Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post Reply
LSD

#5726 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by LSD »

Kolinda wrote:
@ lsd Možda negdje drugo, ali u BiH sigurno ne ;-) :mrgreen:

Odljev hrvata iz ove države nece stati, vec ce se dodatno ubrzati.

Treba da idu, ne treba ih zadržavati, samo nek idu što dalje, daleko im kuca bila...i svakome ko ne doživljava BiH kao svoju državu :bih:
Jadan ti sam sa sobom kad ovako razmišljaš , BiH kao svoju državu u ovom trenutku ne smatra ni bošnjački narod čim na intoniranje himne pjevaju neku pjesmu koja nema veze sa onim što se izvodi , bošnjačka politika svojim potezima također pokazuje da im nije stalo do BiH jer svaki jednostrani potez govori u tom smjeru ,svako preglasavanja vodi daljnjem cjepanju iste . A Hrvati svijet naseliše a sebe ne raseliše . Evo kod mene puna kuća djece i Bogu hvala da je tako ,u najbližem društvu rijetki ispod troje djece tako da ne beri brigu za nas i ne nadaju se uzalud ,a što bi moj uvaženi kolega Hafiz rekao bi financijski nije odavno bilo bolje ....
Sami vi razgulite iz BiH :run: i ti i Hafis i svako ko je ne doživljava kao svoju domovinu
Niko vas nece žaliti, štaviše polit cemo vodom za vama.

Neces sisati državnu sisu, uzimati pare, a raditi protiv te države 24/7, eee nece moci to tako druže moj....sa đavolom tikve saditi.
Ko sa Dodikom tikve sadi, samo mu se od glavu odbijaju...valjda ste juce na parlamentu to skontali .
Drvosjeca iz Dejcica

#5727 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Kolinda wrote:

Treba da idu, ne treba ih zadržavati, samo nek idu što dalje, daleko im kuca bila...i svakome ko ne doživljava BiH kao svoju državu :bih:
Jadan ti sam sa sobom kad ovako razmišljaš , BiH kao svoju državu u ovom trenutku ne smatra ni bošnjački narod čim na intoniranje himne pjevaju neku pjesmu koja nema veze sa onim što se izvodi , bošnjačka politika svojim potezima također pokazuje da im nije stalo do BiH jer svaki jednostrani potez govori u tom smjeru ,svako preglasavanja vodi daljnjem cjepanju iste . A Hrvati svijet naseliše a sebe ne raseliše . Evo kod mene puna kuća djece i Bogu hvala da je tako ,u najbližem društvu rijetki ispod troje djece tako da ne beri brigu za nas i ne nadaj se uzalud ,a što bi moj uvaženi kolega Hafiz rekao da ni financijski nije odavno bilo bolje ....
Haj odvadi malo, ok je što pokušavaš slagati nas ali nemoj sebe da rijetko koji Hrvat ima manje od troje djece. :oops: Pa i Kosovari bi vam pozavidili. Ako mjerili tim mjerilom onda u Sarajevu nikad nije bilo bolje, voze auta od pola miliona maraka, kafići puni, markirana odjeća, telefoni, gadgeti a svi znamo kakvo je stanje cijelom društvu i kako dobar dio društva živi. Ako vam je tako dobro onda me čudi da tražite hljeba nad pogačom. :?
mO k3

#5728 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:Tako je bauštela po Austriji i Njemačkoj je vaša budućnost. :oops:
Njemački mediji: Sela oko Livna, Tomislavgrada, Kupresa gotovo su prazna
Cijela sela oko Livna, Tomislavgrada, Kupresa, Drvara i Grahova su gotovo prazna', navodi DPA, uz napomenu da je nezaposlenost mladih u BiH oko 67 posto.
Ne bi rekao samo bauštele , nego rade po staračkim domovima
mO k3

#5729 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Kolinda wrote:

Jadan ti sam sa sobom kad ovako razmišljaš , BiH kao svoju državu u ovom trenutku ne smatra ni bošnjački narod čim na intoniranje himne pjevaju neku pjesmu koja nema veze sa onim što se izvodi , bošnjačka politika svojim potezima također pokazuje da im nije stalo do BiH jer svaki jednostrani potez govori u tom smjeru ,svako preglasavanja vodi daljnjem cjepanju iste . A Hrvati svijet naseliše a sebe ne raseliše . Evo kod mene puna kuća djece i Bogu hvala da je tako ,u najbližem društvu rijetki ispod troje djece tako da ne beri brigu za nas i ne nadaj se uzalud ,a što bi moj uvaženi kolega Hafiz rekao da ni financijski nije odavno bilo bolje ....
A sto lažeš :)
Kolinda

#5730 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kolinda »

LSD wrote:
Kolinda wrote:

