Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- Magarece_godine
#576 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mozel se naruciti Trio paket ?
- Telemach
#577 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Naravno, već od 11.10. Trio paket će, kako smo i najavili biti u ponudi.Magarece_godine wrote:Mozel se naruciti Trio paket ?
- casper_
#578 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Gdje su vam one cijene duo i trio paketa?Telemach wrote:Naravno, već od 11.10. Trio paket će, kako smo i najavili biti u ponudi.Magarece_godine wrote:Mozel se naruciti Trio paket ?
i dobro bi bilo da fino postavite cijene a ne da poslije dodajete pdv ove i sl.
- Telemach
#579 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@casper
Na našoj stranici možete pogledati cjenovnik http://telemach.ba/upload/document/cjen ... 0-2012.pdf
Podsjećamo, sve navedene cijene su u KM sa uračunatim PDV-om.
Na našoj stranici možete pogledati cjenovnik http://telemach.ba/upload/document/cjen ... 0-2012.pdf
- ludo_jaje
#580 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
a kad ne cijene to sto im 2 god placam 68 KM svaki mjesec, sva sreca pa postoje alternativeEsso_i_Ajla wrote:To sto su uradili je krajnje glupo i debilno da debilnije ne moze biti. Ta odluka da se naplacuje zamjena za stare korisnike je gluplja cak i od operatera u Call centruludo_jaje wrote:stvarno nisam imao problema s telemachom, ali starim korisnicima traziti 50 KM za zamjenu recivera je krajnji bezobrazluk, jbo ih njihov reciver i sugava usluga, dodje mi da se zbog toga odjavim skroz, ko budala im placam 68 KM mjesecno
Usput da ih i pohvalim za odličan ping i brzinu
-
motorola01
#581 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Koji kanali se dobiju u TRIO paketu, odnosno koji je to digitalni paket, digitalni osnovni ili prosireni paket?
Ako sam dobro shvatio, trio paket iz ove "akcije" bi trebalo da bude ovo:
Super mix S+
115 digitalnih kanala
6 Sport Klub HD kanala
D3GO
Internet 10 Mb/s
Besplatan Wi Fi router
Digitalna telefonija
Besplatan Digitalni prijemnik D3 v2.0
Besplatan modem
Ugovorno vezivanje 12 mjeseci
Mogućnost doplate za viši paket
U cijenu paketa uračunata mjesečna pretplata za kablovsku televiziju
Cijena bi trebala biti 50KM i ako se zeli FLAT telefon, onda 60KM+svaka uspostava poziva prema fiksnoj mrezi 0,03+potrosnja telefona prema mobilnim mrezama?! Tacno ili ne?
Super mix S+
115 digitalnih kanala
6 Sport Klub HD kanala
D3GO
Internet 10 Mb/s
Besplatan Wi Fi router
Digitalna telefonija
Besplatan modem
Cijena bi trebala biti 50KM i ako se zeli FLAT telefon, onda 60KM+svaka uspostava poziva prema fiksnoj mrezi 0,03+potrosnja telefona prema mobilnim mrezama?! Tacno ili ne?
- Creasy
#582 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
motorola01 wrote:Koji kanali se dobiju u TRIO paketu, odnosno koji je to digitalni paket, digitalni osnovni ili prosireni paket?
Super mix S+
115 digitalnih kanala
6 Sport Klub HD kanala
D3GO
Internet 10 Mb/s
Besplatan Wi Fi router
Digitalna telefonija
Besplatan modem
Mislim da bi trebalo da bude ovako:
-70 digitalnih kanala
- D3GO
-Internet 10 Mb/s
-Digitalna telefonija
a cijena bi bila ukupno 49,50KM.
-
Gistro_bancho
#583 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Gistro_bancho wrote:Šta je sa FACE TV u Zenici za one kojima još nisu promijenjeni programi???
ZNATE LI DA JE U PETAK TEKMA A DA JE PRENOSI SAMO FACE TV?????
Zašto je nestala Face TV na staroj Telekabelovoj shemi?
Kritika izgleda urodila plodom
-
Gistro_bancho
#584 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Današnje pitanje za Telemach:
Do moje adrese još nije došla zamjena recivera. Obzirom da ja do sada nisam ni imao reciver (pratio sve putem C-tunera u TV-u), pretpostavljam da me neće ni kontaktirati oko zamjene.
