Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Obuca9
#5726 Re: Edin Džeko...
Jebo majku ovaj Dzeko nikako da se snadje u Engleskoj i da pocne zabijati. A fino su mu strucnjaci sa sa-x foruma govorili da ode u Juventus, a on poletio za parama, ko jebe tradiciju. E moj Edine...
- Acheron
#5727 Re: Edin Džeko...
Znas sta bi ja ovakvim pticama zloslutnicama... bolje da ne pisem.horion_bosona wrote:ovakve su maler-ljude mornari bacali s brodova...necu wrote:Ne želim ni da zamišljam šta bi se desilo ako bi se on povredio ne daj Bože i onda bez njega protiv Portugala.
PS. da dobije ocjenu '11' na goal.com, taj portal je i dalje OMUDINA. Jasno? Hvala na razumjevanju.
- just principe
#5728 Re: Edin Džeko...
Dijamant trese mreže
lahko je dijamantu tresti mreze kad ima igrace - ispred, iza, pored sebe
lahko je dijamantu tresti mreze kad ima igrace - ispred, iza, pored sebe
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#5729 Re: Edin Džeko...
U djelovima!horion_bosona wrote:ovakve su maler-ljude mornari bacali s brodova...necu wrote:Ne želim ni da zamišljam šta bi se desilo ako bi se on povredio ne daj Bože i onda bez njega protiv Portugala.
- star(i)mo
#5730 Re: Edin Džeko...
Edine sine, objesi kopacke o klin i ne brukaj nas vise... samo 4 gola u zadnje 2 tekme. Kako te nije stid?! 
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#5731 Re: Edin Džeko...
I dvije asistencije,bruka i sramota!star(i)mo wrote:Edine sine, objesi kopacke o klin i ne brukaj nas vise... samo 4 gola u zadnje 2 tekme. Kako te nije stid?!
- ultima_palabra
#5732 Re: Edin Džeko...
Bravo majstore... pogotovo onaj pas i sprint nakon toga da bi se došlo u poziciju za završnicu su odlika klasnog napadača
Što se tiče narednih utakmica, možda mu malo odmora i dobro dođe pred Portugal... mada mislim da će početi bar jednu od 3 tekme, a u ostale dvije ući.
Što se tiče narednih utakmica, možda mu malo odmora i dobro dođe pred Portugal... mada mislim da će početi bar jednu od 3 tekme, a u ostale dvije ući.
- armin071
#5733 Re: Edin Džeko...
Definitivno se oslobodio onog pocetnog pritiska kojeg je imao. Ako u Citiju bude i iduce sezone epizoda Wolfsburg je mala maca sta ce ovdje da napravi 
- Obuca9
#5734 Re: Edin Džeko...
Može li se igdje kladiti da će Edin biti prvi strijelac Lige i kako se kreću kvote?
- armin071
#5735 Re: Edin Džeko...
Ima na bwin-u i kvota 7.0. Hocemo popola ako si toliko siguran??hz__semir wrote:Može li se igdje kladiti da će Edin biti prvi strijelac Lige i kako se kreću kvote?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5736 Re: Edin Džeko...
6,5 kvota na bet-at-home
3,2 rooney, 3,5 aguero
3,2 rooney, 3,5 aguero
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#5738 Re: Edin Džeko...
Džeko zver!
a glede nedavne rasprave što smo imali, pa su mnogi zamjerali što su neki ( među njima sam i sam ja to radio) zamjerali Džeksonu one promašaje. Pogledajte kako trener razmišlja, posebno kada je riječ o igračima koji se smatraju vrhunskim i debelo su plaćen. Evo iz Manćinijevih usta o Adamu Johnosnu:
a glede nedavne rasprave što smo imali, pa su mnogi zamjerali što su neki ( među njima sam i sam ja to radio) zamjerali Džeksonu one promašaje. Pogledajte kako trener razmišlja, posebno kada je riječ o igračima koji se smatraju vrhunskim i debelo su plaćen. Evo iz Manćinijevih usta o Adamu Johnosnu:
tj...šta god da si uradio u 20 ili 30 minuta utakmica se igra do sudijskog zvižduka i nema opuštanja!Nakon utakmice u kojoj je City slavio 5-2 u Carling Cupu u srijedu protiv Wolvesa, Mancini je uprkos dobroj napadačkoj igri nezadovoljan angažmanom Johnsona u odbrani, te njegovim načinom razmišljanja.
On nekad razmišlja ovako: "U ovoj utakmici sam postigao pogodak i imao jednu asistenciju, to je sasvim dovoljno".
Mislim da Adam kao mlad igrač može puno toga poboljšati u svojoj igri. Treba promijeniti način razmišljanja. "U ovoj utakmici sam postigao gol, i imao jednu asistenciju, sada idem po drugi gol i još jednu asistenciju, i vraćam se u odbranu", tako bi trebao razmišljati, slikovito je objasnio Mancini
-
zilla_
#5739 Re: Edin Džeko...
