splend wrote:i ja sam gledao 20-tak minuta

tacnije do gola, ustvari do gola koji nije bio gol. onda sam prebacio na neku tursku seriju, kontam da je manje nastimana od utakmice zeljo - borac
liga nije krenula kako treba, nekima se vec uveliko stima. i onda ce se za 6-7 mjeseci naci u evropi i
opet dobit 7-8 komada u dvije tekme. i opet ce proklinjati drzavu, sport, drustvo, opstine po sarajevu, ministarstva, sudije, uefu i druge za dozivljeni debakl.
i jah, cuj zeljovci se zale na sudjenje

Vi ih nećete primit zato što evropu gledate na tv-u. to je već standardno, ali samo da napomenem kad se već hvataš toga. Primamo ih za sebe, ne za tebe. Ponekad se neko i prođe, uzme se koja markica, proda se i neki igrač i tako to. Možda ćeš znat kako je nekad.
Eto, žalimo se jer svi redom krenet drkat po nekim sumnjivim situacijama kad je Željin protivnik u pitanju. U obrnutom slučaju ste ćoravi na oba oka.
caros wrote:
Ejš, gledao si njihovu tekmu, kompleksašu jedan !!!!!
I sram me bilo što sam gledao Čelikovu tekmu jučer

pa nisi kompleksaš ako si gledo, ali se zapitaj kakav si kad prokomentarišeš ono što ti odgovara, a gledo si ono par sekudni tekme dok si šalto kanale. ne znam baš kako bih to definsio. Jebaji ga, nikad se složit nećemo, ali će na svaki vaš komentar bit i bar jedan odgovor.
Eto, uzeli smo 3 boda koja će bit odlučujuća. Samo ne znam kako...ako na kraju sezone bude 3 boda prednosti za Želju u odnosu na pratitelja, onda je ovo direktno guranje već u drugom kolu. Ako bude 13 bodova prednosti, današnji bodovi će biti ono što je prelomilo sezonu i tako to, razvit će se već neka teorija.
PS: šta je ono Široki loše kren'o onako? Jedan konkurent manje, možda.