Mourinho prognozirao da BiH neće proći grupnu fazu u Brazilu
Mourinho je za Yahoo Sport prognozirao koje će reprezentacije izboriti osminu finala Svjetskog prvenstva u Brazilu.
Grupa F je posebno interesantna za bh. javnost, s obzirom da će se naši Zmajevi za osminu finala boriti protiv Argentine, Nigerije i Irana. Mourinho je rekao da će Argentina biti pobjednik grupe, a drugo mjesto u grupi je dodijelio Nigeriji.
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- SkyLimit
#57401 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Treba pitati Josea hoćemo li na EP:
-
5 0 5
#57402 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
mora da pocne da slusa V-A-J-T-S-N-E-J-KJoseMujica wrote:dok neprijatelji Bosne i mrzitelji reprezentacije ne miruju po forumima veliki balkanski mag Milan Tarot stoji uz Papketa
Papke is football genius!Milan Tarot, najpoznatiji balkanski vidovnjak, ekskluzivno je samo za portal ..., prokomentirao aktualna dešavanja u fudbalskoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine, prognozirao rezultat utakmice s Izraelom i, što je posebno interesantno, osvrnuo se na sve veći broj povrijeđenih igrača u svlačionici našeg nacionalnog tima.
Vodoviti Milan, raspoložen i ljubazan kako smo i navikli, prvo nas je upitao za Elvisovo zdravlje, a potom spremno dočekao sva naša pitanja. Vidjelo se da je ''na svom terenu''. Materiju poznaje, a iskoristio je priliku da bh. javnost zamoli da Papeta poštedi kritike. Kako kaže, on to ne zaslužuje.
''Tu treba BiH da dobije, ali Izrael je počeo da baca jevrejsku magiju, igrači su se iznenada počeli povređivati i još će se povređivati. Njihov trener je drugačiji, ako budete gledali direktan prenos videćete da njihov kamerman neće nikako da prikaže oči tog trenera'', rekao je Milan.
Potom je pojasnio o čemu se zapravo radi.
''On baca crnu magiju svojim očima, protiv toga nema mnogo odbrane. Jedini je spas da se izgara, da se ostavi srce na terenu. No, i pored svega, BiH će da pobedi, bit će 2:0, a oba gola videćemo u drugom poluvremenu iako će biti dosta povređenih i igrači će biti umorni'', kazao nam je Milan Tarot.
Prisjetio se, za kraj, jednog svog gostovanja u programu Radija Sarajevo već ''daleke'' 2008. godine.
''Kada sam bio gost u programu vašeg radija prije nekoliko godina, bilo je mnogo problema u Fudbalskom savezu BiH. Preporučio sam slušaocima da motkama napadnu savez, a znate šta je Ćiro Blažević posle uradio. Pape ostaje, nema razloga da se menja, ako ga smene biće katastrofa. Ako ostane, plasiraće se i na Evropsko i na tri svetska prvenstva'', zaključio je Milan Tarot na kraju razgovora za ...
-
lakilaka
#57403 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
je li to onaj usranko sa one farme. tarot usranko. memo ga poderao.JoseMujica wrote:dok neprijatelji Bosne i mrzitelji reprezentacije ne miruju po forumima veliki balkanski mag Milan Tarot stoji uz Papketa
Papke is football genius!Milan Tarot, najpoznatiji balkanski vidovnjak, ekskluzivno je samo za portal ..., prokomentirao aktualna dešavanja u fudbalskoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine, prognozirao rezultat utakmice s Izraelom i, što je posebno interesantno, osvrnuo se na sve veći broj povrijeđenih igrača u svlačionici našeg nacionalnog tima.
Vodoviti Milan, raspoložen i ljubazan kako smo i navikli, prvo nas je upitao za Elvisovo zdravlje, a potom spremno dočekao sva naša pitanja. Vidjelo se da je ''na svom terenu''. Materiju poznaje, a iskoristio je priliku da bh. javnost zamoli da Papeta poštedi kritike. Kako kaže, on to ne zaslužuje.