Juče opet dobar učinak ali opet u drugom poluvremenu ono standardno njegovo vuče se ko baba po terenu... Mora u svakoj utakmici dat 200% sebe i čupat i nogama i rukama za svaku loptu ako misli da bude ispred onog žabara... Mogo je i juče puno bolje proći, imao je priliku da se dokaže još više ali nema volje ili snage za to... ne znam...
Jest da se je pokazao baš kad najviše treba, dobio je dobre ocjene, igrač utakmice al ne može ući u utakmicu onako bezvoljno, nemotivisano... Na njegovom licu se vidjelo da nešto nije ok s njim, da je nezadovoljan...
Znam sad će te svi paljbu po meni al baš me briga
Jest da se je pokazao baš kad najviše treba, dobio je dobre ocjene, igrač utakmice al ne može ući u utakmicu onako bezvoljno, nemotivisano... Na njegovom licu se vidjelo da nešto nije ok s njim, da je nezadovoljan...
- ganjeta
#5740 Re: Edin Džeko...
Samo me zanima gdje si ti vidio da je nezadovoljan? Kad god ga je prikazalo, osmijeh je sijao, ali dobro...
- quasar
#5741 Re: Edin Džeko...
To je Carling cup i uglavnom ga svi igraju preko q. Datom golu se najvise radovao onaj mali talijan, a svi ostali kao da su na prijateljskoj utakmici. Smisao tog kupa i jeste da se da sansa rezervama i onima koji obecavaju a nemaju priliku. Rijetko ga ko igra sa prvom postavom. Po meni je dobro sto je dao malo prostora mladjim i ostalim koji nemaju cesce priliku. Pokazao je da je sef na terenu, drzao loptu, dijelio lijepo, hvatao u zraku. Po meni odradio je odlicno, pa je zato i dobio priznanje. Bilo bi smjesno da se sad on dokazuje protiv mjesovitog sastava Wolvesa i ispred momaka koji rijetko kad dobiju priliku. Uradio je bas kako treba, kad je utakmica bila odlucena, povukao se i napravio prostora za kadete.zilla_ wrote:Juče opet dobar učinak ali opet u drugom poluvremenu ono standardno njegovo vuče se ko baba po terenu... Mora u svakoj utakmici dat 200% sebe i čupat i nogama i rukama za svaku loptu ako misli da bude ispred onog žabara... Mogo je i juče puno bolje proći, imao je priliku da se dokaže još više ali nema volje ili snage za to... ne znam...
- 1mala
#5742 Re: Edin Džeko...
quasar wrote:To je Carling cup i uglavnom ga svi igraju preko q. Datom golu se najvise radovao onaj mali talijan, a svi ostali kao da su na prijateljskoj utakmici. Smisao tog kupa i jeste da se da sansa rezervama i onima koji obecavaju a nemaju priliku. Rijetko ga ko igra sa prvom postavom. Po meni je dobro sto je dao malo prostora mladjim i ostalim koji nemaju cesce priliku. Pokazao je da je sef na terenu, drzao loptu, dijelio lijepo, hvatao u zraku. Po meni odradio je odlicno, pa je zato i dobio priznanje. Bilo bi smjesno da se sad on dokazuje protiv mjesovitog sastava Wolvesa i ispred momaka koji rijetko kad dobiju priliku. Uradio je bas kako treba, kad je utakmica bila odlucena, povukao se i napravio prostora za kadete.zilla_ wrote:Juče opet dobar učinak ali opet u drugom poluvremenu ono standardno njegovo vuče se ko baba po terenu... Mora u svakoj utakmici dat 200% sebe i čupat i nogama i rukama za svaku loptu ako misli da bude ispred onog žabara... Mogo je i juče puno bolje proći, imao je priliku da se dokaže još više ali nema volje ili snage za to... ne znam...
- moa
#5743 Re: Edin Džeko...
To sam i ja vidio, vuce se oko centra isto kao da je umoran isto kao da mu je mrsko igra ne znam.zilla_ wrote:Juče opet dobar učinak ali opet u drugom poluvremenu ono standardno njegovo vuče se ko baba po terenu... Mora u svakoj utakmici dat 200% sebe i čupat i nogama i rukama za svaku loptu ako misli da bude ispred onog žabara... Mogo je i juče puno bolje proći, imao je priliku da se dokaže još više ali nema volje ili snage za to... ne znam...
Jest bio efikasan 2 gola ovo ono ali nesto je bezboljno izgledo na terenu.
- BHF_Manijak
#5744 Re: Edin Džeko...