Jadan ti sam sa sobom kad ovako razmišljaš , BiH kao svoju državu u ovom trenutku ne smatra ni bošnjački narod čim na intoniranje himne pjevaju neku pjesmu koja nema veze sa onim što se izvodi , bošnjačka politika svojim potezima također pokazuje da im nije stalo do BiH jer svaki jednostrani potez govori u tom smjeru ,svako preglasavanja vodi daljnjem cjepanju iste . A Hrvati svijet naseliše a sebe ne raseliše . Evo kod mene puna kuća djece i Bogu hvala da je tako ,u najbližem društvu rijetki ispod troje djece tako da ne beri brigu za nas i ne nadaju se uzalud ,a što bi moj uvaženi kolega Hafiz rekao bi financijski nije odavno bilo bolje ....
Sami vi razgulite iz BiH :run: i ti i Hafis i svako ko je ne doživljava kao svoju domovinu

Neces sisati državnu sisu, uzimati pare, a raditi protiv te države 24/7, eee nece moci to tako druže moj....sa đavolom tikve saditi.
Ko sa Dodikom tikve sadi, samo mu se od glavu odbijaju...valjda ste juce na parlamentu to skontali .
Državni sisu :lol: :lol: , sisa se sisa u Sarajevu a ne u Hercegovini, na tvoju žalost ja kao privatnik samo dajem a od države na žalost dobivam samo inspekciju . Kakve veze ja i Hafiz imamo sa Dodikom, je parlament je donio čudesnu rezoluciju na razini fBiH kojom samo opet rade protiv sebe a za dnevno političke potrebe čaršije . Evo ja spremam kofere neznam što je s kolegom ali kad ti kažeš da idemo a pošto si dio većine što drugo nego poslušati te. I da konačno smo doživjeli sudbinu s.koreje da se odluke donose jednoglasno i SDP,SDA Df SBB svaka čast samo je još falilo da od 70 prisutni podršku bude 77 kao svojevremeno Slobo sa 110% podrške ...
Drvosjeca iz Dejcica

#5731 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

mO k3 wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Tako je bauštela po Austriji i Njemačkoj je vaša budućnost. :oops:
Cijela sela oko Livna, Tomislavgrada, Kupresa, Drvara i Grahova su gotovo prazna', navodi DPA, uz napomenu da je nezaposlenost mladih u BiH oko 67 posto.
Ma ne mogu sitno rendanih kora, jebote ispade imaju bolji standard nego Minhen a masovno odlaze kao i Bošnjaci i Srbi. Apsurda li upravo na dan kada je trebala biti ordržana sjednica Parlamenta F.BiH i rasprava o isljevanju stanovništva i to opet uljudbeni nisu došli a puna ima usta evropskih vrijednosti. :oops:
Kolinda

#5732 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kolinda »

mO k3 wrote:
Što je možda sramota raditi u staračkom domu kad si već to uzeo kao nešto loše , onda je sramota raditi i na intenzivnoj jer je slično samo malo manje nezgodno nego na intenzivnoj...
Kolinda

#5733 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kolinda »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Kolinda wrote:

Haj odvadi malo, ok je što pokušavaš slagati nas ali nemoj sebe da rijetko koji Hrvat ima manje od troje djece. :oops: Pa i Kosovari bi vam pozavidili. Ako mjerili tim mjerilom onda u Sarajevu nikad nije bilo bolje, voze auta od pola miliona maraka, kafići puni, markirana odjeća, telefoni, gadgeti a svi znamo kakvo je stanje cijelom društvu i kako dobar dio društva živi. Ako vam je tako dobro onda me čudi da tražite hljeba nad pogačom. :?
Ponovno u drugi razred devetogodišnje i nauči čitati sa razumijevanjem....
mO k3

#5734 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

@ Kolinda lažov si veći od hafize , sestrice koje rade na intenzivnoj imaju duže školovanje 3+2 godine pa ih ne bi poredio nikako sa njegom , ali nećemo o tome jer nije poenta
mO k3

#5735 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Kolinda wrote: Što je možda sramota raditi u staračkom domu kad si već to uzeo kao nešto loše , onda je sramota raditi i na intenzivnoj jer je slično samo malo manje nezgodno nego na intenzivnoj...
Samo da te kvotam neznalico :mrgreen:
wonkaw
Location: daleko od fukare i lopova, jos dalje od hodza i popova

#5736 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by wonkaw »

Kolinda wrote:
mO k3 wrote:Ne bi rekao samo bauštele , nego rade po staračkim domovima
Što je možda sramota raditi u staračkom domu kad si već to uzeo kao nešto loše , onda je sramota raditi i na intenzivnoj jer je slično samo malo manje nezgodno nego na intenzivnoj...
razlika sto za istresanje tuta i mjenjanje pelena ne moras da znas jezik domacina, dok u intenzivnoj je to preduslov...
Hafis

#5737 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

LSD wrote:
Jao ovih delegata. Ovdje treba uvesti psihotest prije učlanjenja :lol:
GeeTnT

#5738 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by GeeTnT »

Hafis wrote:
LSD wrote:
Jao ovih delegata. Ovdje treba uvesti psihotest prije učlanjenja :lol:
...istinu zboris, ali prvo bi trebalo psihotest uvesti u hdz-u....
Drvosjeca iz Dejcica

