I da kazem da ovi bodovi znaju biti ponekad nerealni, posto sam gledao jedan crtani, bas sminka a oni ga ocjenili oko 2... a crtko je bas sminka, postavucu ga mozda iduci mut...

http://www.imdb.com/title/tt0791309/
Moderator: _BataZiv_0809

Serija je na pauzi. Do 14.01.2008.runi wrote:Mozda nije ni mjesto ni vrijeme...ali eto da upitam...da li je neko gledao seriju Prison Break...mozda malo kasnim, ali eto...tek jucer pogledao zadnji 52 dio...nastavak naravno postoji...da li iko zna da li je gdje pocelo prikazivanje...serija razvaljuje...nisam normalno spavao 5 dana...hvala
pridružujem se preporukama... više nego izvrstan film... najoriginalnija ideja koju sam vidio na filmu u zadnjih nekoliko godina, izvanredno sprovedena u djeloHendrix wrote:Ne znam je li neko već postavio ali ovo vam je pod obavezno gledati.
Scene uličnih borbi iako nije baš ratni film su zastrašujuće , u jednom kadru blizu glavnog junaka ginu ljudi i par kapljica krvi ostane na kameri tokom kadra, ovo još nisam vidio u filmovima , ima još puno interesantnih detalja.
http://imdb.com/title/tt0206634/
Mahom sve sa Stathamom je supergledljivo. Moj izbor:since1921 wrote:CRANK sa J.Stathamom
adrenalin,adrenalin
Sjajan je.jeza u ledja wrote:Sinoc gledao There Will be Blood.
Lucidno uradjen film. Ne znam sta da kazem, ali gluma Daniel Day-Lewisa je jedna od najbolje odradjenih uloga koju sam gledao, ikad!! Sve u vezi uloge, dijalog, govor, akcenat, postura, hramanje, pogled, brkovi!!! Nevjerovatno dobro. Uloga me podsjeca na njegovu iz Gangs of New York, ne bas moj omiljeni film, ali lik!! Koji lik jebate...
Glavna muska uloga za Oscara, definitivno!

Daniel Day Lewis je jedan od najboljih američkih glumaca trenutno. Ne eksponira se previše, nije izvikan u medijima, snimi pokoji film u par godina, ali kad snimi znaš da rasturajeza u ledja wrote:Sinoc gledao There Will be Blood.
Lucidno uradjen film. Ne znam sta da kazem, ali gluma Daniel Day-Lewisa je jedna od najbolje odradjenih uloga koju sam gledao, ikad!! Sve u vezi uloge, dijalog, govor, akcenat, postura, hramanje, pogled, brkovi!!! Nevjerovatno dobro. Uloga me podsjeca na njegovu iz Gangs of New York, ne bas moj omiljeni film, ali lik!! Koji lik jebate...
Glavna muska uloga za Oscara, definitivno!
engleskihvan Basten wrote:
Daniel Day Lewis je jedan od najboljih američkih glumaca trenutno.
Pa mislim, de gustibus non en disputandum (ili kako vecanais_nin wrote:Totalno mi je super odusevljenost There will be bloodIako mi je Daniel Day Lewis jako drag glumac nakon sto bih izlozena najavi za ovaj film u vise navrata moram priznati da me isti nicim nije zaintrigirao, niti probudio zelju u meni da ga uopste pogledam
Interesantno I AM LEGEND je imao slican efekat, a mnogima se izuzetno svidio
campa_xxx wrote:OBAVEZNO: ( najbolji horor filmovi svih vremena ) SAW 1, 2, 3 i najnoviji 4. dio koji ni sam nisam gledao jer u ovim nasim videotekama nema jos originala![]()
NE GLEDATI: Resident Evil 3, cast 1. i 2. dijelu ali ovaj je bezze
pod američki mislio sam na glumce koji se "motaju" po američkim filmovima. Ispravka prihvaćena, svakakojeza u ledja wrote:engleskihvan Basten wrote:
Daniel Day Lewis je jedan od najboljih američkih glumaca trenutno.![]()

ja sam samo pozitivne kritike procitala. mislila sam ga gledati u kinu ali me nazalost masiomamica papucarka wrote:Jel ko gledo Pozuda, operzJa cula da je odlican
![]()
Anais, ovo bi moglo biti za tebe
![]()
http://www.filmski.net/filmovi/3889/pozuda,_oprez