Pa sta je trrebo, mozda trcta ko konj u sasvim nebitnoj utakmici protiv kombinovanog sastava Wolvesa, trcati do iznemoglosti, ganjati golmana, pritiskati odbranu??? Ne kontamvas ba, kako se uvijek nadju ovako dva-tri pametnjakovica i oni sasvim drugacije vide situaciju od mase ostalog svijeta...Covjek dao dva gola, jedan asistiro, ne kontam sta je jos trebo, da ga popusi Manciniju?! Dzeko uostalom nikad nije bio covjek od trke, uostalom kao i vecina napadaca, ja recimo Ibrahimovica nikad ne vidim da radi to sto ti zelis da Dzeko radi, ili rcimo Higuaina, Gomeza i takve tipove...Drugo su Henry, Torres, Benzema.., to su sasvim drugi tipovi napadaca, mada ni oni ne trce 90% utakmice kao sto bi ti zelio! 
- quasar
#5745 Re: Edin Džeko...
Halo! Carling kup! Znaci li kome to ime sta? Njegovo je bilo da obezbjedi prolaz i da onda dozvoli treneru da vidi kakvi su pjetlici u pravoj utakmici, tako sto ce minimizirati svoju ulogu na terenu.
cc. pa ekipe sa kratkom klupom ispadaju iz ovog kupa brze bolje, da izbjegnu zamaranje igraca, a i zato sto nemaju koga da testiraju.
Pa mogao si svake godine lovu uzeti na X na Arsenalu u prvoj utakmici.
cc. pa ekipe sa kratkom klupom ispadaju iz ovog kupa brze bolje, da izbjegnu zamaranje igraca, a i zato sto nemaju koga da testiraju.
Pa mogao si svake godine lovu uzeti na X na Arsenalu u prvoj utakmici.
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#5746 Re: Edin Džeko...
Ma Carling Cup je u nekom smislu i degradacija za vrhunske igrače pa je Džeko reagirao i više nego dobro. On je, realno, sinoć bio, igrač koji je u daleko najboljoj formi ove sezone, a da je bio na terenu u nečem što bi se kao trebalo nazvati rezervnim sastavom, mada toga kod City-a i nema baš, više je to rotacija.
I nisam primjetio da je bio nešto puno nezadovoljan, dapače, pokazao je na terenu da je u onom sinoćnjem timu bez konkurencije, davao golove, razigravao, bio vođa na terenu... za jednu utakmicu niže vrijednosti, pokazao je odličan karakter..
Ipak se nadam da će se ovakvim igrama izboriti da igra manje Carling Cup utakmica mada sad to već ulazi u fazu gdje se neće igrati sa rezervnim sastavima i radit će se puno manje izmjena nego dosad, pogotovo ako se dobija ko od većih protivnika jer su svi osim Tottenhama još u igri.
I nisam primjetio da je bio nešto puno nezadovoljan, dapače, pokazao je na terenu da je u onom sinoćnjem timu bez konkurencije, davao golove, razigravao, bio vođa na terenu... za jednu utakmicu niže vrijednosti, pokazao je odličan karakter..
Ipak se nadam da će se ovakvim igrama izboriti da igra manje Carling Cup utakmica mada sad to već ulazi u fazu gdje se neće igrati sa rezervnim sastavima i radit će se puno manje izmjena nego dosad, pogotovo ako se dobija ko od većih protivnika jer su svi osim Tottenhama još u igri.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#5747 Re: Edin Džeko...
ne bitno jer kakva je utakmica...svaka se treba odigrati profesionalno i sa 100% mogućnosti...Džeksonu svaka čast za pokazano i to je put ka etabliranju da se bude nezamjenjiv na svojoj poziciji
-
Baudelaire
#5748 Re: Edin Džeko...
Nažalost, on je rezerva trenutno, mada se ja nadam da će se to brzo promijeniti.JoseMujica wrote:ne bitno jer kakva je utakmica...svaka se treba odigrati profesionalno i sa 100% mogućnosti...Džeksonu svaka čast za pokazano i to je put ka etabliranju da se bude nezamjenjiv na svojoj poziciji
- Obuca9
#5749 Re: Edin Džeko...
Nadam se da će Džeko zabiti u jednoj od tri preostale utakmice u Ligi prvaka, jer bi onda bio jedini igrač Sitija koji je u kalendarskoj 2011. godini zabio bar jedan gol za Siti u svakom takmičenju u kojem su nastupali: Premijer liga (10 golova), FA kup (2 gola), Karling kup (2 gola), Superkup Engleske (1 gol), Evropska liga (2 gola) i još mu samo LP fali 
- Edin H.
#5750 Re: Edin Džeko...
Druze Dzeko veceraj i lezi cuvaju te nasi mitraljezi
Samo sada da se ne forsira previse i ne povrijedi prije Portugala.
I nadam se da ce Portugalu zabiti nekoliko golova, a ne ispromasivati se kao protiv Francuza (naravno respect za gol koji je postigao).
Samo sada da se ne forsira previse i ne povrijedi prije Portugala.
I nadam se da ce Portugalu zabiti nekoliko golova, a ne ispromasivati se kao protiv Francuza (naravno respect za gol koji je postigao).