#5739 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Kolinda wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Kolinda wrote: Jadan ti sam sa sobom kad ovako razmišljaš , BiH kao svoju državu u ovom trenutku ne smatra ni bošnjački narod čim na intoniranje himne pjevaju neku pjesmu koja nema veze sa onim što se izvodi , bošnjačka politika svojim potezima također pokazuje da im nije stalo do BiH jer svaki jednostrani potez govori u tom smjeru ,svako preglasavanja vodi daljnjem cjepanju iste . A Hrvati svijet naseliše a sebe ne raseliše . Evo kod mene puna kuća djece i Bogu hvala da je tako ,u najbližem društvu rijetki ispod troje djece tako da ne beri brigu za nas i ne nadaj se uzalud ,a što bi moj uvaženi kolega Hafiz rekao da ni financijski nije odavno bilo bolje ....
Ponovno u drugi razred devetogodišnje i nauči čitati sa razumijevanjem....
Istina zaboli pa valjda zato i ovakva arogancija. :wink:
Streptokok

#5740 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Streptokok »

Bh katolici na haparatima
Streptokok

#5741 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Streptokok »

damke71 wrote:
Streptokok wrote:Bh katolici na haparatima
Bh poturice udarene mokrom carapom po glavi :-)
Vec pocela treca smjena?
Maharadza

#5742 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Maharadza »

Kolinda wrote:
Streptokok wrote:
Kolinda wrote:[q

Nismo ni blizu u istom loncu , ja sam već par godina građanin EU koja je složit ćeš se stoljećima ispred BiH ,ako moja djeca budu "gladna" ode tata u EU i zaradit će djeci a zanima me gdje će oni koji su složit ćeš se opet samnom ipak građani drugog reda u EU .
Također nismo u istom loncu jer ste nas natjerali da nemamo drugog izbora od HDZ-a i nama je svejedno neka ih još 10 godina kao i u Mostaru ali što ćemo s vama vi ipak imate pravo na pluralizam, kako će na status quo gledati SDP ,Gs ,Df i sl.
i ja kažem, samo se pitam koliko će vas biti za 10 godina i možete li sebi priuštiti taj luksuz. ja se ne žalim, što vas je manje meni je bolje.
Tebi bolje ,pa koji si ti faktor pa da ovisiš o našoj brojnosti :-) , a za 10 godina će nas biti i više nego danas aBd a sat će ...
Zbog iseljavanja Srba i Hrvata iz BiH, koje traje desetljećima, njihov će se udio u BiH i dalje smanjivati, kaže nam demograf prof. dr. Anđelko Akrap, a udio Bošnjaka, koji prema popisu čine 50,1% stanovništva, rast će jer su u prosjeku najmlađi i manje se iseljavaju od Hrvata i Srba.

Procjenjuje se da se neće ništa dogoditi dok Hrvata ima u BiH na razini 10% stanovništva, ali ako padnu ispod 10%, tada će se postaviti pitanje nove organizacije BiH. To znači da će broj Hrvata u BiH pasti na manje od 300 tisuća, što se može dogoditi već u sljedećih deset godina i onda će biti drugačiji svi odnosi, politički i geopolitički... – govori Šterc.

...Bošnjaci će se u BiH možda za 20 godina približiti i dvotrećinskoj većini, a onda je upitna država u ovakvoj formi – zaključuje Šterc.
http://www.vecernji.hr/hrvatska/od-4100 ... 00-1097807

Dobar tek! :kakoste:
Streptokok

#5743 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Streptokok »

Ujke na haparatima.
mO k3

#5744 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Hrvati i Srbi neka se zahvale politici matica ...
Streptokok

#5745 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Streptokok »

Kud se dadose silni postovi. Rad trece smjene poskoka ode u vjetar.
BHCluster

#5746 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

Ovo je katastrofalno! Bravo HDZ :thumbup: .
Dupli_skalp

#5747 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Dupli_skalp »

Hafis

#5748 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

eyesburn wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/ako-nam ... /170323085

povampireni ustašluk ne prestaje!
ljuta rana traži ljutu travu.
Nema drugog izbora pred narastajućim neoosmanizmom
BHCluster

#5749 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

Koda EU neJma svoga specijalnog predstavnika u BiH. :lol: Jos jedan prdez sa hns-ovog domjenka.

Image
Foto: zasjedanj HNS-a
Maraschino

#5750 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Maraschino »

BHCluster wrote:

Koda EU neJma svoga specijalnog predstavnika u BiH. :lol: Jos jedan prdez sa hns-ovog domjenka.
Evo gace nam se tresu od EU. jbala vas ona. Sve cinite da je ne vidite. Ma vidite ali preko Hr.
"Rezolucija je antidaytonski i antiustavan čin jer negira temeljno načelo Daytonskog sporazuma i natkrovljujuće načelo Ustava BiH, načelo konstitutivnosti naroda", navodi se u otvorenom pismu koje je HNS uputio zastupnicima Zastupničkog doma Parlamenta Federacije BiH.
:lol: :lol:

Pa gdje u Daytonu stoji taj vas entitet ili izborna jedinica. Entitet ste dobili oko Knina a izbornu u istoj zupaniji.

Dovidjenja prijatno. :izet:
Post Reply