I da, je*o vas Sajo, neprijatelj broj jedan u drzavi postade.
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- jasko_ba
#57451 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pobjeda u nedjelju. Uvijek optimista. Strucnjaci nek dobiju cir na zelucu.
Koja napacenost
- Havatar
- spree
-
SikeEuropa
- ultima_palabra
#57455 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
"Borba protiv ublehe"... nema veće ublehe od Safeta.jasko_ba wrote:Pobjeda u nedjelju. Uvijek optimista. Strucnjaci nek dobiju cir na zelucu.
I da, je*o vas Sajo, neprijatelj broj jedan u drzavi postade.Koja napacenost
-
veliki_u_papeta
#57456 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sto mu gromova kakva strucna analiza, kakva se samo imena spominju u textu pa to je prestrasnoMilan Đurić je igrač koji je igrao u mladoj reprezentacija,sada vrijedno skuplja nastupe u klubu koji igra u četvrtoj najjačoj evropskoj ligi, Armin Hodžić je igrač čiji su kvalitet prepoznali i skauti iz Engleske, mlad perspektivan trenutno igrač tima koji je redovan učesnik Evropskih natjecanja. Aldin Mahmutović je igrač koji je među najboljim napadačima Češke lige. O igračkim i ljudskim kvalitetima Zlatana Muslimovića ne treba ni pričati.Zlatan je u ozbiljnim igračkim godinama ali povratak u ekipu za jedan ovakav meč je od nacionalnog značaja. Čak i u našoj ligi je Sušić imao nekih rješenja poput Željinog mladog Riada Bajića koji je među najboljim strijelcima BHT Premier lige, tu je i nekadašnji kapiten mlade reprezentacije igrač Sarajeva Nemanja Bilbija. Ni o jednom od ovih igrača Sušić nije pošteno ni razmislio pred jednu veoma važnu utakmicu kakva je u Izraelu u koju ulazimo bez klasičnog napadača.
Sportsko novinarstvo u BIH
- Šibicar
#57457 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
zetareticula wrote:
- DonVitoNN
#57458 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
jasko_ba wrote:Pobjeda u nedjelju. Uvijek optimista. Strucnjaci nek dobiju cir na zelucu.
Peptoljupci utripovali da su vece patriote jer su na strani trenutnog selektora nogometne rep. BIH
- spree
#57459 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
veliki_u_papeta wrote:Sto mu gromova kakva strucna analiza, kakva se samo imena spominju u textu pa to je prestrasnoMilan Đurić je igrač koji je igrao u mladoj reprezentacija,sada vrijedno skuplja nastupe u klubu koji igra u četvrtoj najjačoj evropskoj ligi, Armin Hodžić je igrač čiji su kvalitet prepoznali i skauti iz Engleske, mlad perspektivan trenutno igrač tima koji je redovan učesnik Evropskih natjecanja. Aldin Mahmutović je igrač koji je među najboljim napadačima Češke lige. O igračkim i ljudskim kvalitetima Zlatana Muslimovića ne treba ni pričati.Zlatan je u ozbiljnim igračkim godinama ali povratak u ekipu za jedan ovakav meč je od nacionalnog značaja. Čak i u našoj ligi je Sušić imao nekih rješenja poput Željinog mladog Riada Bajića koji je među najboljim strijelcima BHT Premier lige, tu je i nekadašnji kapiten mlade reprezentacije igrač Sarajeva Nemanja Bilbija. Ni o jednom od ovih igrača Sušić nije pošteno ni razmislio pred jednu veoma važnu utakmicu kakva je u Izraelu u koju ulazimo bez klasičnog napadača.![]()
jebo to sto je nekakav Armin Hodzic sakat i sto svakako ne bi moga igrati taman da mu zakonski to nametnu...Rijad Bajic
![]()
...Bilbija ni u Sarajevu nije standardan niti zna glumiti spic igraca, a kamoli da mu povjeris tu ulogu
.... bitno je srati okolo
Sportsko novinarstvo u BIH![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jeste da si klon nekog od papeljubaca i tesko da ces shvatiti, ali da probam. 0 (slovima nula) napadaca je manje od 1 (slovima jednog) napadaca. dakle 0<1 (kakav god taj jedan bio).
Last edited by spree on 11/11/2014 21:09, edited 1 time in total.
