Ja mislim da jesteChuckie wrote:Jel mu čača ona raspojasana bitanga u žiriju sa lancima oko vrata?StupskaBitanga wrote:Moze mu se amidza je vlasnik televizije a otac muzicke produkcije
Hayat
Moderator: anex
- Kal El
#5726 Re: Hayat
-
pathyeshme
#5727 Re: Hayat
PričajKal El wrote:Što se žale što nemaju glasaće haha
Jesu to javno pozivali da se više glasa?
- Kal El
#5728 Re: Hayat
Jutros dok smo pili kafu,prebacili na muziku i nakon sat vremena repriza emisijepathyeshme wrote:PričajKal El wrote:Što se žale što nemaju glasaće haha
Jesu to javno pozivali da se više glasa?
Pa jbt,dođe na audiciju, kažu prošao si da bi ga žiri na kraju ismijavao i namjerno ponižavao...roditelji su gledali svaku sezone, osim ove,znaci da ako su oni prestali gledati, prestalo je i masa ljudi
Last edited by Kal El on 02/12/2013 08:32, edited 1 time in total.
-
sokkia
#5729 Re: Hayat
ostanite sa nama vracamo se nakon tri minute
i td.
meni jedino nije jasno još da neko ozbiljan može doci i biti gost Igoru u emisiji "vece sa Igorom"
taj lik je gori cak i od Amara.
i td.
meni jedino nije jasno još da neko ozbiljan može doci i biti gost Igoru u emisiji "vece sa Igorom"
taj lik je gori cak i od Amara.
- manekenka u penziji
#5730 Re: Odg: Hayat
Ma kakav njihov žiri. Ubace par fraza i rijeci sto narod ne razumije da bi zamazali oči narodnoj masi sa svojom stručnošću i znanjem, a sto je tamo sve unaprijed isplanirano i potplaceno je druga stvar. Koje li koincidencije da supruga onog bulje Dzigala radi kao sminker na istoj toj seoskoj televiziji?!pathyeshme wrote:Ja ne, ali vidim po komentarima ispod videa da je žiri Hayata, što nije čudno, napravio kiks
Ovu sezonu zaista ne pratim, pogledala jednu emisiju i čudom se cudila kako su uspjeli da nadju onu romkinju koja ne zna pjevati :O. Možda je opet prošla kao predstavnik endemske vrste nemuzikalnih Roma pa je drže kao izložbeni primjerak.
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
- nOrMaLaC
#5731 Re: Hayat
Hayat tv odavno ne gledam jer se ne mogu pronaći u moru indijskih i ostalih sapunica, pogotovo jer nemam vremena za slično niti sam ljubitelj serija o mahalskom tračanju i ostalim razonodama koje se odvuku na preko 500 epizoda. Da sam osoba u penziji možda bi i gledao Hayat a sada no way!
O ZMBT ne vrijedi riječi trošiti. Od onog perverznjaka Švrakića do Ognjena i Ane koje veze nemaju sa muzikom nemam stvarno riječi. Možda bi jedino mogao izdvojiti pozitivno profesora Emira. Ne znam kako čovjek odluči da sjedne kao jedan od članova žirija tu
O ZMBT ne vrijedi riječi trošiti. Od onog perverznjaka Švrakića do Ognjena i Ane koje veze nemaju sa muzikom nemam stvarno riječi. Možda bi jedino mogao izdvojiti pozitivno profesora Emira. Ne znam kako čovjek odluči da sjedne kao jedan od članova žirija tu
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#5732 Re: Hayat
U mene jaran iz srednje takmici se u ovoj sezoni ZMBT-a. Ubise se glasajuci sami za sebe 
-
pathyeshme
#5733 Re: Hayat
Krediti se dižu, krave prodaju, telad kolju... Nema labavoPicajzla wrote:U mene jaran iz srednje takmici se u ovoj sezoni ZMBT-a. Ubise se glasajuci sami za sebe
- Kal El
#5734 Re: Hayat
Ma slabo ih ko i gleda
više će izgubiti (pare) nego što će dobiti od tog showa!
- MOSALJOZE
#5735 Re: Hayat
Oni Zetru redovno pune,a sve niko ne gleda,svima amateri itd..
-
pathyeshme
#5736 Re: Hayat
A jest problem jednom godišnje Zetru napuniti. Svaki kandidat dovuče po svojih 500 prijatelja, komšija i sl., ostalo su curice željne znaš već čega.MOSALJOZE wrote:Oni Zetru redovno pune,a sve niko ne gleda,svima amateri itd..
