Hayat

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Kal El

#5726 Re: Hayat

Post by Kal El »

Chuckie wrote:
StupskaBitanga wrote:Moze mu se amidza je vlasnik televizije a otac muzicke produkcije
Jel mu čača ona raspojasana bitanga u žiriju sa lancima oko vrata?
Ja mislim da jeste :lol:
pathyeshme

#5727 Re: Hayat

Post by pathyeshme »

Kal El wrote:Što se žale što nemaju glasaće haha :lol:
Pričaj :D
Jesu to javno pozivali da se više glasa?
Kal El

#5728 Re: Hayat

Post by Kal El »

pathyeshme wrote:
Kal El wrote:Što se žale što nemaju glasaće haha :lol:
Pričaj :D
Jesu to javno pozivali da se više glasa?
Jutros dok smo pili kafu,prebacili na muziku i nakon sat vremena repriza emisije :lol: Kako sam ja skontao najviše što je neko dobio je 300 glasova i iz sedmice u sedmicu sve manje :mrgreen: Ama baš svi se žalili, jedna se žalila što Sarajlije ne glasaju za nju,dosta njih je govorilo da bukvalno samo porodica zove :lol: a po Expressu pljuju žiri :lol:

Pa jbt,dođe na audiciju, kažu prošao si da bi ga žiri na kraju ismijavao i namjerno ponižavao...roditelji su gledali svaku sezone, osim ove,znaci da ako su oni prestali gledati, prestalo je i masa ljudi :mrgreen:
Last edited by Kal El on 02/12/2013 08:32, edited 1 time in total.
sokkia

#5729 Re: Hayat

Post by sokkia »

ostanite sa nama vracamo se nakon tri minute :(

ostanite sa nama vracamo se nakon tri minute :oops:

ostanite sa nama vracamo se nakon tri minute :evil:
i td.
meni jedino nije jasno još da neko ozbiljan može doci i biti gost Igoru u emisiji "vece sa Igorom"
taj lik je gori cak i od Amara.
manekenka u penziji

#5730 Re: Odg: Hayat

Post by manekenka u penziji »

pathyeshme wrote:Ja ne, ali vidim po komentarima ispod videa da je žiri Hayata, što nije čudno, napravio kiks :D
Ma kakav njihov žiri. Ubace par fraza i rijeci sto narod ne razumije da bi zamazali oči narodnoj masi sa svojom stručnošću i znanjem, a sto je tamo sve unaprijed isplanirano i potplaceno je druga stvar. Koje li koincidencije da supruga onog bulje Dzigala radi kao sminker na istoj toj seoskoj televiziji?!
Ovu sezonu zaista ne pratim, pogledala jednu emisiju i čudom se cudila kako su uspjeli da nadju onu romkinju koja ne zna pjevati :O. Možda je opet prošla kao predstavnik endemske vrste nemuzikalnih Roma pa je drže kao izložbeni primjerak.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
nOrMaLaC

#5731 Re: Hayat

Post by nOrMaLaC »

Hayat tv odavno ne gledam jer se ne mogu pronaći u moru indijskih i ostalih sapunica, pogotovo jer nemam vremena za slično niti sam ljubitelj serija o mahalskom tračanju i ostalim razonodama koje se odvuku na preko 500 epizoda. Da sam osoba u penziji možda bi i gledao Hayat a sada no way!

O ZMBT ne vrijedi riječi trošiti. Od onog perverznjaka Švrakića do Ognjena i Ane koje veze nemaju sa muzikom nemam stvarno riječi. Možda bi jedino mogao izdvojiti pozitivno profesora Emira. Ne znam kako čovjek odluči da sjedne kao jedan od članova žirija tu :-)
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#5732 Re: Hayat

Post by Picajzla »

U mene jaran iz srednje takmici se u ovoj sezoni ZMBT-a. Ubise se glasajuci sami za sebe :lol:
pathyeshme

#5733 Re: Hayat

Post by pathyeshme »

Picajzla wrote:U mene jaran iz srednje takmici se u ovoj sezoni ZMBT-a. Ubise se glasajuci sami za sebe :lol:
Krediti se dižu, krave prodaju, telad kolju... Nema labavo :D
Kal El

#5734 Re: Hayat

Post by Kal El »

Ma slabo ih ko i gleda :lol: više će izgubiti (pare) nego što će dobiti od tog showa!
MOSALJOZE

#5735 Re: Hayat

Post by MOSALJOZE »

Oni Zetru redovno pune,a sve niko ne gleda,svima amateri itd..
pathyeshme

#5736 Re: Hayat

Post by pathyeshme »

MOSALJOZE wrote:Oni Zetru redovno pune,a sve niko ne gleda,svima amateri itd..
A jest problem jednom godišnje Zetru napuniti. Svaki kandidat dovuče po svojih 500 prijatelja, komšija i sl., ostalo su curice željne znaš već čega.
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#5737 Re: Hayat

