FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- ultima_palabra
#5726 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
@Katarina se žali na ad hominem upadice
To je kao kad bi se Karadžić žalio na uslove u zatvoru 
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#5727 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Opet bez citataultima_palabra wrote:@Katarina se žali na ad hominem upadiceTo je kao kad bi se Karadžić žalio na uslove u zatvoru
Nego, ne žalim se uopće, samo kažem da mi nije smiješno, pa pitam koja je vrsta humora.. ne žalim se, ne veseli se
- stakasa
#5728 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kakva alapacha. Svakom loncu poklopacKatarinaKosaca wrote:Opet bez citataultima_palabra wrote:@Katarina se žali na ad hominem upadiceTo je kao kad bi se Karadžić žalio na uslove u zatvoru
![]()
![]()
![]()
o mojim tobožnjim ad hominem prozivanjima.
Nego, ne žalim se uopće, samo kažem da mi nije smiješno, pa pitam koja je vrsta humora.. ne žalim se, ne veseli se
-
NeenaSa
#5729 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Alapacha
Prije ce bit' egocentrik ili japajakovac ... @edu , birvaktilski forumas, je dao dijagnozu.
Mozemo ju skoro u ravanj.
Prije ce bit' egocentrik ili japajakovac ... @edu , birvaktilski forumas, je dao dijagnozu.
- stakasa
#5730 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
I alapaca.NeenaSa wrote:Alapacha![]()
A stoji i to drugo. Jer je svaka tema na kojoj ona ucestvuje one man show, koji se u pravilu zavrsi tako sto se baniraju oponenti.
- KatarinaKosaca
#5731 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
A što se brinu oponenti. Pa, ako ste tako pametni nemojte biti banirani, nego diskutirajte i poklopite me argumentima. Umjesto toga grickate noktiće i analizirate forumski nik
Kao egocentrik volim biti u centru poznornosti pa mi ovoliko postovi samo o meni jako prijaju, a još više da sebi jedete džigericu u impotentciji
Last edited by KatarinaKosaca on 10/06/2014 14:07, edited 1 time in total.
- route_66
#5732 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
treba je okitovati
- stakasa
#5733 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ti si nasa razbibriga. Dezurna ovca takoreciKatarinaKosaca wrote:![]()
A što se brinu oponenti. Pa, ako ste tako pametni nemojte biti banirani, nego diskutirajte i poklopite me argumentima. Umjesto toga grickate noktiće i analizirate forumski nik
- stakasa
#5734 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
FUJroute_66 wrote:treba je okitovati
- KatarinaKosaca
#5735 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
@Erzbet pozdravi familiju u banovićima pa se opet registrirajDushko Dugoushko wrote:Nije ona toga u životu vidjelaroute_66 wrote:treba je okitovati
- route_66
#5736 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
istina boli.KatarinaKosaca wrote:@Erzbet pozdravi familiju u banovićima pa se opet registrirajDushko Dugoushko wrote:Nije ona toga u životu vidjelaroute_66 wrote:treba je okitovati![]()
-
isx
#5737 FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ja nikad nisam cuo da se ukinuo YT account jedne medijske kuce zbog copyright infringementa, do ove.
-
Pjanic15
#5738 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ama normalno da će im ukinuti ako su postavljali neki video ili audio sadržaj za koji nemaju dozvolu, npr. u nekoj emisiji puste u pozadini pjesmu izvođača a nemaju prava, oni to okače na YT i YT im udari copyright strike. 3 ili 4 takva kršenja dovodi do gašenja YT akaunta, što im se i desilo. Isto tako su trebali biti kažnjeni za ono puštanje internet streama utakmice na TV-u, mislim skysporta, a nisu imali dozvolu od te kuće naravno, to su zataškali sigurno.
-
Officer Crabtree
#5739 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jel ono Game of Thrones scena iz Astapora u najavi utakmice kad zmajevi lete iznad Unsullieda? 
