FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
cikavelja
#57326 Re: FC Barcelona
Ovo je najmanje 8 od prvih 11 u Barci. Sivilo koje se nada da ce jedan potegnuti. Predvidljiv sa kretnjom na desno i ograničen sa istom.
Možda ostavljanje iza napadača bi ta japija brazilska proradila, imao bi puno vise mjesta.
Možda ostavljanje iza napadača bi ta japija brazilska proradila, imao bi puno vise mjesta.
- AmiĐa_Idriz
#57327 Re: FC Barcelona
Evo, to je to:cikavelja wrote:Misljenja sam da moze i te kako igrati veznog, ima momentum, ima folusku, ima dribling.AmiĐa_Idriz wrote:Ne može Coutinho u veznom.
Može kad ima Milnera i Hendersona pored sebe. Sa Rakitićem i Sergiom i ne baš.p206 wrote: 1.gdje drugi trče za njega (Liverpool)
I nije sve u driblingu, timska igra mu je klimava.
-
Vitoo
#57328 Re: FC Barcelona
Dje je goat opet kriv trener Kutinjo Dembele
Umtiti Malkom Vermalen itd...
Sto bi rekli..hm
Tri put je tri put
Sto bi rekli..hm
Tri put je tri put
-
LSD
#57329 Re: FC Barcelona
Normalno, Milner i Henderson su neke igracine supermeni sa kojima moze igrati raspali Kutinjo, a Rakitic i Busi kar.ine.
I onda kazu ja trolam
I onda kazu ja trolam
-
Vitoo
#57330 Re: FC Barcelona
Fakin De Ligt 96 mill
puu pisam nogomet i one jadnike sto ko popisani izgledaju na tribini posle revansa tako im i treba...
-
°u°
#57331 Re: FC Barcelona
Ebi ga, tržišna ekonomija. Ako ga ne plati Barca hoće neko drugi. I koji klinac napadači trebaju imat toliko veću cijenu od odbrambenih? Virgil možda ne prodaje toliko svojih dresova ko najpopularniji Mo, barem ne direktno. Ali momak svojim kvalitetom donosi rezultate Liverpoolu, tako i Salahu, pa time indirektno učestvuje u prodaji i Salahovih dresova koji ne bi bio toliko popularan da nema rezultateVitoo wrote:Fakin De Ligt 96 mill![]()
puu pisam nogomet i one jadnike sto ko popisani izgledaju na tribini posle revansa tako im i treba...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#57332 Re: FC Barcelona
Pa Milner i Henderson popišaše sve trojicuLSD wrote:Normalno, Milner i Henderson su neke igracine supermeni sa kojima moze igrati raspali Kutinjo, a Rakitic i Busi kar.ine.
I onda kazu ja trolam
Tako da si nesvjesno i uz veliku dozu ironije rekao priličnu istinu
- stakasa
#57333 Re: FC Barcelona
Ako preracunas koliko ti para donesu tri CL-a sto dodu sa Baleom mozda se i isplatisime_cipol wrote:Balea nece niko da ga dzaba daju, jer ko ce mu placati 17mil € platea ugovor jos 3 god
- mbenz
#57334 Re: FC Barcelona
Ne znam smijem li napisati ..... ooooooooooooooooooj hajde napisat cu valjda mi nece niko zamjeriti
Ja sam stekao dojam da je barca nekako tecnije igrala i vise golova davala u trenutcima kada je messi bio povrijedjen tj. bezz messija , sjetimo se samo reala 0:4 pa tek onda messi usao, suarez mi je onda dosta prostora imao. Da se razumijemo messi jest messi daleko od toga ali ga u odbrani skoro da i nema, sjetimo se neymara koji se redovno spustao skoro do 16 u odbranu. Procitah negdje da je protiv liverpula imao 17 izgubljenih lopti a to je bas puno. Eto nemojte zamjeriti

- bude
#57335 Re: FC Barcelona
mozda nije najbolji izraz izgubljenih lopti, radi se o netacnim dodavanjima, a ako uzmemo u obzir da to nisu bili pokusaji ziheraskih dodavanja nego asistiranja saigracima kojima ih izbacuje u gol sansu po meni je sasvim razumljivo da je takav omjer (i kad su prosla dodavanja nije imao ko zabiti
)
- AmiĐa_Idriz
#57336 Re: FC Barcelona
Milner i Henderson su trkači, dvije stepenice iznad Busquetsa i Rakitića. Za Coutinha neko treba trčati.Tomahawk11 wrote: Pa Milner i Henderson popišaše sve trojicu![]()
-
ajroncojek
#57337 Re: FC Barcelona
Ima dosta igraca koji ce morati dobro da se potrude da bi stekli povjerenje slijedecem treneru..Rakitic vec pomalo postaje neki prosjecan igrac vec ulazi u godine momak Arthur je vise zasluzio da igra na utakmici protiv Liverpoola ima bolju tehniku,pas i smiri igru...Alba me poprilicno razocarao ono je ispod svakog nivoa bila utakmica, tako nekako sam osjetio da nije imao volje da igra i da dobije tu utakmicu, tj da prodje u finale..Coutinho gledam bas maloprije statistiku prosle godine na 22 utakmice dao 12 golova i 6 asistencija podijelio ove godine 56 utakmica i 11 golova i 5 asistencija sto je ispod svakog nivoa za koliko je para doveden...Iskreno mislim da on moze puno vise i da nije on tek tako doveden,samo jednostavno mislim da Valverde ne moze da pronadje pravu poziciju za njega...Roberto bi takodjer po mom misljenju morao da proseta mali Semedo ubija, brz, dobar tehnicar, prodoran,a nije los ni u odbrani....
