Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- agent_zero
#5726 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Usraše ga momački sa COH2. Igra je nenormalno zahtjevna i neoptimizovana, gledam po netu čak ni sa gtx titanom ne mogu izvući 60fps na testovima i bechmarku.
Odmah je uninstall pao, totalno neigrivo.
Odmah je uninstall pao, totalno neigrivo.
- Ajatolah_
#5727 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Koji dio? Kontam da počnem nešto igrati, dilema mi između nastavljanja Call of Juarez od pola ili nešto novo.Eborg wrote:Jao ljudi kako je onaj The Witcher dobar.![]()
![]()
Jao šta je ono, ČUDO! Pokušavao sam ga igrati već jedno 2-3 puta dugo vremena ali mi se onaj prvi dio u dvorcu činio tako ekstremno dosadan da sam odustajao. Ali kasnije kada je krenula igra ne mogu vjerovati. Droga, prostitucija, alkohol, prevare, seks, golotinja, nasilje i ostale ozbiljne teme kao sve one stvari kojih se boje ove velike izdavačke kuće zbog političke korektnosti.
![]()
![]()
Ma BRAVO Poljaci, ovo nije igra za balave tinejdžere!
- Warhead
#5728 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Očito je mislio na prvi dio. Meni je taj dio neznatno bolji od drugog. Izgleda da će trojka, koja je u izradi, tek biti nešto spektakularno.Ajatolah_ wrote:Koji dio? Kontam da počnem nešto igrati, dilema mi između nastavljanja Call of Juarez od pola ili nešto novo.Eborg wrote:Jao ljudi kako je onaj The Witcher dobar.![]()
![]()
Jao šta je ono, ČUDO! Pokušavao sam ga igrati već jedno 2-3 puta dugo vremena ali mi se onaj prvi dio u dvorcu činio tako ekstremno dosadan da sam odustajao. Ali kasnije kada je krenula igra ne mogu vjerovati. Droga, prostitucija, alkohol, prevare, seks, golotinja, nasilje i ostale ozbiljne teme kao sve one stvari kojih se boje ove velike izdavačke kuće zbog političke korektnosti.
![]()
![]()
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#5729 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
da,prvi dio je odlican,pogotovo one sliciceEborg wrote:Jao ljudi kako je onaj The Witcher dobar.![]()
![]()
![]()
![]()
-
Eborg
#5730 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma prvi. Nemam nikakve love, hodam u najgoroj opremi, samo trosim na kocku, alkohol i prostitutke. 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#5731 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
mene još uvijek strah početi igrati Skyrim i Witchera...
tek ću se onda halaliti sa socijalnim životom 
- nKrkan
#5732 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
a što je to piraterija ?
- thekupus
#5733 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
http://www.mojvideo.com/video-nadrealit ... c5e1b8142cnKrkan wrote:a što je to piraterija ?
- Zatamnjena stakla
#5734 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
to je u vezi EtiopijenKrkan wrote:a što je to piraterija ?
-
Eborg
#5735 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Witcher i nekako. Skyrim samo nakon diplome i ženidbe.Chmoljo wrote:mene još uvijek strah početi igrati Skyrim i Witchera...tek ću se onda halaliti sa socijalnim životom
-
AmirBaa
#5736 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Sta reci kad izadje Elder Scrolls OnlineChmoljo wrote:mene još uvijek strah početi igrati Skyrim i Witchera...tek ću se onda halaliti sa socijalnim životom
- Decerto
#5737 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
meni skyrim nije nesto,tbh,isto kao i tes IV...tes IV sam toliko puta preigrao da mi se skyrim ogadioEborg wrote:Witcher i nekako. Skyrim samo nakon diplome i ženidbe.Chmoljo wrote:mene još uvijek strah početi igrati Skyrim i Witchera...tek ću se onda halaliti sa socijalnim životom
Još uvijek se nisam usudio dodirnuti isti, još je sada izašao The Legendary Edition sa svim ekspanzijama.
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
- hopi
#5739 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
taj vičer, jel se igra iz prvog lica (tj kamrea iza lika) ili se gleda iz ptičije prespektive?
- Decerto
#5740 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
iz treceg licahopi wrote:taj vičer, jel se igra iz prvog lica (tj kamrea iza lika) ili se gleda iz ptičije prespektive?