Da li mogu Vama ovdje u inbox poslati svoje podatke kada moja adresa bude predviđena za zamjenu da se i meni donese reciver i ugovor na potpis?
Unaprijed hvala i lijep pozdrav
Do moje adrese još nije došla zamjena recivera. Obzirom da ja do sada nisam ni imao reciver (pratio sve putem C-tunera u TV-u), pretpostavljam da me neće ni kontaktirati oko zamjene.
Da li mogu Vama ovdje u inbox poslati svoje podatke kada moja adresa bude predviđena za zamjenu da se i meni donese reciver i ugovor na potpis?
- Telemach
#585 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Svakako, bićemo vam veoma zahvalni ukoliko nas obavijestite o korisničkim podacima, kako bismo evidentirali i dostavili Ugovor i opremu za korištenje usluge za koju se opredijelite.Gistro_bancho wrote:Današnje pitanje za Telemach:
Hvala što na ovaj način surađujete s nama.
- plagijator1975
#586 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
U ovom cjenovniku nema Super mix paketa! Po ovom paketu ako uzmem TV + NET plaćam 40 KM i ako hoću još Osnovni paket i Prošireni paket moram dodati još 10 KM i recimo još Sport Klub HD 4 KM, što ukupno iznosi 54 KM.Telemach wrote:@casper
Telemach
Eh sad, sve to dobijem u Super mix + paketu (plus wi-fi router i telefon 300 + 100 min) uz nešto slabiji net od 6Mb/s za 50 KM uz prva tri mjeseca plaćanja samo KKS naknade od 15 KM!Što meni zvuči mnogo povoljnije!
DA LI ĆE SUPER MIX PAKETI BITI U PONUDI ZA ZENICU, A AKO HOĆE OTKADA?
Molim odgovor i hvala unaprijed
- Chuck
#587 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
da li je moguće pruzanje usluga na predjelu gdje je HS kablovska u Sarajevu, konkretno na Grbavici ?
- Telemach
#588 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Molimo Vas da nam u inbox dostavite tačne adresne podatke i kontakt telefon kako bismo izdali nalog za provjeru tehničkih mogućnosti priključenja naših usluga na Vašoj adresi.Chuck wrote:da li je moguće pruzanje usluga na predjelu gdje je HS kablovska u Sarajevu, konkretno na Grbavici ?
- plagijator1975
#589 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach, može li i meni odgovor.
Mislim da pitanje nije teško
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
- Telemach
#590 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Molimo Vas da nam dostavite u inbox kontakt broj, kako bismo Vas pozvali i detaljno upoznali s ponudom.ernadr wrote:U ovom cjenovniku nema Super mix paketa! Po ovom paketu ako uzmem TV + NET plaćam 40 KM i ako hoću još Osnovni paket i Prošireni paket moram dodati još 10 KM i recimo još Sport Klub HD 4 KM, što ukupno iznosi 54 KM.Telemach wrote:@casper
Telemach
Eh sad, sve to dobijem u Super mix + paketu (plus wi-fi router i telefon 300 + 100 min) uz nešto slabiji net od 6Mb/s za 50 KM uz prva tri mjeseca plaćanja samo KKS naknade od 15 KM!Što meni zvuči mnogo povoljnije!
- plagijator1975
#591 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Molim ja Vas da mi samo odgovorite jasno na postavljeno pitanje:Telemach wrote:Molimo Vas da nam dostavite u inbox kontakt broj, kako bismo Vas pozvali i detaljno upoznali s ponudom.ernadr wrote:U ovom cjenovniku nema Super mix paketa! Po ovom paketu ako uzmem TV + NET plaćam 40 KM i ako hoću još Osnovni paket i Prošireni paket moram dodati još 10 KM i recimo još Sport Klub HD 4 KM, što ukupno iznosi 54 KM.Telemach wrote:@casper
Telemach
DA LI ĆE SUPER MIX PAKETI BITI U PONUDI ZA ZENICU, A AKO HOĆE OD KADA?
Sa ponudom sam sasvim dobro upoznat, mislim da sam apsolviro kompletan vaš sajt!
- Rene Higuita
#592 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
FOX u ponudi Moja TV, Total TV, Telemach
Kao što smo već ranije pisali, FOX International Channels u zemljama jugoistočne Evrope 15. oktobra pokreće televizijski kanal FOX, vodećeg brenda i međunarodnog lidera u oblasti visokokvalitetne zabave.
FOX će se emitovati u Albaniji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Makedoniji, Crnoj Gori, Srbiji, Sloveniji i na Kosovu.
