Kao što možete vidjeti malo su se zajebali u svojoj navlakuši jer su zaboravili obračunati porez. Svaki kladioničar zna da je nemoguće uplatiti listić a da mu automatski ne bude uračunat porez i samim tim bi i dobitak bio manji.
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Ovo je majstorskiduminjo wrote:HalalTomahawk11 wrote:U dzepuduminjo wrote:Danas napad na nule![]()
![]()
(halali, morao sam)![]()
https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hp ... JpIjoidCJ9
15 % na iznos preko 1000 KM. (clan 108 i 109 zakona o igrama na srecu RS-a). Dakle trebao je porez biti obracunat....dakle prevaraperfect_guy wrote:mislim da sam nekad vidio da je u rs porez tek iznad 1000.
a da sam ja ovo isto na marku odigrao, vjerovatno bi bilo više crvene nego zelene boje
E ja sam nešto otprilike tako odigrao i uzeo pare..imao sam još i Juve 2....Real keca i Benfiku 2(dođe mi u 93.min)zavezata-vreca wrote:Danas ko hoce da se opari.
Sarajevo 1
Napoli 1
Totenhem 1
Psv ajax zp1+
Real tk1
phillie wrote:15 % na iznos preko 1000 KM. (clan 108 i 109 zakona o igrama na srecu RS-a). Dakle trebao je porez biti obracunat....dakle prevaraperfect_guy wrote:mislim da sam nekad vidio da je u rs porez tek iznad 1000.
a da sam ja ovo isto na marku odigrao, vjerovatno bi bilo više crvene nego zelene boje![]()
![]()
![]()
Jbg, ja pisem sta sam im nasao u Zakonu. Isto tako sam vidio na Premierovoj stranici obavjest "Igrači iz Republike Srpske učlanjeni u PREMIERClub, sukladno Zakonu o igrama na sreću RS-a ne plaćaju nikakvu naknadu niti porez u INTERNET KLAĐENJU."senturk wrote:phillie wrote:15 % na iznos preko 1000 KM. (clan 108 i 109 zakona o igrama na srecu RS-a). Dakle trebao je porez biti obracunat....dakle prevaraperfect_guy wrote:mislim da sam nekad vidio da je u rs porez tek iznad 1000.
a da sam ja ovo isto na marku odigrao, vjerovatno bi bilo više crvene nego zelene boje![]()
![]()
![]()
Jbg,ja neki dan u Premieru u Sarajevu,ogromnim slovima pise da nema poreza za likove registrovane u RS-u, barem sti se tice Premier kladionice.
Daryl Dixon wrote:rendžersi 5+ 4:2FT
middlton 18.5- 27pts![]()
ajzea 22.5+ 28pts
premier
Kevin Love (illness) will not play against the Nuggets on Monday and Channing Frye will get the start.
Možda probati Irvinga over 22.5
hahhaha ovako sam ja prije dvadeset i kusur dana naredao 5-6 parova na 15KM i fol ja hadžo fol stao na noge nadam se dobitku, to planovi odmah, gdje ću ženu voditi na večeru, to strategije razvio kad sutradan sve kontra došlo
evo ga toma 0/3Daryl Dixon wrote: veceras:
patke kp2
stephenson 15.5-
BYU 165.5-
sisato
cirkus kolumbijaTomahawk11 wrote:![]()
eto, ko da si prepisao od ovog
![]()
Brate, Boga mi Miami je daleko od bogalja. Veceras ce razbiti San Antonio. Kvota 5,7 sigurica.Daryl Dixon wrote:
hahhaha ovako sam ja prije dvadeset i kusur dana naredao 5-6 parova na 15KM i fol ja hadžo fol stao na noge nadam se dobitku, to planovi odmah, gdje ću ženu voditi na večeru, to strategije razvio kad sutradan sve kontra došlocleveland izgubio od nekih bogalja 20 razlike, Curry 'vamo dao 12 koševa... hahha ludilo
![]()