BHTelecom All About
Moderator: Benq
- drug_profi
#57401 Re: BHTelecom All About
http://** No links **.ba/clanak/176304/promjena-n ... rima-u-bih
D e p o
Ovo bi moglo malo pomoci BHT, a ako se spoji sa 4G uslugom za neke prihvatljive novce mogao bi telekom opet biti bitan igrac.
D e p o
Ovo bi moglo malo pomoci BHT, a ako se spoji sa 4G uslugom za neke prihvatljive novce mogao bi telekom opet biti bitan igrac.
- diablobih
#57402 Re: BHTelecom All About
Mora vala jos bhtelecom da odradi stvari pored SK, kao dosta drugih kanala, kao internet, cijenom, nisu ni blizu realno, niti ce biti, jer su neozbiljni.drugi profil wrote:http://** No links **.ba/clanak/176304/promjena-na-tv-trzistu-hoce-li-sport-klub-uskoro-biti-na-svim-kablovskim-operaterima-u-bih
D e p o
-
puz_u_salati
#57403 Re: BHTelecom All About
SK je ponuđen telecomu kao i svim ostalim po istim cijenama i uslovima. Fazon je što telekom želi džaba. E to neće moći.drugi profil wrote:http://** No links **.ba/clanak/176304/promjena-na-tv-trzistu-hoce-li-sport-klub-uskoro-biti-na-svim-kablovskim-operaterima-u-bih
D e p o
Podsjećanja radi, naknada za distribuciju TV kanala:
Sportski paket: EUR 1,70 mjesečno po korisniku
(SK1, SK2, SK3, SK4*, SK5*, SK6*)
United paket: EUR 1,90 mjesečno po korisniku
(SK1, SK2, SK3, SK4*, SK5*, SK6*, SK GOLF, N1, GRAND, Orlando, Bambino, Lov i Ribolov)
Sportski paket sa HD dodatkom: EUR 2,70 mjesečno po korisniku
(SK1, SK2, SK3, SK4*, SK5*, SK6*, SK HD, SK1 HD, SK2 HD, SK3 HD, SK GOLF HD)
United paket sa HD dodatkom: EUR 2,90 mjesečno po korisniku
(SK1, SK2, SK3, SK4*, SK5*, SK6*, SK GOLF, N1, GRAND, Orlando, Bambino, Lov i Ribolov, SK HD, SK1 HD, SK2 HD, SK3 HD, SK GOLF HD)
Kanal N1: EUR 0,15 mjesečno po korisniku.
(http://ba.n1info.com/a126223/Vijesti/Vi ... Kluba.html)
Dakle, cijene su javne i transparentne te su SK kanale uveli mtel, i Eronet po istim uslovima. To što telekom sateliti trube jedno a svi dokazi govore drugo, je njihova stvar.
Ovaj navodni postupak pred US je smiješan, Kakve veze ima US sa zakonom tržišta?
Niti je bilo kakavih procesa pred US niti je US donio bilo kakvu odluku. Izbori blizu pa BH Te.. ovaj SDA počeli da šire dezinformacije.
-
ing-ecc
#57404 Re: BHTelecom All About
A mozesh li objasniti ovo '.... mjesecno po korisniku'?
-
mirza_15
#57405 Re: BHTelecom All About
Ja bih mu najtoplije preporucio da se drzi teme svog poslodavca.
-
ing-ecc
#57406 Re: BHTelecom All About
Znam citati, trazim objasnjenje veze rijecipuz_u_salati wrote:Zaposlen u telekomu a ne zna ni čitati. Jao Alijaaaaaa šta nam uradi od države.ing-ecc wrote:A mozesh li objasniti ovo '.... mjesecno po korisniku'?
-
puz_u_salati
#57407 Re: BHTelecom All About
Pa ako znaš sve ti piše.ing-ecc wrote:Znam citati, trazim objasnjenje veze rijecipuz_u_salati wrote:Zaposlen u telekomu a ne zna ni čitati. Jao Alijaaaaaa šta nam uradi od države.ing-ecc wrote:A mozesh li objasniti ovo '.... mjesecno po korisniku'?kontash li
6 SK kanala košta: broj korisnika * 1.70€ = ukupna cijena mjesečno za distribuciju.
Kontash?
Ostalo računaš analogno prvom primjeru pa bujrum.
Za sadržaj koji emituje SK, ovo je bagatelna cijena.
Koliko plaćate PINK kanale?