Kada je u pitanju BiH, odnosno ovdašnji TV operateri, prema našim saznanjima, očekuje se da bi se FOX od starta 15. oktobra trebao naći u ponudama Moja TV IPTV platforme, Telemacha te Total TV satelitske platforme. Također, kanal će se naći u ponudama svih većih kablovskih operatera u zemljama regiona o čemu ćemo vas svakako blagovremeno obavijestiti.
Kao dio FOX Entertainment Group i porodice 20th Century Fox, FOX ima za cilj da podrži prestiž legendarnih zabavnih brednova koji već decenijama proizvode najkvalitetnije sadržaje. Jedna od ključnih razlika FOX-a bit će fokus na ekskluzivne kvalitetne sadržaje svih žanrova kao što su drame, komedije, trileri i kriminalističke priče. Sve to će gledaocima otvoriti svijet potpuno novih mogućnosti.
FOX počienje emitovanje 15. oktobra premijerom legendarnih Simpsonsa od 20:30 sati.
http://www.teve.ba
Kao što smo već ranije pisali, FOX International Channels u zemljama jugoistočne Evrope 15. oktobra pokreće televizijski kanal FOX, vodećeg brenda i međunarodnog lidera u oblasti visokokvalitetne zabave.
FOX će se emitovati u Albaniji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Makedoniji, Crnoj Gori, Srbiji, Sloveniji i na Kosovu.
Kada je u pitanju BiH, odnosno ovdašnji TV operateri, prema našim saznanjima, očekuje se da bi se FOX od starta 15. oktobra trebao naći u ponudama Moja TV IPTV platforme, Telemacha te Total TV satelitske platforme. Također, kanal će se naći u ponudama svih većih kablovskih operatera u zemljama regiona o čemu ćemo vas svakako blagovremeno obavijestiti.
Kao dio FOX Entertainment Group i porodice 20th Century Fox, FOX ima za cilj da podrži prestiž legendarnih zabavnih brednova koji već decenijama proizvode najkvalitetnije sadržaje. Jedna od ključnih razlika FOX-a bit će fokus na ekskluzivne kvalitetne sadržaje svih žanrova kao što su drame, komedije, trileri i kriminalističke priče. Sve to će gledaocima otvoriti svijet potpuno novih mogućnosti.
FOX počienje emitovanje 15. oktobra premijerom legendarnih Simpsonsa od 20:30 sati.
- Tiger 033
#593 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala na briziTelemach wrote:Molimo Vas dostavite nam korisničke podatke u inbox, provjerićemo i korigovati sve što je potrebno u najkraćem roku.Tiger 033 wrote:Dajte ba vise sredite ovaj MMDS ili pak javno napisite kako ste digli ruke od istog pa da se snalazimo... ali ovo sto UREDNO PLACAMO je uzas...hajde sto nemamo TTX sto je kvalitet slike uzasan na LCD televizorima sad je pocela i da ledi...danima ledi,pa onda svi kanali crnilo HRT ,Nac.geg,Hayat,PinkBH itd...cijeli paket (11760 V 28000)...daj te ba ucinte nesto
St.grad ...
- Frtalj_Duše
#594 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Još da ga hoćete ubaciti u osnovnu analognu ponudu, imali bi def. najbolju progr. šemu u državi, možda i šire! Nije da me zanima, ja sam na digitalnoj, ali čisto da ga imam i u drugoj sobi gdje mi je obična analogna!Rene Higuita wrote:FOX u ponudi Moja TV, Total TV, Telemach
- fortaleza
#595 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Motorola koliko sam skontao u pravu si, samo što brzina neta nije 10 nego 6 Mb/s kod ovog prvog, a i ova druga ponuda je točna s tim da je u ovoj drugoj uračunato flat telefon + uspostava a kod prve je to dodatnih 10 KM. Pa sad kako kome odgovara više programa ili veća brzina neta i flat telefon.Creasy wrote:motorola01 wrote:Koji kanali se dobiju u TRIO paketu, odnosno koji je to digitalni paket, digitalni osnovni ili prosireni paket?
Super mix S+
115 digitalnih kanala
6 Sport Klub HD kanala
D3GO
Internet 10 Mb/s
Besplatan Wi Fi router
Digitalna telefonija
Besplatan modem
Mislim da bi trebalo da bude ovako:
-70 digitalnih kanala
- D3GO
-Internet 10 Mb/s
-Digitalna telefonija
a cijena bi bila ukupno 49,50KM.
