Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
niho92 wrote:Lokalni provajder postavlja optiku kroz moju mahalu
Volio bih da i Telecom uradi isto, sve što treba je provuci opticki kabal kroz cijevi i eto ga spajanje korisnika, ali ...
Da li je riječ o Txtv iz tuzle?
Nije, MediaSky, svuda rade optiku bas do svake kuce ide putem ulicne rasvjete, skoro da su cijele Živinice pokrili optikom. Brzine su do 200/100
Meni se ne veze ugovorom više, koristim MojaTv pa eto ne znam razmislit cu
Sry na kasnjenju s odgovorom
niho92 wrote:Lokalni provajder postavlja optiku kroz moju mahalu
Volio bih da i Telecom uradi isto, sve što treba je provuci opticki kabal kroz cijevi i eto ga spajanje korisnika, ali ...
Da li je riječ o Txtv iz tuzle?
Nije, MediaSky, svuda rade optiku bas do svake kuce ide putem ulicne rasvjete, skoro da su cijele Živinice pokrili optikom. Brzine su do 200/100
Meni se ne veze ugovorom više, koristim MojaTv pa eto ne znam razmislit cu
Sry na kasnjenju s odgovorom
Koliki je sada to limit minimalni da bi nekoga mogao prozvati na BH Telecom mrezi, pokusavam da prozovem jedan broj kaze da sam dostigao limit a imam 17kf kredita, koliko se ja sjecam prije se moglo prozvati sa 6kf, je li to nesto promjenilo ili ?
brazzo19 wrote:Prozvat a ne nazvati, prije se moglo prozvati sa 6KF .....
jel to sad hoćeš matere ti da pametuješ
uljudno ti odgovorim a ti bezveznu kontru, a nemaš pojma
moglo je prije jer je obračunska bila 15 sekundi, sad je banda uvela da ti je obračunska minuta i NARAVNO da ne možeš ni pozvat, ni prozvat....
Posljednji račun koji je ste platili je za 03/18, na dan 16.05.2018. godine.
Da bi dobili bodove za plaćeni račun, potrebno je da isti platite do 10tog u narednom mjesecu, u odnosu na mjesec u kojem ste dobili račun ( račun za 03/18 ste dobili do 10.04. Potrebno je bilo da isti plati do 10.05.)
odkad im je ovo , jer meni na računu piše da platim do 25.04.2018.
Muuky wrote:Posljednji račun koji je ste platili je za 03/18, na dan 16.05.2018. godine.
Da bi dobili bodove za plaćeni račun, potrebno je da isti platite do 10tog u narednom mjesecu, u odnosu na mjesec u kojem ste dobili račun ( račun za 03/18 ste dobili do 10.04. Potrebno je bilo da isti plati do 10.05.)
Od 1.1.2018-e. Da te ne iskljuce do 25-og u mjesecu....da dobijes bodove do 10-og u mjesecu
Muuky wrote:Posljednji račun koji je ste platili je za 03/18, na dan 16.05.2018. godine.
Od 1.1.2018-e. Da te ne iskljuce do 25-og u mjesecu....da dobijes bodove do 10-og u mjesecu
Znači za mene to ne važi jer ja dobijam račune 12, 13 - 15-og. u mjesecu.
Znači za mene to ne važi jer ja dobijam račune 12, 13 - 15-og. u mjesecu.
Racun koji dobijes 12, 13 -15-og u TEKUCEM mjesecu moras platiti do 10-og u NAREDNOM mjesecu da bi dobio bodove.
Izgleda da smo se pogrešno razumjeli, u stvari ja sam izgleda gulag. Do sad sam dobijao bodove i nakon brzog plaćanja računa, više ne. Pa sam pomislio na te bodove.
BarbaDue wrote:Izgleda da smo se pogrešno razumjeli, u stvari ja sam izgleda gulag. Do sad sam dobijao bodove i nakon brzog plaćanja računa, više ne. Pa sam pomislio na te bodove.
Eh...ti bodovi su ukinuti sad dobijes samo bodove na iznos racuna koji platis.
USTAVNI SUD BiH ODLUČIO: Telemach dužan dati Sport Klub svim operaterima
Asocijacija kabel operatera i distributera mrežnih usluga u Bosni i Hercegovini (AKOP BiH) u ime svojih članova (kabel i telekom operatera), obavještava zainteresovanu javnost da je u slučaju "Sport Klub" odlučio i Ustavni sud BiH:
Ustavni sud je svojom odlukom odbio kao neosnovanu apelaciju kompanije United Media Distribution S.R.L. Bukurešt, Republika Rumunija. Tako je ponovo potvrđeno, ovog puta, od najviše sudske instance u BiH, da je United Media Distribution S.R.L. Bukurešt dužna svim operaterima u BiH dati programe Sport Klub pod jednakim uvjetima kao što su dati kompaniji "Telemach" d.o.o. Sarajevo.
AKOP BiH izražava očekivanje da će nakon ove odluke najviše sudske instance u BiH, članovi Konkurencijskog vijeća BiH konačno donijeti rješenje o prinudnom izvršenju rješenja Vijeća i time prisiliti grupaciju Telemach (koja putem United Media-e ima u vlasništvu programe Sport Klub) da poštuju propise Bosne i Hercegovine, te rješenja i presude nadležnih institucija države u kojoj posluju i ostvaruju prihode, saopćeno je iz AKOP-a.
mef11 wrote:USTAVNI SUD BiH ODLUČIO: Telemach dužan dati Sport Klub svim operaterima
Asocijacija kabel operatera i distributera mrežnih usluga u Bosni i Hercegovini (AKOP BiH) u ime svojih članova (kabel i telekom operatera), obavještava zainteresovanu javnost da je u slučaju "Sport Klub" odlučio i Ustavni sud BiH:
Ustavni sud je svojom odlukom odbio kao neosnovanu apelaciju kompanije United Media Distribution S.R.L. Bukurešt, Republika Rumunija. Tako je ponovo potvrđeno, ovog puta, od najviše sudske instance u BiH, da je United Media Distribution S.R.L. Bukurešt dužna svim operaterima u BiH dati programe Sport Klub pod jednakim uvjetima kao što su dati kompaniji "Telemach" d.o.o. Sarajevo.
AKOP BiH izražava očekivanje da će nakon ove odluke najviše sudske instance u BiH, članovi Konkurencijskog vijeća BiH konačno donijeti rješenje o prinudnom izvršenju rješenja Vijeća i time prisiliti grupaciju Telemach (koja putem United Media-e ima u vlasništvu programe Sport Klub) da poštuju propise Bosne i Hercegovine, te rješenja i presude nadležnih institucija države u kojoj posluju i ostvaruju prihode, saopćeno je iz AKOP-a.
SB
moze to tako ali da Telemach trazi da im ovi iz Telecoma omoguce nekako prava za emitovanje lige BIH.