semirsar wrote:MTV wrote:avaks wrote:@MTV
polako ali sigurno mojim stopama
O tome ti govorim, rahatluk, da im još raja ne odgovara na gluposti valjalo bi a pogotovo ekipa iz podrške koja se ipak trudi
Ima ih jos na foe.
Samo palamude i obrcu kako im odgovara. Brate koristis od onih anamotamo sve sto ce ti analogna od TM kad ga mrzis ili je mozda analogna od TM bolja od anamotamo njihove TV.
Na kraju krajeva telekomunikacije nisu osnovne potrepstine za zivot ako nemas para imas analognu zemaljsku mrezu. Ovo vise nije socijalizam koji mrze nego kapitalizam u koji se kunu. I sad kad treba platit frka. Dobrodosli u 21 vijek. Sad kad je ukinut u Americi Net Neutrality kod nas kad dodje oni tamo ce svojim korisnicima naplacivati pristup vlastitoj web stranici a smetat ce im neki ku.ac na Telemachu.
ja nemam nikog na foe, jesam li ja normalan

A dabome, kako je digitalna zemaljska uvedena u Hrvatskoj, kućna antena i na tvu imaš 8 digitalnih kanala (možda negdje i više, 4 hrta 2 rtl, nova i doma tv) ovo govorim za lokacije oko Duboke i Kleka jer sam ljudima štimao. Ko nema DVB-t tuner na tv onda kupi sebi resiver i sretno. Ne plaća nikakvom provajderu ništa, plaća samo rtv taksu što je i normala.
Tako i kod nas treba. Ukinuti analogiju pod hitno, naplaćivati ko šta hoće, ubaciti bruku HD kanala gdje god može kada se oslobode frekvencije
A za ove padobrance neću ni da komentarišem, dosadili više i bogu i narodu.
4 puta tema zaključavana zbog napada i još ne prestaju, fakat bolesno.
Korisnike platiše i treba nagraditi, ove na analogiji natjerati da uzmu digitalni paket, znači ponuditi ljudima za 18KM onaj najjeftiniji resiver i dati start paket. Ko neće, skroz ukinuti analogiju pa neka uživaju sa ribljom kosti na CRTu