- Iago
#57460 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nagradno pitanje:veliki_u_papeta wrote:Sto mu gromova kakva strucna analiza, kakva se samo imena spominju u textu pa to je prestrasnoMilan Đurić je igrač koji je igrao u mladoj reprezentacija,sada vrijedno skuplja nastupe u klubu koji igra u četvrtoj najjačoj evropskoj ligi, Armin Hodžić je igrač čiji su kvalitet prepoznali i skauti iz Engleske, mlad perspektivan trenutno igrač tima koji je redovan učesnik Evropskih natjecanja. Aldin Mahmutović je igrač koji je među najboljim napadačima Češke lige. O igračkim i ljudskim kvalitetima Zlatana Muslimovića ne treba ni pričati.Zlatan je u ozbiljnim igračkim godinama ali povratak u ekipu za jedan ovakav meč je od nacionalnog značaja. Čak i u našoj ligi je Sušić imao nekih rješenja poput Željinog mladog Riada Bajića koji je među najboljim strijelcima BHT Premier lige, tu je i nekadašnji kapiten mlade reprezentacije igrač Sarajeva Nemanja Bilbija. Ni o jednom od ovih igrača Sušić nije pošteno ni razmislio pred jednu veoma važnu utakmicu kakva je u Izraelu u koju ulazimo bez klasičnog napadača.![]()
jebo to sto je nekakav Armin Hodzic sakat i sto svakako ne bi moga igrati taman da mu zakonski to nametnu...Rijad Bajic
![]()
...Bilbija ni u Sarajevu nije standardan niti zna glumiti spic igraca, a kamoli da mu povjeris tu ulogu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Novopečeni forumaš "veliki u papeta" je zapravo:
a) luckylaka
b) cindrli
c) Paul F.
- BHF_Manijak
#57461 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Emigracija! 
- ultima_palabra
#57462 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Haman da nije nijedan... prepismen je za laku, a preinformisan za ovu dvojicu.
-
lakilaka
#57463 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
gledajuci ovu sliku i kako neki selektora zovu teleca glava, onda je ovaj salem bivolja glava.spree wrote:lakilaka wrote:ne treba sada pretjerivati, to rade za njega skauti. za njega je samo park princeva.spree wrote: eki to cuj i hnl pratinajbolji selektor ikada, cak i ove male lige prati
![]()
![]()
![]()
salem inkognito skaut
-
Mirza007
#57464 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Cini mi se da mu je prikladniji nick "U_Papeta_Mali".Iago wrote: Nagradno pitanje:
Novopečeni forumaš "veliki u papeta" je zapravo:
a) luckylaka
b) cindrli
c) Paul F.
- Brkooo
#57465 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Šibicar wrote:zetareticula wrote:
![]()
- jasko_ba
#57466 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ublehas dakako, ali ja sam tu nebitan. Govorim opcenito kad se masa nalozi i kad krene na nekog, obicno neke trece stvari. To mi je smijesno. Napisah ranije, kako objasniti likove koji ti govore da ne mogu spavati zbog Safeta, a nedavno na izborima izasli i prekrizili listic i furaju pricaju ne zanima me to. Prioriteti su haosultima_palabra wrote:"Borba protiv ublehe"... nema veće ublehe od Safeta.jasko_ba wrote:Pobjeda u nedjelju. Uvijek optimista. Strucnjaci nek dobiju cir na zelucu.
- soccerfan88
#57467 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sulejman Velicanstveni i Abidova svadba rulessssŠibicar wrote:zetareticula wrote:
![]()
- Bosanski_kralj
#57468 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sada je već izvjesno da se u ovim kvalifikacijama vraćamo na "stare staze slave" i da je odlazak na SP bio sam trenutni uspijeh, nikako dugoročni znak da idemo ka boljem.
Dok god imamo ovakvog selektora, ovakav Savez nema nama naprijed. Šteta što se ova generacija sjajnih igrača nije iskoristila da napravimo puno više.
Dok god imamo ovakvog selektora, ovakav Savez nema nama naprijed. Šteta što se ova generacija sjajnih igrača nije iskoristila da napravimo puno više.
- DonVitoNN
#57469 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
SkyLimit wrote:"Samo nas Pape može odvesti na EP u Francuskoj" pisalo je na naslovnici Sporta u broju pred sjednicu IO na kojem je Sušiću dat novi ugovor, izjava jednog od članova IO kojem se sad ne mogu sjetiti imena.
-
ccc1
#57470 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ma pape se previse umislio
umjesto u prvoj utakmici igrati sa najjacim mogucim sastavom,pred svojom publilkom nakon SP ubiti one amatere nekom normalnom igrom i formacijom a tek onda kombinovat sa novim igracima
i sad se desetkovani moramo vadit dole,nisu ni ovi neka sila ali nakon prve dvije tekme za nas su svi sila
ipak ja imam fin osjecaj,lulic i pjanic na pravim pozicijama,raspolozeni begovic i hajrovic mogu to uzet
umjesto u prvoj utakmici igrati sa najjacim mogucim sastavom,pred svojom publilkom nakon SP ubiti one amatere nekom normalnom igrom i formacijom a tek onda kombinovat sa novim igracima
i sad se desetkovani moramo vadit dole,nisu ni ovi neka sila ali nakon prve dvije tekme za nas su svi sila
ipak ja imam fin osjecaj,lulic i pjanic na pravim pozicijama,raspolozeni begovic i hajrovic mogu to uzet
- Šibicar
#57471 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Safet Sušić aka Grunf:Bolje uzeti jedan bod nego neuzeti 3.