Sve to na stranu ali brate, ako tvrdite (ne ti nego direktori i razni uhljebljeni PR-ovi) da je SK previsoka za telekom, pa što ne objavite javno te cijene koje vam se kao nude? UM objavila transparentno cijene SK kanale a telekom šuti već samo ponavlja staru priču o nekim fantomskim cijenama a nigdje dokaza, nigdje demanta.
Kontam ja da vi radite tu i ta vas firma hrani ali hajmo malo biti i objektivni pa gdje puklo da puklo.
-
ing-ecc
#57408 Re: BHTelecom All About
A.koliki je broj korisnika?
- diablobih
#57409 Re: BHTelecom All About
Pa ionako bi ih stavili u paket dodatni.ing-ecc wrote:A.koliki je broj korisnika?
-
kakaljin
#57410 Re: BHTelecom All About
Pa onda i platis samo za one korisnike koji kupe paket a ne kao sto telemach trazi za sve korisnike da se plati puni paketdiablobih wrote:Pa ionako bi ih stavili u paket dodatni.ing-ecc wrote:A.koliki je broj korisnika?
- diablobih
#57411 Re: BHTelecom All About
Tako svi traze, ne samo SK.kakaljin wrote:Pa onda i platis samo za one korisnike koji kupe paket a ne kao sto telemach trazi za sve korisnike da se plati puni paketdiablobih wrote:Pa ionako bi ih stavili u paket dodatni.ing-ecc wrote:A.koliki je broj korisnika?
-
ing-ecc
#57412 Re: BHTelecom All About
Da, okey, dodatni paket. Al koliko je naknada onda za tako isporuchene SK?diablobih wrote:Pa ionako bi ih stavili u paket dodatni.ing-ecc wrote:A.koliki je broj korisnika?
-
sencobih
#57413 Re: BHTelecom All About
Sta ce ustavni sud da odlucuje kad puž u salati i diablo znaju bolje
- semirsar
#57414 Re: BHTelecom All About
Upravo tolika da ce malo ko moci sebi da priusti. Pisi propalo i prije startaing-ecc wrote:Da, okey, dodatni paket. Al koliko je naknada onda za tako isporuchene SK?diablobih wrote:Pa ionako bi ih stavili u paket dodatni.ing-ecc wrote:A.koliki je broj korisnika?
-
ing-ecc
#57415 Re: BHTelecom All About
Zasto je m@Lo onih koji mogu sebi priustiti1,70 € ili 1,90 ili 2,90 €
-
mirza_15
#57416 Re: BHTelecom All About
To nije tacno.diablobih wrote: Tako svi traze, ne samo SK.
-
Naslovnica
#57417 Re: BHTelecom All About
Stara koristi ultru. Imala prije 3 dana 10KM na računu, zamolila me da joj aktiviram onu opciju 1Gb za 3KM.
Odem na *110# i pratim upute.
Sve odradim kako treba, aktiviram prenos podataka - radi viber, radi internet.
Zove navečer stara, kaže ne radi mi prenos podataka, a nemam ni kredita.
Nazovem korisničku službu i objasnim im situaciju.
Kaže lik hladno - imamo već nekoliko dana problem sa *110# opcijom, tzv "Moj vodič" uslugom. Ne radi kako treba. Kada ste uključili prenos podataka, kredit vam je skinut po važećoj tarifi 1Mb - 50kpf. Uglavnom skinulo brzinom munje.
OK, i šta sada? Ništa. Ono, ironičnim glasom i ko s podsmjehom. Ko da kaže, baš smo te zajebali, ko te jebe kad si glup. Kaže, trebali ste da dobijete poruku da je opcija uspješno aktivirana. Reko, otkud ja znam da sam trebao dobiti tu poruku?! Kaže lik - tako je u svim državama.
Čuj mu glupog opravdanja!
Ako vam ne radi Moj vodič, zašto ne dođe poruka da usluga trenutno nije dostupna, ........?!?!?!
Pitam ga šta ako stranac aktivira tu opciju, otkud on da zna da mu treba doći nekakva poruka? Kaže lik hladno - znaju on to vrlo dobro, bolje nego što vi mislite.
Uglavnom, majci su mi skinuli 10KM na prenos podataka naplativši joj 1Mb - 50kpf, žena ostala bez 10KM kredita dok si rekao piksla.
............, koliko li će samo ljudi aktivirati tu opciju i ostati bez kredita jer vam ne radi opcija "Moj Vodič".
Kaže mi koristite opciju *108*2*0# ili pošalji SMS na broj 061 11 18 sa ključnom riječi 1001. HA HA HA!!! Koji bilmezi! Pa napravili ste "Moj vodič" da olakšate uslugu, a ne da ljudi moraju pisati kodove po papirićima da bi zapamtili kako dokupiti jebeni internet saobraćaj. Meni je dovoljno da znam *110# i to je sve što mi treba.