- tuzlak1212
#57338 Re: FC Barcelona
Vidio sam na fb neku vijest, United je voljan platit Coutinha 80M£
-
Crvena Tifoza
#57339 Re: FC Barcelona
tuzlak1212 wrote:Vidio sam na fb neku vijest, United je voljan platit Coutinha 80M£
Odmah ga pustit niz vodu. Isto se piše da će i Griezman doći na ljeto.
- animals
#57340 Re: FC Barcelona
Cuj Rakitic postaje prosjecan igrac..ajroncojek wrote:Ima dosta igraca koji ce morati dobro da se potrude da bi stekli povjerenje slijedecem treneru..Rakitic vec pomalo postaje neki prosjecan igrac vec ulazi u godine momak Arthur je vise zasluzio da igra na utakmici protiv Liverpoola ima bolju tehniku,pas i smiri igru...Alba me poprilicno razocarao ono je ispod svakog nivoa bila utakmica, tako nekako sam osjetio da nije imao volje da igra i da dobije tu utakmicu, tj da prodje u finale..Coutinho gledam bas maloprije statistiku prosle godine na 22 utakmice dao 12 golova i 6 asistencija podijelio ove godine 56 utakmica i 11 golova i 5 asistencija sto je ispod svakog nivoa za koliko je para doveden...Iskreno mislim da on moze puno vise i da nije on tek tako doveden,samo jednostavno mislim da Valverde ne moze da pronadje pravu poziciju za njega...Roberto bi takodjer po mom misljenju morao da proseta mali Semedo ubija, brz, dobar tehnicar, prodoran,a nije los ni u odbrani....
odigrao sve utakmice ove sezone na visokom nivou..
jedan od najmanje placeni, a najvise dao..
i poslije jedne utakmice je vec prosjecan..
prvi post, pa lupas..
- tuzlak1212
#57341 Re: FC Barcelona
Pa nezz, meni je ovo s Coutinhom krajnje korektno samo kad bi ga neko dobro platio, svima je jasno da igrač ima pregršt dobrih strana samo što nije materijal za Barcelonu.Crvena Tifoza wrote:tuzlak1212 wrote:Vidio sam na fb neku vijest, United je voljan platit Coutinha 80M£
Griezmann bi se možda dobro uklopio kao krilni napadač, nadam se da će zamjenit Suareza nečim jako dobrim. Al ko će njeg isfucanog kupit
- tuzlak1212
#57342 Re: FC Barcelona
3 gola i 4 asistencije je upisao u 32 svoja upisana susreta u LaLigi s tim da je uspio crveni dobit,animals wrote:Cuj Rakitic postaje prosjecan igrac..ajroncojek wrote:Ima dosta igraca koji ce morati dobro da se potrude da bi stekli povjerenje slijedecem treneru..Rakitic vec pomalo postaje neki prosjecan igrac vec ulazi u godine momak Arthur je vise zasluzio da igra na utakmici protiv Liverpoola ima bolju tehniku,pas i smiri igru...Alba me poprilicno razocarao ono je ispod svakog nivoa bila utakmica, tako nekako sam osjetio da nije imao volje da igra i da dobije tu utakmicu, tj da prodje u finale..Coutinho gledam bas maloprije statistiku prosle godine na 22 utakmice dao 12 golova i 6 asistencija podijelio ove godine 56 utakmica i 11 golova i 5 asistencija sto je ispod svakog nivoa za koliko je para doveden...Iskreno mislim da on moze puno vise i da nije on tek tako doveden,samo jednostavno mislim da Valverde ne moze da pronadje pravu poziciju za njega...Roberto bi takodjer po mom misljenju morao da proseta mali Semedo ubija, brz, dobar tehnicar, prodoran,a nije los ni u odbrani....
odigrao sve utakmice ove sezone na visokom nivou..
jedan od najmanje placeni, a najvise dao..
i poslije jedne utakmice je vec prosjecan..
prvi post, pa lupas..
