Sve je pocelo ovako...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
rise against
#576 Re: Sve je pocelo ovako...
Imali smo uvod,pa zaplet i sad prije vrhunca dolazi povratak u proslost te bolje upoznavanje glavnog lika,prije vrhunca te konacnog raspleta.Moglo bi se ovo oduljiti
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#577 Re: Sve je pocelo ovako...
Sve na vrat na nosrise against wrote:Imali smo uvod,pa zaplet i sad prije vrhunca dolazi povratak u proslost te bolje upoznavanje glavnog lika,prije vrhunca te konacnog raspleta.Moglo bi se ovo oduljiti
-
rise against
#578 Re: Sve je pocelo ovako...
kod mene il kod njegaladyblue18 wrote:Sve na vrat na nosrise against wrote:Imali smo uvod,pa zaplet i sad prije vrhunca dolazi povratak u proslost te bolje upoznavanje glavnog lika,prije vrhunca te konacnog raspleta.Moglo bi se ovo oduljiti
-
Great Cornholio
#579 Re: Sve je pocelo ovako...
Ima i patriotizma, ima onaj dio glavni junak se vraća u Bosnu našu dragu, proljeće sviće, mješalice se pale, on dolazi kući , komšija alosman ga nudi pivom , onom od po kile, zidarskom, Šaban šaulić se pojaci iza sijena, u kožuhu, sa sikirom na ramenu, šutne mravinjak i zapjevarise against wrote:Imali smo uvod,pa zaplet i sad prije vrhunca dolazi povratak u proslost te bolje upoznavanje glavnog lika,prije vrhunca te konacnog raspleta.Moglo bi se ovo oduljiti
-
miki.ba
#580 Re: Sve je pocelo ovako...
Koliko vidim nema bas inspiracije za vrhunac, al et. 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#581 Re: Sve je pocelo ovako...
Kod njegarise against wrote: kod mene il kod njega
- Sacime
#582 Re: Sve je pocelo ovako...
Great Cornholio wrote:Ima i patriotizma, ima onaj dio glavni junak se vraća u Bosnu našu dragu, proljeće sviće, mješalice se pale, on dolazi kući , komšija alosman ga nudi pivom , onom od po kile, zidarskom, Šaban šaulić se pojaci iza sijena, u kožuhu, sa sikirom na ramenu, šutne mravinjak i zapjevarise against wrote:Imali smo uvod,pa zaplet i sad prije vrhunca dolazi povratak u proslost te bolje upoznavanje glavnog lika,prije vrhunca te konacnog raspleta.Moglo bi se ovo oduljiti
- pustopoljina
#583 Re: Sve je pocelo ovako...
ako zaista, ali zaista mislis (i ne predomislis se) u vezi ovog zadnjeg sto si napisao- onda za tebe jos ima nade.
ako ti je otvorila srce- odlicno. zaradila je sevap kod ALLAHA
ali...
vi imate istoriju koja njoj igra po jetri i ona- takva- zasluzuje boljeg, nekog ko joj nece skracivati zivot.
i ti zasluzujes cist, fin pocetak sa nekim novim.
ne brini se za njenu nafaku. niko od svoje nije pobjegao.
ako ti je otvorila srce- odlicno. zaradila je sevap kod ALLAHA
ali...
vi imate istoriju koja njoj igra po jetri i ona- takva- zasluzuje boljeg, nekog ko joj nece skracivati zivot.
i ti zasluzujes cist, fin pocetak sa nekim novim.
ne brini se za njenu nafaku. niko od svoje nije pobjegao.
- pussysmoke
#584 Re: Sve je pocelo ovako...
Zatišje pred buru! 
- Ljuska_u_BaklaFi
#585 Re: Sve je pocelo ovako...
Jarane dok je ona tebe otvorila, sve se u njoj zatvorilo .. 
- Sacime
#586 Re: Sve je pocelo ovako...
Jest, treba i njoj fizicki da se isprazni...Ljuska_u_BaklaFi wrote:Jarane dok je ona tebe otvorila, sve se u njoj zatvorilo ..
-
coco chanel
#587 Re: Sve je pocelo ovako...
Ljuska_u_BaklaFi wrote:Jarane dok je ona tebe otvorila, sve se u njoj zatvorilo ..
-
Haj_Halve
#588 Re: Sve je pocelo ovako...
Oduzice se ovo k'o smrt Jugoslavije...
-
elmo_ba
#589 Re: Sve je pocelo ovako...
jel meni jedinom upalo u oci da je uvjek bio dobar DŽAK odlican odlican
kako god sve ti je receno tu je za tebe ko prijatelj , znaci ulozio sam 100 na 3,5 da je drugi tu dobra opklada , ah da ovih dana ce ti reci za njega
e tek tada ces da se isfuras
patak ti je govorio bjezi dok imas vremena al jok neces ti
kako god sve ti je receno tu je za tebe ko prijatelj , znaci ulozio sam 100 na 3,5 da je drugi tu dobra opklada , ah da ovih dana ce ti reci za njega
e tek tada ces da se isfuras
patak ti je govorio bjezi dok imas vremena al jok neces ti
- Ljuska_u_BaklaFi
#590 Re: Sve je pocelo ovako...
