Jedina strategija koju mozemo primijeniti protiv nakvasalog feudalnog sistema je americka: "starve the beast", u prevodu, izgladnimo zvijer(i). Ja svoj racun prestajem placati zbog osnovane sumnje u pokaz vodomjera s obzirom na stalne redukcije vode i protok zraka kroz cijevi. Cvaja po cvaja, gladna SDA govna.Dozer wrote:Ja ovo govorim vec godinama, ali me niko ne slusacpu_fan wrote:Nemaš od protesta ništa jer uvijek neko (od stranaka) u ćošku čeka da privatuzuje proteste miroljubljive i uspješne pa samim tim ako ispadneš na TV-u odmah si dklarisani vojnik te i te stranke. Samo građanska neposlušnost. Kad bi min. 60% nas prestalo plačati komunalije na 3 mjeseca vjeruj mi da bi pričali drugu priču.![]()
Da im bar 50% korisnika zavrne pipu na 2 mjeseca, puno toga bi bilo ekspresno rijeseno. Oni bi onda, naravno, tuzili sve redom, sud bi bio zatrpan, i onda bi im se opet trebala zavrnuti pipa dok sve to ne storniraju.
I mrs u 3 PM (ne ovaj nas PM72).
Ali, sve ovo bi bilo moguce kada bismo u gradu imali zaista gradjane, u punom smislu te rijeci.
Tuzbe, bujrum. Neefikasan sudski sistem reze u obje strane. Pusa za Zahiragica i Zahiragice.