1 gol 2 asist u LP i to je to od njeg ove sezone,
u sumi 4 gola i 6 asistencija.
Da igra izmjenu i ulazi u 85. minuti svaku ovu utakmicu rekli bi stvarno je mašina, al ovako kao standardni prvotimac visok nivo, nema šta
- animals
#57343 Re: FC Barcelona
Uporedi ga sa drugim igracima na njegovoj poziciji..tuzlak1212 wrote: 3 gola i 4 asistencije je upisao u 32 svoja upisana susreta u LaLigi s tim da je uspio crveni dobit,
1 gol u LP i to je to od njeg ove sezone,
u sumi 4 gola i 4 asistencije.
Visok nivo, nema šta
a ne tako statistiku, a ne igra covjek napadaca..
-
Crvena Tifoza
#57344 Re: FC Barcelona
tuzlak1212 wrote:Pa nezz, meni je ovo s Coutinhom krajnje korektno samo kad bi ga neko dobro platio, svima je jasno da igrač ima pregršt dobrih strana samo što nije materijal za Barcelonu.Crvena Tifoza wrote:tuzlak1212 wrote:Vidio sam na fb neku vijest, United je voljan platit Coutinha 80M£
Griezmann bi se možda dobro uklopio kao krilni napadač, nadam se da će zamjenit Suareza nečim jako dobrim. Al ko će njeg isfucanog kupit
Šta ovo pišu Suarez operisao koljeno?
-
Crvena Tifoza
#57345 Re: FC Barcelona
animals wrote:Uporedi ga sa drugim igracima na njegovoj poziciji..tuzlak1212 wrote: 3 gola i 4 asistencije je upisao u 32 svoja upisana susreta u LaLigi s tim da je uspio crveni dobit,
Visok nivo, nema šta
Rakitić je u padu od prošlog SP. Bljesne tu i tamo, ali ni blizu od onog Rakitića od prošle sezone.
- tuzlak1212
#57346 Re: FC Barcelona
Pa s kime da ga poredim, doveden je da zamjeni Xavija koji je imao 22 asistencije u jednoj sezoni samo u Primeri, a on ne može ni pola Xavija da bude u svim takmičenjima, normalno da mu nogu treba dat i tražit dalje... Da ne bi možda slegli rameni i rekli to je to ne možemo bolje, i dobit će nogu postigao je puno Raketa, al prošlo je njegovo.animals wrote:Uporedi ga sa drugim igracima na njegovoj poziciji..tuzlak1212 wrote: 3 gola i 4 asistencije je upisao u 32 svoja upisana susreta u LaLigi s tim da je uspio crveni dobit,
Visok nivo, nema šta
Poređenja radi Pique ima 4 gola i 3 asistencije u Primeri ove sezone i to bez ijednog crvenog kao stoper.
- tuzlak1212
#57347 Re: FC Barcelona
Vidio sam al nisam se puno zanimao, navodno ima već 2 godine povredu koljena nakon Španskog superkupa s Realom, al nije htio operisat jer to znači i kraj karijere pogotovo u njegovim godinama. Sad se tek odlučio za taj korak...Crvena Tifoza wrote:
Šta ovo pišu Suarez operisao koljeno?
- animals
#57348 Re: FC Barcelona
Pa mozda je i vrijeme da ode..negdje gdje mozeCrvena Tifoza wrote:animals wrote:Uporedi ga sa drugim igracima na njegovoj poziciji..tuzlak1212 wrote: 3 gola i 4 asistencije je upisao u 32 svoja upisana susreta u LaLigi s tim da je uspio crveni dobit,
Visok nivo, nema šta
Rakitić je u padu od prošlog SP. Bljesne tu i tamo, ali ni blizu od onog Rakitića od prošle sezone.
da odigra jos koju sezonu, i da se lagano oprosti..
jer godine pritiscu..
- mbenz
#57349 Re: FC Barcelona
Rakitic kako je dosao u Barcelonu svaku utakmicu ima period gdje bukvalno nestane i komentator ga ne spomene po 10-15 min, ali svaku utakmicu je tako, eh sad ja nisam nikakav strucnjak ali mozda on dobije druge zadatke koji obican covijek ne vidi na tv-u gdje se krece i sta radi . Sto se tice buskeca samo znam da njemu nikad nebih dao loptu kada je u pitanju kontra napad jer je spor u protoku lopte gluho i daleko bilo.
-
LSD
#57350 Re: FC Barcelona
Uozbilji se Toma, Milner i Henderson da nekoga pisajuTomahawk11 wrote:Pa Milner i Henderson popišaše sve trojicuLSD wrote:Normalno, Milner i Henderson su neke igracine supermeni sa kojima moze igrati raspali Kutinjo, a Rakitic i Busi kar.ine.
I onda kazu ja trolam![]()
Pacov Alba im poklonio dva gola, zadnji gol je ciganluk i najveca prevara.