-
motorola01
#596 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne bih rekao. Flat telefonija se u svim paketima placa 10KM i plus uspostava poziva. Samo mi nije jasno zasto je ovo povoljno kad jedan te isti razgovor placas dva puta. Prvi put platis dodatnih 10KM (da bi imao FLAT)na vec odredjenu pretplatu od 8KM i onda ti opet naplacuje u okviru tog FLAT-a svako dizanje slusalice sa dodatnih 0,03KM. Znaci dva puta ti naplati jedan razgovor i to bi kao trebalo biti povoljno. Da ne govorimo o tome da im je prema mobilnim telefonima cijena cini mi se oko 30 feninga, dok je kod BHT ta cijena oko 18-20 feninga. I sta je tu sad povoljno?
Da jos dodam da mi je stigla neka ponuda od BHT-a da se uveze cijela porodica(fiksni+mobilni) na nekom njihovom paketu. To jos nisam provjeravao na njihovoj stranici, pa bi i to trebalo uzeti u obzir kod uzimanja ovih paketa u Telemachu.
Da jos dodam da mi je stigla neka ponuda od BHT-a da se uveze cijela porodica(fiksni+mobilni) na nekom njihovom paketu. To jos nisam provjeravao na njihovoj stranici, pa bi i to trebalo uzeti u obzir kod uzimanja ovih paketa u Telemachu.
- mayab
#597 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Evo veceras opet primjecujem isti problem- znaci ipak Telemach to ne moze da rijesi!????Telemach wrote:Poštovani,mayab wrote:Pitanje za TELEMACH :
Jeli normalno da slika i ton "bježe" medjusobno da digitalnoj televiziji, i da mi to trebamo tolerisati?
Jel se to ne moze trajno dovesti u red?
Gasenje risivera i cekanje nekoliko minuta poprave problem za neko vrijeme, ali sve me to podsjeca na vrijeme starih cijevnih televizora gdje se slika mogla "popraviti udaranjem sa strane", ali privremeno!
Žalosno...
svim našim korisnicima stojimo na raspolaganju 24/7. Dovoljno je da odmah prijavite problem s uslugom, kako bismo isti riješili u što kraćem roku. Molimo Vas dostavite nam Vaše korisničke podatke ovdje u inbox.
- Telemach
#598 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ernadr wrote:Telemach, može li i meni odgovor.
Naravno da će paketi iz ponude biti dostupni našim korisnicima iz Zenice. Možete nam dostaviti tačne podatke na PP kako bismo Vas pozvali i detaljno upoznali s ponudom i ukoliko se odlučite odmah evidentirali Vaš zahtjev.
Podsjećamo da su u toku zamjene resivera na području Zenice, te da biste na realizaciju zahtjeva čekali par dana.
- Distortion
#599 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kada možemo očekivati da se završi zamjena starih resivera i da mi koji nismo imali resivere dobijemo nove kako bismo mogli gledati digitalnu tv? Ovo čekanje postaje iritirajuće za mnoge korisnike.
Ja sam zvao Telemach podršku i napravljen je nalog. Kada će biti realizovan samo Bog dragi zna...
Ja sam zvao Telemach podršku i napravljen je nalog. Kada će biti realizovan samo Bog dragi zna...
- Telemach
#600 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I prethodni put kada ste pisali reklamaciju, molili smo Vas za korisničke podatke koje niste dostavili, molimo Vas da sarađujete, kako bismo reagovali.mayab wrote:Evo veceras opet primjecujem isti problem- znaci ipak Telemach to ne moze da rijesi!????Telemach wrote:Poštovani,mayab wrote:Pitanje za TELEMACH :
Jeli normalno da slika i ton "bježe" medjusobno da digitalnoj televiziji, i da mi to trebamo tolerisati?
Jel se to ne moze trajno dovesti u red?
Gasenje risivera i cekanje nekoliko minuta poprave problem za neko vrijeme, ali sve me to podsjeca na vrijeme starih cijevnih televizora gdje se slika mogla "popraviti udaranjem sa strane", ali privremeno!
Žalosno...
svim našim korisnicima stojimo na raspolaganju 24/7. Dovoljno je da odmah prijavite problem s uslugom, kako bismo isti riješili u što kraćem roku. Molimo Vas dostavite nam Vaše korisničke podatke ovdje u inbox.