Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
incognito071

#57426 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by incognito071 »

zetareticula wrote:Image
:lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
udaranje ploce :lol: :lol: :lol: :lol:
lakilaka

#57427 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by lakilaka »

odakle ovo.

a evo i ovo:
wrote:"Da mi je neko prije mjesec dana ponudio bod u ovom susretu, odbio bih. Ipak, kako trenutno stvari stoje bod bih sad i prihvatio. Međutim, nećemo igrati zatvoreno. Imamo u napadu Višću, Hajrovića i Kvržića, koji su jako brzi i koji mogu napraviti probleme Izraelu", rekao je Sušić
pa sto ne koristis hajrovica vise, on ti je donio novi ugovor.

:bih: :bih: :bih: :bih:
House

#57428 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by House »

oplakah :lol: :lol: :lol:
Havatar

#57429 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Havatar »

pripreme za brazil Abidova svadba :lol:
incognito071

#57430 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by incognito071 »

e nisam se dugo ovako nasmijao, svaka cast :thumbup:
House

#57431 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by House »

Semir Štilić-Cocalić,preko toga presnimio Sulejmana Veličanstvenog :lol: :lol:
spree

#57432 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by spree »

Drago mi je što je selektor pratio moje igre u Rijeci.
eki to cuj i hnl prati :? najbolji selektor ikada, cak i ove male lige prati :skoljka:
lakilaka

#57433 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by lakilaka »

spree wrote:
eki to cuj i hnl prati :? najbolji selektor ikada, cak i ove male lige prati :skoljka:
ne treba sada pretjerivati, to rade za njega skauti. za njega je samo park princeva.

5 0 5

#57434 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by 5 0 5 »

incognito071 wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol:
udaranje ploce :lol: :lol: :lol: :lol:
to neko ukrao moju foru. :D :D

Image
duh_sa_sjekirom

#57435 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by duh_sa_sjekirom »

AcaLukas wrote:
duh_sa_sjekirom wrote:
AcaLukas wrote:Bolje je da izgubimo nego x pa da produzimo patnju. I da nas Papke odvede na EP, a nece, cilj ce jedino biti promocija bratica Tina, kopileta Hadzica i mozda jos neko govno iz Seadove agencije.
¨
Nego, neko postavi intervju Hadzica, ovaj rece da ce igrati beka i biti starter. Kako to uopste zna? :shock:

Da nije Sead narucio vecu minutazu jer kopiletu ugovor istice za 7 mjeseci.
Mogu razumjeti da se nekoga kritizira kao fudbalera i ismijava na razne načine, ali ovakav riječnik je ipak previše.
Post sam prijavio i nadam se da će te moderacija trajno banovati.
Covjek koji je zbog menadzerske agencije istjerao jednog Zukanovica (koji je igrao 90 minuta protiv Grcke i koji igra na nivou o kojim Seadovo drago nemoze ni sanjati) zasluzuje pljuvanje.

Ali ti mozda cijenis i ono govno Brankovica sto se po srednjoj skoli kurcilo da ima dzeparac od 100 KM dnevno.
:-)
lakilaka

#57436 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by lakilaka »

Sušić se boji novih povreda, otkazan jutarnji trening
cuj to. svasta. pa da li si pozvao balerine ili fuzbalere.

Tyke

#57437 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Tyke »

duh_sa_sjekirom wrote:
AcaLukas wrote:Bolje je da izgubimo nego x pa da produzimo patnju. I da nas Papke odvede na EP, a nece, cilj ce jedino biti promocija bratica Tina, kopileta Hadzica i mozda jos neko govno iz Seadove agencije.
¨
Nego, neko postavi intervju Hadzica, ovaj rece da ce igrati beka i biti starter. Kako to uopste zna? :shock:

Da nije Sead narucio vecu minutazu jer kopiletu ugovor istice za 7 mjeseci.
Mogu razumjeti da se nekoga kritizira kao fudbalera i ismijava na razne načine, ali ovakav riječnik je ipak previše.
Post sam prijavio i nadam se da će te moderacija trajno banovati.
E moj duse, meni moderator ocita bukvicu kako je na forumu zabranjeno vrijedjanje forumasa, a selektor i igraci nisu forumasi. Tako da ne salji opomene, vec se navikni na kucni odgoj i pogan jezik pojedinaca. Pogotovo Lukasa batali, momak takav i sta ces. Svako svoju knjigu oko vrata nosi.

