Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Brando
...i kad se dosudi INDIREKT NE SMIJE se pucati direktno po goluOpasna igra. Koliko sam ja vidio Chiellini nije dotakao Stankovića ali je uletio opasno klizeći. Za opasnu igru se dosuđuje indirekt a ne faul.
lekcija je bila izmedju ostalog kod prvog gola...kad svi znaju sta ce biti i kome lopta ide ali ne mogu nista...TO BOOOOOLIali se nesto ne sjecam da je juve imao neke super sanse, podsjeti me mozda grijesim, gdje si ti vidio lekciju?
jasta su, ko jos nije cuo za balzeretija, blazija, kjelinija, zebinu… sve same igracine
pa vidjecemo koji ce od prve trojice u njemacku na ljeto u italijanskoj repki
-
Kukuruz_Barbe-q
Znate kako je Juve jak protiv velikih timova,Bayern ga pobjedio kod kuce 2:1 s tim da su cijelu utakmicu napadali i da je ibrahimovic dao gol u 80 i nekoj minuti,Juve se na Delle alpiju muci protiv istog tog Bayerna.Milan ga pobijedio u Serie A 3:1 bez Schevchenka,Juveu nedostajao golman kojeg mu je i onako Milan dao
pa vi vidite veliki klub 
-
Kukuruz_Barbe-q
Ja govorim o sadasnjici.Po tebi bi Real trebao biti najbolji i nenadjebiv,zato STFU
- Brando
jarane dobro je pa nisi zaluto na temuKukuruz_Barbe-q wrote:Znate kako je Juve jak protiv velikih timova,Bayern ga pobjedio kod kuce 2:1 s tim da su cijelu utakmicu napadali i da je ibrahimovic dao gol u 80 i nekoj minuti,Juve se na Delle alpiju muci protiv istog tog Bayerna.Milan ga pobijedio u Serie A 3:1 bez Schevchenka,Juveu nedostajao golman kojeg mu je i onako Milan daopa vi vidite veliki klub
ovo boldirano...pa sto nisi naveo rezultat
milan mu posudio golmana na 6 mjeseci jer mu je taj isti milan ozlijedio golmana u posve beznacajnoj tekmi...
rideru ba pa kad tako znas sve o tom superkupu sto nisi rekao kako je trezeguetu na toj tekmi ponisten cist gol
inace +10 i +12
- rIder
inter ima ukupno 4 talijana u timu i svi su rezerve tako da mi se jebe koliko imaju reprezentativaca a i volio bih da talijani ispadnu u prvom krugu. opet materaci ide 100 % jer je najjaci talijanski centralni odbrambeni igrac poslije neste i kanavaraBrando wrote: koliko inter ima a koliko juve reprezentativaca italije?
pa vidjecemo koji ce od prve trojice u njemacku na ljeto u italijanskoj repkinesto mi govori da ce prije chiellini nego mesar materazzi
ozbiljno?Brando wrote:rideru ba pa kad tako znas sve o tom superkupu sto nisi rekao kako je trezeguetu na toj tekmi ponisten cist gol to nije kradja jel?
zasluzeno... see you u LSBrando wrote:inace +10 i +12 haj zdrao
- Brando
uostalom od kada u tal. reprez. igra dosta igraca juventusa cetrtfinale im je maksimum
riquelme+inter= argentina!! riquelme, saviola, figueroa, tevez...i mnogi...bijahu nekad perspektivni mladi igraci U-18, U-21 osvajahu prvenstva svijeta ovo ono...i dodjose u A selekciju i ne mogu nista sa trutovima ko sto su veron, kily,zanetti... a gdje ono igraju ovi
nego +12 haj zdrao!!!
- rIder
rikelme i nije tako los ali ovi ostali nisu nesto...
verona ne zove pekerman, kili sto je igrao igrao je i za inter i za reprezentaciju, zanetti je zakon, 10 godina je kapiten i intera i argentine i ne sjecam kad ga je neko prosao (pokusao je ibrahimovic zadnji put ali je ispao smjesan
ako si gledao inter-juve onda znas na sta mislim - tamo kod kornera) + kambijaso i samuel i jos argentina nije neki favorit = finale zagarantovano
zipa....................... Klose
verona ne zove pekerman, kili sto je igrao igrao je i za inter i za reprezentaciju, zanetti je zakon, 10 godina je kapiten i intera i argentine i ne sjecam kad ga je neko prosao (pokusao je ibrahimovic zadnji put ali je ispao smjesan
zipa....................... Klose
- Brando
+10 i +12
haj zdraooo