''Tu treba BiH da dobije, ali Izrael je počeo da baca jevrejsku magiju, igrači su se iznenada počeli povređivati i još će se povređivati. Njihov trener je drugačiji, ako budete gledali direktan prenos videćete da njihov kamerman neće nikako da prikaže oči tog trenera'', rekao je Milan.
Potom je pojasnio o čemu se zapravo radi.
''On baca crnu magiju svojim očima, protiv toga nema mnogo odbrane. Jedini je spas da se izgara, da se ostavi srce na terenu. No, i pored svega, BiH će da pobedi, bit će 2:0, a oba gola videćemo u drugom poluvremenu iako će biti dosta povređenih i igrači će biti umorni'', kazao nam je Milan Tarot.
Prisjetio se, za kraj, jednog svog gostovanja u programu Radija Sarajevo već ''daleke'' 2008. godine.
''Kada sam bio gost u programu vašeg radija prije nekoliko godina, bilo je mnogo problema u Fudbalskom savezu BiH. Preporučio sam slušaocima da motkama napadnu savez, a znate šta je Ćiro Blažević posle uradio. Pape ostaje, nema razloga da se menja, ako ga smene biće katastrofa. Ako ostane, plasiraće se i na Evropsko i na tri svetska prvenstva'', zaključio je Milan Tarot na kraju razgovora za ...
-
lakilaka
#57404 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
evo i od jos jednog:
"Bojim se da u Izraelu ne prođemo kao Palestinci, naravno malo se šalim, ali nikada u težoj situaciji nismo bili, kada je u pitanju igrački kadar i sastavljanje ekipe. Hoće Safet bez napadača, kao i Španija, valjda nam se posreći, a možda i Begović krene s gola u napad pa eto belaja Izraelcima. Stvarno nas je stigao maler, pred ovako važnu utakmicu, sada nam i Izrael izgleda kao nogometna velesila", kaže bivši trener Modriče i Žepča.
Uz malo sreće i maksimalnu koncentraciju možemo do povoljnog rezultata u Haifi.
"Ja i Fićo (Edin Bahtić) pošto smo igrali u napadu Željezničara često smo se oslanjali na sreću, valjda će nas u Izraelu obasjati sunce, vjerujem da ćemo sačuvati mrežu, a u napadu će valjda nešto zalutati. Najviše se prema naprijed uzdam u Miralema Pjanića, vjerujem da će bljesnuti u Haifi. Tri boda u narednoj utakmici bi nas vratila na normalni kolosijek, dok bi bod produžio nadu na proljeće, o porazu neću ni da razmišljam", kazao je za SportSport.ba legenda Željezničara, koji je u dresu ekipe s Grbavice odigrao preko 300 utakmica.

"Bojim se da u Izraelu ne prođemo kao Palestinci, naravno malo se šalim, ali nikada u težoj situaciji nismo bili, kada je u pitanju igrački kadar i sastavljanje ekipe. Hoće Safet bez napadača, kao i Španija, valjda nam se posreći, a možda i Begović krene s gola u napad pa eto belaja Izraelcima. Stvarno nas je stigao maler, pred ovako važnu utakmicu, sada nam i Izrael izgleda kao nogometna velesila", kaže bivši trener Modriče i Žepča.
Uz malo sreće i maksimalnu koncentraciju možemo do povoljnog rezultata u Haifi.
"Ja i Fićo (Edin Bahtić) pošto smo igrali u napadu Željezničara često smo se oslanjali na sreću, valjda će nas u Izraelu obasjati sunce, vjerujem da ćemo sačuvati mrežu, a u napadu će valjda nešto zalutati. Najviše se prema naprijed uzdam u Miralema Pjanića, vjerujem da će bljesnuti u Haifi. Tri boda u narednoj utakmici bi nas vratila na normalni kolosijek, dok bi bod produžio nadu na proljeće, o porazu neću ni da razmišljam", kazao je za SportSport.ba legenda Željezničara, koji je u dresu ekipe s Grbavice odigrao preko 300 utakmica.
