Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
semirsar

#57426 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

Benq wrote:
Mene ne interesuje preko cega oni mogu aktivirat , ja se vodim za onim sto pise na njihovom sajtu, a to je da poklanjaju dodatne digitalne kanale i hd kanale koje korisnik nema u okviru svog paketa.

Evo obavijest : https://telemach.ba/a33242/podrska/vije ... snike.html

Sto se mene tice neka sada otvore sve preko dvb-c mreze , meni to ne smeta, ali ako je vec drugacije napisano..
Vodim se i ja sa onim sto pise na sajtu, tamo nicim izazvanim napisase "Poklanjamo vam dodatne digitalne i HD kanale, koje do sada niste imali u okviru svog paketa. Otvaramo i HBO i Cinemax kanale za korisnike koji ih nemaju u svom paketu! HBO kanale možete aktivirati putem portala Moj Telemach. evo konkretno u mom slucaju, HBO i Cinemax nemam u prosirenom paketu, aktivirao sam HBO kanale putem portala... i sta sad, kako da ih gledam? Dakle, nije sve bas tako idealno. Pitanje je, zasto nisu i DVB-C ukljucili u akciju, u cemu je sad problem a nije ga bilo lani i preklani?
P.S. Ne kontam tvoje zadnje dvije rijeci u zadnjoj recenici, jesam li nesto previdio?
Benq

#57427 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

semirsar wrote: Vodim se i ja sa onim sto pise na sajtu, tamo nicim izazvanim napisase "Poklanjamo vam dodatne digitalne i HD kanale, koje do sada niste imali u okviru svog paketa. Otvaramo i HBO i Cinemax kanale za korisnike koji ih nemaju u svom paketu! HBO kanale možete aktivirati putem portala Moj Telemach. evo konkretno u mom slucaju, HBO i Cinemax nemam u prosirenom paketu, aktivirao sam HBO kanale putem portala... i sta sad, kako da ih gledam? Dakle, nije sve bas tako idealno. Pitanje je, zasto nisu i DVB-C ukljucili u akciju, u cemu je sad problem a nije ga bilo lani i preklani?
P.S. Ne kontam tvoje zadnje dvije rijeci u zadnjoj recenici, jesam li nesto previdio?
Upravo si i sam napisao , odnosno citirao ono sto su oni napisali a to je "dodatne digitalne i hd kanale" , znaci pretpostavlja se da vec imas digitalnu i otkljucat ce ti dodatne kanale koje nemas. Eh sad , sto ti imas resiver iz kamenog doba to je nesto drugo :D

Ne znam sta moze biti nejasno u mojoj zadnjoj recenici , odnosno u zadnje dvije rijeci.. Rekoh ako oni hoce neka otvore kanale na sve nacine , ali u tekstu se ocito radi o korisnicima digitalnih paketa.
sandzokan

#57428 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sandzokan »

Fin kanal ovaj Epic drama. Wolfs hall :thumbup:
E sad, @Telemach reci tim vašim stručnjacima da Epic drama na EON-u ne funkcioniše kako bi trebala. Valjda satovi nisu usklađeni. Nadam se da ćete to riješiti.
semirsar

#57429 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

Benq wrote:
semirsar wrote: Vodim se i ja sa onim sto pise na sajtu, tamo nicim izazvanim napisase "Poklanjamo vam dodatne digitalne i HD kanale, koje do sada niste imali u okviru svog paketa. Otvaramo i HBO i Cinemax kanale za korisnike koji ih nemaju u svom paketu! HBO kanale možete aktivirati putem portala Moj Telemach. evo konkretno u mom slucaju, HBO i Cinemax nemam u prosirenom paketu, aktivirao sam HBO kanale putem portala... i sta sad, kako da ih gledam? Dakle, nije sve bas tako idealno. Pitanje je, zasto nisu i DVB-C ukljucili u akciju, u cemu je sad problem a nije ga bilo lani i preklani?
Upravo si i sam napisao , odnosno citirao ono sto su oni napisali a to je "dodatne digitalne i hd kanale" , znaci pretpostavlja se da vec imas digitalnu i otkljucat ce ti dodatne kanale koje nemas. Eh sad , sto ti imas resiver iz kamenog doba to je nesto drugo :D

