SDA. I ako cijenjeni gradžani želi nastavak ovoga horora neka opet glasaju za ove iste.sve to pod vlascu sda
Pa ko je više lud da glasa za SDA? Svi se nešto žale, nemamo ovo, nemamo ono, a ko je kriv za to? Koga smo izabrali da nam kroji živote i sudbine? Do kada trpiti ovakav način vođenja države? Dok ne ode ova banda "političara" iz SDA ovako će nam biti. Treba glasati za promjenu, za sranku koja može da nas vodi ka naprijed. SBB to može...
-
neki
#594 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
dobro si rekao..LAXX wrote:kanocale wrote:to je losija strana,deder nabroji milijardere,ima ih napretekSDA SDP SBB wrote:Da imaju ovi da je 3/4 Bosne ne zaposleno, da polovina ne zna šta če večeras da jede, da nam djeca umjesto knjiga nose noževe i bejzbol palice, ovo je stanje koje je pod vlašću SDA. I ako cijenjeni gradžani želi nastavak ovoga horora neka opet glasaju za ove iste.sve to pod vlascu sda
Pa ko je više lud da glasa za SDA? Svi se nešto žale, nemamo ovo, nemamo ono, a ko je kriv za to? Koga smo izabrali da nam kroji živote i sudbine? Do kada trpiti ovakav način vođenja države? Dok ne ode ova banda "političara" iz SDA ovako će nam biti. Treba glasati za promjenu, za sranku koja može da nas vodi ka naprijed. SBB to može...
-
Bosnjak333
#595 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
Samo posteni prelaze iz SDA u SBB...bez_suplje wrote:SBB je tek nastao i svaki dan priliv clanova se povecava i to iz sda cak ono malo postenih prelazi u sbb a koliko znam da je sda blizu ukopa dzenaza 7,10,2012FOČANSKI PROPISI wrote:Mislim da je SBB već rahmetli ,a ukop će se održati 08.10.2012.
halal bilo sto ste pokrali samo vise da vas ne gledamo vase odvratne kadrove koji svi isto rade lopovski
Sigurno si i ti jedan od njih...
-
evo mene
#596 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
Koldžo, kako te Fahro reketira kroz AMKO. Glupane jedan, pare i pare daješ Avazu, a ove sedmicesi gotov kad kažnjena bojna iz Avaza objavio tvoju romansu sa tvojom Vildanom i to sa slikama. Bio, ne bio načelnik, sramit ćeš se zauvijek!!!
- Abid Sakalaš
#597 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
Samo za raju dole u Novom Sarajevu
Da čujem!? Naspite mi jednu čašu da je otrov popiću ....
Da čujem!? Naspite mi jednu čašu da je otrov popiću ....
- bogumila
#598 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
evo mene wrote:Koldžo, kako te Fahro reketira kroz AMKO. Glupane jedan, pare i pare daješ Avazu, a ove sedmicesi gotov kad kažnjena bojna iz Avaza objavio tvoju romansu sa tvojom Vildanom i to sa slikama. Bio, ne bio načelnik, sramit ćeš se zauvijek!!!
-
evo mene
#599 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
Gotov je Koldžo!!! Neće ga spasiti prilog o AMKI u AVAZU!!! Fahrina bojna zadaje posljednji udarac (Vildana Koldžo)!!!bogumila wrote:evo mene wrote:Koldžo, kako te Fahro reketira kroz AMKO. Glupane jedan, pare i pare daješ Avazu, a ove sedmicesi gotov kad kažnjena bojna iz Avaza objavio tvoju romansu sa tvojom Vildanom i to sa slikama. Bio, ne bio načelnik, sramit ćeš se zauvijek!!!![]()
- bogumila
#600 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
iako je to vec konstatovano nekoliko puta, imam potrebu da ponovo ustvrdim da niko ko predstavlja sbb na forumu ne zna ni osnove JEZIKA, a kamoli gramatike.