Hajde, dok jednom ne smrkne drugom ne svane. Mozda Visca proradi, kao i u svom klubu, pa on bude dobitak reprezentacije. Ili glavom zabije pa komada :)
spree

#57438 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by spree »

lakilaka wrote:
spree wrote:
ne treba sada pretjerivati, to rade za njega skauti. za njega je samo park princeva.

Image

salem inkognito skaut :roll:
ccc1

#57439 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ccc1 »

a ublehe majko mila
da njemu cifuti nisu dali para da im namjesti prolaz
sto je najgore mi cemo na kraju nekako bit treci.otic u francusku i on ce i dalje ostat na klupi..a nasa najbolja generacija ce stagnirat :(
Havatar

#57440 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Havatar »

Većina Zmajeva stigla u bazu u Zenici: Selektor Sušić u Izraelu pristaje i na bod

U Trening centar Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine do 18:30 sati stiglo je 16 reprezentativaca koji su se našli na spisku selektora Safeta Sušića za kvalifikacijsku utakmicu protiv Izraela.

Image

Nakon Mujdže i Lulića, koji su stigli u poslijepodnevnim satima, u Zenicu su večeras došli i Vranješ, Šunjić, Bešić, Hajrović, Zakarić, Cimirot, Višća, Tino-Sven Sušić, Vršajević, Medunjanin, Džeko, Pjanić, Bičakćić i Prcić.

Selektor Safet Sušić je kazao da uprkos problemima naša reprezentacija može napraviti dobar rezultat u Izraelu.

"Istina je da smo imali dosta problema u početku kvalifikacija i normalno je da je naša ekipa oslabljena ali pored svih problema mislim da možemo napraviti ekipu koja će ostvariti dobar rezultat u Izraelu. Ovo nije prvi put da igraju pred punim stadionom i publikom koja će većinom navijati za domaćina, ali to možda bude dodatna motivacija za sve igrače. Najvažnije je da bude dobar teren, ali i pored svih problema imat ćemo dobru ekipu jer sa Begovićem, Spahićem, Lulićem, Bešićem i Pjanićem ne možemo biti loša ekipa", izjavio je Sušić po dolasku u Trening centar, te dodao:

"Ne vjerujem da će nas podcijeniti, moraju da nas poštuju. Puni su samopouzdanja, pobijedili su obje utakmice na strani, samo jednom su bili na Svjetskom prvenstvu nekada davno i vjerujem da smatraju da su na dobrom putu da budu jedna od prve dvije ekipe u našoj grupi. Mi ćemo naše ambicije morati smanjiti, prije nekoliko dana sam rekao kada bi mi neko ponudio bod u Izraelu da ne bi pristao, ali sada bi pristao. Nismo ekipa koja će se zatvoriti i mislim da možemo i tamo dati gol ili dva što može biti dovoljno za jedan rezultat."

Haris Medunjanin je po dolasku u Trening centar kazao kako se u utakmici protiv Izraela moraju nadoknaditi bodovi iz prve utakmice kvalifikacija.

"Ja mislim da smo nakon Belgije očekivali da ćemo sa istim sastavom igrati protiv Izraela, ali dosta se igrača povrijedilo i sada je na selektoru da nađe zamjene za te igrače. Mi moramo da pobijedimo u Izrealu, moramo vratiti tri boda iz prve utakmice. Oni su vrlo tehnička ekipa i bit će vrlo teško i velika borba će se voditi na terenu", izjavio je Medunjanin.