- jeza u ledja
#57405 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Po svemu sudeci zavrsni cin tragikomedije dolazi na svoj vrhunac. 
Mislim da je gotovo sigurno da nakon Izraela dobijamo novog selektora.
Mislim da je gotovo sigurno da nakon Izraela dobijamo novog selektora.
- Point.
#57406 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sta je sa Prosineckim, jel naso angazman? Srecko Katanec? I kad mi neko kaze ko ce doci umjesto ublehasa, ima imena bolan.
- Iago
#57407 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma ja bih i na ovakvog Nikolu Nikića pristao, samo da Papku vidim leđa.Point. wrote:Sta je sa Prosineckim, jel naso angazman? Srecko Katanec? I kad mi neko kaze ko ce doci umjesto ublehasa, ima imena bolan.
-
internazionale
#57408 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kazu Sinisa Mihajlovic dolaziPoint. wrote:Sta je sa Prosineckim, jel naso angazman? Srecko Katanec? I kad mi neko kaze ko ce doci umjesto ublehasa, ima imena bolan.
- IcedMFEarth
#57409 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ne može, himna nema tekst.internazionale wrote:Kazu Sinisa Mihajlovic dolaziPoint. wrote:Sta je sa Prosineckim, jel naso angazman? Srecko Katanec? I kad mi neko kaze ko ce doci umjesto ublehasa, ima imena bolan.
- A1fa
- Grijem se na: Lsdydon
- Horoskop: **Nepoznato**
#57410 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma Braco gumena glava iz Vrbanjuše bi nas odveo u ovoj grupi na SP, samo da im on jedan ovaj svoj govor održiIago wrote:Ma ja bih i na ovakvog Nikolu Nikića pristao, samo da Papku vidim leđa.Point. wrote:Sta je sa Prosineckim, jel naso angazman? Srecko Katanec? I kad mi neko kaze ko ce doci umjesto ublehasa, ima imena bolan.
https://www.youtube.com/watch?v=1Cy8I8QDck4
- IcedMFEarth
#57411 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa nije Braco Chuck Norris da nas odvede na SP kroz kvalifikacije za evropsko 
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#57412 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Katanec je da si živ i zdrav na klupi Slovenije jer Papke is football genius!
Naš izbor je limitiran lovom koju možemo ponuditi....kad bi čoek htio ja bih kao prvi pick birao onog trenera Rijeke Keka
Naš izbor je limitiran lovom koju možemo ponuditi....kad bi čoek htio ja bih kao prvi pick birao onog trenera Rijeke Keka
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#57413 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
nemoj bogati...ne treba nam vođa hora nego ozbiljan trener...u om slučaju rađe onda neka Papke ostane jer ipak Papke is football genius!internazionale wrote:Kazu Sinisa Mihajlovic dolaziPoint. wrote:Sta je sa Prosineckim, jel naso angazman? Srecko Katanec? I kad mi neko kaze ko ce doci umjesto ublehasa, ima imena bolan.
- AcaLukas
#57414 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Bolje je da izgubimo nego x pa da produzimo patnju. I da nas Papke odvede na EP, a nece, cilj ce jedino biti promocija bratica Tina, kopileta Hadzica i mozda jos neko govno iz Seadove agencije.
¨
Nego, neko postavi intervju Hadzica, ovaj rece da ce igrati beka i biti starter. Kako to uopste zna?
Da nije Sead narucio vecu minutazu jer kopiletu ugovor istice za 7 mjeseci.
¨
Nego, neko postavi intervju Hadzica, ovaj rece da ce igrati beka i biti starter. Kako to uopste zna?
- House
#57415 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Gdje je Laka?
nestalo snage branit neodbranjivo?
-
lakilaka
#57416 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
proveo bi se kao onaj ljupko petrovic.internazionale wrote:Kazu Sinisa Mihajlovic dolaziPoint. wrote:Sta je sa Prosineckim, jel naso angazman? Srecko Katanec? I kad mi neko kaze ko ce doci umjesto ublehasa, ima imena bolan.
