Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A mojne tako, stručnjak sa 30 godina iskustva to kaže...
Isto kao što i zvuk ne ide preko HDMI
I naravno, zašto bi iko od nas plaćao pakete i digitalne kanale kada se svima koji imaju dvb-c može pustiti to, samo preskeniraš
Pa sasvim normalno drug, kao što rekoh je li Telemach uvodi neka poboljšanja, kanale, sniženja, nove brzine tu je barem 5 padobranaca koji napadaju
Evo sad je belaj što su pustili kanale mjesec dana kao i svake godine
Znači vrh
avaks wrote:Pa sasvim normalno drug, kao što rekoh je li Telemach uvodi neka poboljšanja, kanale, sniženja, nove brzine tu je barem 5 padobranaca koji napadaju
Evo sad je belaj što su pustili kanale mjesec dana kao i svake godine
Znači vrh
fusion_ba wrote:Saradnja Telemach-m:tel se nastavlja. M:tel dobio Novu TV. Nadam se da će Telemach dobiti Film Klub na koji m:tel/Logosoft ima ekskluzivu.
S tim da je LOL dobio ku*ac od ofce nit SK nit Nove TV, samo Film Klub.
Dostavit ćemo Vam više uputa što prije. Zamolit ćemo Vas da nam potvrdite da li ste pokušali pokrenuti servis, sa pristupnim podacima za portala Moj Telemach, na sljedećem linku :
diablobih wrote:Opet sa pinkom hahahah, eno moja tv puna.
opet i opet zašto ne
Zato sto je cijena kao SK, i zato sto ne vrijedi. Imas ipak nekoliko Pink kanala i mislim da i njih previse ima, jer su glupi kanali. To mi je u rangu, sta imas ubacivati viasat epic, ubaci pink 5.
diablobih wrote:Opet sa pinkom hahahah, eno moja tv puna.
opet i opet zašto ne
Zato sto je cijena kao SK, i zato sto ne vrijedi. Imas ipak nekoliko Pink kanala i mislim da i njih previse ima, jer su glupi kanali. To mi je u rangu, sta imas ubacivati viasat epic, ubaci pink 5.
Tvoje subjektivno mišljenje je da su pinkovi bez veze a ja opet ponavljam isključivo se radi o tome da Telemach ne želi da plaća taj paket kao što i ne žele da plaćaju sadržaje koji se zatamnjuju i ne radi se tu samo o sportskim doađajima već i o mnogim drugim emisijama
Last edited by kokikol on 15/12/2017 17:40, edited 1 time in total.
Pošto ovdje neki tvrde da većina televizora podržavaju digitalni signal a imam i tv sa dvb-c tunerom a i dva crt televizora pa bi bio zahvalan ako bi mi ti "znalci" objasnili kako da na crt televizorima gledam digitalnu sliku ---- naravno bez resivera
Preporučujemo Vam uslugu rente digitalnog resivera, za dodatni tv prijemnik, kako biste bili u mogućnosti pratiti sve kanale, koje pratite i na glavnom resiveru/tv prijemniku.
Možete nam dostaviti kontakt telefon u privatnoj poruci i pozvat ćemo Vas za više informacija.
Necu,ja hocu da se solidarisem sa ovim sto im nedate da gledaju,kad nemogu oni necu ni ja,cak ove dodatne kanale na resiveru u znak podrske necu da aktiviram
Nisam ja ko ovi klosari samozivi daj samo njima a druge ko jebe.Samo grabe.
Preporučujemo Vam uslugu rente digitalnog resivera, za dodatni tv prijemnik, kako biste bili u mogućnosti pratiti sve kanale, koje pratite i na glavnom resiveru/tv prijemniku.
Možete nam dostaviti kontakt telefon u privatnoj poruci i pozvat ćemo Vas za više informacija.
Necu,ja hocu da se solidarisem sa ovim sto im nedate da gledaju,kad nemogu oni necu ni ja,cak ove dodatne kanale na resiveru u znak podrske necu da aktiviram
Nisam ja ko ovi klosari samozivi daj samo njima a druge ko jebe.Samo grabe.