Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

Da li ste za posebnu temu o računarskim konfiguracijama za igre?

da
245
44%
ne
30
5%
od*ebi Chmoljo, naporan si
282
51%

Total votes: 557

agent_zero

#5726 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by agent_zero »

Usraše ga momački sa COH2. Igra je nenormalno zahtjevna i neoptimizovana, gledam po netu čak ni sa gtx titanom ne mogu izvući 60fps na testovima i bechmarku.

Odmah je uninstall pao, totalno neigrivo.
Ajatolah_

#5727 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Ajatolah_ »

Eborg wrote:Jao ljudi kako je onaj The Witcher dobar. :shock: :shock: :shock: Jao šta je ono, ČUDO! Pokušavao sam ga igrati već jedno 2-3 puta dugo vremena ali mi se onaj prvi dio u dvorcu činio tako ekstremno dosadan da sam odustajao. Ali kasnije kada je krenula igra ne mogu vjerovati. Droga, prostitucija, alkohol, prevare, seks, golotinja, nasilje i ostale ozbiljne teme kao sve one stvari kojih se boje ove velike izdavačke kuće zbog političke korektnosti. :shock: :shock: :shock: Ma BRAVO Poljaci, ovo nije igra za balave tinejdžere!
Koji dio? Kontam da počnem nešto igrati, dilema mi između nastavljanja Call of Juarez od pola ili nešto novo.
Warhead

#5728 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Warhead »

Ajatolah_ wrote:
Eborg wrote:Jao ljudi kako je onaj The Witcher dobar. :shock: :shock: :shock: Jao šta je ono, ČUDO! Pokušavao sam ga igrati već jedno 2-3 puta dugo vremena ali mi se onaj prvi dio u dvorcu činio tako ekstremno dosadan da sam odustajao. Ali kasnije kada je krenula igra ne mogu vjerovati. Droga, prostitucija, alkohol, prevare, seks, golotinja, nasilje i ostale ozbiljne teme kao sve one stvari kojih se boje ove velike izdavačke kuće zbog političke korektnosti. :shock: :shock: :shock: Ma BRAVO Poljaci, ovo nije igra za balave tinejdžere!
Koji dio? Kontam da počnem nešto igrati, dilema mi između nastavljanja Call of Juarez od pola ili nešto novo.
Očito je mislio na prvi dio. Meni je taj dio neznatno bolji od drugog. Izgleda da će trojka, koja je u izradi, tek biti nešto spektakularno.
Decerto
Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.

#5729 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Decerto »

da,prvi dio je odlican,pogotovo one slicice :lol: :lol:
Eborg

#5730 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Eborg »

Ma prvi. Nemam nikakve love, hodam u najgoroj opremi, samo trosim na kocku, alkohol i prostitutke. :mrgreen:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#5731 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

mene još uvijek strah početi igrati Skyrim i Witchera... :D tek ću se onda halaliti sa socijalnim životom :D
nKrkan

#5732 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by nKrkan »

a što je to piraterija ?
Zatamnjena stakla

#5734 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Zatamnjena stakla »

nKrkan wrote:a što je to piraterija ?
to je u vezi Etiopije
Eborg

#5735 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Eborg »

Chmoljo wrote:mene još uvijek strah početi igrati Skyrim i Witchera... :D tek ću se onda halaliti sa socijalnim životom :D
Witcher i nekako. Skyrim samo nakon diplome i ženidbe. :lol: Još uvijek se nisam usudio dodirnuti isti, još je sada izašao The Legendary Edition sa svim ekspanzijama. :mrgreen:
AmirBaa

#5736 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by AmirBaa »

Chmoljo wrote:mene još uvijek strah početi igrati Skyrim i Witchera... :D tek ću se onda halaliti sa socijalnim životom :D
Sta reci kad izadje Elder Scrolls Online :D
Decerto

#5737 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Decerto »

Eborg wrote:
Witcher i nekako. Skyrim samo nakon diplome i ženidbe. :lol: Još uvijek se nisam usudio dodirnuti isti, još je sada izašao The Legendary Edition sa svim ekspanzijama. :mrgreen:
meni skyrim nije nesto,tbh,isto kao i tes IV...tes IV sam toliko puta preigrao da mi se skyrim ogadio :lol: :lol:
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#5738 Team Fortress : Ne puštaj Goga iza leđa

Post by dr.gog »

Image

:D :D :D
hopi

#5739 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by hopi »

taj vičer, jel se igra iz prvog lica (tj kamrea iza lika) ili se gleda iz ptičije prespektive?
Decerto

#5740 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Decerto »

hopi wrote:taj vičer, jel se igra iz prvog lica (tj kamrea iza lika) ili se gleda iz ptičije prespektive?
iz treceg lica :D to jest,sa ramena.
Chmoljo

#5741 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

završen Assasin's Creed II :D Ezio je jedan madrfakr :D
PIMP-Meister-2000

#5742 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by PIMP-Meister-2000 »