Poslao sam i njega i BH Telecom u 3 mačke piterine lopovske i spustio slušalicu.
Sramota.
EDIT: Za sada, nemoj tražiti na ovoj temi preporuku za nekog drugog operatera!
Kaže lik hladno - imamo već nekoliko dana problem sa *110# opcijom, tzv "Moj vodič" uslugom. Ne radi kako treba. Kada ste uključili prenos podataka, kredit vam je skinut po važećoj tarifi 1Mb - 50kpf. Uglavnom skinulo brzinom munje.
OK, i šta sada? Ništa. Ono, ironičnim glasom i ko s podsmjehom. Ko da kaže, baš smo te zajebali, ko te jebe kad si glup. Kaže, trebali ste da dobijete poruku da je opcija uspješno aktivirana. Reko, otkud ja znam da sam trebao dobiti tu poruku?! Kaže lik - tako je u svim državama.
Ako vam ne radi Moj vodič, zašto ne dođe poruka da usluga trenutno nije dostupna, ........?!?!?!
Pitam ga šta ako stranac aktivira tu opciju, otkud on da zna da mu treba doći nekakva poruka? Kaže lik hladno - znaju on to vrlo dobro, bolje nego što vi mislite.
Uglavnom, majci su mi skinuli 10KM na prenos podataka naplativši joj 1Mb - 50kpf, žena ostala bez 10KM kredita dok si rekao piksla.
............, koliko li će samo ljudi aktivirati tu opciju i ostati bez kredita jer vam ne radi opcija "Moj Vodič".
Kaže mi koristite opciju *108*2*0# ili pošalji SMS na broj 061 11 18 sa ključnom riječi 1001. HA HA HA!!! Koji bilmezi! Pa napravili ste "Moj vodič" da olakšate uslugu, a ne da ljudi moraju pisati kodove po papirićima da bi zapamtili kako dokupiti jebeni internet saobraćaj. Meni je dovoljno da znam *110# i to je sve što mi treba.
Poslao sam i njega i BH Telecom u 3 mačke piterine lopovske i spustio slušalicu.
Sramota.
- Tiger 033
#57418 Re: BHTelecom All About
Kupio u bht s9 svaki propusteni poziv na koji se NEjavim uredno platim SMS porukom 0.60 pf
napominjem sve opcije iskljucene...
- phillie
#57419 Re: BHTelecom All About
Imas takav telefon a ne javljas se na pozive? Jazuk, brate 
- Cossack
#57420 Re: BHTelecom All About
Štedi telefonphillie wrote:Imas takav telefon a ne javljas se na pozive? Jazuk, brate
-
ke_ma
#57421 Re: BHTelecom All About
Naslovnica wrote:Stara koristi ultru. Imala prije 3 dana 10KM na računu, zamolila me da joj aktiviram onu opciju 1Gb za 3KM.
OK, i šta sada? Ništa. Ono, ironičnim glasom i ko s podsmjehom. Ko da kaže, baš smo te zajebali, ko te jebe kad si glup. Kaže, trebali ste da dobijete poruku da je opcija uspješno aktivirana. Reko, otkud ja znam da sam trebao dobiti tu poruku?! Kaže lik - tako je u svim državama.Čuj mu glupog opravdanja!
Pitam ga šta ako stranac aktivira tu opciju, otkud on da zna da mu treba doći nekakva poruka? Kaže lik hladno - znaju on to vrlo dobro, bolje nego što vi mislite.![]()
Sramota.
Ne bi kod njih aktivirao više bilo šta taman da se radi o životu..
- strong69
#57422 Re: BHTelecom All About
Kako to?Tiger 033 wrote:Kupio u bht s9 svaki propusteni poziv na koji se NEjavim uredno platim SMS porukom 0.60 pfnapominjem sve opcije iskljucene...
-
Naslovnica
#57423 Re: BHTelecom All About
@drugi profil,
HVALA!
HVALA!
- Benq
#57424 Re: BHTelecom All About
Da, cim spominjes druge operatere na odredjenoj temi, to je zapravo reklama. Savjet tog tipa mu svakako mozes poslati na PP.drugi profil wrote: Jel to spada pod reklamu?
Savjet da nesto pogleda sto mu moze pomoci.
- drug_profi
#57425 Re: BHTelecom All About
Vrlo široko tumačenje pojma reklame. Ako bi se to striktno poštivalo, na pola topica bi se konverzacija odvijala u šiframa.