U toku večeri očekuje se dolazak i ostalih reprezentativaca.
Dead Man Walking

#57441 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Dead Man Walking »

Sad je naravno argument veliki broj povrijedjenih igraca, nije Pape kriv za povrede. Hajd dobro. Jesu li igraci bili povrijedjeni u prve tri utakmice? Razvlacio se kez od uha do uha nakon Belgije, 2 boda iz tri duela, slavljenicka atmosfera. Kalkulator radi svoje, po proracunima smo minimum drugi. Naravno, povrede i izostanci igraca se nama ne mogu desiti. Neki nepredvidjen rezultat u nastavku kvalifikacija? Ma jok! Sve ima da ide kako je Safet zamislio, sve ce nam se poklopiti i minimum smo drugi. Bilo ih je i ovdje koji nas ubjedjivase da su 2 boda ipak bolja od 3, samo se nesto usutise u zadnje vrijeme. A da sad imamo minimum 7 bodova koliko smo MORALI imati (ili bar 4 da nismo bili pickasti u Velsu) bolio bi nas k'r'c kako cemo proci u Izraelu.
spree

#57442 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by spree »

bod po bod i eto skoro sigurnih 9 bodova na kraju kvalifikacija :oops: jel to dosta za baraz :?
Havatar

#57443 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Havatar »

spree wrote:bod po bod i eto skoro sigurnih 9 bodova na kraju kvalifikacija :oops: jel to dosta za baraz :?
U dvije utakmice protiv Andore se ide na pobjedu tako da je to 13 bodova
spree

#57444 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by spree »

Havatar wrote:
spree wrote:bod po bod i eto skoro sigurnih 9 bodova na kraju kvalifikacija :oops: jel to dosta za baraz :?
U dvije utakmice protiv Andore se ide na pobjedu tako da je to 13 bodova
ide se k'o s kiprom :(. mada hej 13 bodova mogli bi i direktno :oops:.
Jack Be Nimble

#57445 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Jack Be Nimble »

Ma ima tu jos bodova. Ove kvalifikacije su takve da svaki levat moze otici na prventsvo. Tako cemo i mi. Polako.
Havatar

#57446 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Havatar »

Bilo bi dobro pogledati koliko je u prošlim kvalifikacjama imao najbolji drugoplasirani a koliko najgori i koliko je imao najgori trećeplasirani a koliko najbolji da bi znali koliko bi otprilike trebalo bodova za ta mjesta.
todd_smith

#57447 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by todd_smith »

Ako ne uzmemo 3 boda protiv Izraela sada mi necemo ici u Francusku.
Officer Crabtree

#57448 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Officer Crabtree »

Jack Be Nimble wrote:Ma ima tu jos bodova. Ove kvalifikacije su takve da svaki levat moze otici na prventsvo. Tako cemo i mi. Polako.
jesu na početku kada svako ima 0 bodova

al već kad krene loše, onda je problem, kao nama sada...
jeza u ledja

#57449 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

:D
Maverick78

#57450 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Maverick78 »

Ja sam lično imao neki loš feeling od one tekme sa Kiprom. To nismo smjeli kiksati nikako. Ali kad je čovjek toliko neozbiljno pristupio toj utakmici da je realno odmah nakon toga trebao dobiti otkaz.

Taj nas kiks vrlo lako može koštati plasmana. Ipak bi sad bilo drugačije da imamo 5 bodova, pa i da izgubimo u Izraelu u situaciji u kakvoj smo trenutno što se tiče povreda, ne bi bilo tragično. Ovako sve osim pobjede je tanko. Ali eto... ja ipak vjerujem u momke i vjerujem da će nas obradovati u nedjelju ako Bog da :bih:
Last edited by Maverick78 on 11/11/2014 20:31, edited 1 time in total.
Locked