Chmoljo wrote:završen Assasin's Creed II :D Ezio je jedan madrfakr :D
Jedan savjet ako nisi ACIII odigrao a planiraš: Save game se gubi! Meni se barem izgubio na pola igre (samo izbaci error: "save game data corrupted"), raspizdilo me i pobrisao igru! (tražio po net-u save game, ubacio, neće da ga prihvati ni za lijeka :-x )
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#5743 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Velkoski »

PIMP-Meister-2000 wrote:
Jedan savjet ako nisi ACIII odigrao a planiraš: Save game se gubi! Meni se barem izgubio na pola igre i raspizdilo me i pobrisao igru! (tražio po net-u save game, ubacio, neće da ga prihvati ni za lijeka :-x )
Što nisi kupio original
PIMP-Meister-2000

#5744 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

mleetavi wrote:
PIMP-Meister-2000 wrote:
Jedan savjet ako nisi ACIII odigrao a planiraš: Save game se gubi! Meni se barem izgubio na pola igre i raspizdilo me i pobrisao igru! (tražio po net-u save game, ubacio, neće da ga prihvati ni za lijeka :-x )
Što nisi kupio original
U tome je i štos; dešava se i sa originalom! Nemoj misliti samo što kupiš original igru da ista nema bug-ova! Evo BF3 šutam (original) davno kupljen, dvije godine stara igra pa još uvijek izbacuje najosnovnije bug-ove i greške u multiplayer-u! A čovjek bi rekao da će za te dvije god. i milion nekih update-a i patch-eva (koji ukupno sa igrom i svim DLC-ovima zauzmu "gigantskih" 35GB) zakrpiti igru...racku...bitno je da sam ja iskeširao 60Kermi za premium i da su oni najavili da će prestati "krpiti" BF3 dalje i koncentrisati se na BF4! :twisted:

http://kotaku.com/5966434/beware-assass ... -save-data
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#5746 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Velkoski »

PIMP-Meister-2000 wrote:U tome je i štos; dešava se i sa originalom! Nemoj misliti samo što kupiš original igru da ista nema bug-ova! Evo BF3 šutam (original) davno kupljen, dvije godine stara igra pa još uvijek izbacuje najosnovnije bug-ove i greške u multiplayer-u! A čovjek bi rekao da će za te dvije god. i milion nekih update-a i patch-eva (koji ukupno sa igrom i svim DLC-ovima zauzmu "gigantskih" 35GB) zakrpiti igru...racku...bitno je da sam ja iskeširao 60Kermi za premium i da su oni najavili da će prestati "krpiti" BF3 dalje i koncentrisati se na BF4! :twisted:

Traži refund.
Šveđanin

#5747 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Šveđanin »

Za samo 3 eura Killing Floor, sjajna MP igra na Steamu.

Akcija važi do 11 u mjesecu:

Code: Select all

http://store.steampowered.com/app/1250/?snr=1_4_4__100_7
Decerto

#5748 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Decerto »

Šveđanin wrote:Za samo 3 eura Killing Floor, sjajna MP igra na Steamu.

Akcija važi do 11 u mjesecu:

Code: Select all

http://store.steampowered.com/app/1250/?snr=1_4_4__100_7
ja sam igrao KF jos prije 3-4 godine kad su bile 2-3 mape,sa rusima na krekovanoj verziji sa 300 pingom :lol: vidim kf sad pravo popularan :thumbup:
PIMP-Meister-2000

#5749 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

mleetavi wrote:
PIMP-Meister-2000 wrote:U tome je i štos; dešava se i sa originalom! Nemoj misliti samo što kupiš original igru da ista nema bug-ova! Evo BF3 šutam (original) davno kupljen, dvije godine stara igra pa još uvijek izbacuje najosnovnije bug-ove i greške u multiplayer-u! A čovjek bi rekao da će za te dvije god. i milion nekih update-a i patch-eva (koji ukupno sa igrom i svim DLC-ovima zauzmu "gigantskih" 35GB) zakrpiti igru...racku...bitno je da sam ja iskeširao 60Kermi za premium i da su oni najavili da će prestati "krpiti" BF3 dalje i koncentrisati se na BF4! :twisted:

Traži refund.
Pa i da želim lovu nazad (a što nije slučaj), igru nisam uzeo "normalno" (preko origin-a, EU verzija), nego sam ja pazario onu rusku verziju (samo dodao eng. lang. fajlove) + dokupio premium kasnije tako da mi je tu šuhva hoće li me peglati radi toga! Dosta što su dopustili raji koja je iskoristila taj "propust" da aktivira igru normalno i šuta! :mrgreen:

Elem, igra je dobra, to ne sporim, štaviše najbolji FPS kojeg' sam igrao ikada (pored CS-a, CoD2 i BF2), ali samo sam htio napomenuti da ni kod originala ne možeš biti 100% siguran da neće biti bug-ova, glitch-eva i sl. probl.! ;-)
Chmoljo

#5750 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

Image

:D
Post Reply