- limeni
#57472 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ostalo je jos 5 dana do direktnog okrsaja za drugo mjesto u grupi. porazom bi se za sada oprostili od direktnog plasmana, remi ne pomaze nama nego walesu i onim anamo a pobjedom bi se vratili na svoje mjesto.
dosta mi se ogadila reprezentacija i citav cirkus oko iste za koji su odgovorni safet susic i ns bih.
nasa ekipa ce uvijek imati podrsku jer su to zlatni momci, neki su mirni i stalozeni kao asmir begovic, neki su malo ljuti kao emir spahic, neki zele samo rusiti (znate na koga mislim) dok su neki kao djeca u luksemburgu navijali zajedno sa nama da bi sada bio glavna zvijezda repstacije.
safetu susicu gori pod nogama, ova utakmica mu je biti ili ne biti. on mora motivisati igrace da izvuce maksimum i da tucemo neprijatelja. izgubio je susic odavno i simpatije i orijentaciju, taj covjek cudnog morala je trebao otici nakon brazila kao gospodin a ovako je doslo do jedne vrste zasicenja i nema vise napretka uz njega na klupi.
bilo kako bilo, ja cu nase igrace podrzati i mislim da cemo slaviti sa 1-3.
2x medunjanin i 1x hajrovic
igrajte za arafata!
dosta mi se ogadila reprezentacija i citav cirkus oko iste za koji su odgovorni safet susic i ns bih.
nasa ekipa ce uvijek imati podrsku jer su to zlatni momci, neki su mirni i stalozeni kao asmir begovic, neki su malo ljuti kao emir spahic, neki zele samo rusiti (znate na koga mislim) dok su neki kao djeca u luksemburgu navijali zajedno sa nama da bi sada bio glavna zvijezda repstacije.
safetu susicu gori pod nogama, ova utakmica mu je biti ili ne biti. on mora motivisati igrace da izvuce maksimum i da tucemo neprijatelja. izgubio je susic odavno i simpatije i orijentaciju, taj covjek cudnog morala je trebao otici nakon brazila kao gospodin a ovako je doslo do jedne vrste zasicenja i nema vise napretka uz njega na klupi.
bilo kako bilo, ja cu nase igrace podrzati i mislim da cemo slaviti sa 1-3.
2x medunjanin i 1x hajrovic
igrajte za arafata!
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#57473 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
soccerfan88 wrote:Sulejman Velicanstveni i Abidova svadba rulessssŠibicar wrote:zetareticula wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
FreakyStyley
#57474 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sto podjebava selektor Izraela
:
BiH ima tehnički jako dobru ekipu. Imaju jako dobrog selektora, a koliko su dobri pokazuje da on nije pozvao zamjenu za Džeku", rekao je Guttman, te je dodao:
"Igraju od noge do noge. Njihova dva glavna igrača su Pjanić i Medunjanin, koji su vrlo opasni. Taktički su dobi, što su pokazali protiv Velsa i Belgije", rekao je Guttman.
- Havatar
#57475 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Neće klonče u lončeveliki_u_papeta wrote:Sto mu gromova kakva strucna analiza, kakva se samo imena spominju u textu pa to je prestrasnoMilan Đurić je igrač koji je igrao u mladoj reprezentacija,sada vrijedno skuplja nastupe u klubu koji igra u četvrtoj najjačoj evropskoj ligi, Armin Hodžić je igrač čiji su kvalitet prepoznali i skauti iz Engleske, mlad perspektivan trenutno igrač tima koji je redovan učesnik Evropskih natjecanja. Aldin Mahmutović je igrač koji je među najboljim napadačima Češke lige. O igračkim i ljudskim kvalitetima Zlatana Muslimovića ne treba ni pričati.Zlatan je u ozbiljnim igračkim godinama ali povratak u ekipu za jedan ovakav meč je od nacionalnog značaja. Čak i u našoj ligi je Sušić imao nekih rješenja poput Željinog mladog Riada Bajića koji je među najboljim strijelcima BHT Premier lige, tu je i nekadašnji kapiten mlade reprezentacije igrač Sarajeva Nemanja Bilbija. Ni o jednom od ovih igrača Sušić nije pošteno ni razmislio pred jednu veoma važnu utakmicu kakva je u Izraelu u koju ulazimo bez klasičnog napadača.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()