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
- starii
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
-
Ujedam
#5742 Re: Hayat
Chuckie wrote:Jel mu čača ona raspojasana bitanga u žiriju sa lancima oko vrata?StupskaBitanga wrote:Moze mu se amidza je vlasnik televizije a otac muzicke produkcije
- luckylaka
#5743 Re: Hayat
Dobio i ja Hayat i juce citam onaj neki tekst dole pise,,Zasto djeca u BiH najvise vole krave,,
Kontam kakve krave,kad vidim poslije u onoj ,,Ispuni mi zelju,,dovukli nekom kravu i eto ,,Zasto djeca u BiH vole krave,,
- DaffyDuck
#5744 Re: Hayat
Nekim slucajem, jucer prebacih na onu emisiju s onom Mirzom, izdrzala sam pet minuta i osjecala sam se plaho glupom 
-
saale
#5745 Re: Hayat
DaffyDuck wrote:Nekim slucajem, jucer prebacih na onu emisiju s onom Mirzom, izdrzala sam pet minuta i osjecala sam se plaho glupom
-
amebr
- Deeney
- Not My Idea
#5748 Re: Hayat
joj vidi ove slike
e u petak sam probala da gledam ZMBT. pored sve dobre volje, nisam mogla.
pa covjece, onaj Fikret nije normalan. ono kad hoce da najavi iduceg takmicara...wtf
Amar...ne znam kako RAK njega ne ukine
Dalila...znam curu jos iz skole, nije glupa...ali na ZMBT..mene stid cak sto smo iz istog grada
pored ovo troje jadnika, cak i Ana djeluje normalno.
Ognjen, evo glave ako nije pedofil
Svrakic, svaki komentar je nedovoljan da se ta "raspojasana bitanga" opise
Emir...e dugo nisam vidjela umisljeniju osobu. onaj stav, kako sjedi i posmatra, ona kretenska faca...fuj.
ne kazem da momak nije strucan, to ne znam, nit me interesuje...ali stav mu je takav da mu svaka vuce samar.
20 minuta gledanja ovog je dovoljno da covjek opasno oboli
Chuckie wrote:Jel mu čača ona raspojasana bitanga u žiriju sa lancima oko vrata?StupskaBitanga wrote:Moze mu se amidza je vlasnik televizije a otac muzicke produkcije
e u petak sam probala da gledam ZMBT. pored sve dobre volje, nisam mogla.
pa covjece, onaj Fikret nije normalan. ono kad hoce da najavi iduceg takmicara...wtf
Amar...ne znam kako RAK njega ne ukine
Dalila...znam curu jos iz skole, nije glupa...ali na ZMBT..mene stid cak sto smo iz istog grada
pored ovo troje jadnika, cak i Ana djeluje normalno.
Ognjen, evo glave ako nije pedofil
Svrakic, svaki komentar je nedovoljan da se ta "raspojasana bitanga" opise
Emir...e dugo nisam vidjela umisljeniju osobu. onaj stav, kako sjedi i posmatra, ona kretenska faca...fuj.
ne kazem da momak nije strucan, to ne znam, nit me interesuje...ali stav mu je takav da mu svaka vuce samar.
20 minuta gledanja ovog je dovoljno da covjek opasno oboli
- Anakin Skaywalker
#5749 Re: Hayat
ova TV kuća je stvarno dotakla dno. Doduše nikada nisu bili nešto posebna ali sada stvarno su prevazišli i granice najgoreg šunda i očaja. Naročit primjer je ZMBT, oličenje kvazi muzičke kulture... Voditelje neću komentarisati, jer famozna trojka bilo gdje na kakvoj ozbiljnoj TV ne može se nazvati voditeljima, ali žiri je "vrh", naročito bivši TV mehaničar, a sada "direktor muzičke produkcije NTVH" gospodin "rzdrljena košulja" George of jungle... dno, dna. Pokušaj gledanja ove "zabavno muzičke" emisiji - do praga bola i potpune devastacije intelekta max 8 minuta...
-
saale
#5750 Re: Hayat
Onaj osjecaj kad vas je stid zbog nekoga, ZMB SHOWAnakin Skaywalker wrote:ova TV kuća je stvarno dotakla dno. Doduše nikada nisu bili nešto posebna ali sada stvarno su prevazišli i granice najgoreg šunda i očaja. Naročit primjer je ZMBT, oličenje kvazi muzičke kulture... Voditelje neću komentarisati, jer famozna trojka bilo gdje na kakvoj ozbiljnoj TV ne može se nazvati voditeljima, ali žiri je "vrh", naročito bivši TV mehaničar, a sada "direktor muzičke produkcije NTVH" gospodin "rzdrljena košulja" George of jungle... dno, dna. Pokušaj gledanja ove "zabavno muzičke" emisiji - do praga bola i potpune devastacije intelekta max 8 minuta...