Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DoradO wrote:Ima li neko iskustva sa Hankook i*cept evo2 gumama, zbog ove internet navale da se kupe gume i ja pao pod pritisak i kako mi je rijedak profil naletim na ove i rezervisem jedni kazu nema dalje drugi da je kriza po snijegu pa reko da vidim zna li neko iz prve ruke
Ja ih imam evo 4ta zima (skoda fabia2), nisam imao problema, niti se trose pretjerano. Ona ti je na dnu ljestvice premium guma, sto ne znaci pravo losa, nego sasvim ok za obicna auta, a ne sportska i slicno.
ranger wrote:total trade istocno sa. mislim da ima... gledam starom 195 65 15 5-10KM niza cijena kod njih u odnosu na sarajevo
Mislim da je jeftinije u unitrade koji su spustili pravo cijene
ultra grip 9 GY 100km
nije nije 60-70 feninga total trade jeftniji
ja sam trazio michelin kojeg nema u unitradeu i za njih jeste najniza cijena. gy i dunlop su ko i u unitradeu
ma hocu reci kupiš negdje za po 20 jeftinije
a onda vršiš prevoz plaćaš možda 6 marki po ugradnji... ne znam koliko se isplati
balansiranje je 20 ako se ne varam
nisam pametan
meni je unitrade daleko pa zato tamo ne mijenjam
ali kad kupujem vrlo rado odem tamo
DoradO wrote:Ima li neko iskustva sa Hankook i*cept evo2 gumama, zbog ove internet navale da se kupe gume i ja pao pod pritisak i kako mi je rijedak profil naletim na ove i rezervisem jedni kazu nema dalje drugi da je kriza po snijegu pa reko da vidim zna li neko iz prve ruke
ok guma. mozda se malo vise trose, ali ce te drzati na cesti
hvala, to mi je trebalo... ne vozim puno al sam na kosevskom brdu pa eto kad zapada da moze povuc mene je malo zbunila cijena jer sam presao na veci profil 215/45/17 - 230KM/kom naviklo se za 150KM kupit gume