Svima nam je to upalo 
- Sacime
#591 Re: Sve je pocelo ovako...
iliti SVATILI smoLjuska_u_BaklaFi wrote:Svima nam je to upalo
-
elmo_ba
#592 Re: Sve je pocelo ovako...
hahahahahaha bravio bravoSacime wrote:iliti SVATILI smoLjuska_u_BaklaFi wrote:Svima nam je to upalo
naletio oklizno se
-
Smail Aga
#593 Re: Sve je pocelo ovako...
Dobro je,dobro je
Malo patriotizma,pa malo vjere,ono u pozadini,prica o ljubavi a u pozadini se cuje nesto o Bosni,pu tu i tamo malo o bogu,ono sa osjecajem pozitivno.
To je nadam se malo smirivanje radnje prije dramaticnoga i zestokoga epiloga. U epilogu ocekujemo obrt i razvoj situacije. Ko u Kustinim filmovima,sublimacija,ubrzanje uz Breginu muziku. Nesto ko u dobrom westernu.
Znaci,minimalno ocekujemo,bar koju mrtvu glavu ( trebao si koji sporedni lik ubaciti,pa da ga neko zgovna na kraju) ,ovako bojim se moraces ja mladu,ja sebe eleminisati. Ja sam licno da tebe csak,onako u povjerenju ti si ionako vishak. Ocekujemo naravno i malo sirovih strasti. Sex sa nogu ,dok narodnjaci piche. Padanje u sevdah,razbijanje flasa o glavu.
Znaci ,ozbiljno nas shvati,u nastavku : 'Sage o nesretnoj ljubavi' - radni naslov : Sve je pocelo ovako. ocekujemo vise akcije,sexa,zestine ili ce broj fanova koji je opravdano velik,poceti da opada .
Malo patriotizma,pa malo vjere,ono u pozadini,prica o ljubavi a u pozadini se cuje nesto o Bosni,pu tu i tamo malo o bogu,ono sa osjecajem pozitivno.
To je nadam se malo smirivanje radnje prije dramaticnoga i zestokoga epiloga. U epilogu ocekujemo obrt i razvoj situacije. Ko u Kustinim filmovima,sublimacija,ubrzanje uz Breginu muziku. Nesto ko u dobrom westernu.
Znaci,minimalno ocekujemo,bar koju mrtvu glavu ( trebao si koji sporedni lik ubaciti,pa da ga neko zgovna na kraju) ,ovako bojim se moraces ja mladu,ja sebe eleminisati. Ja sam licno da tebe csak,onako u povjerenju ti si ionako vishak. Ocekujemo naravno i malo sirovih strasti. Sex sa nogu ,dok narodnjaci piche. Padanje u sevdah,razbijanje flasa o glavu.
Znaci ,ozbiljno nas shvati,u nastavku : 'Sage o nesretnoj ljubavi' - radni naslov : Sve je pocelo ovako. ocekujemo vise akcije,sexa,zestine ili ce broj fanova koji je opravdano velik,poceti da opada .
-
rise against
#594 Re: Sve je pocelo ovako...
Ne shvatam ja nju.On je ljepsi,bolji od nje,odlican djak,bio van Bosne,vratio se patriota je,stan,plata.Ma u svemu je bolji od nje.I ne razumijem zasto ga nece??
-
coco chanel
#595 Re: Sve je pocelo ovako...
Jao Kumberlatora kralja vidi mu objave na temi "Tuzna chosha - kutija za slomljena srca
" http://www.youtube.com/watch?v=ZGipPJKMEeU
SRCE DRAGO KAKO PATI.....
-
floo_master
#596 Re: Sve je pocelo ovako...
rise against wrote:Ne shvatam ja nju.On je ljepsi,bolji od nje,odlican djak,bio van Bosne,vratio se patriota je,stan,plata.Ma u svemu je bolji od nje.I ne razumijem zasto ga nece??
I jos cijelo vrijeme covjek samo ISTINU govori. Mozda treba jos koji put da ponovi, pa da se ona konacno odluci.
-
Lounge Act
#597 Re: Sve je pocelo ovako...
da, al' malo si se zezn'o, nije on bio odličan đak vec džakrise against wrote:Ne shvatam ja nju.On je ljepsi,bolji od nje,odlican djak,bio van Bosne,vratio se patriota je,stan,plata.Ma u svemu je bolji od nje.I ne razumijem zasto ga nece??
-
donja_crtica
#598 Re: Sve je pocelo ovako...
Ja se iskreno nadam da će se ovo završiti ko SuperDžejla, s tekstom
Ovo su bila socijološka istraživanja
- CaneBos
#599 Re: Sve je pocelo ovako...
Mr.Penguin wrote:
Big Yes
-
febo_acm
#600 Re: Sve je pocelo ovako...