Ne znam sta moze biti nejasno u mojoj zadnjoj recenici , odnosno u zadnje dvije rijeci.. Rekoh ako oni hoce neka otvore kanale na sve nacine , ali u tekstu se ocito radi o korisnicima digitalnih paketa.
jesam li taj, jesam, mogu l' koristit akciju, mogu... mogu al' u Q... :evil: dobih promo letak i od TXtv i od Telemach-a u inbox, kazu ovi Tz da mogu besplatno testirati... cuj, kablovska samo 14KM, vala ce bit' padavina, pasce raja na to kad znaju da je 18KM u TM s mogucom tendencijom rasta :mrgreen: :thumbup:
Benq

#57430 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

semirsar wrote: jesam li taj, jesam, mogu l' koristit akciju, mogu... mogu al' u Q... :evil: dobih promo letak i od TXtv i od Telemach-a u inbox, kazu ovi Tz da mogu besplatno testirati... cuj, kablovska samo 14KM, vala ce bit' padavina, pasce raja na to kad znaju da je 18KM u TM s mogucom tendencijom rasta :mrgreen: :thumbup:
Nije sve u cijeni , nesto je i u kvaliteti usluge. Imas da biras , pa izaberi sebi ono sto ti dzepu odgovara ;)
semirsar

#57431 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

Benq wrote:
semirsar wrote: jesam li taj, jesam, mogu l' koristit akciju, mogu... mogu al' u Q... :evil: dobih promo letak i od TXtv i od Telemach-a u inbox, kazu ovi Tz da mogu besplatno testirati... cuj, kablovska samo 14KM, vala ce bit' padavina, pasce raja na to kad znaju da je 18KM u TM s mogucom tendencijom rasta :mrgreen: :thumbup:
Nije sve u cijeni , nesto je i u kvaliteti usluge. Imas da biras , pa izaberi sebi ono sto ti dzepu odgovara ;)
Image
zamislih situVaciju, dok mi traje LOL kampanja, uzmem T-mach na 24mj. a istovremeno na probu ovi TXtv i postam ovdeka speedtest sva tri, sta li bi mi @hemed im'o za porucit' :lol:
CooK

#57432 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by CooK »

@Telemach aktivirao sam ovaj besplatni HBO paket na 30 dana i otkljucali su mi se kanali na PDS3 resiveru ali na PDS2 su i dalje zakljucani. Resetovao sam PDS2 resiver ali i dalje su zakljucani HBO kanali na njemu pa bih vas zamolio da to sredite. Podatke imate od ranije. Hvala.
crnivrag

#57433 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

TOP kanal je počeo sa emitovanjem

Image

Novi kanal TOP, počeo je sa emitovanjem programa!

Ne propustite prvu epizodu druge sezone serije koja je tokom prošle godine oborila sve rekorde gledanosti u Srbiji – Ubice mog oca, 18.12. u 20:00 i uživajte u vrhunskom filmskom i serijskom programu.

TOP se emituje na Telemach-u i Total TV-u, i dostupan je u osnovnoj, analognoj ponudi kao i na D3 poziciji 13, Total TV-u na poziciji 20 i EON-u.
https://telemach.ba/a33245/podrska/vije ... anjem.html
CooK

#57434 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by CooK »

Sta ste sad zaredali sa tim slikama, nece mi @Telemach vidjeti post i necu imati EjđBiJo u spavacoj sobi. :lol:
crnivrag

#57435 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

radiša

#57436 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by radiša »

Ja poklona i govana.Gledaces ako iznajmis jos uređaja i platis ih :D pa sta se tu onda poklanja?
rajv0sa

#57437 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by rajv0sa »

a nećeš semrsare da kažeš da si do koji dan džabeske gledo digitalne kanale preko dvb iako to nije u sklopu nikakve ponude, kad se otkrije džabana svi šute a sad bi da pljuju, biva nešto im uskraćeno :mrgreen:
semirsar

