Ma kakvi..LSD wrote:![]()
dobar je, popravlja se

Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ma kakvi..LSD wrote:![]()
dobar je, popravlja se

KOja je ovo bandaascari wrote:Ma kakvi..LSD wrote:![]()
dobar je, popravlja se
![]()
jes' zivotinja ovaj sto za Madrid navija, ponasa se k'o kralj xD505sCrtom wrote:Así viven el Clásico merengues y culés
Svrsava na startove PepeadrTooth wrote:jes' zivotinja ovaj sto za Madrid navija, ponasa se k'o kralj xD505sCrtom wrote:Así viven el Clásico merengues y culés

Uz dužno poštovanje Josea, mislim da ova dvojica imaju veći izbor djevojaka od njegNot My Idea wrote:ovo su dva covjeka koje je Pep poslao po mene al Kasno Marko na Kosovo stize. Mourinho vec jamio
pašće dpascari wrote:J*be se njima sto se ljudi raspravljaju po forumima![]()
smorinjo je ozenjen covjek, ne svalera se on posle utakmica sa barcomNot My Idea wrote:ovo su dva covjeka koje je Pep poslao po mene al Kasno Marko na Kosovo stize. Mourinho vec jamio
Jebo kafanu "Slozna braca" sta se kod ovih desava.505sCrtom wrote:Así viven el Clásico merengues y culés
Ma Rosellu Charlie Sheen pokupi sve trebeBaudelaire wrote:Uz dužno poštovanje Josea, mislim da ova dvojica imaju veći izbor djevojaka od njegNot My Idea wrote:ovo su dva covjeka koje je Pep poslao po mene al Kasno Marko na Kosovo stize. Mourinho vec jamio
Joj dobro si, kako ga se sjeti ...ultima_palabra wrote:Ma Rosellu Charlie Sheen pokupi sve trebeBaudelaire wrote:Uz dužno poštovanje Josea, mislim da ova dvojica imaju veći izbor djevojaka od njegNot My Idea wrote:ovo su dva covjeka koje je Pep poslao po mene al Kasno Marko na Kosovo stize. Mourinho vec jamioLik je isti onaj iz Dva i po muškarca
buraz velis alanultima_palabra wrote:Ma Rosellu Charlie Sheen pokupi sve trebeBaudelaire wrote:Uz dužno poštovanje Josea, mislim da ova dvojica imaju veći izbor djevojaka od njegNot My Idea wrote:ovo su dva covjeka koje je Pep poslao po mene al Kasno Marko na Kosovo stize. Mourinho vec jamioLik je isti onaj iz Dva i po muškarca
Joj kako ga skonta, originalultima_palabra wrote:Ma Rosellu Charlie Sheen pokupi sve trebeBaudelaire wrote:Uz dužno poštovanje Josea, mislim da ova dvojica imaju veći izbor djevojaka od njegNot My Idea wrote:ovo su dva covjeka koje je Pep poslao po mene al Kasno Marko na Kosovo stize. Mourinho vec jamioLik je isti onaj iz Dva i po muškarca
Ma bravo Specijalac (ovaj glasnogovornik/cvrkutalo samo piše ono što mu šef naredi)... respektiranje protivnika mu je vazda bila jaca stranaEntropio wrote:http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... onas-dani-
Spokesperson of Real Madrid's Jose Mourinho slams Barcelona's Dani Alves: 'A donkey with small ears & glasses is still a donkey'
No comment.

Pa vidis da covjek blokira, zuti cist ko suzaascari wrote:Taman covjek pomisli da nemaju vise sta 'prljavo' da urade, kad ono Ramos![]()
Entropio wrote:http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... onas-dani-
Spokesperson of Real Madrid's Jose Mourinho slams Barcelona's Dani Alves: 'A donkey with small ears & glasses is still a donkey'
No comment.

ascari wrote:Taman covjek pomisli da nemaju vise sta 'prljavo' da urade, kad ono Ramos![]()