Post by Picajzla »

Image
pathyeshme

#5738 Re: Hayat

Post by pathyeshme »

Otklen je sišo?
starii

#5739 Re: Hayat

Post by starii »

Picajzla wrote:Image
bošnjo, branitelj bih :serbo:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#5740 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

joj :jbt:
magi87

#5741 Re: Hayat

Post by magi87 »

:lol: :lol: :lol:
Ujedam

#5742 Re: Hayat

Post by Ujedam »

Chuckie wrote:
StupskaBitanga wrote:Moze mu se amidza je vlasnik televizije a otac muzicke produkcije

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
luckylaka

#5743 Re: Hayat

Post by luckylaka »

Dobio i ja Hayat i juce citam onaj neki tekst dole pise,,Zasto djeca u BiH najvise vole krave,, :-) Kontam kakve krave,kad vidim poslije u onoj ,,Ispuni mi zelju,,dovukli nekom kravu i eto ,,Zasto djeca u BiH vole krave,,
DaffyDuck

#5744 Re: Hayat

Post by DaffyDuck »

Nekim slucajem, jucer prebacih na onu emisiju s onom Mirzom, izdrzala sam pet minuta i osjecala sam se plaho glupom :roll1:
saale

#5745 Re: Hayat

Post by saale »

DaffyDuck wrote:Nekim slucajem, jucer prebacih na onu emisiju s onom Mirzom, izdrzala sam pet minuta i osjecala sam se plaho glupom :roll1:
:lol: :kiss:
amebr

#5746 Re: Hayat

Post by amebr »

Mog'o je vala komotno i ova dva zadnja dugmeta na košulji otkopčati.... :skoljka:
Deeney

#5747 Re: Hayat

Post by Deeney »

amebr wrote:
Mog'o je vala komotno i ova dva zadnja dugmeta na košulji otkopčati.... :skoljka:

Pa da mu se pupak vidi, gluho bilo!! :lol:
Not My Idea

#5748 Re: Hayat

Post by Not My Idea »

joj vidi ove slike :lol:

Chuckie wrote:

:lol:

e u petak sam probala da gledam ZMBT. pored sve dobre volje, nisam mogla.
pa covjece, onaj Fikret nije normalan. ono kad hoce da najavi iduceg takmicara...wtf :|
Amar...ne znam kako RAK njega ne ukine
Dalila...znam curu jos iz skole, nije glupa...ali na ZMBT..mene stid cak sto smo iz istog grada

pored ovo troje jadnika, cak i Ana djeluje normalno.
Ognjen, evo glave ako nije pedofil
Svrakic, svaki komentar je nedovoljan da se ta "raspojasana bitanga" opise
Emir...e dugo nisam vidjela umisljeniju osobu. onaj stav, kako sjedi i posmatra, ona kretenska faca...fuj.
ne kazem da momak nije strucan, to ne znam, nit me interesuje...ali stav mu je takav da mu svaka vuce samar.

20 minuta gledanja ovog je dovoljno da covjek opasno oboli
Anakin Skaywalker

#5749 Re: Hayat

Post by Anakin Skaywalker »

ova TV kuća je stvarno dotakla dno. Doduše nikada nisu bili nešto posebna ali sada stvarno su prevazišli i granice najgoreg šunda i očaja. Naročit primjer je ZMBT, oličenje kvazi muzičke kulture... Voditelje neću komentarisati, jer famozna trojka bilo gdje na kakvoj ozbiljnoj TV ne može se nazvati voditeljima, ali žiri je "vrh", naročito bivši TV mehaničar, a sada "direktor muzičke produkcije NTVH" gospodin "rzdrljena košulja" George of jungle... dno, dna. Pokušaj gledanja ove "zabavno muzičke" emisiji - do praga bola i potpune devastacije intelekta max 8 minuta...
saale

#5750 Re: Hayat

Post by saale »

Anakin Skaywalker wrote:ova TV kuća je stvarno dotakla dno. Doduše nikada nisu bili nešto posebna ali sada stvarno su prevazišli i granice najgoreg šunda i očaja. Naročit primjer je ZMBT, oličenje kvazi muzičke kulture... Voditelje neću komentarisati, jer famozna trojka bilo gdje na kakvoj ozbiljnoj TV ne može se nazvati voditeljima, ali žiri je "vrh", naročito bivši TV mehaničar, a sada "direktor muzičke produkcije NTVH" gospodin "rzdrljena košulja" George of jungle... dno, dna. Pokušaj gledanja ove "zabavno muzičke" emisiji - do praga bola i potpune devastacije intelekta max 8 minuta...
Onaj osjecaj kad vas je stid zbog nekoga, ZMB SHOW :lol:
Post Reply