#57438 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

e moj ti... pa ako je iko to iznosio tu "javnu tajnu" onda sam ja,primih desetine svakakvijeh pp povodom toga :lol:
cak i pozicije javno iznosio i koji su kanali u opticaju, cak crtao ljudima sta gdje i kako da uzivaju u djabaleskijem kanalima, nije da su onije u tadasnjem bhcabelnetu i t-machu posli bili tolki tokmaci i nijesu znali :evil:
i ne, ne pljujem, samo iznosim cinjenice o akciji koja to bas i nije.
kokikol

#57439 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kokikol »

Jedno pitanje za Telemach ,,zašto u vašoj punudi nema Pink paketa a kod svakog drugog operatera u BiH ima,,, jel vaša neslaganja sa tim telekomom iz srbije ako ih uopšte ima mora osjećati i krajnji korisnik,,majku vam primitivnu ...
Radar71

#57440 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

Nije došla terapija
kokikol

#57441 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kokikol »

Jak ovaj HD Tv usk u mp3 :mrgreen: :mrgreen:
Rugafet

#57442 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Rugafet »

@sencobih, za druge ne znam, ja npr. redovno dobijam mailove iz baze.

Za ove sto stalno nesto primjecuju, skrecu paznju i analiziraju zareze u obavjestenjima, za sve prevarene koji koriste analogiju i za sve ove sa resiverima iz doba Black Sabbatha i 6 provajdera, imam poruku, samo sabur i sve ce doci na svoje, teske saburlije budu uvijek nagradjene, zapamtite to.
Jutros mi je mailom ovo stiglo iz staba. Kaze objavljuj nama ni sekunde ne cekaj.
sencobih

#57443 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sencobih »

Rugafet wrote:@sencobih, za druge ne znam, ja npr. redovno dobijam mailove iz baze.

Za ove sto stalno nesto primjecuju, skrecu paznju i analiziraju zareze u obavjestenjima, za sve prevarene koji koriste analogiju i za sve ove sa resiverima iz doba Black Sabbatha i 6 provajdera, imam poruku, samo sabur i sve ce doci na svoje, teske saburlije budu uvijek nagradjene, zapamtite to.
Jutros mi je mailom ovo stiglo iz staba. Kaze objavljuj nama ni sekunde ne cekaj.

Ti mu ga ovdje dođes kao dežurni, je li ti ovaj forum u opisu radnog mjesta ili imas neki drugi posao, mislim 24/7 biti ovdje glasnogovornik volonter, svaka čast. Ok je samo hvalospjeve pisati o dragom nam provajderu koji nam nešto poklanja ali mu moramo kupiti poklon. Hvala im. Sta je sledeći poklon " Nagradno otimanje " kao u nadrealistima
Benq

#57444 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

I ljudi iz nadzornog centra se javljaju :shock:
sencobih

#57445 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sencobih »

Benq wrote:I ljudi iz nadzornog centra se javljaju :shock:
I ti dezurni?
sencobih

#57446 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sencobih »

https://youtu.be/ORj85FmIYeQ

Telemah poklanja SVIM korisnicima :lol:
Benq

#57447 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

Razumijem ja vasu frustraciju , ni meni ne bi bilo lako da me provajder svaki put iznenadi sa novim video nadzorom. Bit ce bolje :thumbup:
zateznistub

#57448 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zateznistub »

Usraste temu da valja...

Nego, vidjeh na onom promotivnom kanalu uputstvo za uparivanje daljinskog sa TV-im. Kaže da treba ukucati kod od TV-a da bi se upario.
Gdje naći taj kod?
hemed

#57449 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by hemed »

gdje ba onaj sto hoce da mu se otkljucaju kanali preko dvb c prijemnika :D :D :D
Rugafet

#57450 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Rugafet »

zateznistub wrote:Usraste temu da valja...

Nego, vidjeh na onom promotivnom kanalu uputstvo za uparivanje daljinskog sa TV-im. Kaže da treba ukucati kod od TV-a da bi se upario.
Gdje naći taj kod?
https://telemach.ba/Binary/339/Korisnic ... emnika.pdf

Skrolaj do dna.
Locked