- AcaLukas
#57417 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jel doso Spaha?
- Havatar
#57418 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ŠOKANTNO: Nije bilo nikakvih nagovještaja a onda se dogodilo ovo
Kvržić o pozivu Sušića: Nije bilo nikakvih nagovještaja, a onda me selektor nazvao
Jutrošnji poziv Safeta Sušića Zoran Kvržić vjerovatno nije mogao predvidjeti sinoć nakon utakmice Rijeke i Lokomotive. Ali on je uslijedio, što je napadaču Rijeke uljepšalo dan.
“Naravno, sretan sam. Nije bilo nikakvih nagovještaja, a onda me je nazvao selektor i objasnio mi situaciju, te rekao da se sutra pojavim na okupljanju. Posljednji put na spisku sam bio na utakmici protiv Egipta, ali tada nisam nastupio zbog povrede”, izjavio je Kvržić za Klix.ba.
Sinoć je Zoran bio asistent u visokom trijumfu Riječana nad Lokomotivom rezultatom 6:0.
“Sinoć smo odigrali super utakmicu. Važno je da smo pobijedili. Drago mi je što je selektor pratio moje igre u Rijeci. Zaslužio sam poziv i želim biti tu”, dodao je Zoran.
Iako je na spisak za Izrael dodat naknadno, Kvržić se nada da će nastupiti u Haifi.
“Ne bi bilo loše ako bi mi se ukazala prilika. Znam sigurno da ću dati sve od sebe ukoliko zaigram u Haifi”, zaključio je Kvržić.
- zunazu
#57419 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pape i Lagumdžija se najteže skidaju.
- plagijator1975
#57420 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Lako otišao kod tetke u Banoviće, nema netaHouse wrote:Gdje je Laka?nestalo snage branit neodbranjivo?
- Point.
#57421 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Burazeru, lova koja kaplje ublehasu nije nimalo mala. Mislim da Advocaat ima manju lovu u Smrdiji, Niko Kovac u Hrvatskoj isto. Poenta je da se mogu naci sasvim solidni treneri za lovu koju savez nudi.JoseMujica wrote:Katanec je da si živ i zdrav na klupi Slovenije jer Papke is football genius!![]()
- duh_sa_sjekirom
#57422 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mogu razumjeti da se nekoga kritizira kao fudbalera i ismijava na razne načine, ali ovakav riječnik je ipak previše.AcaLukas wrote:Bolje je da izgubimo nego x pa da produzimo patnju. I da nas Papke odvede na EP, a nece, cilj ce jedino biti promocija bratica Tina, kopileta Hadzica i mozda jos neko govno iz Seadove agencije.
¨
Nego, neko postavi intervju Hadzica, ovaj rece da ce igrati beka i biti starter. Kako to uopste zna?![]()
Post sam prijavio i nadam se da će te moderacija trajno banovati.
- AcaLukas
#57425 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Covjek koji je zbog menadzerske agencije istjerao jednog Zukanovica (koji je igrao 90 minuta protiv Grcke i koji igra na nivou o kojim Seadovo drago nemoze ni sanjati) zasluzuje pljuvanje.duh_sa_sjekirom wrote:Mogu razumjeti da se nekoga kritizira kao fudbalera i ismijava na razne načine, ali ovakav riječnik je ipak previše.AcaLukas wrote:Bolje je da izgubimo nego x pa da produzimo patnju. I da nas Papke odvede na EP, a nece, cilj ce jedino biti promocija bratica Tina, kopileta Hadzica i mozda jos neko govno iz Seadove agencije.
¨
Nego, neko postavi intervju Hadzica, ovaj rece da ce igrati beka i biti starter. Kako to uopste zna?![]()
Post sam prijavio i nadam se da će te moderacija trajno banovati.
Ali ti mozda cijenis i ono govno Brankovica sto se po srednjoj skoli kurcilo da ima dzeparac od 100 KM dnevno.