- hrastov žižak
#5740 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kakav humor, ovo je omaž forumašici koja zdušno i hrabro stoji na braniku lika i djela najvećeg japajajatora na malim ekranima, gospodina Narcisa lično. Imaš li informaciju, ja sam načuo da je tačna, kako Senadov kamerman na kameri ima onu leću (jel se tako kaže) koja s vanjske strane funkcioniše kao ogledalo, da gospodin Veličanstveni ne ispušta iz vida vlastitu veličanstvenost dok veličanstveno našem napaćenom puku saopštava svoju veličanstvenu istinu?KatarinaKosaca wrote:Onako volim dobru šalu, lijep humor, ali koliko se god trudim glupim ad hominem upadicama usljed svake druge nemoći da se odgovori pa se onda nagovori, nikako da se nasmijem?hrastov žižak wrote:I KATARINAKOSAČATRZAJBB wrote:SVAKA ČAST TO JOŠ JEDNOM POTVRDUJE DA JE SENAD I FACE TV JEDINA SVIJETLA TAČKA U OVOJ ZEMLJI
Jel ima netko sem nika @Erzbet u bilo kojem niku da mu je smiješan ovaj tvoj humor?
- Država
#5741 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
FACE TV = AVAZ = EXPRESS = KURIR = BUM...

- relativno84
#5742 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
InspiracijaKatarinaKosaca wrote:![]()
Kao egocentrik volim biti u centru poznornosti pa mi ovoliko postovi samo o meni jako prijaju, a još više da sebi jedete džigericu u impotentciji
-
TRZAJBB
#5743 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
KATARINA NEKA PUKNE,ALI NEMA BOLJE TV OD FACEEEE!!!!!!!!
- Banksy
#5744 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Da je pravne države, ne bi ni radili.Pjanic15 wrote: Ama normalno da će im ukinuti ako su postavljali neki video ili audio sadržaj za koji nemaju dozvolu, npr. u nekoj emisiji puste u pozadini pjesmu izvođača a nemaju prava, oni to okače na YT i YT im udari copyright strike. 3 ili 4 takva kršenja dovodi do gašenja YT akaunta, što im se i desilo.
Isto tako su trebali biti kažnjeni za ono puštanje internet streama utakmice na TV-u, mislim skysporta, a nisu imali dozvolu od te kuće naravno, to su zataškali sigurno.
- ultima_palabra
#5745 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Što bi Rambo rekao, Senad H. je turbofolk...
- Banksy
#5746 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Turbopop.
Turbofolk je lako prepoznati i lako mu se narugati ili se ograditi od njega, ili ga se odreći, kad ti se učini da se društvu u kojem si neće dopasti.
Turbopop je puno opasniji - bolje se kamuflira, a razara jednako.
Turbofolk je lako prepoznati i lako mu se narugati ili se ograditi od njega, ili ga se odreći, kad ti se učini da se društvu u kojem si neće dopasti.
Turbopop je puno opasniji - bolje se kamuflira, a razara jednako.
- ultima_palabra
#5747 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Dobro, moja definicija turbofolka je obuhvatala i turbopop... ali može i tako.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#5748 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
e pun mi vas je 
EDIT:
da se ljudi kače na političkim temama, jasno mi je.
da se ljudi kače na temama koje ključaju rivalitetom: željo vs. srajevo npr., jasno mi je.
da se ljudi kače na temama koji je internet provajder bolji, nije mi jasno.
da se ljudi kače na temama koji je mobilni operater bolji, nije mi jasno.
da se ljudi kače oko Fejs TV-a od strane ljudi od kojih 90% ne radi uopšte tamo niti je na bilo koji način povezano sa tom televizijom, definitivno mi nije jasno.
nađite prave probleme u životu. molim vas. onda ću znati što gubim živce dovodeći u red teme koje upropaste ljudi sa hipten godina u guzicama.
EDIT:
da se ljudi kače na političkim temama, jasno mi je.
da se ljudi kače na temama koje ključaju rivalitetom: željo vs. srajevo npr., jasno mi je.
da se ljudi kače na temama koji je internet provajder bolji, nije mi jasno.
da se ljudi kače na temama koji je mobilni operater bolji, nije mi jasno.
da se ljudi kače oko Fejs TV-a od strane ljudi od kojih 90% ne radi uopšte tamo niti je na bilo koji način povezano sa tom televizijom, definitivno mi nije jasno.
nađite prave probleme u životu. molim vas. onda ću znati što gubim živce dovodeći u red teme koje upropaste ljudi sa hipten godina u guzicama.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#5749 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» NeenaSa, KatarinaKosaca
2 sedmice
» stakasa
mjesec
» route_66
trajno