- Chmoljo
#5741 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
završen Assasin's Creed II
Ezio je jedan madrfakr 
-
PIMP-Meister-2000
#5742 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jedan savjet ako nisi ACIII odigrao a planiraš: Save game se gubi! Meni se barem izgubio na pola igre (samo izbaci error: "save game data corrupted"), raspizdilo me i pobrisao igru! (tražio po net-u save game, ubacio, neće da ga prihvati ni za lijekaChmoljo wrote:završen Assasin's Creed IIEzio je jedan madrfakr
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5743 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Što nisi kupio originalPIMP-Meister-2000 wrote:Jedan savjet ako nisi ACIII odigrao a planiraš: Save game se gubi! Meni se barem izgubio na pola igre i raspizdilo me i pobrisao igru! (tražio po net-u save game, ubacio, neće da ga prihvati ni za lijekaChmoljo wrote:završen Assasin's Creed IIEzio je jedan madrfakr
)
-
PIMP-Meister-2000
#5744 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
U tome je i štos; dešava se i sa originalom! Nemoj misliti samo što kupiš original igru da ista nema bug-ova! Evo BF3 šutam (original) davno kupljen, dvije godine stara igra pa još uvijek izbacuje najosnovnije bug-ove i greške u multiplayer-u! A čovjek bi rekao da će za te dvije god. i milion nekih update-a i patch-eva (koji ukupno sa igrom i svim DLC-ovima zauzmu "gigantskih" 35GB) zakrpiti igru...racku...bitno je da sam ja iskeširao 60Kermi za premium i da su oni najavili da će prestati "krpiti" BF3 dalje i koncentrisati se na BF4!mleetavi wrote:Što nisi kupio originalPIMP-Meister-2000 wrote:Jedan savjet ako nisi ACIII odigrao a planiraš: Save game se gubi! Meni se barem izgubio na pola igre i raspizdilo me i pobrisao igru! (tražio po net-u save game, ubacio, neće da ga prihvati ni za lijekaChmoljo wrote:završen Assasin's Creed IIEzio je jedan madrfakr
)
http://kotaku.com/5966434/beware-assass ... -save-data
- House
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5746 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Traži refund.PIMP-Meister-2000 wrote:U tome je i štos; dešava se i sa originalom! Nemoj misliti samo što kupiš original igru da ista nema bug-ova! Evo BF3 šutam (original) davno kupljen, dvije godine stara igra pa još uvijek izbacuje najosnovnije bug-ove i greške u multiplayer-u! A čovjek bi rekao da će za te dvije god. i milion nekih update-a i patch-eva (koji ukupno sa igrom i svim DLC-ovima zauzmu "gigantskih" 35GB) zakrpiti igru...racku...bitno je da sam ja iskeširao 60Kermi za premium i da su oni najavili da će prestati "krpiti" BF3 dalje i koncentrisati se na BF4!
- Šveđanin
#5747 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Za samo 3 eura Killing Floor, sjajna MP igra na Steamu.
Akcija važi do 11 u mjesecu:
Code: Select all
http://store.steampowered.com/app/1250/?snr=1_4_4__100_7- Decerto
#5748 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ja sam igrao KF jos prije 3-4 godine kad su bile 2-3 mape,sa rusima na krekovanoj verziji sa 300 pingomŠveđanin wrote:Za samo 3 eura Killing Floor, sjajna MP igra na Steamu.
Code: Select all
http://store.steampowered.com/app/1250/?snr=1_4_4__100_7
-
PIMP-Meister-2000
#5749 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pa i da želim lovu nazad (a što nije slučaj), igru nisam uzeo "normalno" (preko origin-a, EU verzija), nego sam ja pazario onu rusku verziju (samo dodao eng. lang. fajlove) + dokupio premium kasnije tako da mi je tu šuhva hoće li me peglati radi toga! Dosta što su dopustili raji koja je iskoristila taj "propust" da aktivira igru normalno i šuta!mleetavi wrote:Traži refund.PIMP-Meister-2000 wrote:U tome je i štos; dešava se i sa originalom! Nemoj misliti samo što kupiš original igru da ista nema bug-ova! Evo BF3 šutam (original) davno kupljen, dvije godine stara igra pa još uvijek izbacuje najosnovnije bug-ove i greške u multiplayer-u! A čovjek bi rekao da će za te dvije god. i milion nekih update-a i patch-eva (koji ukupno sa igrom i svim DLC-ovima zauzmu "gigantskih" 35GB) zakrpiti igru...racku...bitno je da sam ja iskeširao 60Kermi za premium i da su oni najavili da će prestati "krpiti" BF3 dalje i koncentrisati se na BF4!
Elem, igra je dobra, to ne sporim, štaviše najbolji FPS kojeg' sam igrao ikada (pored CS-a, CoD2 i BF2), ali samo sam htio napomenuti da ni kod originala ne možeš biti 100% siguran da neće biti bug-ova, glitch-eva i sl. probl.!
- Chmoljo