Kad imas igraca na klupi kao zamjenu onda postoji alternativa a kad ga nemas onda nema ama bas nikakve alternative. Price o tome da nemamo napadaca jednakih kvaliteta je nemoguce smijesna i nevjerovatna za nekoga ko je bio ipak igrac i to vrhunski igrac. Da nije bolji uglavnom govori i to da sjedi na klupi ali kad ovaj iz prvih 11 ne moze onda taj sa klupe mora. Po toj logici nije trebao zvati ni hajrovica jer on nije ni priblizno dobar bio tada kao Ibisevic!!!!! I da budemo posteni vec pola godine Ibisevic je katastrofa a Edin takodje nije ni blizu onog Edina kojeg znamo, Pjanic isto tako nije onaj Pjanic kojeg ocekujemo u reprezentaciji i mi moramo imati igrace (a ima ih) koji ce ih probati zamjeniti makar kada se ovi povrijede. Mi nemamo ni zamjenu za Pjanica a to sa davnoooo govorio da je Miske morao ostati jos u reprezentaciji kao i Spahic koji se ipak izgleda vratio jer igrac koji je iz kola u kolo jedan od najboljih u svome klubu i to Bundesligasu i ucesniku LP-a je smijesno da ne igra za reprezentaciju ma koliko godina da ima. Treba zvati ono sto imamo i ono sto igra a to su trenutno Stilic, Djuric, Zukanovic i vjerovatno ima jos igraca koji sigurno nisu losiji od pola reprezentacije.KPNCTNJAH wrote:Pa ja kazem da fula s pozivima, ali je ovdje prica da bi se mi igrali s Izraelom i s ovoliko povreda, samo da je bolji selektor na klupi... sto se tice alternativa, nemamo igrace ni pribliznog kvaliteta kao ovi povrijedjeni... ja bih najsretniji bio da Pape ode nakon utakmice s Izraelom, ali da se onda ta pozicija ne krpi s nekim novim Cirom ili Papetom, nego s pravim strucnjakom... recimo Vahom... ali opet ostajemo reprezentacija koja je daleko slabija od one kakvom je pojedini forumasi zamisljaju...SkyLimit wrote:Da su jednakog kvaliteta, ne bi se zvali "alternative". Nama treba bilo kakav napadač, a ne napadač jednakih kvaliteta kao Džeko. A ne ovako, sad je dilema hoće li napadača igrati Višća, Hajrović ili Hadžić. Sven - Tino otpao zbog povrede, on neće. Evo nemamo ni alternative za poziciju golmana ni približene kvalitete kao Begović, pa zašto se onda pozivaju još dvojica?KPNCTNJAH wrote: Pape je napravio ogroman broj gresaka, fulao s pozivima igraca, ali hajd' mi ti ili neko od forumskih strucnjaka napisite koje su alternative... ko je dostojna zamjena Begovicu, Spahicu (kakav god kikser bio i dalje je nas najbolji stoper) Dzeki i Ibisevicu... ili eto i Pjanic ne daj Boze da se povrijedi... koji su to igraci jednakog kvaliteta, a da ne dobijaju priliku... ne postoje... bez ovog kostura, 3-4 nasa glavna igraca, mi smo prosjecna reprezentacija iz nekog treceg ili cetvrtog sesira... a kad su svi na broju, onda se mozemo furati kako smo sami vrh svjetskog fudbala, ali i to je daleko od istine...
Nema Vaha carobni stapic nek vam bude jasno jer da ima napravio bi nesto u Turskoj a nije nikada ama bas nikada pokazao neki interes za vodjenje reprezentacije svoje drzave. Doduse nije ni Susic dok nije vidio kako dobre igrace imamo. Imamo mi ne dobru nego odlicnu reprezentaciju kada je kompletna ali nikada da sastavimo dva dobra i to je problem u vecini sportova. Losa reprezentacija ne moze 2014 godine odigrati 1:1 sa Belgijom bez obzira da li je to kuci ili na strani a ja sam siguran da ova reprezentacija kazem opet kad je komletna moze dobiti Belgiju u njihovom dvoristu...naravno bez akrobacija Safeta Susica.