Hajde na rezultat se sad' necu osvrtati. Ono sto me najvise boli jeste nezainteresovanost, nonsalantnost manekena. Pa majku mu, daj ako vec ne zelite da igrate izadjite u javnost i recite u cemu je problem. Pomoci cete i nama i vama. Vise mi je pun kurac svega, svake sezone isto. I kuknjave, kao nema se para... Pa kako ima para za Radulovica, Melunovica i ostale ublehe?
Hoce li iko iz uprave imati obraza i izaci sa saopstenjem u javnost, ili ce se mozda, kao i poslije svake bruke skriti u misiju rupu? Lako je biti "dobar sa navijacima" kad' njihovoj guzici prigusti(moljakanje da se ne pale baklje... Ima dosta primjera, mrsko mi nabrajati). Sta misle kako je bilo momcima koji su putovali preko 12 sati da bi gledali one jadove, fukare... Nek' ih je stid i sram!
Hoce li Dejan Bandovic i ostala kocijaska druzba igraca imati obraza opet psovati navijacima u cetvrtak, kao sto su to uradili bezbroj puta do sada? Svima je jasno da ce imati paklen docek sa Istoka(potpuno zasluzen).
Mi smo jedan veliki cirkus, ala Embel Riva. Pa samo kad' vidim skauta i trenera golmana dodje mi da placem.
Nista se ovdje nije poboljsalo od vremena Baljka i kompanije, samo je jos gore. Sam sebe lazem vec neko vrijeme, i sve kontam "haj, evo ga krenulo nas je...", i tako sve u krug. Kad' ono mi tonemo sve dublje i dublje. Uhh pardon, pa mi uspostavljamo sistem.
Dobro je Semjon Milosevic veceras rekao:
“Dok smo mi igrali postojao je sistem, kriterij i poštovanje, starijih i mlađih… Danas je sistem rekao mladom da je ispred starijeg i da je interes da ga neko proda.
Za mene je i danas kriterij ‘igrač’ bez obzira na sve. Sarajevo treba titule, a kad je tako treba gledati ko će donijeti titule.
Navijače samo to zanima, pa makar se Husref skinuo i zabijao…”, napisao je Milošević, uz opsaku da “lijepo uzmes 100 milja i kupiš tri igrača, a ne busas se u prsa”.
Necu vise da se nerviram, i da nasjedam na price ublehara iz uprave. Postali smo nizerazredni tim, sto boli al' je i nazalost tacno. E moje drago Sarajevo...